Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Adagio Access Paris La Villette 3-sterren

28bis avenue Corentin Cariou, 19e Arrondissement, 75019 Parijs, Frankrijk

#817 van de 1.454 vakantiewoningen in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 926 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    6,3
    Het ontbijt viel erg tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel erg tegen. Je betaalt €9,00 per persoon, maar wat je er voor terug krijgt is het niet waard. Daarom hebben wij er maar 1 ochtend ontbeten. Verder maar 1 handdoek krijgen voor 4 nachten vonden wij erg matig en viel ons erg tegen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,3
    Prima plek om te logeren in Parijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is duur.

    Hotel is op een prachtige plek met veel ruimte, ook voor ons hondje. Metrostation vlakbij. Hotel is vlakbij de periferique, dus je hoeft niet heel Parijs door. Hotel is erg schoon en netjes.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,2
    De metro loopt precies onder het hotel door en dat was echt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 6 nachten

    De metro loopt precies onder het hotel door en dat was echt duidelijk, duidelijk merkbaar aan het gerommel en gebrom in de grond. In de avond was je moe van het lopen door de stad, dan zakte je wel in slaap, maar de metro begint al voor 5 uur te rijden en van dan af aan was het slapen een probleem. Het verbaasde ons wel, want we hadden een studio ( 602) op de 6de etage.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    Geen idee voor La Villette, maar Adagio was best ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals gezegd zorgde de last minute wijziging voor wat organisatorische problemen. Ook was er vrij veel lawaai van de straat, dit ondanks het feit dat we aan de achterkant van het hotel sliepen. Maar we hebben uiteindelijk wel heel goed geslapen, dus alles ok.

    De avond voor vertrek kregen we een telefoontje met de melding dat er een informaticaprobleem was en of we akkoord waren om in het Adagio Haussmann te verblijven, aan dezelfde voorwaarden. Het haalde heel onze planning in de war, maar was uiteindelijk wel een meevaller: zeer ruim en aangenaam appartement en vooral zeer interessant gelegen, dichtbij het centrum en de metro.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Erg leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt kon wat beter. Erg weinig keus. Qua beleg hele dikke stukken kaas (?) of jam... Verder wel voor franse begrippen een aardig ontbijt.

    Het hotel is dicht bij het metro-station, waardoor je snel in het centrum van Parijs kunt komen. Ook erg fijn: er is aardig wat lawaai uit de omgeving, maar wanneer je het raam dicht doet is het stil.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    geen airco
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen airco

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    5,4
    Kamers oud en beschadigd
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel herrie in het hotel en buiten van tram

    Kamers oud en beschadigd

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,1
    Voor die prijs echt wel ok!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuken mag iets completer. Sofabed Is niet makkelijk in gebruik

    Wat klein voor 4 personen. Foto's op internet misleiden je wel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,2
    zeer vriendelijke ontvangst, dicht bij de metro
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    kamer lag aan drukke, lawaaierige weg

    zeer vriendelijke ontvangst, dicht bij de metro

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,9
    Ik heb daar niet ontbeten, gezien ik een apart studio had...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Ik heb daar niet ontbeten, gezien ik een apart studio had met eigen keuken.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    7,5
    Heel dichtbij de metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Metrogeluiden Kon wel iets schoner. Voor 4 personen is het aan de krappe kant.

    Heel dichtbij de metro Dichtbij restaurants en een supermarkt Matras van het bed prima, niet te hard en niet te zacht.

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    6,7
    Locatie, vlak bij de metro, relatief rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onpraktische, kleine kamers, niet alle appartementen waren volledig uitgerust met bijvoorbeeld keukenapparatuur, handdoeken enzo

    Locatie, vlak bij de metro, relatief rustig

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,7
    Locatie en appartement waren top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig keukengerei. Het was incl. Handdoeken. Krijg je 4 handdoeken voor vier nachten en twee personen. 10 euro voor 5 handdoeken extra! !!

    Locatie en appartement waren top

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2015

    10
    dichtbij en schoon
    • Vakantiereis
    • Groep

    als je in huis niets heb dan moet je wel ver weg gaan booschappen doen

    dichtbij en schoon

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,3
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed

  • Beoordeeld op: 9 april 2015

    7,5
    Geen lawaai van de aanliggende kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Douche was niet echt goed.

    Geen lawaai van de aanliggende kamers. Goede bedden. Metrostation heel dichtbij.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    6,7
    Het appartement, de locatie en de faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Groep

    Handdoeken verstrekking, schoonmaak en geen spullen om zelf iets op te ruimen of te verwisselen.

    Het appartement, de locatie en de faciliteiten

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,5
    ligging, propere kamer
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    onvriendelijkheid van oudere dame

    ligging, propere kamer

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Aparthotel Adagio Access Paris La Villette

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: