Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Residhotel Lille Vauban 3-sterren

69/71 Boulevard Vauban, 59000 Lille, Frankrijk

#46 van de 125 vakantiewoningen in Lille

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 999 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 73

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,3
    Goed verblijf en zeker aan te raden. en parkeergarage
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima apartement. Fijn om een piepklein keukentje te hebben en een koelkast. Alles was er. Mooie badkamer. Je bent niet afhankelijk van het hotel, je hebt zelf koffie, thee, eventueel een wijntje. Je kunt zelf je ontbijt verzorgen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    9,2
    Mooi en proper appartement, zeer vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte een beetje klein voor een grote groep, WiFi werkt niet optimaal.

    Mooi en proper appartement, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, lekker ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Ik zie nu dat het hotel 2 keer het verontschuldigdes bedrag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zie nu dat het hotel 2 keer het verontschuldigdes bedrag van mijn rekening gehaald hebben! Ik heb dus 2 keer betaald. Wat moet ik doen om mijn teve betaalde geld terug te krijgen ????

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wel wat stofferig. Mag iets meer in detail onderhouden worden.

    Lekker ontbijt. Heel rustig en goed geïsoleerd. Ideaal voor een weekendje weg zeker ook door de goede prijs

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,2
    De kamer, was verrassend groot.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, was boven de 30 graden

    De kamer, was verrassend groot. Parkeerplaats op terrein van hotel, tegen betaling, maar grote pluspunt! En zeer dichtbij het centrum van lille

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    8,3
    Alles in balans
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    N.v.t.

    Prijs-kwaliteitsverhouding is meer dan dik in orde. Maximaal 15 minuten naar het centrum lopen. Ontbijt is zoals het hotel, niet meer en niet minder met een prima kwaliteit. Liever minder keus met goede kwaliteit. Mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein voor een schappelijk bedrag, maar aan de weg is het gratis. We zouden dit zeker nogmaals boeken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    ruime studie en prima ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    geen airco. Met een buitentemperatuur van 28 graden en binnen 23 graden is het te warm op de studio. Gelukkig konden we een ventilator leden voor wat koelere lucht.

    ruime studie en prima ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,0
    Schoon goed gelegen budget hotel met kitchenette en betaald parkeren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    OPGELET! Het hotel geeft aan dat er parkeer gelegenheid is, maar pas na het booking krijg je te horen dat dit 8 euro per nacht kost. Sommig balie personeel spreekt alleen Frans. Maar 1 sleutelkaart per 2 personen, de kaart is nodig voor electriciteit en om binnen te komen. De kamer is erg klein, er zijn twee kasten maar geen ruimte om de koffers open te plaatsen. Check wat aanwezig is en werkt: Er was maar een kussen per bed plus een klein kussentje, receptie heeft een 2e kussen geregeld na vragen. De keuken had maar een glas dat werd aangevuld na gevraagd te hebben bij de receptie. De toaster werkte niet maar werd vervangen na vragen.

    Begane grond kamer was schoon en nieuw. De eenpersonsbedden lang genoeg ! Grote ramen en veel licht met geweldige donkere gordijnen. We zaten aan een oprit maar hoorden niks van de straat. Goede badkamer en heerlijke douche. De kleine kitchenette met kooktop en koelkast was heel fijn. Loopaftstand van het centrum en bezienswaardigheden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    7,5
    parkeren op afgesloten parking was een extra comfort. Vriendelijk personeel en goeie ligging om de s
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Studio
    • Verbleef 1 nacht

    prijs kwaliteit zeker ok

    Ontbijt : genoeg keuze en zeker voldoende , ook voor wie laat aan het ontbijt komt; Comfortabel goed bed en geen nachtlawaai daar de kamer achteraan liggen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,2
    Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op straat s’ nachts wat schreeuwende mensen. Het kan gehorig zijn. Het is wat ver lopen naar het centrum.

    Grote kamer, gratis koffie/thee faciliteiten en een flesje water. Veel ramen, rustig aan de achterkant geslapen. Het ontbijt echt prima met produkten van boulangerie Paul. Koelkast op de kamer. Zelfs een keukenblokje, maar geen gebruik van gemaakt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    9,2
    Vriendelijke ontvangst en studio met alles wat we nodig...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niets, behalve dat het een beetje donker was in de badkaper (zou een extra lampje bij kunnen)

    Vriendelijke ontvangst en studio met alles wat we nodig hadden, plus een rustige locatie aan de achterkant van het gebouw. Studio was compleet, comfortabel en functioneel ingericht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Lekker ontbijt en grote kamer waren boven verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Trappen en niveauverschil van de vloer is niet duidelijk dus mensen met slechte ogen moeten voorzichtig lopen.

    Lekker ontbijt en grote kamer waren boven verwacht. Onze kamer had een eigen ketel om warm water snel te kunnen krijgen. De keuken was super nuttig want eten/drankjes in Lille is super duur voor mij dus ik heb eigen blik foie gras en everzwijnpaté meegenomen naar reis. Heerlijk. Ik heb een zelfgebakken taart ook meegenomen maar ik kon misschien daar met een Wonderpan bakken! Ik genoot van een bijzondere vakantie met eigen koken en ik vind het leuk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    6,7
    We zaten op een kwartiertje van het centrum, er was een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was slecht verlicht, om 's avonds iets te kunnen lezen moest je bijlichten met de smartphone.

    We zaten op een kwartiertje van het centrum, er was een veilige parking achter het hotelcomplex.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    5,0
    De bedden waren goed hoewel het geen 2-persoonsbed is (zoals...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ook al staat er dag je ter plaatse kan betalen en dat de visa enkel dient ter garantie, had de accommodatie het bedrag al de dag voor aankomst gecrediteerd op de visakaart. De receptioniste was niet echt vriendelijk. We waren er voor verblijf van twee dagen en we moesten bijbetalen als we wouden dat de kamer ondertussen gepoetst werd. Voor extra koffiebars nespresso (er zijn er maar 2 per verblijf, dus voor 2 dagen voor 2 personen slechts 2 pads) als je er extra wil moet je bijbetalen. De receptie is maar beperkt open, onze toegangskaart werd 2 maal geblokkeerd...indien de receptie dan niet meer open is heb je effectief een probleem.

    De bedden waren goed hoewel het geen 2-persoonsbed is (zoals gevraagd en ook in omschrijving als keuzemogelijkheid) maar 2 eenpersoonsbedden tegen mekaar geschoven. Dicht gelegen tegen het centrum van Lille

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    -parkeren is met afstandsbediening van poort, waardoor je eerst parkeerplaats moet vinden in de straat voor je bij hen kan parkeren, niet simpel op een weekdag

    -heel propere kamer -aan een drukke baan maar toch rustig -op loopafstand van Vieux Lille en Jardin Vauban, Zoo, Citadelle

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    7,5
    Goede locatie om de stad te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was 1 houten eetkamerstoel en 2 houten barkrukken (met rugleuning). Niet fijn uitrusten na een dag lopen door een stad. Simpel ontbijt, weinig keuze t.a.v. beleg. Kwalitatief ok.

    De ligging: 15 min. lopen naar het centrum. Prima bed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,9
    Ik vond het aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer en wc zijn niet echt proper. Geen haardroger aanwezig.

    Prijs-kwaliteitverhouding is prima! De mogelijkheid om zelf te kunnen koken op de kamer. Is geen must maar wel handig indien je met een gezin op vakantie gaat. Redelijk centraal gelegen. Vriendelijk personeel en de mogelijkheid tot parkeren, zelfs na uitchecken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,7
    Prima wanneer je niet in het centrum wilt zitten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer die wij als eerste kregen toegewezen was niet schoongemaakt. Het is toch best een stuk lopen naar het centrum, maar wanneer je daar van houdt zit je hier goed.

    De kamer was ruim en schoon. Maar de appartementen tegenover het hotel kijken recht je kamer in en er zijn helaas geen vitrage gordijnen ofzo om de inkijk te voorkomen. Dus of je hebt de gordijnen dicht (en dat is donker en niet prettig overdag) of je zit volop in het zicht. De kussens zijn klein, de bedden verder prima. Ontbijt was simpel maar goed. Heerlijk vlak bij de tuin van Vauban. Je kan in de straten rond het hotel goed (en gratis) parkeren.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    8,3
    Goede uitvalsbasis, makkelijk parkeren,comfortabel en niet duur!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaken kamers was niet inbegrepen.Bij achterwege laten worden handdoeken niet gewisseld.

    Ruime kamers met keuken en koffiefaciliteit. Erg makkelijk!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,1
    We hebben genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vervelend dat je in het weekend pas vanaf 16.00 uur kunt inchecken. Ontbijtruimte ongezellig, gehorig en onrustig vanwege de doorloop.

    Lichte, ruime, rustige kamer. Kitchenette goed voorzien. Zeer gevarieerd ontbijt. Kleine mankementen (losse douchekop, niet goed sluitende koelkast) werden onmiddellijk verholpen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De receptie was in de middag dicht. We dachten al vast ons auto daar te kunnen parkeren maar dat ging dus niet. In de buurt is het heel moeilijk om een parkeerplaats te vinden. In de prijsopgave werd 10 euro vermeld voor parkeerkosten, maar dit klopte niet. Het was 16 euro. Alleen Franse tv zenders.

    Een net hotel met weinig sfeer maar schoon en functioneel. Fijn om een klein keukentje te hebben voor het zetten van koffie en thee of voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd. We hebben heerlijk vers brood gehaald bij een bakker op 5 minuten loopafstand en zelf ontbijt gemaakt. Het personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,4
    De kitchenette was basaal maar wel compleet ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein, maar praktisch. De bedden waren smal en stonden zeer dicht op elkaar. Ik was met mijn moeder, een beetje meer privacy hadden we prettig gevonden. We verbleven twee nachten, de handdoeken werden niet gewisseld, de afvalbakken niet geleegd en er werd niet schoongemaakt. Veel stof, niet echt propere kamer. 's Nachts veel lawaai van de straat. De prijs van de kamer was vanwege de Braderie van Lille ongeveer het dubbele als normaal. Maar dan verwacht je toch iets meer service dan dat men nu heeft geboden.

    De kitchenette was basaal maar wel compleet ingericht. We konden een maaltje koken en koffie en thee zetten. Ook was er afwasmiddel en een sponsje en een droogdoek. Voor de gereserveerde parkeerplaats werden geen extra kosten gerekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Het was een studio, waar we zelf konden koken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat we niet buiten konden zitten. Ontbijtruimte, waar we geen gebruik van gemaakt hebben, zag er saai uit.

    Het was een studio, waar we zelf konden koken! Met de fiets was het goed te doen naar het centrum. Auto stond op achter hek op de parkeerplaats. Er was een heerlijke douche.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Prima hotel voor een stedentrip naar Lille.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen Föhn aanwezig.

    Nette, ruim opgezette kamer met kitchenette welke is voorzien van alle gemakken (servies, pannen, bestek, broodrooster, waterkoker, magnetron en Nespresso apparaat). Hotel ligt 20 min lopen van het centrum in een rustige woonwijk tegenover de Katholieke Universiteit van Lille. Parkeren kan gratis in de straat of tegen betaling op het terrein van het hotel. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Goed bed, leuke inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv werkte niet en personeel(1dame), kon ons niet helpen. Spijtig want we wilden de ronde van Frankrijk meevolgen. Pas 's anderendaags, na de dagtrip, was alles oké. Geen onthaal mogelijk voor 15u: we hadden ons gehaast om voor de middag te kunnen inchecken omdat de balie gesloten is tussen 12 en 15u. Wij konden onze bagage in de auto laten maar als je met de trein bent, heb je een probleem.

    Goed bed, leuke inrichting. Dankzij de ramen kan je de kamer snel verluchten en verfrissen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Mooie nette kamers. Goede prijs/ kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dame bij ontvangs was nogal bod en ongeïnteresseerd. Wist geen restaurants in de buurt en vertelde niet waar de kamer was.

    Nieuwe kamer en faclititeiten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    10
    Prima studio op 15 min lopen van centrum Lille
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vervelend dat je steeds opnieuw moet inloggen op WiFi.

    Ruime kamer, schoon, goed bed, Nespressomachine op kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,5
    Bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 pan zonder deksel is niet veel om te koken

    Bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,5
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zelf aan de kleine kant

    Ruime badkamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,6
    Uitstekend bevallen kort verblijf, goede service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting.

    Perfect appartement, suiteformaat met alle noodzakelijke dingen erin.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,6
    behulpzaam personeel, snelle busverbinding naar het centrum,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    behulpzaam personeel, snelle busverbinding naar het centrum, parkeren op eigen terein van hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,5
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco ontbreek , jammer met dit weer.

    Personeel vriendelijk en rustig buurt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime, rustige kamer en vriendelijke behulpzame ontvangst

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    Misleidende informatie: geen ramen in slaapkamer, betalen voor parking!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer zonder ramen en zonder airco!

    Schoon, goede locatie, comfortabel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Hygienisch, comfortabel, goeie locatie, vlak bij park en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    met deze temperatuur (>30) was 'n airco in de kamer wel comfortabel geweest.

    Hygienisch, comfortabel, goeie locatie, vlak bij park en centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,6
    Mooi schoon, modern en rustig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk geslapen, prima bedden en mooie badkamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    ontbijt was goed voldoende kamer goed en het bed ook
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    dat het personeel geen Engels sprak

    ontbijt was goed voldoende kamer goed en het bed ook

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    8,3
    Ontbijt meer dan prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt meer dan prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    7,1
    Prima verblijf met goede mogelijkheid tot parkeren.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Studio
    • Verbleef 2 nachten

    niet dagelijks schoonmaken kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    goed gelegen , goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Hotelreceptie was 's middags lange tijd dicht

    Prima ontbijt, complete, comfortabele kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    De rust in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vermelding dat er parkeergelegenheid was bij het hotel.

    De rust in het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    Zalige tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile kapotte glazen

    De vriendelijke bediening en opvolging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen tafel op de kamer was

    Het bed lag heel lekker

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    Behulpzaam personeel, keukentje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Uitzicht op de parking

    Behulpzaam personeel, keukentje

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    Het ontbijt was beter dan verwacht.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie had beter gekund,

    Het ontbijt was beter dan verwacht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Gerenoveerd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gerenoveerd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Van alle gemakken voorzien
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Bed was kei hard + geen fijne kussens

    Van alle gemakken voorzien Gratis parkeren voor de deur Schone kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,2
    top
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De vrouwelijke medewerker in de avond, was wat minder vrolijk

    onbijt!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Oké
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet klaar bij binnenkomst

    Parkeerga rage en ruime kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    10
    De personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,1
    Tevreden, kan ik aanbevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pover ontbijt tov prijs. Liever nog 1x aanbod kleine handdoeken en inventaris keukentje

    Hulpvaardig, gunstig tov OV, centrum en groen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,6
    Mooie inrichting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet zo warm in kamer

    Mooie inrichting. Goed ontbijt vriendelijke bediening

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Leuk hotel voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed ontbijt, goed parkeren, ruime kamer en dicht bij oude centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Hotel tot 16.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel tot 16.00 onbemand niet prettig om in te checken

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,1
    Prima overal dicht bij
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een aantal Nederlandse zenders op tv of een smart tv

    Prima kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,5
    Geschikt geprijsde kamer met keukentje in studentenwijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig parkeergelegenheid

    De studentenwijk

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,9
    Zoals verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaatsen waren scharig waardoor we bij uitchecken onze wagen niet tot eind van de dag konden laten staan.

    Grote ruime kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,5
    niets viel tegen,was perfeckt .
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets viel tegen,was perfeckt .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    5,4
    Functioneel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel erg oud en gammel

    De kant van onze kamer was redeljk rustig

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,9
    Weinig plaats rond het bed, gebrek aan gemakkelijke stoel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Weinig plaats rond het bed, gebrek aan gemakkelijke stoel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,9
    Genoeg ruimte in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was niet zo comfortabel

    Genoeg ruimte in de kamer. Koelkast !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Ideaal voor een stadsbezoek.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Niet echt iets.

    Ontbijt was ruim voldoende, stokbrood kon beter.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,5
    Beetje zakelijk hotel, maar zeker ook geschikt voor een stedentrip naar Lille.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine ontbijtruimte, stoelen dicht op elkaar.

    Praktische kamers. Fijne ligging van het hotel. Lekker ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,8
    Wij komen hier volgend jaar weer terug!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement was geweldig!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    alles was prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    super locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    Prima!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed in het centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,8
    Locatie op loopafstand van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was niet schoon. Je hebt een studio voor 2 personen maar kunt niet samen aan tafel eten.

    De ligging tov de stad. Goed bed. Rolluiken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Goed hotel voor het bezichtigen van de stad Lille.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi

    Goede ligging, netjes hotel, centrum op loop afstand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Geluidsoverlast

    Locatie; prijs-kwaliteit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    Ruime kamers, netjes en rustig. Voorzien van alle gemakken, en centraal gelegen. Bushalte voor de deur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    De ontvangst, de kamer, de rust, de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst, de kamer, de rust, de omgeving. Gewoon perfect.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,3
    Het keukentje en de zeep met thee-aroma.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    De muggen (en de kadavers tegen de zoldering).

    Het keukentje en de zeep met thee-aroma.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,9
    Invalide parkeerplaats voor de deur
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift te klein voor rolstoel en een Een trede voor de ingang. Dus niet zo geschikt voor mindervaliden.

    Invalide parkeerplaats voor de deur

    Verbleven in juli 2017

Er zijn ook 30 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 73

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: