Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Inter-Hotel Montpellier du Parc Euromédecine 3-sterren

Parc Euromedecine, 2 Rue Du Caducée, 34090 Montpellier, Frankrijk

#27 van de 57 hotels in Montpellier

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 422 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    Prima kamer, prima ontbijt, alles schoon, goede airco.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving is niet bijzonder. Maar voor doorreis of zakelijk maakt dat ook niet uit.

    Prima kamer, prima ontbijt, alles schoon, goede airco. Prima hotel!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    Zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben zoals steeds de kamer voor mindervalide geboekt en gekregen.( room nr 3) De kamer was zeer netjes en personeel vriendelijk en zeer behulpzaam. We komen zeker terug ,het is een aanrader.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf echt een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Doe zo verder zoals jullie bezig zijn .

    We hebben de kamer (nr 3) gekregen voor mindervalide mensen wegens de handicap van mijn vrouw. Ik was aangenaam verrast door deze kamer omdat hij op maat is gemaakt voor rolstoel patiënten. Ruime badkamer en hoog bed om makkelijk in te stappen. Propere en mooie kamer. Personeel zeer vriendelijk en super behulpzaam. Lekker gegeten in het restaurant. Goede nachtrust gehad om weer 1200KM verder te reizen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,8
    Grote schone kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot, schoon, rustig

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Comfort, gemak en ideaal voor mensen op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was klein, maar op zich wel prima te doen.

    Comfort, gemak en ideaal voor mensen op doorreis.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    7,5
    Mooi gerenoveerde kamer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig van badkamer die niet is gerenoveerd.

    Mooi gerenoveerde kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    5,4
    Op doortocht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Creditcard gegeven waren alleen v bevestiging er was echter toch geprobeerd 20 euro af te boeken...erg slecht.

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,5
    We hadden een goede prijs en alles wat we nodig hadden.
    • Gezin met oudere kinderen

    We kwamen om 22 uur aan. Best lastig rijden als het donker is.Veel rotondes, lastige weggetjes Wel bordjes in de buurt , maar die zijn nauwelijks leesbaar. Geen maaltijd te krijgen om deze tijd in het hotel of op korte afstand.

    We hadden een goede prijs en alles wat we nodig hadden. Receptie is open 24 u, wifi, en er is een waterkoker en nescafe en thee op de kamer. Dat waardeerden wij zeer. Parkeren direct voor de deur.

  • Beoordeeld op: 11 januari 2015

    7,1
    De vorige keren (5keer) geen slechte beoordeling buiten deze...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden deze keer zeeer koud water in de douche. Zijn 2keer naar receptie geweest maar niks verholpen.(spijtig)

    De vorige keren (5keer) geen slechte beoordeling buiten deze ene keer koud water.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    Behulpzaampersoneel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Behulpzaampersoneel

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    9,6
    rustige omgeving en ruime beschermde parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    rustige omgeving en ruime beschermde parking

  • Beoordeeld op: 23 juni 2015

    7,5
    vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    iets verouderd

    vriendelijk personeel rustig gelegen buiten het centrum

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    5,0
    kamers waren proper maar veroudert
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen mogelijkheid om wat te drinken de omgeving was alles behalve aantrekkelijk

    kamers waren proper maar veroudert

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: