Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Adagio Access Paris Maisons-Alfort 3-sterren

13 Rue Eugene Renault, 94700 Maisons-Alfort, Frankrijk

#5 van de 6 hotels in Maisons-Alfort

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1094 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    6,1

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    3,3
    Niet veel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren heel anders dan voorgesteld op de site. In het tapijt zaten gaten. Na een regenbui was het tapijt rond het raam nat. Het zeil in de badkamer bolde op als je er over heen liep. De gereserveerde parkeerplaats bleek al geruime tijd vol te zijn. Auto moest dus aan de straat geparkeerd worden.

    Niet veel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    4,6
    Door autopech op dat moment geen andere optie dan dit hotel, was blij dat ik uberhaupt een bed had.
    • Individuele reiziger
    • Studio (1 Volwassene)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was gedateerd en slecht onderhouden. Schoonmaak was redelijk. De ligging was uitermate teleurstellend, aan een zeer drukke weg, continue herrie, auto's, luchtvervuiling...

    De vriendelijkheid van de receptiemedewerkers.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,3
    Goede uitvalsbasis voor een paar dagen Parijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (1 Volwassene)
    • Verbleef 2 nachten

    Ik had een 1-persoons appartement en daar stond geen gewone fauteuil

    Lokatie: vlakbij de snelweg, 300 meter van de metro (25 minuten naar Hotel de Ville), bus voor de deur, rustige buurt Eenvoudig appartement, bescheiden keukenfaciliteiten, prima gratis wifi

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    5,0
    Matig hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Bij aankomst in de kamer troffen wij ten dele zwartgeblakerde muren vol vlekken aan, tapijt bleek aan vervanging toe, bed was redelijk, kamer zelf is veel te warm en lawaaierig gebleven, ontbijt leek ons redelijk. Bij navraag op de aankomstdag vroegen wij wat er met de kamer aan de hand was en werd ons een andere kamer aangeboden. Aangezien we meer buiten dan binnen het hotel zouden blijven (Parijs!) hebben we er verder maar geen acht meer op geslagen. Bij vertrek hebben we opnieuw de slechte staat van de kamer gemeld en de receptioniste wist ons te vertellen dat aan sommige delen van het hotel sinds de opening (18 jaar geleden) niets meer is veranderd. Bij een volgende boeking via Booking.com (voor een andere vakantie dan dus) doen we aan het hotel waar we dan gaan verblijven een waarschuwing uitgaan, dat we de kamer eerst gaan inspecteren en dat die aan onze verwachtingen moet voldoen. Tevens betalen wij nooit meer vooruit via Booking.com!!

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,5
    Fijn verblijf qua prijs kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal. Zitbanken zouden dringend vernieuwd moeten worden.

    Zeer vriendelijk personeel. Rustig hotel. Bed met goed matras. Ontbijt goed.Alleen misten wij de verse krokante franse baguette. Baguette was te mals.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    7,9
    Ruime kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (1 Volwassene)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2017

    8,8
    Plezierig en zorgeloos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    We misten een warmwaterkoker

    Plezierige, rustige accommodatie vlak bij de metro. Eenvoudige maaltijden bereiden mogelijk.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,1
    Alles binnen bereikt Metro supermarkt bakkerij.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douche Er ontbrak een gordijn waardoor alles kletsnat werd.Aangegeven maar werd geen gehoor aangegeven.Vanaf zaterdag morgen geen warm water aanwezig gemeld maar er werd niets aangedaan ze hadden geen monteur in het weekend .Heel vreemd dus dat viel erg tegen.We hadden een andere kamer gevraagd op dezelfde verdieping bij aankomst en dat kon.De receptioniste gaf aan het bedrag te upgrade om dat deze goedkoper was.Bij vertrek niet gecompenseerd hoe we het ook uitlegde het was goed zo zei zij.Heelaas. verdere een prima locatie voor uitstapjes naar centrum Parijs Metro en supermarkt en bakkerij dichtbij zou het zo aanbevelen aan andere eenzelfde er weer voor kiezen met vr.gr.Hans van Dijk

    Alles binnen bereikt Metro supermarkt bakkerij.prima parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,7
    Alles was prima schoon, fijne bedden en uiterst eenvoudig,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De parkeerplaats die we hadden gereserveerd moest eerst 'veroverd' worden. De luidruchtigheid op de gangen 's avonds was lastig. Alles zag er een beetje gedateerd uit en was aan vernieuwing toe.

    Alles was prima schoon, fijne bedden en uiterst eenvoudig, dus toereikend voor een hotel in deze prijsklasse. Het personeel aardig en behulpzaam.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: