Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel André Latin 3-sterren

50-52 Rue Gay-Lussac, 5e Arrondissement, 75005 Parijs, Frankrijk

#990 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2122 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 68

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Dit hotel is zeer aan te bevelen. Fijn dichtbij de Jardin de Luxembourg en het Pantheon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer - 3 personen
    • Verbleef 3 nachten

    In de badkamer miste ik een klein krukje om je kleding op te leggen en in de kamer een prullenmand.

    De kamer was ruim, gelegen aan een rustige straat en op de eerste verdieping. Uitstekende bedden en kussens. Bushalte op loopafstand in de straat, evenals het restaurant Maison Marie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Mooie lobby en bar, kamer is nog in iets andere stijl maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Bar in Lobby is enkel drinken geen snacks, ontbijt is verder weinig keus in, dus buiten de deur ontbijten en dineren.

    Mooie lobby en bar, kamer is nog in iets andere stijl maar verder prima. Qua Parijs begrippen netjes. Hotel zit dichtbij het Pantheon en op loopafstand van vele restaurants en levendigheid.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    4,6
    Zelfs Arnhem is hipper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet geschikt voor een stabiele man met 4 vrouwen. Die grepen een weekendje Parijs aan om de plaatselijke Pull & Bear en Zara te plunderen. Uiteindeljk verliet mijn vrouw mij en de kids midden in de nacht, nadat ik uiterst vriendelijk doch direct mijn ongenoegen hierover uitte.

    Het weer, dat was warmer dan mijn vrouw

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,7
    Erg leuk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein en vrij primitief. Faciliteiten (douche, etc) waren outdated.

    De locatie was ideaal. In het centrum met alles op loopafstand. Erg gezellige buurt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,1
    Ondanks kleine kamer en ijskoude badkamer gaan we in december 201 weer. De receptie heeft ons wel be
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer was niet alleen extreem klein, maar de badkamer was onaangenaam koud. Dat viel niet te corrigeren.

    Ontbijt alleszins redelijk. Kamer viel tegen. In maart 2017 hadden we een veel betere.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,7
    Bed is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer kleiner en redelijk sober/minder luxe dan op de site lijkt. Bediening ok maar niet echt vriendelijk. Kamers erg gehorig voor schoenen/hakken van bovenburen. Afstand tot centrum ok. Alleen maar franse TV zenders ... geen minibar of flesje water op de kamer.

    Bed is goed. Bediening ok maar niet echt vriendelijk. Afstand tot centrum ok.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,9
    Wij hadden een goede actie voor een mooie prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 4 nachten

    de mensen bij de receptie wisten weinig te vertellen over wat leuk was om te doen of lekker om te eten in parijs. Vooral in de regio van het hotel was ook onze vraag, maar weinig antwoord behalve een paar grote toeristen hot spots en daar waren we niet echt in geïnteresseerd.

    Wij hadden een goede actie voor een mooie prijs. Het was een prima hotel. De kamer prima groot genoeg voor als je lekker de stad in gaat. De locatie was erg goed. RER vlakbij en op loopafstand (wel een stukje lopen) van de notre dam en de straatjes met veel restaurantjes in Quartier Latin. Ook vlakbij Jardin de Luxembourg waren je gewoon heerlijk kunt zitten en genieten van de zon, de bloemen en de mensen. De douche was lekker en badkamer was ook prima. We hadden ook een bad, maar we zijn veel de stad in geweest dus dan is dat eigenlijk niet echt nodig. We zouden er zeker naar terug gaan voor de prijs die we er nu voor betaald hebben!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,9
    prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Hier en daar enkele opmerkingen op hygiëne. Het plafond, van de kamer geschilderd in lakverf plakte vol vliegjes (?) . Bij aankomst een vlek aangetroffen op het onderlaken. Doch dit werd meteen vervangen. Metro (grote lijn) op 800m.

    de nabijheid van het park was een echte troef. voorts was het hotel zeer mooi ingericht, kamers ruim genoeg en het personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,1
    De locatie was uitstekend.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren erg hard en de eerste dagen was er veel geluid overlast. Toen ik hiervoor naar de receptie belde kreeg ik alleen een excuses te horen en de meeting wat het geluidsoverlast veroorzaakte snel was afgelopen. Tevens was de WIFI slecht waardoor ik mijn eigen mobiele bundel heb moeten gebruiken.

    De locatie was uitstekend. Ook was het interieur van de lounge/restaurant erg modieus en gezellig ingericht.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,9
    Leuk verrassend hotel op fijne lokatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    lampjes erg scherp afgesteld daardoor moest je in het donker de deur proberen te openen. s nachts erg warm

    erg leuke inrichting, speels, retro erg goed ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    8,8
    Gezellige ontvangst ruimte met leuke bar, gelegen op een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer - 3 personen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellige ontvangst ruimte met leuke bar, gelegen op een centrale lokatie tov belangrijkste hoogtepunten en met gezellige eetgelegenheden in de buurt van het hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,9
    Kerstmarkten in Parijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt, is heel pover en minimaal, er liggen een paar croissants en ( taai) stokbrood, enkele kleine boterkoekjes. Als iets op is vullen ze het terug aan met 2 a 3 stuks. je voelt je niet echt welkom aan het ontbijt

    Het hotel heeft een goede ligging, prijs /kwaliteits verhouding is goed, eerder kleine kamers , proper en net, goede bedden, goede douche met warm water

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    9,2
    mooie kamer met fantastische badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 3 nachten

    spijtig dat 1 dag lakens niet waren ververst. wel uitgebreide verontschuldigingen van personeel.

    mooie kamer met fantastische badkamer. rustig gelegen en goeie connectie met centrum Parijs

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    5,4
    Matig hotel, prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muren zijn heel dun, dus je hoort alles!! Ik had de pech hele luidruchtige buren te hebben. Het hoorde alsof ze bij mij op de kamer waren. Ik was in mij eentje, dus dan heb je er ook wel meer last van. Ik kreeg in ieder geval geen nachtrust. Er is 24 uur receptie, dus er komen ook mensen midden in de nacht. Ook niet fijn! Kamer was prima, maar niet mooi. Prijs kwaliteir niet in verhouding dus!

    De locatie is goed! Dichtbij Notre Dame en Jardin du Luxemburg.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,2
    Fantastisch verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 3 nachten

    De wifi was niet altijd beschikbaar. Ik had het prettig gevonden als er aan beide kanten van het bed een stopcontact had gezeten voor opladen van de telefoon.

    Een perfect hotel in het prachtige 5e arrondissement, vlakbij het Jardin du Luxembourg. Metro (RER Luxembourg) is op ongeveer 5 minuten lopen, prima te doen. Prijs-kwaliteit verhouding prima voor Parijse begrippen. Kamers en badkamers waren schoon, bedden sliepen heerlijk, handdoeken werden dagelijks vervangen. Vriendelijke medewerkers aan de receptie. Ontbijt hebben we niet genomen, vonden we al met al dan toch aan de prijs. In de hotelbar was er de mogelijkheid voor een 'petit-déjeuner Parisien' voor 8 euro (verse jus d'orange, koffie en een croissant).

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    3,3
    In tegenstelling tot ons verzoek, kregen wij een zeer...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten

    In tegenstelling tot ons verzoek, kregen wij een zeer lawaaiige kamer (o.a. constant motorgeluid). De beloofde andere kamer is er niet gekomen. Er was veel mis. Onvriendelijk personeel/manager. Beslist geen aanrader.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Heel goede kamer op gunstige lokatie voor redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Mooie ruime kamer aan de rustige achterkant van het hotel. Goede bedden. Goede douche.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    3,8
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    faciliteiten, toiletartikelen, waterkokertje thee oploskoffie ed

    de lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,9
    Prima lokatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima lokatie. Ramen slaapkamer en badkamer kunnen open.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    De kamers hebben zeer dunne wanden en zijn erg gehorig.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers hebben zeer dunne wanden en zijn erg gehorig. Ik had de kamer luxer verwacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden helaas niet de mooie opgeknapte kamer

    Aardig personeel en mooi entree en bar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    6,7
    Goed hotel maar niet overweldigend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje uit het centrum maar met metro was alles bereikbaar.

    Standaard kamer proper. Vriendelijke receptie Lekker ontbijt en zeer rustig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    Net hotel, vriendelijk personeel en mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was nogal krap waardoor we niet fatsoenlijk konden douchen

    Net hotel, vriendelijk personeel en mooie locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    3,8
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was slecht gepoetst en de receptioniste was onvriendelijk en heel ongeïnteresseerd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    7,5
    Lekker rustig en toch centraal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/thee op de kamer.

    Goede bedden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,1
    De locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt vond in een te kleine ruimte plaats, krap en te weinig plaatsen zodat mensen moesten wachten.

    De locatie was perfect.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,3
    We gaan toch weer terug met kerst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkele personeelsleden stralen geen vrolijkheid uit.

    Prijs/lokatie. Is goed , kamers klein, maar je bent er alleen om te slapen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,3
    Fijn hotel met goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Kleine maar nette kamers, goede ligging vlakbij bushalte en kortbij metrostation. Gezellig hotel met sympathiek & behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    8,8
    Rustig, gezellig en vriendelijk.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was erg klein.

    Personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. Omgeving leuk, veel locale restaurantjes en studentenbarretjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets verder van metro en restaurants dan gedacht Maar prima, metro Luxembourg

    Prima modern, goed bed en ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Rustige mooie wijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen eigen parkeerplaats. Betaald parkeren voor maar 2 uur

    Rustige mooie wijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    Mooi hotel, prima ligging, vriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche scherm is een beetje aan de kleine kant,

    Mooie kamers, prima bedden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    Parkin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkin

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Ontbijt was voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was voldoende. Prijs / kwaliteit is ok.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,9
    Als wij nog naar Parijs komen, zou ik zeker overwegen om opnieuw te boeken in Hotel André Latin.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Vooral de uitstekende ligging is fijn: je zit direct tussen de restaurantjes en brasserieën. Ook het Panthéon en de Notre Dame zijn vlakbij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    10
    Ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    6,3
    ondanks matig service toch wel tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 4 nachten

    geen bloed op de lakens overtollig linnengoed bleef drie dagen op de vloer liggen

    locatie, goede verbindingen met ov

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    10
    Top plek met goede comfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel kleine kamers

    Hygiene

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    8,8
    Hôtel agréable
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras was wat hard

    Hotel in een hele mooie buurt van Parijs, fijne kamer met bad.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    7,0
    Goede locatie .
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers aan de kleine kant . Koffie -en theefaciliteiten zou leuk zijn .

    Goede locatie . Vriendelijk personeel .

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    9,2
    Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer - 3 personen
    • Verbleef 1 nacht

    Geen minpunten

    Het personeel was super vriendelijk en behulpzaam!!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,5
    Prima kamer, bed & badkamer op een fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden, Bad en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer, bed & badkamer op een fijne locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    5,0
    De locatie en het bargedeelte
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bad of Douche
    • Verbleef 3 nachten

    Ontzettend kleine kamer, slecht en karig ontbijt (dat bovendien zeer vroeg moest worden genuttigd) en slechte airco

    De locatie en het bargedeelte

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,9
    Ontbijt regelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte weinig inspirerend

    Ontbijt regelijk

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    3,8
    Locatie alleen!
    • Vakantiereis
    • Stel

    1 hele dag zonder warm water gezeten! Dat met 3 graden buiten. Waar het personeel zich niet om bekommerde. Meerdere malen gevraagd wat er ter compensatie tegenover stond. Maar kreeg nog geen exuces of niks. Daarbij rook de kamer niet fris! Vieze zakdoek lag er op de grond. Vies douche gordijn. En het kaartje van de kamer als je die achter laat,en iemand anders vraagt naar jou kamer nummer word het kaartje gewoon aan je gegeven. Niet echt veilig dus? Kortom: wij komen hier nooit meer terug!

    Locatie alleen!!

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    8,3
    Alles is keurig schoon, goed onderhouden, verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Weinig ruimte. De kamer biedt alles wat je nodig hebt, maar het is klein. Dat is niet erg, want we zijn enkel op de kamer geweest voor de overnachting, verder voortdurend in de stad.

    Alles is keurig schoon, goed onderhouden, verzorgd. Fijne buurt (Quartier Latin), heel veel op toeristische trekpleisters beloopbaar.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    6,7
    De ligging van het hotel is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamer, benauwend ongezellige ontbijtruimte in de kelderverdieping. Veel te dure prijs voor het ontbijt. Voor het goedkopere express-ontbijt moesten we plaats nemen op het gelijkvloers in een hoekje van de inkomhall. Niet bepaald uitnodigend...

    De ligging van het hotel is uitstekend. Op 5 minuten van RER-Luxembourg, op wandelafstand van Place St Michel

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    6,3
    Hotel was netjes, gaf verzorgde indruk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vond het een grote tegenvaller dat we op de dag van uitchecken om 11.02 gebeld werden op de kamer waar we bleven, terwijl we om 11 uit moesten checken. Niet erg klantvriendelijk in mijn ogen. Daarnaast het gratis WiFi erg slecht, en kamer klein, maar dat vonden wij niet echt een probleem, waten daar enkel om te slapen. Overigens wel erg gehorig, eerste nacht beide niet geslapen door geluiden van mede gasten. (Overigens kleine tip; maak geen gebruik van het ontbijt, kost je 12 euro of zes euro voor beperkt, maar bij de receptie hebben ze verse croissant en choco croissant voor 50 cent!)

    Hotel was netjes, gaf verzorgde indruk.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    10
    Ik vond het een heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De Wifi werkte niet altijd even goed maar het werkte wel.

    Ik vond het een heerlijk hotel! De bedden waren erg comfortabel, de kamer was ruim, alles was schoon, het personeel was erg vriendelijk. De RER halte Luxembourg is op 5 minuten loop afstand en genoeg te doen in de buurt.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    7,5
    Locatie, kamers en ontbijt waren keurig verzorgd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt ruimtes erg klein mar ja kan niet anders in Parijs.

    Locatie, kamers en ontbijt waren keurig verzorgd.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    8,8
    De kamer was zeer efficient en alles paste en werkte.
    • Zakenreis
    • Stel

    De kamer was zeer efficient en alles paste en werkte. Geen overbodige spullen, maar de basics goed.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    7,1
    Goed ontbijt 2 ontbijt kamers in de kelder.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gehorige kamer Alleen franse TV zenders.

    Goed ontbijt 2 ontbijt kamers in de kelder. Leuke omgeving. Gezellige bar met goede thee (infusion).

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    4,6
    rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bar. Was in renovatie.

    rustige omgeving. Vriendelijke baliepersoneel.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,1
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden. Matrassen schoven uit elkaar. Heel vervelend.

    Personeel

  • Beoordeeld op: 14 maart 2016

    7,1
    Prima kamer met bedden op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Enigszins gehorig.

    Prima kamer met bedden op een prima locatie.

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    9,6
    Zeer propere kamers,
    • Vakantiereis
    • Groep

    Spijtig dat er juist tijdens ons verblijf renovatie werken waren ( hebben er weinig of geen hinder van gehad)

    Zeer propere kamers,

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    7,9
    Goede locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Goede locatie.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    6,3
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kleine kamer, geen plaats in hotel om even te zitten. Geen lounge of iets dergelijks. Ontbijtzaal is in wat kleine kelder.

    locatie

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    5,8
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel niet altijd vriendelijk. Badkamer out dated.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    7,9
    de kamer was goed, het vriendelijke en behulpzame personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamer was goed, het vriendelijke en behulpzame personeel.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    8,8
    Vriendelijk en behulpzame medewerkers;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk en behulpzame medewerkers; zeer goede locatie

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Voor de kluis moest 100 euro borg betaald worden.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,5
    Fijne en gezellige sfeer in de wijk,de kamer was netjes en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Fijne en gezellige sfeer in de wijk,de kamer was netjes en schoon. Wel wat klein maar als je overdag weg bent is het zeer goed.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,9
    De ligging van het hotel en de airco die prima werkte.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De wifi was gedurende het weekend uit de lucht.

    De ligging van het hotel en de airco die prima werkte.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,3
    Schone kamer, goede airco (bij 37 graden wel lekker), dicht...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    Schone kamer, goede airco (bij 37 graden wel lekker), dicht bij RER, wifi werkte goed

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    7,1
    Zeer schoon
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    WIFI viel constant uit en was erg traag, voor een zakelijke trip waar ik er veel gebruik van wilde maken viel het tegen.

    Zeer schoon

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    7,1
    De locatie is super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Harde bedden en dunne wanden. Je hoort alles wat de buren doen.

    De locatie is super. Erg leuke wijk, mooi hotel en fijn personeel

  • Beoordeeld op: 22 januari 2015

    8,8
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    locatie

Er zijn ook 58 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 68

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel André Latin

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: