Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Aparthotel Adagio Access Toulouse St Cyprien 3-sterren

37 ter Avenue Etienne Billière, 31300 Toulouse, Frankrijk

#103 van de 247 vakantiewoningen in Toulouse

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1084 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,8
    Een zeer aangenaam verblijf, dicht bij metro en openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 5 nachten

    Wil je gebruik maken van de ondergrondse privé parking, betaal je snel veel. Maar een andere keuze heb je eigenlijk niet in Toulouse. Dus deze prijs zou echt naar beneden mogen. Het ontbijt was lekker en voldoende, doch je moest op tijd komen, anders had je pech.

    Er was een probleem met het venster en na melding hiervan werd dit onmiddellijk opgelost. Dit vind ik service! Het personeel was er heel vriendelijk. Ondanks dat onze kamer aan de drukke straatkant lag, hadden we geen last van het geluid. Het hotel ligt dicht bij openbaar vervoer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    als je Toulouse wil bekijken is dit een handig uitgangspunt en betaalbaar
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden geen hogere verwachtingen

    mooi centraal, zakelijk, maar prettig hotel. de receptioniste heeft haar uiterste best gedaan om ons een andere, rustige kamer zonder straatgeluiden, te geven, hetgeen ons verblijf zeer ten goede kwam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    Oud brood bij het ontbijt en weinig keuze voor beleg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio:
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud brood bij het ontbijt en weinig keuze voor beleg

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Zeer mooi en propper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ruime kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    Goede prijs - kwaliteit, dicht tegen alles.
    • Individuele reiziger
    • Studio:
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de kant van de baan lawaaierig als je een raam wilt openen.

    Goede prijs - kwaliteit in een gezellige omgeving voor een zachte prijs.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,5
    voor mijn doel van de reis (semi zakelijk) was dit heel correct van prijs/kwaliteit
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    prima in verhouding v d prijs basis inrichting appartement

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    6,7
    De indeling en aanwezigheid van keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De airco die in brochure vermeld stond werkte niet, bij navragen aan receptie bleek er geen airco te zijn in onze kamer. De parking in garage stond blijkbaar dubbel geboekt. Toen we de eerste avond terug kwamen na een uitstapje was er geen vrije plaats beschikbaar. Op onze kamer was er geen dagelijkse schoonmaak, geen wissel van lakens en handdoeken.

    De indeling en aanwezigheid van keuken.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,5
    Ligging vlakbij centrum, kamer en kitchenette (goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ligging vlakbij centrum, kamer en kitchenette (goed uitgerust, zelfs keukenhanddoek , sponsje en afwasmiddel aanwezig)

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: