Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Garden & City Lyon - Lissieu

8 Allée des Ecureuils - Parc Tertiaire du Bois Dieu, 69380 Lissieu, Frankrijk

#1 van de 1 hotels in Lissieu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1455 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    5,8
    Niet meer!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet schoon, slecht onderhouden huis ,veel dingen kapot . Afwasmachine stonk enorm dit met 2 kleine kinderen.!!! Op de foto's ziet alles mooier dan de werkelijkheid. Booking.com onwaardige locatie. Zal hier dus niet meer boeken.

    Ontvangst personeel was wel vriendelijk zwembadje was wel lekker alleen erg koud water Hygiëne rondom zwembad ook slecht.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    7,9
    Fijn huisje om te overnachten op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vanaf snelweg makkelijk te bereiken. Nette kamers. Goede bedden. Bij 5 pers kamer wel een slaapbank beneden en 2 x 2 bedden boven. Wij hebben er boven een slaapmatje bij gelegd. Een eigen terrasje om nog buiten te kunnen zitten. Geen extra schoonmaakkosten. Goede overnachtingsplek voor op doorreis naar het zuiden. Wij komen weer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    prima overnachtingsplek op doorreis naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    kamers kunnen een verfje gebruiken

    prima overnachtingsplek op doorreis naar het zuiden met een klein zwembadje in de buurt van fantastische pizzeria's dicht bij de snelweg en toch rustig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,1
    Prima verblijf!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was minimaal en de wespen binnen in het eetgedeelte waren niet zo fijn.

    Kamer waren perfect voor overnachting met gezin. Fijn ook dat je met 30 graden in de avond ook nog lekker buiten op terras kon zitten. De duik in het zwembad na een lange autodag was heerlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    7,1
    Prima voor overnachting op doorreis, NIET voor lange mensen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut niet geschikt voor mensen langer dan 1.90, bed en slaapbank. Slaapbank oud en krakerig, misschien geschikt voor 1 persoon, niet voor 2.

    Dicht bij snelweg en supermarkt, en toch rustig. Afgesloten parkeerterrein.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,3
    Het huisje was ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ingang van het zwembad rook fel naar de urine en zag er niet hygiënisch uit. Aan het zwembad lag een tampon, de volgende dag lag deze tampon er nog steeds. Het huisje rook niet fris, stond zelfs naar sigarettenlucht. De bedden waren hard. Baby bedje had geen matras.

    Het huisje was ruim. Ideaal met een hond en een kind. Reisbed lag klaar bij aankomst. Vriendelijk personeel. Ontbijt was ook goed en smakelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    6,3
    voldoende als doorgangsaccomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Leefgedeelte zeer ongezellig. Keukenmeubilair dringend aan vernieuwing toe (afbladderende keukendeurtjes). Slaapkamers zeer klein, zeker als je er langer verblijft.

    de ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    3,3
    Een keer maar nooit weer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schoonmaak viel erg tegen veel stof en een vies appartement. Personeel kwam niet kijken konden eventueel naar ander appartement maar die was niet veel beter. Eens maar voor ons nooit weer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,5
    De meneer bij de receptie is fantastisch, een echte gastheer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement is gedateerd en was als je naar de vloeren, muren en hoekjes keek keek niet goed schoon. Maar voor dat ene nachtje en gelet op de lage prijs, heb ik me er niet druk over gemaakt. De bedden waren keurig schoon opgemaakt.

    De meneer bij de receptie is fantastisch, een echte gastheer. Het zwembad is heerlijk na een dag reizen. Ideale plek als je een overnachting zoekt op weg naar het zuiden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    8,3
    fantastische overnachtingplek
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kwamen om 12 uur aan en mochten pas om 15 uur in de woning terwijl het al wel klaar was. Er is geen airco, het was erg warm.

    De ruimte is enorm, het is een volwaardige woning. Wij waren er voor 1 nacht op weg naar huis vanuit Spanje. Fijn dat er een zwembad is om even een duik te kunnen nemen in de hitte.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    3,8
    Verdient geen schoonheidsprijs!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement niet echt schoon, het rook ook erg muf overal. Vloerbedekking boven erg vies (allemaal vlekken). Het zwembadwater is erg smerig! Ik kon de bodem niet zien en er dreef vanalles in. Doucheruimten zijn volgens mij nog nooit schoongemaakt. Witte vloertegels waren zwart. En buitendouche met voetenbakje was te ranzig. Wij boeken dit nooit meer!

    De kamers waren ruim en ontbijt was oke.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,5
    Ruim appartement, prima voor 1 nacht op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Er was 200 euro borg geblokkeerd op mijn credit card voor 1 overnachting zonder dit vooraf te melden , dit is niet netjes. Achteraf is dit weer hersteld maar ze hadden dit van te voren aan moeten geven.

    Ruim appartement, prima voor 1 nacht op doorreis.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,7
    Groot appartement, lekker zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt schoon rondom het zwembad. Geen buitenmeubilair bij de accomodatie en geen airco.

    Groot appartement, lekker zwembad. Goed als doorreisaccomodatoe

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    5,0
    droeg niet bij aan begin van vakantiegevoel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Zie eerder genoemde

    Plek is goed. kamers gedateerd en niet meer dan een overnachtingsplek. Badkamer lekkage in bad en lekte in keuken door plafond. Keuken kapotte deuren en niet schoon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    3,3
    Absoluut vermijden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer eenvoudige kamer met goedkope tegels overal. WC's zoals men ze op 2-ster campings vindt. Matig ontbijt. In het algemeen veel te duur voor de geleverde prestatie. De huizen worden vooral gebruikt voor het logeren van seizoenarbeiders en bouwvakkers. De parkeerplaats was vrijwel volledig bezet voor bestelwagens. We wilde TV kijken maar de afstandsbediening deed het niet (de TV is niet anders te bedienen). De receptie meldde dat ze zouden kunnen komen kijken maar het zou ons sowieso €48 (achtenveertig Euro) kosten omdat het na 19:00 uur was en dan zijn ze eigenlijk al dicht. Dit is dus volgens Booking een hotel. Moeten we meer vertellen over deze absoluut te vermijden locatie?

    Het zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    2,9
    Smerig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel tegen, het was te warm . Kamers mogen een een hele goede Schoonmaakbeurt krijgen .. geen airco...vieze grond , vieze dode beesten aan de muren. Personeel was niet vriendelijk.. hij spreekt en verstaat heel slecht engels... Ik kom hier never nooit meer

    Dat er 2 wc's waren

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    Goede ligging niet ver van restaurants en supermarkten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedbank in de woonkamer was een stuk minder comfortabel dan de bedden in de slaapkamers.

    Goede ligging niet ver van restaurants en supermarkten. Verder is het er heel rustig, parkeerplaats werd in de avond afgesloten en het zwembad was prettig. Het is een huisje met een verdieping en rolluiken. Goede Wi-Fi.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    6,7
    Prima tussen stop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren kort, lag met mijn voeten er buiten. Muren zaten vegen op, paar deuken.

    Dicht bij de snelweg, overzichtelijk, aardig personeel, zwembad was fijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    Goede prijs-kwaliteit verhouding, schoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede afstand tot de autoroute. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Prima voor één overnachting als je onderweg bent naar het zuiden. Was eenvoudig maar schoon.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    6,7
    prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    stoelen voor buiten op terras.

    prima apartement voor doorreis. dicht langs de route de soleil. kamers zijn inderdaad geluidsdicht. Bedden waren okay, slaapbank iets minder.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,3
    Ideale stopplaats voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enigszins lawaai van de nabij gelegen doorgaande weg. 1pan om mee te koken. Geen terras meubilair!

    Ideaal vlak langs snelweg! Vlakbij winkels (5min rijden). Eigen keuken dus zelf koken en ontbijt mogelijk! Prima verzorgd ontbijt in restaurant/receptie ruimte! Fijn dat je even buiten kunt zijn op eigen terras!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,3
    goedkoop en prima voor één overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het was oud en echt heel slecht onderhouden. In de aanbieding was dat niet terug te zien.

    Het personeel was aardig en het was handig voor de doortocht verder naar het zuiden. Het ligt vlak bij de snelweg.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Fijne locatie, eenvoudige accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de receptie gesloten was toen wij om 14:00 uur aan kwamen.

    Fijne locatie, ideaal voor een overnachting zodat je de volgende dag weer verder kan reizen naar het zuiden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een kakkerlak bij binnenkomst. Honderden vliegjes in de lamp. Te sober ingericht. Slapen op een slecht bed. Koelkast met teveel decibel aan geluid. Het leek een permanente verblijfplaats voor arbeiders uit het buitenland. ‘S ochtends alle stoelen in het zwembad en een hoop kapot glaswerk rondom.

    Het idee is goed: dichtbij snelweg om bijv. door te reizen naar Spanje. Ruime appartementen. Goed bereikbaar. Bij gesloten receptie krijg je via mail code van kluisje waar je sleutel in ligt. Handig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Goede locatie voor een overnachting!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het park en de accommodaties aan de buitenzijde zijn prima in orde evenals het zwembad. Wat betreft de inboedel mag men wel gaan vernieuwen. De meubels zijn wankel of kapot en de bedden waren ook niet best. Kom hier al jaren als gast maar het appartement wat wij nu hadden voldeed niet aan de eisen.

    Ontbijt was prima verzorgd en het personeel vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Ideeal overnachtingsadres voor gezin op weg naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Vloerbedekking in het appartement was erg vuil. Is aan vervanging toe. De tegelvloer was niet goed schoon. Sanitair was wel goed schoon.

    Eenvoudige appartementen. Goed bereikbaar vanaf de A6. Ideaal voor overnachting. Met 3 slaapkamers voor ieder een eigen slaapkamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    5,4
    We waren blij dat we weer verder konden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer en inrichting. Zeer ongezellige uitstraling. Foto’s waren totaal niet in overeenstemming met hoe de sfeer daadwerkelijk was!

    Aankomst buiten receptie-openingstijden. Was erg duidelijk georganiseerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    6,7
    Goed voor overnachting naar het zuiden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig spullen (keuken, stoelen etc) voor 5 personen. Wordt in deze periode vooral bewoond door klussende polen, Roemenen ed. Op zich geen last van, maar toch vreemd.

    Locatie, direct bij de A6 vlak voor Lyon. Ruim appartement.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    4,6
    Matig en hygiëne kan beter
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig servies. Geen glazen bijvoorbeeld en het bestek was ook minimaal. Slaapbankje om op te zitten in een smalle doorgang en dus ook geen tafeltje aanwezig. Douchekop kon niet worden opgehangen en het bed was ontzettend klein. Verder was het niet mogelijk om het park te verlaten in de ochtend, omdat het hek dicht was en de code niet werkte. Omdat wij toch graag van het park af wilde en de eigenaar het hek open moest komen doen voor ons werd hier 80€ voor in rekening gebracht.

    We waren eerder gearriveerd dan gepland en mochten gelukkig direct het appartement in, dat was ontzettend fijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    8,8
    Prima doorreisstek, ook geschikt voor langer verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben hier met ons gezin geboekt om een tussenovernachting te hebben op weg naar onze eindbestemming. Prima locatie: parkeren achter gesloten hek, ruim en van alle gemakken voorzien. En dicht bij de snelweg. Aanrader dus als je niet met je gezin in een hotel opgesloten wilt zitten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,5
    Prima, ontbijt niet heel uitgebreid, maar wel oké.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden verdeling in huis

    Het was echt een klein huisje met alles erop en eraan. Wij zaten in een vijf persoons accommodatie. De slaapbank was eigenlijk te klein voor twee volwassenen en boven stonden alleen een 2-persoons en een 1-persoons bed, terwijl er echt ruimte genoeg is voor twee 2-persoons bedden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    6,3
    het ontbijt was klein en amper keuze maar het brood was wel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden, piepklein en zo hard al steen.

    het ontbijt was klein en amper keuze maar het brood was wel vers. de huisjes waren proper en degelijk en het nodige servies was aanwezig maar geen exrtra's zoals wijnglazen enz. we hadden een huisje voor 8 personen en er was maar een eettafeltje voor 4. kids dus apart eten en dan de volwassenen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    Topplek als tussenstop op reis naar het Zuiden. Heel geschikt voor gezinnen met kinderen of vrienden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Geweldige plek om als tussenstop te bivakkeren. Eenvoudige maar nette kamers en goede bedden. De service was uitstekend. We kwamen na sluitingstijd van de receptie aan. Sleutel lag keurig klaar in een kluisje waarvan we de code per email hadden gekregen. Per mail konden we ook nog doorgeven of we van het ontbijtbuffet gebruik wilden maken de volgende ochtend. Ook het ontbijt was boven verwachting goed! Er lag ook goede informatie klaar waar we konden eten. Met die info zijn we op een prima eetplek terecht gekomen! Ook was er een zwembad. Daar hebben we geen gebruik van gemaakt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    10
    Altijd goed!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wij overnachten al een aantal jaren in Garden & City Lyon-Lissieu, en na problemen met onze creditcard hebben wij contact opgenomen met de accomodatie. En omdat wij ook al onderweg waren, hebben ze gecheckt of de gegevens klopten, en mochten wij zonder creditcard boeken!!....Supertof !!!...Nogmaals dank Garden & City Lyon - Lissieu

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Het was heerlijk! na een lange dag reizen was het heerlijk om even een eigen appartementje te hebben
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk en we hebben ook heerlijk geslapen. Wij beneden en onze 3 kids boven. Prima accommodatie met eigen keuken en badkamer om 1 nachtje te verblijven om de volgende dag weer verder te reizen. Zwembad ook heel fijn voor ons en voor de kinderen om even af te koelen na een lange reis.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,0
    Eenvoudig, met z'n 6-en in 1 appartement, prima verblijf voor 1 nacht!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudig ingericht, niet superschoon. Wel fijn kunnen bijkomen van 1e deel reis. Kinderen hebben nog even gezwommen in ijskoude bad. Prima overnachting!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    3,8
    vies smoezelig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Koud water om te douchen en het appartement leek erg vies, doordat er allemaal vlekken in de vloerbedekking zat. Gordijnen konden wel wart dikker/dichter, waren stukjes vitrages.

    de locatie en de ruimte om te parkeren

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    3,8
    Het zwembad was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartementen zijn oud en vervallen. Het was meer een overnachtingplaats voor bouwvakkers dan voor vakantiegangers. Foto's op internet komen niet overeen met de werkelijkheid. Jammer!

    Het zwembad was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    3,8
    Nachtmerrie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting van de accommodatie was zeer deprimerend en is nodig toe aan een renovatie. In de verschillende accommodaties verblijven arbeiders (bouw) uit verschillende landen. De ramen en vitrage waren smerig. Je rookt een zeer muffe geur in de accommodatie. Ondanks dat wij een aantal uren de ramen open hebben gezet. Er is geen airco in de accommodatie aanwezig.

    Niks

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Prima basic overnachting voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting is gedateerd en in niet al te beste staat. Bedden verrevan comfortabel en het appartement was niet heel schoon. Het kan allemaal een flinke opfrisbeurt gebruiken. Badkamervloer was spekglad, mijn dochtertje viel heel hard, dus pas op.

    De lokatie, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Heerlijk rustig gelegen schone kamers, jammer van de wifi en de bedbank!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi deed het niet, wordt kennelijk meer over geklaagd.... De bedbank was erg klein en niet geschikt voor mijn kinderen van 15 en 18, wordt als volwassen slaapplaatsen vermeld ,maar zijn het zeker niet!

    Alles was goed schoon en lekker ruim

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,6
    Ruim appartement voor goede prijs
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren tevreden

    Ruim appartement, zwembad aanwezig. Hadden hier geboekt omdat we een overnachting nodig hadden op onze terugreis uit Spanje. Vriendelijke receptionist. Prima beleid als je buiten aanwezigheid van receptie aankomt. Je kunt de sleutel mbv de code die je via mail krijgt, uit een safe halen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De code die werd toegestuurd om na openingstijden je sleutel op te pikken kan beter klaarstaan op je persoonlijke inlogpogingen van booking.com. Nu had ik niets ontvangen want we waren al onderweg maar ik had helaas géén internetverbinding. De WIFI was zeer slecht te noemen. Kortom, we moesten bellen zodat iemand ons kwam helpen. De voicemail die ingesproken moest worden was in het Frans en zeer slecht te verstaan. Dat was vervelend na een lange reisdag.

    Ruime kamers, schoon en 2 wc's. Daarnaast ook oven, magnetron en vaatwasser. Van alle gemakken voorzien. Ideale doorreis locatie of om de stad Lyon te bezoeken. Verder goed geholpen door het personeel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    6,7
    Goed voor een stop-over naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - WiFi werkte niet - zwembad was koud - locatie: even zoeken - entree is beetje vreemd, je moet langs een berg vuilnis

    - apartement met meerdere ruime kamers - goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,5
    Prima locatie voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima locatie voor op doorreis. Dicht bij de snelweg, supermarkt dichtbij. Afgesloten parkeer terrein. Kortom top locatie. Wij hadden een groot huisje . 2 pers bed beneden en 2 x 2 pers bed boven. Prima prijs kwaliteit verhouding. Volgende keer zullen we hier zeker weer boeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,4
    viel deze keer erg tegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    we komen al een aantal jaren op deze locatie, maar deze keer viel het appartement echt tegen, het was zeer verouderd, veel schimmel in de douche, niet schoon, het matras van de bedbank zat vol met vieze plekken. Voor volgend jaar weet ik het nog niet!

    de locatie is prima voor doorreis

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    Prima als overnachtingsadres/doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank voor de kinderen van 16 en 14 jaar was redelijk. Een gewoon bed was prettiger geweest.

    Ontbijt was goed. Afgesloten park was ideaal voor het overnachten ivm vouwwagen en fietsen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    Prima tussen stop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleedruimte zwembad was smerig en stonk

    Kamers waren zeer ruim en netjes enige min puntje was kleedruimte naar zwembad zou wat schoner kunnen worden gehouden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima onderweg richting het zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen WiFi ontvangst. Geen Nederlandse televisie zenders. Slaapbankje was niet erg fijn. Beter zou zijn een extra bed boven en beneden een bank

    Het zijn simpele appartementen die geschikt zijn voor 1 overnachting richting het zuiden. Met name de lokatie vlak van de snelweg net voor Lyon maakt deze accommodatie geschikt. In de buurt zit een Lidl, mc donalds etc. Dus zelf wat koken of ff wat eten halen kan allemaal. Na de lange reis konden de kids even afkoelen in het zwembadje.. niet groot, koud maar de kids vinden het fijn.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    Prima plek voor tussenstop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was niet beschikbaar doordat de provider failliet was. Ik vind dat je dit anno 2017 moet vermelden op de website. Mensen selecteren hun verblijf o.b.v de faciliteiten.

    Prijs kwaliteit verhouding Ruime en complete huisjes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    Perfect voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Perfect voor doorreis. Ligging net ver van snelweg, maar toch lekker rustig. Prima proactieve benadering van accomodatie mbt eventuele late aankomst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,5
    Handig verblijf voor doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niet iets in het bijzonder. Inloggen op wifi lukte niet (beide keren zelfde kamer).

    Locatie prima voor doorreis. Prijs voor gezinskamer goed. 5p Villa had goede voorzieningen, alhoewel vaatwasser bij 1e bezoek een beschimmelde mok bevatte, en bij 2e bezoek defect leek (maar gebruikten we niet), en het vriesvak "gekleurd" ijs bevatte bij 2e bezoek. Verder wel schoon. Ontbijt niet gebruikt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    8,8
    Simpelweg top voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niets op aan te merken

    Geschakelde huisjes met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, heerlijk ruim met keuken. ruim genoeg voor 6 tot 8 personen. Bescheiden zwembad maar heerlijk na een dag reizen, gaat er relaxed aan toe. Veel eetgelegenheid in de buurt, dicht bij de snelweg en dicht bij Lyon om de avond door te brengen. super voor een of twee overnachtingen. Auto praktisch voor de deur. en ontbijtje is erbij inbegrepen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets, maar miste wel een kurkentrekker en opener in de keuken. Dus iets meer keukenmateriaal is wel prettig. En de bedbank in de kamer ligt niet heel comfortabel.

    Zwembad en het feit dat je zelf kan koken. En ligging t.o.v. de snelweg. Makkelijk bereikbaar. En rustig. Was de tweede keer dat ik heb geboekt op doorreis ( vorig jaar ook) Dus dat zegt genoeg wat betreft prima accomodatie voor 1 nacht op doorreis.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,1
    Grootte van de kamers en ligging nabij doorreis route
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Er dient wel wat onderhoud gepleegd te worden. Sommige zaken zijn kapot of oud. We komen er al een paar jaar maar ziet geen onderhoud aan bijv tafels/wastafels/kranen etc.

    Grootte van de kamers en ligging nabij doorreis route

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    5,0
    Ruim appartement maar wat verouderd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapbank in de living was klein en niet comfortabel. Vloer leek ook niet proper, was vettig. Trap was enorm lawaaierig, veel ruimte in het appartement maar wat verouderd

    Ruimte in het appartement

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Perfect voor tussenstop naar het zonnige zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Vouwbed in living ondermaats (klein, zonk in 't midden ed) => goed voor één nachtje. Zwembad beetje aan renovatie toe, maar je kon veilig & wel lekker zwemmen, alles toppie ! Bij reservatie wel eventueel appartement "verder van de autoweg" vragen, al hadden wij daar géén last van (maar andere appartementen lagen nog dichter bij de autoweg, en het was niet zo warm dat wij met open ramen geslapen hebben - anders kan dit geluid wel storend zijn) - zie plannetje. De wifi lag eruit (maar ja, dan kan je meer ontspannen / van de vakantie genieten natuurlijk) - dit ging nog even duren, hun provider was ermee gestopt...

    Alles zoals je mag verwachten voor die prijs. Erg ruime appartementen, ruime kamers, ruime living, leuk terrasje aan appartement. Keuken groot genoeg. Ontbijt prima. Erg vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    5,8
    Vlak bij snelweg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was niet heel schoon! Verder veel geluidoverlast! Geen winkeltje of restaurant op camping. Geen speelgelegenheid voor kinderen. Wel een klein zwembad erbij!

    Vlak bij snelweg! Goede bedden!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    7,9
    Tof vakantiedomein voor familie met kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten

    Enkel WIFI in de buurt van receptie, die daar ook nog eens niet erg vlot werkte.

    Ruim, koel, goed ingericht en netjes schoongemaakt huisje met uitzicht op veel groen, zwembad. Parking op terrein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,8
    Het waa erg goedkoop en er was een prima zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting en beddengoed is sterk verouderd en deels stuk. Het rook onfris en in het vuilnisbakje in de keuken trof ik maandverband aan

    Het waa erg goedkoop en er was een prima zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Tussenstop
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een beetje oud! De bedden waren super hard, de veren kon je voelen! De trapleuning zat los, gevaarlijk voor zowel kinderen als volwassene. Er was geen airco, terwijl het buiten 40 graden was (echt niet te doen!) Was een beetje groezelig allemaal.... We hoefde gelukkig maar één nachtje. Ons appartement was toe aan een opknapbeurt en vernieuwing!

    De grote van het appartement zelf was heel erg ruim. Voldoende plek! Personeel was erg aardig! Parkeerruimte was heel erg fijn, je kan er gewoon met je vouwwagen/caravan/camper of auto ruim parkeren!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    3,8
    Zeer eenvoudig overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst zei de medewerkster dat ik nog moest betalen terwijl ik al via Booking.com had betaald. Ze hield vol en zei dat ik echt nog niet had betaald maar ik wist het zeker en hield ook vol. Toen ging ze bellen met Booking.com en kreeg ik wel de sleutel. Het gaf ons geen fijn gevoel. Ze zei de dag erna dat het nog niet opgelost was maar dat het niet ons probleem was... De wifi deed het helemaal niet want er was een probleem met de provider...

    Een gemakkelijke en voordelige overnachtingsmogelijkheid voor 1 nacht; handig als tussenstop voor onze vakantie in Zuid-Frankrijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    5,8
    Tegenvallende accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De bedbank in de kamer was erg slecht

    Het appartement viel tegen. We hadden voor 5 personen geboekt en er waren maar 3 gewone bedden. De andere 2 moesten op de bedbank in de kamer die ongeschikt was voor 2 personen. Ze zakten allebei naar het midden. Dit viel tegen want we hadden op 4 bedden gerekend. Er was geen airco en de wifi was slecht. Alleen bij de receptie een beetje ontvangst. Het ontbijt was lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Prima accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn wat aan de kleine kant.

    Rustige omgeving.maar.toch dichtbij de snelweg. Prima accommodatie om te overnachten wanneer je op doorreis bent naar het zuiden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Perfecte accommodatie.
    • Met huisdier
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Perfecte accommodatie. We waren op doorreis en wilden een goede overnachting. Dit was perfect! geen probleem dat we pas 's avonds laat aankwamen. Sleutel lag in kluisje en zo was alles goed geregeld. Aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,1
    Ruim appartement perfect voor doorreisovernachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Houd er rekening mee dat Frankrijk andere tijden heeft qua restaurants. Moet met de auto op pad voor een restaurant.

    Prima doorreishotel. Groot appartement voor 8 personen hadden wij. Niet nieuw maar prima met keuken en woonkamer en betaalbaar. Ook een zwembadje voor een frisse duik.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,4
    Eerst maal bij het oprijden ok tweede maal toen wij terug kwamen niet ok
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij onze eerste boeking was alles nagenoeg ok voor een nacht nu was het nagenoeg niet te doen er zaten aan het aanpalende gebouw Portugese arbeiders welke met velen waren en heel luidruchtig tot in de helft van d nacht en wij hadden een kleintje bij van 4 jaar en een hond deze konden hierdoor de slaap niet vatten en bijgevolg wij ook niet.

    De kamers voldeden aan onze verwachtingen voor een nacht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,0
    Ruime kamers, bedden zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De huisjes zijn echt niet schoon. De trap naar boven kraakt en de leuning zit los. Meeste last gehad van dronken Polen op het park. Erg vervelend.

    Ruime kamers, bedden zijn prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,5
    prima voor een overnachting op weg naar Spanje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi was niet beschikbaar in de huisjes, alleen bij de receptie. Onderhoud is niet bijgehouden, wat jammer is.

    Voor een overnachting richting Spanje is het prima. Voordeel is je kunt iets opwarmen/koken. De omgeving is mooi. Als je verwacht dat je later komt dan 18.00 uur moet je wel de code op tijd opvragen bij de receptie, waardoor je sleutels uit het kluisje kunt halen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    4,2
    Parkeren van de auto.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie is slecht bereikbaar door wegomleidingen en ligging. De alle eerste keer met navigatie aan redelijk goed te vinden op heen en terug reis. Laatste 2 jaren een ramp om met navigatie aan te bereiken. Onderhoud en vernieuwing complex en kamers staat stil. Altijd wel wat te vinden wat niet functioneert. Voor ons de laatste keer geweest om hier voor de heen en terugreis te boeken.

    Parkeren van de auto.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    4,6
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 3 Slaapkamers (8 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Apartement niet ingericht voor 8 personen, weinig keukenspullen, kapotte rolluik beneden, twee slaapkamers geen gordijnen of rolluiken. We hebben maar deuren voor het raam gezet. Douchekoppen vastgetaped. Jammer maar gelukkig alleen overnachting om door te reizen.

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    3,3
    Garden city Lyon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De appartementen waren ronduit vies, alles plakte en het stonk er. De toilet bleef doorlopen en het bed beneden lag scheef waardoor je in het midden in de gleuf lag. Verder kraakte de trap zo erg dat je eigenlijk niet naar boven kon lopen als de kinderen op bed lagen. Verder zagen we bij aankomst een hele afvalberg buiten de poort wat uiteindelijk een afspiegeling was van het hele complex. Misschien hadden wij het verkeerde appartement H04 maar als ik alleen was geweest had ik absoluut doorgereden.

    Nvt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Prima verblijf voor een overnachting onderweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van onderhoud in het appartement laat te wensen over, is wel tijd voor een opfris beurt.

    Prima locatie ruim appartement voor een overnachting op weg naar het zuiden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    5,8
    Overnachting op weg naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne in de keuken (vaatwas was smerig), badkamer aan renovatie toe, inventaris keuken zeer beperkt, stoel te kort aan de eettafel.

    Goed genoeg als doorreis verblijf

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Goede overnachtingsplaats voor doorrit. Of voor een verlengd weekendje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Enkel het zetelbed sliep niet goed. En op de moment dat wij aanwezig waren werkte de wifi ook niet

    Appartement voor 5 personen, we waren op doortocht naar Spanje, 1 nachtje overnacht zowel bij heen als terugrit. Appartement was groot, alles was voldoende aanwezig. Proper en netjes. Kids vonden het zwembad leuk.

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: