Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Comfort Hotel Chelles Marne-La-Vallée 3-sterren

6 rue de l'Ormeteau, 77500 Chelles, Frankrijk

#1 van de 6 hotels in Chelles

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 492 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 43

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,4
    Iets tegenvallend qua locatie en airco, maar lief personeel en schone kamer maakte veel goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    geen receptie 's nachts, geen P bewaking, gelegen op industrieterrein, geen airco en met raam open last van lawaai grote trucks van Ind terrein, veel vreemdelingen die rondhangen in buurt van hotel. Uiteindelijk is het wel rustig gebleven

    Heel vriendelijk personeel, genoeg parking, schone kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Prima voor een kort verblijf, schoon en makkelijk bereikbaar.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vooraf zou de creditcard alleen worden gebruikt voor garantiestelling, zodat de kamers terplekke konden worden afgerekend. Bij aankomst bleek de creditcard toch gebruikt en dit was niet meer te herzien. Dit was niet handig voor het doorberekenen en niet zoals afgesproken.

    Kamer waren netjes en schoon. We hadden 2 kamers geboekt en deze waren aangrenzend met een tussendoor, ideaal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    2,5
    Geen aanrader !!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens info vh hotel kan je tot 21.00 uur inchecken de manager had onze reservering om 19.45 uur geannuleerd. Terwijl hij ons net daarvoor had gebeld met de vraag waar we bleven we hadden toen aangegeven dat we binnen 5 min. bij het hotel aankwamen. De kamers zijn echt te klein voor 3 personen. Disneyland is 30 minuten vh hotel en geen 15 min. met de auto. Bij calamiteiten is er na 20.00 geen personeel meer aanwezig in het hotel. Bel je het calamiteitennummer die alleen voor bij de ingang vh hotel staat krijg je voicemail. Schimmels in badkamer en scheur in douchebak.

    Gratis WiFi en parkeergelegenheid bij Hotel.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,4
    Voor ons een snelle tussenstop maar ik zou er geen tweede keer verblijven.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was met extra bed voor kind te klein, je moest overal over heen klimmen. Dit paste niet. Kamer was niet goed onderhouden en sterk verouderd. Vloerbedekkking leek niet fris. Vreemde muffe geur in de kamer. Sanitair was verouderd maar schoon.

    Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    2,9
    Een heel naar begin van onze reis .Malaga. Ik wou eigenlijk direct weer terug naar huis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een gribus-hotel op een gribus-plek. Totaal geen ontvangst, alsof je of op een "afwerkplek" terecht bent gekomen. Slecht bedden en akelige kamer!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    6,3
    punten ter verbetering
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen receptie was. Dus in donker rommelen met een apparaat om er in te komen. Bij ontbijt sap uit een pak! Bah. Eieren moest je zelf iets mee doen maar geen uitleg erbij. Het aanvullen van beleg moest ik om vragen. Koffie ook.

    Kamer was ok ontbijt was wel ok

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,5
    1 fijne nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken was moeilijker dan verwacht. Wij kwamen vanuit Disneyland en moesten na openingstijd van de receptie zelf inchecken via een automaat bij de nacht ingang. Door zelf te bellen werd ons uitgelegd hoe dat in zijn werk ging. Als we niet hadden gebeld hadden we s'avonds laat gestaan niet wetend hoe we moesten inchecken.

    Vriendelijke medewerkers

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Niet spectaculair maar ook niet slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had uitgebreider gemogen

    Het was superschoon en mooie locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Mooie schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt stelt niet veel voor, maar prima voor die prijs.

    Mooie schone kamer. Bedden lagen lekker.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    3,3
    Slecht verlof ooit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets goed

    Niets was goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Vriendelijk personeel, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidshinder door druk verkeer

    Vriendelijk personeel, goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    8,5
    Kamers netjes en schoon, ontbijt was zeer eenvoudig.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    WIFI en ontbijt

    Kamers netjes en schoon, ontbijt was zeer eenvoudig. Personeel netjes en spreekt goed Engels. Prijs en kwaliteit vonden wij prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    4,6
    niet echt bevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks te doen in de avond matras hard

    De parkeergelegendheid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Goed hotel op goede afstand van Disney
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Engels van de baliemedewerkers mag beter.

    De ruime kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,4
    Was oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,7
    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers erg warm en klein voor 3.

    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Kamers netjes en schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    2,5
    Parkeerplaatd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles; bed, douche, ruimte en plaats

    Parkeerplaatd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,1
    Erg proper hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was te duur voor wat het was. Zelf een eitje bakken? Weinig keuze..

    Erg proper hotel. Nette kamers.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,1
    Prima voor doorreis doeleinden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer/wc echt te klein

    Prettige gezins indeling van de kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    7,5
    Goed gelegen voor een bezoek aan DL. Goede prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Warme kamers!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,8
    Vriendelijk/behulpzaam personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    versleten hotel

    Vriendelijk/behulpzaam personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Ruimte en bedindeling was fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Snel koud water lang wachten en WiFi was moeilijk in te loggen na diverse pogingen hierna ben je zo weer eruit als je even niet bezig bent.

    Ruimte en bedindeling was fijn

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel, kon 24 uur per dag het hotel verlaten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De onbijtzaal viel wat tegen

    Vriendelijk personeel, kon 24 uur per dag het hotel verlaten en aankomen en op maar 30 minuten rijden van walt disney. Ook was er een waterkoker, thee en oplos koffie aanwezig. Internet was uitstekend

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    6,7
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen lift aanwezig en ook geen airco. De kamer was erg warm. Raam kon wel open maar vanwege de herrie van verkeer moest hij dicht blijven. Daardoor slecht geslapen.

    Ruime kamer. Fijne badkamer en geen plastic unit.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,1
    Prima verblijf voor ons uitstapje naar Dinsney.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De douchebak was niet helemaal schoon. Het was erg warm op de kamer. Geen losse stopcontacten voor de ventilatoren

    Prima verblijf voor ons uitstapje naar Dinsney. Er stonden ventilatoren voor de warmte.

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    7,9
    De prijs-kwaliteitsverhouding is helemaal in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    In het geheel was het hotel in orde. Wifi werkte niet bij mij, maar ik heb er nu ook niet verder achter gezocht of gevraagd.

    De prijs-kwaliteitsverhouding is helemaal in orde. We zochten een propere slaapplaats als uitvalsbasis naar Disneyland, en dat is helemaal voldaan. Het is op een klein half uurtje rijden en merkelijk goedkoper dan de hotels die op 20 minuten rijden gelegen zijn. Ontbijt was eenvoudig, maar het brood en de croissants waren vers, met fruit, yoghurt, melk, koffie etc. Vriendelijke bediening aan de receptie.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,6
    Wifi was stabiel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Bij het ontbijt was de kaas verkleurd, niet smakelijk. Kamer rook naar vochtprobleem, muf. Was amper 10cm ruimte tussen onze bedden (4pers kamer). Is verder van disneyland dan vermeld. Waren meer dan 30 min onderweg. Ligt op een locatie waar niets te zien is in de omgeving.

    Wifi was stabiel. Goedkoop maar je ziet waarom.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    6,3
    Volgens de beschrijving online, zou het hotel een ideale...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Volgens de beschrijving online, zou het hotel een ideale uitvalsbasis zijn voor een bezoek aan Disneyland. Dat was echter niet het geval: met bus en trein zijn wij maar liefst 2 (!) uur onderweg geweest. De volgende dag hebben we dan ook maar gewoon de auto genomen om de afstand van 30 km te overbruggen.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,1
    Prima hotel om voornamelijk in te slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prima hotel om voornamelijk in te slapen. Met de auto zit je zo in Disney en rijd je in 5 minuten naar het treinstation vanwaar je in 15min in Parijs centrum zit. Zou het zo weer doen!

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    8,3
    ontvangst was goed en veel hulp gekregen om naar Parijs te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    we misten een kast voor als je meer dagen wil blijven dat je je spullen kan opbergen. plankje in de douche voor je shampoo op te kunnen zetten. en een tip andere tv zenders voor pers. die geen frans verstaan.

    ontvangst was goed en veel hulp gekregen om naar Parijs te kunnen reizen met de trein.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    6,3
    Goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt weinig keuze en slechte koffie

    Goed bed

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    8,8
    De kamers zijn altijd prima in orde en netjes !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamers zijn altijd prima in orde en netjes ! En ook hygiënisch , elke dag verse lakens

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    7,9
    Vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie is ver buiten het centrum van Chelles en Parijs (weinig eetgelegenheden in de buurt)

    Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    7,9
    ideale ligging tussen Parijs en Disneyland voor een goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    ideale ligging tussen Parijs en Disneyland voor een goede prijs.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,5
    Jammer dat er geen airco is en geen lift.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat er geen airco is en geen lift.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,3
    Rust, parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen airconditioning

    Rust, parking

  • Beoordeeld op: 29 mei 2015

    4,6
    Gratis WiFi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed is niets bijzonders vooral het kussens was bijzonder dun

    Gratis WiFi

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,9
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    8,3
    we kwamen om 10 uur s'morgens en we kregen al de sleutel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    dat er geen lift was

    we kwamen om 10 uur s'morgens en we kregen al de sleutel.de kamer was heel schoon en rustig.

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    7,9
    Goed ontbijt voor Frankrijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Badkamer was van plastic

    Goed ontbijt voor Frankrijk Heel vriendelijk personeel Super bed Heel rustig gelegen

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    7,5
    Zeer leuke locatie, rustig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer leuke locatie, rustig

  • Beoordeeld op: 5 april 2015

    8,8
    De beden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De locatie (afstand naar Disney)

    De beden

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    5,8
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Stroom

    Het bed

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 43

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: