Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Zenitude Hôtel-Résidences La City 3-sterren

11 Avenue Louise Michel, 25000 Besançon, Frankrijk

#18 van de 46 hotels in Besançon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 781 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Wij hadden geen ontbijt geboekt, maar je bent op kleine 10...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden kamer aan straatkant, en je had s'nachts veel last van mensen die uit de stad terug kwamen.

    Wij hadden geen ontbijt geboekt, maar je bent op kleine 10 min. loopafstand midden in centrum Besancon. Hier zijn volop restaurants. Dit hotel heeft een afgesloten parkeergarage, was in ons geval heel fijn. Je kunt dit vooraf reserveren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    9,2
    Ruim appartement, goede receptie, prima parkeergarage, goede locatie ten opzichte van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruim appartement, hartelijke ontvangst, prima parkeergarage onder het hotel (van tevoren reserveren, eerst afstandsbediening bij de receptie ophalen). WiFi OK. Prima locatie ten opzichte van het centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    6,3
    je kunt er op zich prima een nacht verblijven, zeker als je jong bent en veel uit gaat
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was erg basic- een ontbijt niet mogelijk in het hotel en de magnetron was stuk( kon niet worden gerepareerd omdat het na zessen was en men sloot op zondag) De douche deed het ook niet maar daar werd een oplossing voor bedacht in een andere leegstaande kamer. Verder hadden we een raam aan de achterkant van het hotel aan de kant van het parkeerterrein en ook de ingang van het ondergrondse deel, echter het in- en uitrijden daarvan in de nacht was lawaaierig

    de locatie beviel goed, je kunt zo de stad in lopen en bovendien was het niet moeilijk de auto te parkeren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    ideaal als tussenstop of langer verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was zeker voldoende en lekker, de kamers hebben rolluiken, geen lawaaihinder, vriendelijk personeel, de garage is een pluspunt voor ons. Wandelafstand van het zeer mooie Besançon. We verbleven hier voor de 2e maal als tussenstop overnachting. We kozen de studio voor ons gezin met 4. Er is 1 aparte slaapk. en 1 zetelbed. Hoewel we de kitchenette niet hebben gebruikt is deze wel voorzien van alle comfort.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,7
    Aardig maar verouderd appartement, waar wel veel aanwezig was om te koken etc.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Het zag er allemaal wel verzorgd uit, kamers ook, bedden waren vrij hard (maar dat vinden wij juist prettig); toch wel redelijk sober en verouderd.Badkamer was redelijk klein, douchestraal viel toch wat tegen en over het algemeen was het erg warm in de ruimtes (het waren weliswaar warme dagen), maar airco zou niet verkeerd zijn. Prijs van €95,- per nacht inclusief ontbijt is wat aan de hoge kant.

    Besançon is een mooie stad! Ontbijt was goed verzorgd, alles werd goed en tijdig aangevuld, ontbijtruimte was wel schoon, maar tafels bleven lang wat vies achter na gebruik. Parkeergelegenheid (tegen betaling) onder het hotel is prima te doen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,6
    Prima verblijf, ook voor paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 7 nachten

    We hadden niet gerekend op de warmte, maar kregen op onze vraag toch een paar keer verschoning van handdoeken (in plaats van elke dag) en beddengoed. Bij de warmte, was het wel jammer dat er geen airco is ( geen airco=dit was bekend bij boeking) of type ventilator.

    We hebben geen gebruik gemaakt van de ontbijtservice; als we dit wel wensten, moest dit de avond tevoren worden aangegeven. Vlak naast complex een IBIS met restaurant=heerlijk gegeten. We verbleven een week in 2 kamer appartement ( anders is het wel krap), hebben alle vrijheid om te gaan en staan waar we wilden. De auto stond, tegen betaling, lekker koel in de ondergrondse garage. Boven was er niet veel gratis parkeerruimte bij het complex. Wij waren er in de warme periode en toen was het heel prettig om via de slaapkamer te kunnen ventileren. Tijdens de warme middagen hebben we lekker koel in het park Chamars gezteten, tegen over het complex-aan de binnenstad zijde.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    6,3
    Redelijke locatie voor stevige prijs mits je aan de goede kant slaapt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer op 1e verdieping zat dichtbij de ingang van het hotel waar de hele avond gerookt werd. Omdat er geen airco was en de temperatuur hoog (24) konden we alleen koelen/ventileren door het raam te openen. Dus lagen we de hele nacht in de sigaretten-stank.

    Prima locatie dichtbij centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,5
    Goed, maar de accommodatie moet grondig nagekeken worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen relaxruimte om 's avonds eens lekker na te genieten van de dag, je kan wel terecht bij de buren (IBIS hotel). De WC-bril lag los op het toilet.

    De studio was goed, een mooi keukentje. Om de kamer te verduisteren was er een rolluik, wat heel goed onthaald is door ons. Heel dicht bij het centrum van de stad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    4,6
    de vloer was gebarsten, de wc staat zo kort tegen de muur...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 1 nacht

    de vloer was gebarsten, de wc staat zo kort tegen de muur dat je er niet op kan zitten, veel lawaai

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    centrale ligging en toch rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    een baan naast de trappen bij de toegang zodat je je koffer niet hoeft te tillen

    centrale ligging en toch rustig makkelijk parkeren op straat

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,1
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het terras was niet zo proper

    Een kleine maar ingerichte kitchenette. Een grote badkamer in vergelijking met andere Franse hotels.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,0
    Ik weet het niet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote deels was er niemand beschikbaar om te praten

    Het was schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    10
    Zoals ik al zei. Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    We hebben geen ontbijt genomen. De kamer had een kitchenette. Nog spullen van huis bij ons. Uitstekende faciliteiten en erg schoon.modern.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    -
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten

    -

    vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    5,0
    het ontbreken van een airco op een hele hete dag/nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbreken van een airco op een hele hete dag/nacht.....

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    10
    Eigenlijk alles.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets. Als ik dan toch iets moet zeggen: om de zoveel tijd moest je opnieuw inloggen op de WIFI. Maar de WIFI werkte wel goed en supersnel.

    Eigenlijk alles. Vriendelijk personeel, perfecte ligging op loopafstand van het centrum en de citadel.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    6,7
    Vriendelijkheid, parking, prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zware geluidsoverlast in de slaapkamer bij regen. Geur. Very very basic. Beetje overdreven (als bv de wc bril 3 mm dik is)

    Vriendelijkheid, parking, prijs

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    7,9
    Zeer vlotte afhandeling van reservatie en zeer goede...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De keukenvoorziening is echt minimaal, niet voor een driegangenmenu. Wel zeer rustige en stille omgeving dicht bij centrum.

    Zeer vlotte afhandeling van reservatie en zeer goede ontvangst. Ligging is prima, dicht bij het centrum.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,5
    Goed te vinden, biedt net iets meer dan een gewone...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan drukke doorgaande weg. Parkeergarage hoogte 195, ongeschikt voor busjes dus.

    Goed te vinden, biedt net iets meer dan een gewone hotelkamer. Op loopafstand van centrum.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,3
    Ruim appartement waar we prima voor een tussenstop hebben...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het was niet helemaal schoon. Ook was er geen receptioniste meer na 18.00 uur en onduidelijkheid over hoe we binnen moesten komen.

    Ruim appartement waar we prima voor een tussenstop hebben overnacht.

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    6,3
    De ligging van het hotel vlak bij de rivier en vrij dichtbij...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De handdoeken werden niet dagelijks ververst. Er werd maar één keer in de week schoongemaakt. De tegelvloer met veel lawaai van schuivende stoelen. Uitzicht op een opslag van bouwmaterialen.

    De ligging van het hotel vlak bij de rivier en vrij dichtbij het centrum. De kookgelegenheid was prima. De magnetron was wel wat verroest. De beveiliging met camera's is heel goed!

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    8,3
    ruime kamers, goede parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    ruime kamers, goede parking

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,9
    De kamer was zeer compleet
    • Vakantiereis
    • Groep

    De kamer was zeer compleet

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,7
    De ligging van het hotel en de mogelijkheid om zelf te koken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Gastvrijheid.

    De ligging van het hotel en de mogelijkheid om zelf te koken.

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    8,3
    Compleet, goedkoop en dichtbij oude centrum, parkeergarage...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje krap, je kan niet 2 koffers openklappen.

    Compleet, goedkoop en dichtbij oude centrum, parkeergarage eronder voor 12 euro per dag

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: