Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Chez Francoise 2-sterren

8 Route De Langres, 52360 Bannes, Frankrijk

#1 van de 1 hotels in Bannes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 406 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    3,3
    Zeeer tegenvallend, prijs-kwaliteit is niet in verhouding.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed kapot, werd niet gerepareerd en kregen geen andere kamer. Diner was niet goed. Lawaai van de doorgaande straat. Ze kunnen geen goed Engels. Savonds zeiden ze dat het ontbijt voor de kinderen gratis was, maar we moesten de volgende dag toch voor ze betalen.

    Ontbijt was wel lekker. Weliswaar weinig keuzemogelijkheden, maar het smaakte prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    7,1
    Prima overnachting op doorreis vanuit of naar het zuiden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op basis van de prijs die wij hebben betaald, zijn wij tevreden over deze accommodatie. Wij hadden een eenvoudige kamer, met wel wat achterstallig onderhoud. De kamer en douche waren echter prima schoon. De avond van aankomst hebben wij in het hotel van een heerlijk diner genoten. De morgen van vertrek een eenvoudig maar goed verzorgd ontbijt. Al met al tevreden over deze accommodatie, die goed bereikbaar is en snel bereikbaar is vanaf de snelweg.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    5,8
    Prima voor een tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden kraakten en was doorgezakt. De kamer waar wij inzaten lag aan de weg. En er kwam redelijk veel verkeer. Geen airconditioning dus de raam moest open. Kleine douche.

    Ruime kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    6,7
    Klein gezellig frans pension
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was te kort.ontbijt eenvoudig.prijs voor ontbijt was iets te veel.het enige wat ons stoorde was het geluid van de ventilatoren van de badkamers.en we zaten net boven de keuke dus hoorde we, denk ik de afzuigkap.

    Het was schoon en netjes.goed verzorgd..personeel deed erg hun best om het naar je zin te maken.als je een vier sterren hotel wilt, moet je hier niet zijn.ik vond juist de franse sfeer erg leuk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,3
    kan beter
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    lagen aan de kant van de straat er is nog veel verkeer s'nacht. gehorig hotel. de bedden zijn te klein en de matras is aan vernieuwing toe.

    de badkamer en de kamer is ruim, restaurant

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    5,4
    Eenmalig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig. Alleen kaas of ham. Kaas zelf snijden. Beetje pasta en jam. Geen eitje! Vieze glazen (koortslipgevoelig). Onfris tafelkleed. GEEN Airco op kamer. Gebrekkig Engels, waardoor je een beetje genegeerd wordt.

    Diner was lekker! Prijs/verhouding is goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,3
    te luide muziek in ontbijtzaal en restaurant maakt het...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    te luide muziek in ontbijtzaal en restaurant maakt het onrustig,maar dat is echt het enige!Voor wie op doorreis is of een aantal dagen wil blijven een aanrader.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    3,8
    De plek
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg oud en niet fris. Oude vloerbedekking met vlekken. Schimmel in de badkamer. Toilet erg oud en niet schoon. Ontbijt niet bijzonder maar hoed genoeg.

    De plek

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    3,8
    Niet doen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten kon niet op terras (fermé) ondanks mooi weer. Hotel oogt gedateerd en is flink aan onderhoud toe. Bedden niet fijn, kussens vreselijk. Kamer te krap - en te warm, geen airco - voor z’n 4-en. Te lawaaiig en te gehorig. Vloer kamer smerig. Douchekop niet vast te zetten- spoot naar links, de badkamer in.

    De douche was goed en fijne handdoeken Er stond een flesje water en je kon thee en koffie maken. WiFi was goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    5,0
    Personeel was erg vriendelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piepende en krakende deuren Geen airco terwijl het 35 gr was Ontbijt was slecht, geen borden, matige keuze en vieze tafels. De föhn deed het niet. Geen licht op de gang

    Personeel was erg vriendelijk Diner was heerlijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    4,2
    Geen tweede keer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beddengoed was niet schoon. Ook de badkamer en wc waren niet fris. Accomodatie viel ons erg tegen, smoezelig. Kamers aan de doorgaande weg zeer luidruchtig. Accomodatie ook geboekt voor de terugreis, maar direct geannuleerd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,4
    De locatie van het hotel en erg vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat we niet één van de afgebeelde kamers kregen, maar een oude welke hard aan een opknapbeurt toe is. Het ontbijt is karig voor de prijs die je hiervoor betaald.

    De locatie van het hotel en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,8
    Prima tussenstop onderweg naar Noord of Zuid.
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Goed de rekening nakijken: We hadden een fles champagne besteld die niet meer in voorraad bleek te zijn en kozen daarvoor in de plaats een mousserende wijn. prijsverschil 20€. Bij afrekenen stond de originele bestelling op de rekening. Maar toen wij daarop wezen werd dat onmiddellijk gecorrigeerd.

    Heel aardig personeel, gezellige tuin waar gedineerd kan worden. Geen haute cuisine maar wel goed eten tegen een redelijke prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    6,7
    Het verblijf voldeed aan onze verwachtingen. Vooral het romantische diner in de tuin was gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De toiletruimte was te klein. Je kon er nauwelijks in of uit komen. De douche en was ruimte was erg weinig aflegruimte

    Het eten en drinken was erg goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,6
    goed ontbijt;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets. Voldeed totaal aan de verwachtingen.

    goed ontbijt; zéér vriendelijk personeel! Heerlijk avondmaal! ook met zeer vriendelijk personeel. De stilte op de kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,1
    correcte prijs-kwliteit-ervaring.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Oud gebouw met krakende vloeren en warme kamer.

    eenvoudige kamers, maar wel niks te kort en zeker prijs-kwaliteit. Zeer lekker restaurant; zeker prijs-kwliteit-waardig. Goed gelegen locatie voor tussenstop van/naar het Zuiden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,5
    De locatie, echt prachtig en erg rustig ‘s nachts
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer van matige kwaliteit. Douchekop moet (kamer 4) worden vastgehouden. Schroef om hem vast te zetten ontbreekt

    De locatie, echt prachtig en erg rustig ‘s nachts

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,4
    Nodigt niet uit voor herhaling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner was binnen ondanks het mooie weer. In eerdere bezoeken eerd het diner in de tuin geserveerd. Op de vraag waarom niet was het antwoord: trop complicé. Verder was de bediening amateuristisch met veel vergissingen.

    Prima bed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    5,4
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een zeer verouderd pand en het rook er niet fris, eerder muf, alsof er al lang niet gelucht was.

    dat we met onze kinderen op 1 kamer konden slapen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    5,0
    Op doorreis dus oké voor 1 nachtje, maar volgende keer toch ander logies kiezen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was matig. Kamer, wc en badkamertje zéér ouderwets. Niets veranderd sedert we een 7 tal jaren geleden via Logis de France geboekt hadden.

    Niets speciaals.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    6,3
    Voor op een doorreis is het wel te doen. Het eten was erg lekker s’avonds
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we aankwamen was de recepioniste aan de telefoon, we kregen de sleutel en vroeg of we wilde eten en zij dat de kamer op de 1e etage was. Was niet echt klant vriendelijk en had niet het idee dat je erg welkom was.

    We waren op doorreis, het was een gedateerd hotel. Geen luxe kamer maar alles was er wat we nodig hadden. Het fijne was dat je koffie of thee kon zetten bij aankomst van een lange reis.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,8
    Prima tussenstop op weg naar Franse Alpen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig uitlaatmogelijkheden voor de hond. Straatverlichting is uit dus je hebt een zaklamp nodig om ook maar iets te zien. Fietskamp functioneerde overigensook goed

    Prima tussenstop op weg naar Franse Alpen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,7
    Prima hotel als je op doorreis bent.
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ambiance in restaurant viel tegen, jong personeel liep wel erg vaak heen en weer voor weinig tafels, erg onrustig. Hoofdgerecht bleek opgewarmd in de magnetron. Kamer was prima, maar badkamer is erg klein.

    Hotel was schoon, personeel vriendelijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    6,3
    Prima voor 1 nachtje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet erg vriendelijk. Eten was te exclusief. Gebreken in de badkamer. Ontbijt met als keuze ham of jam op stokbrood.

    Goed bed, nette slaapkamers. Makkelijk en gratis parkeren. Schoon. Gratis wifi.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    Goed verblijf voor vooral als tussenstop van zuid Frankrijk naar Nederland
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het tweepersoons bed kon wel wat onderhoud gebruiken. ( we rolde naar elkaar toe ook) ( ook wel gezellig)

    Het is een prima tussenstop ontbijt was goed en het avondeten ook

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de site was aangegeven dat er een afsluitbaar parkeerterrein was en dat was niet het geval. Wel was er ruime parkeergelegenheid.

    Alles was aanwezig. Zoals voor een diner en ontbijt kon je hier terecht. Het restaurant was sfeervol en intiem. Het diner was prima en uitgebreid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Was verder prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moet duidelijk verwezen worden dat als er niemand aanwezig is hoe te handelen om binnen te komen

    Er was geen ontbijt op zondag er was niemand bij de receptie het was weekend slechte communicatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    4,2
    Zal er geen 2de keer overnachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden 1 nacht geboekt in dit hotel. Heel matig ontbijt, voor 8,50 pp. geen verse fruit sappen, geen eieren, hard of heel zacht/beurs fruit ( alleen kiwi, perzik) bediening had er duidelijk geen zin in op onze dag en de eigenaar had het te druk met zijn vriendin/vrouw. Het zit pal aan een drukke doorgaande weg, het is heel gehorig als je een kamer aan de weg kant hebt. In de badkamer hangt een fohn, die ieder half uur een hard en doordringend geluid maakt, ook in de nacht. Alleen de eigenaar kan wat engels, bediening/medewerkers alleen frans.

    Kamer was voor 4 personen ruim. We waren al voor in check tijd, maar mochten wel de kamer op wat heel fijn was

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    8,3
    We gebruikten dit als tussenstop voor vakantie naar het...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers op de foto's zagen er leuker uit dan onze kamer. Maar is niet heel erg belangrijk voor 1 nachtje.

    We gebruikten dit als tussenstop voor vakantie naar het Zuiden. Niks mis mee locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,8
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vrachtauto's rijden zo hard langs de weg dat het net lijkt alsof ze door je kamer heen rijden, slapen is niet te doen.

    Makkelijk te bereiken vanaf de snelweg

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    3,3
    slechte prijs-kwaliteit verhouding!! dus niet doen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer: veel te klein, toiletdeur kon niet dicht, ventilatie in de kamer zeer slecht. raam kon amper open en geen airco, bed te kort, haren in bed!! gehorig qua geluiden van andere kamers, veel trappetjes zodat toegankelijkheid niet echt makkelijk was. EN personeel dat amper Engels kon spreken. op verzoek om in de binnentuin te mogen zitten: non. terwijl op de foto's buiten beelden van de tuin te zien waren... op vergeelde foto. jammer

    aan de buitenkant zag de locatie er uitnodigend uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,8
    Redelijk hotel voor de doorreis, maar ook niet meer dan dat!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het dorpje doet rustig aan, maar het hotel ligt aan de doorgaande weg waar de hele avond/nacht auto's en vrachtwagens met 90 km per uur overheen denderen. Dat komt de nachtrust niet ten goede.

    Ontbijt was klein, maar zeker voldoende! De kamer was gedateerd, net als het sanitair, maar het was wel schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,3
    Ontbijt OK.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer. Minimaal in omvang en faciliteiten.

    Ontbijt OK. Overnachting voor onderweg naar Drome: OK 1 persoon kamer wel erg minimaal. Och, voor 1 nacht acceptabel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,4
    Omdat het hotel geen kamers met twee bedden heeft, hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat het hotel geen kamers met twee bedden heeft, hadden wij een drie persoons-kamer geboekt. De boeking werd bevestigd maar toen we s'avonds aankwamen konden wij alleen een kamer met een tweepersoonsbed krijgen. We waren te laat om nog een ander hotel in de omgeving te zoeken en hebben dus slecht geslapen. IK vind het stijlloos dat een hotel een boeking die via U tot stand komt en bevestigt niet nakomt en verwacht dat U Chez Francoise daarop aanspreekt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    3,8
    Voor mij nooit meer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud water douche, bloedheet in de kamer, gehorig, erg kleine toiletruimte, verouderde inrichting. Daarnaast geen begrip voor persoonlijke situatie (opname in zhuis v schoonmoeder) en ontbreken van elke mate v flexibiliteit hierin.

    Redelijk aardig personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Ziet er allemaal goed uit vwbt inrichting en zo.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi is zeker niet op orde, werkte geoon NIET. Kon alle mobiele apparaten niet aanmelden. Personeel niet erg behulpzaam hierover. Vonden het allemaal wel best.....

    Ziet er allemaal goed uit vwbt inrichting en zo. Prijs kwaliteit verhouding is prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,1
    goede locatie voor halverwege de terugreis naar NL
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ligt aan een vrij drukke straat; geen airco op de kamer

    goed ontbijt; prima restaurant; bij mooi weer kun je heerlijk dineren in de rustige tuin achter het hotel; onze hond kreeg van de vriendelijke serveerster een bak water.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,3
    Ideaal één dag verblijf bij gedienstige mensen. ontbijt zonder luxe maar correct
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De toegang tot de kamers loopt via één tot meerdere reeksen trappen en onhandig met bagage.

    Familiaal hotel en zeer gedienstige mensen - De netheid van de kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    9,2
    Prijs/kwaliteit een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hopen dat er ooit een nieuwe trap naar de kamers komt. Is smal en gevaarlijk. Zeker voor kinderen.

    Kamer voor nacht geboekt op doorreis naar Zuiden. Eenvoudig etablissement maar goed verzorgd. Personeel zeer vriendelijk. Kamer prima. Goede keuze prijs/kwaliteit.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    3,8
    Slecht geslapen
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, kamer oud, eigenlijk hotel niet meer van deze tijd. Veel lawaai, nagenoeg naast drukke weg gelegen, gaat personeel na hun werk ook nog eens pal onder ons raam luidkeels de dag doornemem.

    Dat we vroeg weer weg konden !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    Vriendelijk personeel, snel inchecken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorige kamer en alles kraakt. Het was een oud pand met houten vloeren. Maar met kleine kinderen is dat vervelend. Badkamer was niet netjes, douche stang zat los. Prima voor een doorreis.

    Vriendelijk personeel, snel inchecken Simpel, maar was ook redelijk goedkoop

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    7,9
    Ontbijt was in orde.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening vooraf toen we aankwamen bleef men eerst zitten en verkeerde berekening bij afrekenen

    Ontbijt was in orde. Kamer was ruim en men bracht water voor de hond

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    6,3
    Doen hun best, maar soms iets meer beroepservaring kan een pluspunt zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was wel parking , maar niet afgesloten. Avondeten buiten, voor ons te fris.

    Ja het was een goed ontbijt, genoeg,maar geen bruin brood. We konden enkel om 8 uur aan tafel, voor ons te laat. Het menu van 25,50€ was wel lekker.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,4
    minder goed dan wij gewoon zijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de trap was zeer moeilijk, zeker voor oudere mensen (steil en smalle treden), de kamer was zeer gehorig (vb. rond 3 uur s'morgens liet iemand zijn alarm om wekdienst gaan en iedereen was wakker), dus zijn wij maar om 5 uur vertrokken

    mochten pas om 16h30 binnen, maar de eigenaar liet er ons toch binnen (ook omdat het regende)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,0
    De bedden zijn van slechte kwaliteit en de douche heeft...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden zijn van slechte kwaliteit en de douche heeft z'n beste tijd gehad (lekkage). Elk nadeel heeft z'n voordeel, we waren wel vroeg in de ochtend wakker en daardoor op tijd weer thuis ;-)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,5
    Ontbijten, dat niet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden 2 kamers besproken. Op de 4 persoons familiekamer is niets aan te merken. Op de andere slaapkamer was een sanibroyeur welke een enorme herrie maakte. Niet prettig met een kind op de slaapkamer en als je naar het toilet moet. Het ontbijt was slecht. Wij hadden aangegeven met 7 personen te ontbijten. Naast het bekende bij een frans ontbijt staat ontbrak er een stukje baquette. Er stonden mini pain de cholate en mini qroissants. Dit leek wel uitgeteld voor een ieder 1 van beide. We hebben er baquette bij gevraagd wat ontzettend lang duurde voordat we dit kregen. Die ochtend bleek er een stroomstoring te zijn waardoor er geen koffie en thee gezet kon worden in het restaurant. Er werd geen alternatief geboden. We hoorden van andere mensen dat de waterkoker op de slaapkamer het wel deed. Zo hebben we onszelf voorzien van koffie en thee aangezien er een paar theezakjes en instant koffie op de slaapkamer stonden. De prijs voor het ontbijt 8,-- p.p vonden wij veel te veel. Wij vonden het deels absoluut overmacht. Echter de nonchalante en starre houding van het personeel was niet prettig. Bij het afrekenen was er een prijsverschil tussen Bookingprijs en Chez Francoise in ons nadeel. Tsja de dames spraken alleen maar frans en ons frans was blijkbaar niet voldoende. Eigenlijk hadden we het wel gehad met het ontbijt erbij. Na enige tijd wikken en wegen door de dames werd er met de Patron gebeld. Deze sprak zeer goed engels. We konden zelf de situatie uitleggen. Weer even wachten. Tijdens het 2e telefoongesprek kregen we te horen dat we de Bookingprijs konden te betalen. Tevens, als tegemoetkoming, hoefden we voor 2 kinderen het ontbijt niet te betalen. De Patron vertelde erbij dat zijn personeel nog weinig ervaring had.

    Het diner was uitstekend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,8
    Goed voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het reserveren is aangegeven om een niet roken kamer te hebben. Dit werd niet aangegeven op de bevestiging. Aanvullend willen we aangeven dat het voor booking.com goed zou zijn om aan te geven of er dieren toegelaten worden. Voor mensen met een allergie kan daar dan rekening mee gehouden worden. In de bevestiging zou ook aangegeven moeten worden welke keuze de klant gemaakt heeft ( wel/niet roken; wel/niet huisdieren )

    Omdat in de aangeboden kamer gerookt was en wij daarover klaagden, werd een nieuwe (zelfs grotere)kamer aangeboden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,1
    Prima voor overnachting en route.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is onder de maat. Geen gezonde producten. Bedden niet heel best.

    Het diner in het restaurant. Vriendelijke eigenaren en sfeer. Hond welkom. Prettige accomodatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,2
    Charmant eenvoudig hotel met alles wat je nodig hebt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is een charmant eenvoudig hotel. De eigenaren doen echt hun uiterste best om het de gasten naar de zin te maken. Er is zelfs koffie en thee op de kamer. Alles wat je nodig hebt en meer dan dat. Het ontbijt is goed. Veel meer dan het standaard Franse ontbijtje. Kortom een prima doorreis hotel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    5,8
    Volgende keer ergens anders.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel heel erg tegen. Wifi ? slecht Pas open om 17u , vervelend als je er eerder bent na een lange reis.

    Heerlijk gegeten. Aardige mensen. Buitenkant ziet er gezellig uit.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    6,3
    Te duur voor wat je krijgt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was dicht toen wij wilden inboeken rond 15h00. Via email hebben we gezegd dat wij rond die tijd zouden komen. Nergens stond dat het dicht is in de middag. De bed sliep niet goed. Zacht, slap en zakt in en je rol steeds naar elkaar toe. De feun(hair dryer) was stuk. Wij lieten het weten en wij kregen een ophaal van schouder.

    Het was ok.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    5,4
    Het verblijf blijft eenmalig.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via het formulier van booking.com had ik gevraagd om een kmaer op de begane grond aangezien ik invalide ben. Bij aankomst bleken er geen kamers op de bg te zijn. Wel een wel hele steile trap naar boven. Eigenlijk niet te doen voor mij.

    Het eten in het restAurant was prima; wij eten vegetarisch en men heeft ons in overleg een heerlijk vega menu voorgeschoteld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    5,0
    Heel matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eten vooral

    Het eten was ronduit slecht.het vlees was juist karton,de saus was niet om aan te zien heb er dus niet van gegeten.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    3,5
    Hadden meer verwacht voor 7,2 volgens booking com
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden meer verwacht voor 7,2 volgens booking com

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,5
    even overnachten , als tussenstop van de reis !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was oke voor zijn prijs

    het ontbijt was in orde !! meer dan genoeg !!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    5,4
    Voor 1 nacht prima hotel, wel beetje gedateerd , ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 1 nacht prima hotel, wel beetje gedateerd , ontbijt prima, prijs keurig niet te duur

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel /restaurant voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer en lekker gegeten in het restaurant.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    6,7
    Voor 1 nacht op de terugweg prima plek om te slapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht bed, erg gehorig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    7,5
    hotel voldeed aan onze verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    wifi was prima, verder leuk hotel. eten was prima. kamer was ruim

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    5,4
    Voor 1 nacht in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zij oud en smoezelig

    Het was gezellig maar de kamers zij oud en aftands. Moet nodig een renovatie hebben. Maar prima voor een nachtje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    5,4
    Dat ik de rust kon pakken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lampen deden het niet en de deur van de douche zag er niet uit en de kraan van de douche was lam.

    Dat ik de rust kon pakken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,1
    Ouderwetse kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwetse kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Chez Francoise c'est formidable
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Sfeer kamer was goed fijn bed om in te slapen,lekker diner 4 gangen voor zeker niet te hoge prijs

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,3
    Het diner en ontbijt waren prima verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel gehorig.

    Het diner en ontbijt waren prima verzorgd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,1
    De ligging
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er mag wel een keer gestoft worden

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    10
    Prijs, kwaliteit en heerlijke keuken 👌👌👌
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prijs, kwaliteit en heerlijke keuken 👌👌👌

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    4,6
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg oud, aan renovatie toe! Personeel niet erg vriendelijk Niets te beleven in omgeving.

    Goede bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,4
    Aan een drukke weg veel lawaai.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan een drukke weg veel lawaai.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,5
    Ideaal voor een overnachting onderweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd.

    Terras achter hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Avondeten in de tuin en de sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van de bedden

    Avondeten in de tuin en de sfeer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    4,2
    ik vond het duur voor wat je kreeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de douche spoot naar alle kanten. de ontvangst was niet vriendelijk. nadien beter. het ontbijt was gewoon. de koffiez daarentegen was lekker

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    Goede tussenstop op een reis naar huis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moet nodig reparaties uitgevoerd worden

    De klantvriendelijkheid

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    4,2
    was goed voor een keer een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeelwad

    Het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    Goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg oud

    Kamers schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    4,6
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine slaapkamer met heel klein bed

    Goed diner

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: