Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Adagio Access Avignon

6 Avenue de la Gare, 84000 Avignon, Frankrijk

#60 van de 85 vakantiewoningen in Avignon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1308 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Goede uitvalsbasis voor citytrip en ontdekking van de Provence.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een redelijk drukke straat, veel verkeer naar TGV station dat vlakbij is. Ook 's nachts. De stad was moeilijk bereikbaar met de fiets. Er zijn wel weggetjes die moeten doorgaan voor fietspad maar slecht aangeduid en in slechte staat.

    Het was een erg rustig hotel, kamer viel goed mee, het keukentje was mini maar OK voor vakantie. Afgesloten én gratis parking. Zeer vriendelijk personeel. Gratis homemade limonade bij de receptie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    De aanwezigheid van een bank en de separate...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is aan een likje verf toe, het niet aanwezig zijn van een waterkoker en de loopafstand tot het centrum.

    De aanwezigheid van een bank en de separate parkeergelegenheid.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    Avignon zelf is een bruisende stad. De sfeer is fantastisch en dat alleen maakt een bezoek de
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Het gebouw is aan een opfrissing toe. De kamers (badkamer, meubilair inbegrepen) aan vernieuwing.

    Positief: locatie ligt dicht bij het TGV - station. Bushalte naar centrum op ongeveer 300 meter van de locatie. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Prijs-kwaliteit bekeken een zeer goed verblijf, aan te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Van het ontbijt had ik toch wat meer verwacht, enkel croissantjes, vier verschillende soorten confituur, twee soorten brood, paar kleine kaasjes. Drank zoals koffie, thee, fruitsap was oke maar ik had wel enige soorten charcuterie verwacht en dat was er helemaal niet. Ook de prive parking achter het hotel was niet beschikbaar, volgens de info moet je aan de receptie vragen naar deze parking maar bij de vraag krijg je elke dag steevast te horen dat deze prive parking volzet is en dat je voor het hotel op straat gratis kan parkeren. Dat is ook zo, nooit problemen gehad om daar wat te vinden maar dan moet men niet zo hoog op lopen met de prive parking.

    De vriendelijkheid van het personeel en de gelegenheid tot wassen en strijken. Aparte wasruimte waar je voor 2 euro een grote wasmachine ter beschikking had en een droogkast. Ook een ruime grote lift en de kamer was voor een budgetprijs ruim met mooi uitzicht en netjes met een ruime badkamer en bij de hete temperaturen een heerlijk werkende airco.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Een appartement huren in een hotel is een goed idee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De klacht verhelpen over de verstopte afvoer.

    We hadden een appartement gehuurd. Meer ruimte dan alleen een kamer en je kunt je eigen eten klaarmaken en dat scheelt ook weer qua financiën. Bovendien kun je de auto goed parkeren op een afgesloten terrein. En er is een wasmachine en droger dus allemaal geweldig. Helaas was de afvoer van de wasbak verstopt en die lekte bovendien maar werd niet gerepareerd dus konden we die niet gebruiken. Erg irritant. Acces hotels bezuinigt overduidelijk op de overhead. Maar 1 meisje voor de lobby: Fletcher hotels heeft er wel drie zitten. Arm kind. Het hotel zit op drie km van de stad en lopen in de hitte langs drukke wegen is niet fijn dus heb je wel een auto nodig. Er is een grote Carrefour aan de overkant. Dus afgezien van die verstopte afvoer die maar niet gemaakt werd, zijn we erg tevreden. Als je de kantoorwijk incalculeert en dat het niet zo sfeervol is, is het helemaal prima. En: er is airco.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    4,6
    slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer oude kamer. Verouderd interieur. Zeer matige ontvangst in het hotel Zeer middelmatig ontbijt Ver van het centrum. vervoer nodig oude badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    2,5
    We hebben deze accommodatie als zeer onaangenaam ervaren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Accommodatie en faciliteiten en daarnaast de ligging.

    Een uiterst matige accomodatie. Ligging ongunstig. Geen restaurants of winkelcentra in de nabije omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,1
    We hadden een late insjec, was aangevraagd en bevestigd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Het incekken geen komunikatie!!!!

    We hadden een late insjec, was aangevraagd en bevestigd. Komen we bij het hotel dueren dicht niemand te bekennen. Doordat er mensen ook laat aankwamen die een kode hadden konden we naar binnen. ik heb hier niets van vernomen, anders hadden we niet naar binnen gekend het was inmiddels 22.30 uur. die mensen hadden een kode van een kluisje waar de sleutels in lagen. Onze enveloppe lag daar ook in. Maar wel voortaan graag een telefoontje App, of sms. Anders kan je de nacht buiten doorbrengen. Het lag ook erg achteraf. dus daar komen we nooit meer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    5,8
    er was weinig dat ons beviel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 10 nachten

    parking(vorige keer moest je niet betalen nu wel en er was geen plaats,op straat was er ook bijna geen plaats en ze hebben tegen mijn auto gereden.Om de 8 dagen propere handdoeken of je moest bij betalen,kamer idem.

    er was weinig dat ons beviel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,3
    Praktische ligging.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid nabije weg.

    Praktische ligging. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,2
    Top.
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    De receptioniste kon met meer passie en beleefdheid werken.

    De kamer was geweldig. The room was wonderful.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,8
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    48 uur in een dag....

    Zicht op de tgv in de verte en aanwezigheid van de gare tgv.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,5
    Voor de rest was alles ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt, had iets meer verwacht

    Niet ver van TGV station

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    koelkast;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    openingsuren van de receptie zijn beperkt, zeker in het weekend

    koelkast; binnendeur die lawaai tegenhoudt van de gang

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,5
    ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten

    ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    4,2
    ok voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie: erg lelijke, onvriendelijke omgeving, belachelijk tekort aan parkeerruimte.

    Nabijheid TGV station

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,5
    Enkel Geschikt als doorreishotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtbuffet was zeer beperkt, weinig keuze.

    Vriendelijk onthaal en ideale ligging

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,5
    Op loopafstand van het TGV station en 24/7 open (via een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een van de kussens was in slechte staat en hard geworden. Badkamer zag er met vochtvlekken op de muur en vloer niet aantrekkelijk uit. Wifi was matig.

    Op loopafstand van het TGV station en 24/7 open (via een gemailde toegangscode), dus we konden met een late trein arriveren. Kamer is relatief ruim voor het geld. Gratis parkeren.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    5,8
    Prijs kwaliteitverhouding is prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel glas op de fietspaden waardoor het lastiger was om in het centrum te komen. Het hoofdkussen was echt waardeloos. De badkamer rook wat muf, hoewel het sanitair wel prima was.

    Prijs kwaliteitverhouding is prima.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    7,1
    Makkelijk te bereiken
    • Vakantiereis
    • Stel

    De toegangscode werd op 1 januari veranderd en wij waren niet op de hoogte gebracht. Heeft toch wel voor problemen gezorgd. Heeft nieuwjaarsdag toch wel een beetje verpest.

    Makkelijk te bereiken

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    7,1
    het ontbijt niet slecht maar geen keuze
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt niet slecht maar geen keuze van beleg aleen kaas in plastik verpaking

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    9,6
    Superligging voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Superligging voor een tussenstop. Zeer ruime check in. Ruime kamer. Gratis parking.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    5,4
    Verouderd hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Verouderd hotel...

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,1
    Vlak bij internationaal verkeer
    • Gezin met jonge kinderen

    Klein bed in een voldoende grote kamer

    Vlak bij internationaal verkeer

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    10
    prima als je tgv moet nemen - puur zakelijk zonder enige...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    prima als je tgv moet nemen - puur zakelijk zonder enige charme maar alles is voorzien . heel correct !

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    6,3
    Alles wat je nodig hebt is aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer afgeleefd. Vloerbedekking leek vies. Beschadigingen aan wanden en deuren.

    Alles wat je nodig hebt is aanwezig.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    6,7
    Vriendelijke receptioniste
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bereikbaarheid per fiets vrijwel onmogelijk.

    Vriendelijke receptioniste

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: