Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Lumières Montmartre Paris 3-sterren

110 rue Damrémont, 18e Arrondissement, 75018 Parijs, Frankrijk

#969 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1922 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Het meedenken en mee helpen oplossen met onze fietsen veilig...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is prettig, eenvoudig en goed - geen minpunten!!!uitstekend

    Het meedenken en mee helpen oplossen met onze fietsen veilig stellen en de auto goed wegzetten hebben we enorm gewaardeerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Prettig hotel, dicht in de buurt van de Sacre Coeur en Montmartre.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn wat aan de kleine kant, niet écht een probleem maar iets meer ruimte zou prettig zijn.

    Prettig personeel goed service en de mogelijkheid om de auto veilig te parkeren in een overdekte en afgesloten parkeergarage.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,9
    Klein maar fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het klein is en roze licht, de keuze voor het licht begrepen we niet helemaal.

    Schone kamer en fijn bed, fantastische douche. Creatief omgegaan met kleine ruimte.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    8,3
    Kleine gezellige kamer, maar die erg comfortabel is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een kleine kamer, maar aangezien wij toch veel weg waren heeft dit ons niet gestoord. Het was wel snel warm op de kamer, maar als je even een raampje opendeed was het snel afgekoeld.

    Het hotel is ons goed bevallen! De bedden lagen heerlijk en de douche was zeer goed. Het metrostation is dichtbij en makkelijk te bereiken. Binnen een mum van tijd sta je midden in Parijs.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Het ontbijt was heel uitgebreid en verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren heel klein. Op de foto ziet het er veel ruimer uit. Toen we aankwamen lag nog een poetsdoek voor schoenen van de vorige hotelgasten onder de radiator. Toen we de auto gingen plaatsen in een ondergrondse parking nabij het hotel vonden we de uitgang niet. Heel slecht gemarkeerd..

    Het ontbijt was heel uitgebreid en verzorgd. Heel goed voor die prijs. Goede bedden. Goed gelegen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    8,3
    iedaal gelegen, goed verzorgd, kleiner hotel en ga zeker terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers zijn wat aan de kleine kant en er is niet echt een mogelijkheid om te zitten.

    Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, de kamer was en werd heel goed gepoetst, ontbijt was naar Franse maatstaven uitstekend al had het iets uitgebreider gemogen met bv een eitje. De locatie is super, op loopafstand naar de place du tetre en de sacre coeur ( let op is wel bergop en veel trappen, ca.1,2 km) Bushaltes met verschillende lijnen die je kort bij de bezienswaardigheden brengen direct bij het hotel en de metro op nog geen 600 meter dus ideaal voor een bezichtiging aan de mooie stad Parijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    9,2
    Goed bereikbaar hotel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie maar kleine kamer. De douche is geen aparte ruim wat opzich geen probleem is. Lekker en uitgebreid ontbijt in de kelder van het hotel. Bus 31 stopt op 20 meter afstand van het hotel wat de reis naar Gare du Nord en de Arc de Triomphe zonder overstap mogelijk maakt!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,7
    Rustige kamer, wel erg klein.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer is wel erg klein!

    Rustige kamer, wel erg klein. We hadden 2 losse bedden gevraagd. Was niet geregeld. Pas de volgende dag. Leuke buurt en dichtbij Montmartre etc.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    Geslaagd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals in bijna elk hotel de donzen dekbedden die meestal veel te warm zijn, en die je dus altijd weer uit de hoes moet wurmen.

    Comfortabele, rustige kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    Net hotel voor een redelijke prijs. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De parkeergarage is donker, onoverzichtelijk waar je eruit moet. Ik zou mijn vriendin hier niet graag alleen laten lopen. De ontbijtruimte was klein waardoor sommige gasten in de lobby moesten wachten totdat er plek was.

    De kamer was niet groot maar wel schoon en bevatte alle benodigde faciliteiten. Het ontbijt was goed en voldoende. Het hotel ligt niet op een bijzondere maar wel handige locatie, dicht bij de metro en op loopafstand van de Sacre Coeur.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Eenvoudig maar goed hotel voor zijn prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was wel heel eenvoudig. Afbakbroodjes en croissants terwijl er een bakker op de hoek is??? Hesp en blokjes kaas als charcuterie is echt te weinig en totaal geen variatie.

    Locatie is om Parijs te bezoeken prima! Montmartre op wandelafstand. Bus en metro dichtbij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    De ontbijtzaal ligt in de kelder en is heel klein.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijtzaal ligt in de kelder en is heel klein. Soms moeten mensen wachten omdat er geen pplaats meer is of zit je bij andere mensen aan tafel die je helemaal niet kent.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Simpel voor te slapen maar gewoon goed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles voldeed aan verwachtingen.

    Typisch hotel in Parijs. Kamers aan de krappe kant maar wel schoon en goede douche etc. Kleine kamer moet je voor lief nemen. Ontbijt was ook goed. Personeel zeer vriendelijk. Parkeren kun je reserveren in nabije parkeergarage ( 2 minuten lopen). Kost 20,00 met borg van 70,00( cash af te geven )

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,9
    Goed hotel voor een uitje in Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine lift om met 2 en een valies in te staan. Ook kan je het geluid vanuit de gang of andere kamers horen, op zich stoorde ons dit niet omdat wij er enkel waren om te slapen maar anderen kunnen zich hieraan storten.

    Vriendelijk personeel en behulpzaam. De kamermeisjes waren goed in hun job, mooie kamer en perfect in hygiëne. Alles was ook aanwezig in de kamer om een goed verblijf te hebben.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Correct en comfortabel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    heel kleine kamers maar dat is blijkbaar overal in Parijs zo

    Bereikbaarheid, accommodatie, prijs/kwal. Riendelijke ontvangst. Kennis regio bij personeel van nightlife en resto's. Parkeergelegenheden op 5' wandelen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    7,9
    We hebben enorm genoten van Parijs & ons Hotel! Voor 2 dgn Parijs een aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kennis m.b.t. toeristische mogelijkheden viel mij wat tegen, zo wist de receptioniste niet of er in de buurt een Hop On Hop Off Bus bestond (terwijl zo bleek later) er info over lag in de tijdschriftenhoek... Het loopje naar de Basillique du Sacré Coeur was eerder 40 minuten dan 10 minuutjes lopen. Toch wel belangrijke info als je maar twee dagen hebt om Parijs te ontdekken en dan toch wel tijd gebonden bent.

    Het ontbijt was heerlijk, leek niet op een Frans ontbijt! Er stond van alles van verse Jus koffie thee melk, tot vers fruit stokbrood yoghurts en een uiterst vriendelijk vrouwtje die je wegwijs maakte. De kamers waren niet super groot, maar wel in bezit van alles wat je nodig hebt en vooral fris & schoon. Snap wel hun Bronze Award van Tripadvisor Goede prijs/kwaliteit verhouding, vriendelijke mensen. Handig ze spreken 4 talen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Beschikbare parkeerplekken zijn misleidend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Beschikbare parkeerplekken zijn misleidend. Bij het boeken hadden we parkeerplek aangevraagd. Bij aankomst bleek dat er maar 3 plekken beschikbaar zijn voor alle gasten in het hotel; indien gewenst konden ze voor EUR 28 per dag een privé plek in een garage voor ons boeken. Uiteindelijk hebben we auto in garage verderop gezet, dit heeft ons EUR 66 extra gekost. Niet netjes, dit hadden we graag bij het boeken al willen weten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,2
    Uitstekend prijskwaliteit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op de kamer vonden we een beker terug die niet 100% proper was. Dit is echter de énige negatieve opmerking die we hebben over dit hotel.

    Zéér vriendelijk personeel Busstops op < 100m Supermarkt rechtover hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    8,3
    Goed en gezellig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De douche was aan de kleine kant, maar de badkamer was voor de rest prima.

    Het ontbijt van het hotel was prima. Elke dag vers en goed verzorgd. Was fijn dat je al om 7 uur kon ontbijten. De kamer had voldoende ruimte. Het bed sliep heerlijk. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Je kont 24/7 bij ze terecht met vragen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    5,4
    Basisbehoeften waren aanwezig, maar niet veel meer dan dat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden amper daglicht op onze kamer omdat ons raam uitgaf op de steeg met de brandtrap. De matras was aan één zijde van het bed helemaal doorgelegen. We hadden een kamer die grensde aan het aanliggende gebouw, waar de bewoners net besloten hadden een feestje te bouwen tot 2u 's ochtends. Er was geen enkele kamer meer vrij in het hotel, dus ons verplaatsen kon helaas niet, maar een extra paar oordopjes was toch fijn geweest. Dat bleek helaas ook niet mogelijk. Jammer van het onvriendelijke personeel. Een kleine badkamer is voor ons geen probleem, maar als de één de douche niet uit kan omdat de ander de tanden staat te poetsen... Verder stond er in onze reservatie dat er parking voorzien was. Wat er niet bijstond is dat men daarvoor €20 dient bij te leggen én bij het inchecken stande pede €70 aan cash als waarborg dient af te geven alvorens men naar de kamer kan.

    De kamers waren net groot genoeg voor twee personen. Het ontbijt was ook net genoeg maar wel lekker.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,5
    Kleine kamers, prima voor een weekendje weg!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamers, prima voor een weekendje weg! Leuke buurt, 10minuten van de metro, online parkeer garage geboekt ipv bij het hotel. Veel goedkoper. Goede bedden, kleine maar goede douche (wel een doorzichtige deur vanuit de kamer alles te zien). Baggage kan je moeilijk kwijt dus neem niet te veel mee. Aanrader in de buurt is de lokale & vintage markt!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    6,7
    Vriendelijk personeel, behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer is erg klein. Er is een opklapbaar tafeltje, als je dat uitklapt, dan kun je niet om het bed heen lopen. Er stond één stoel en een één krukje, maar je kan eigenlijk amper zitten. Als je je koffer op kofferrek legt, dan kun je ook niet om het bed heen lopen. Ik geef de voorkeur aan een iets grotere kamer, dat geeft een minder benauwd gevoel. De badkamer is ook klein. Handdoekenrek hangt in toilet en deed het niet. De kamer was, met gesloten raam, vrij fris. Voor 's nachts prima, maar overdag / 's avonds is dat niet zo prettig. Tegels in de badkamer zijn erg koud, dat is niet prettig als je bijv. 's nachts naar het toilet moet. De straat van het hotel is redelijk druk (voor de lichte slaper die met raam open slaapt). Op de laatste dag kwam de schoonmaakster onze kamer binnen terwijl we nog in de kamer waren.

    Vriendelijk personeel, behulpzaam. Bus is om de hoek (bus naar Gare du Nord/Arc de Triomphe). Supermarkt nabij (twee stuks) en bakker nabij. In de buurt zijn op loopafstand diverse restaurantjes en de metro is ong. 10 minuten lopen. Kamer was schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,3
    Wij komen terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - geen ruimte om koffer en tassen kwijt te kunnen. De kamer is klein, wat voor ons betreft prima is, alleen kan je je koffers of tassen nergens kwijt waardoor je niet meer om het bed kan lopen - 1 stopcontact naast het bed. Hier zijn wij gelukkig altijd goed op voorbereid, wij nemen altijd een verlengsnoer mee. - het bed bestaat uit 2 losse matrassen die makkelijk verschoven, we moesten steeds de bedden aanschuiven - geen airco, voor ons niet van toepassing maar ik kan me voorstellen dat het in de zomer bloedheet kan worden.

    + locatie, het hotel bevindt zich op een perfecte locatie, rustige buurt. Moulin rouge en sacre coeur op loopafstand, ongeveer 15 min. De bus naar het Louvre stopt voor de deur en de metro Jules Joffrin op ongeveer 10 min lopen. + parkeergarage, 20 eur per dag, 70 eur borg. Twee straten van het hotel vandaan met de auto. Vanwege eenrichtingsverkeer moet je omrijden, maar in principe steek je de straat schuin over vanaf het hotel. + douche, heerlijke stortdouche. Duurt wel even voordat het water warm wordt. + supermarkt en bakkerij om de hoek, wij maakten geen gebruik van het ontbijt dus de bakkerij op de hoek voor verse broodjes, supermarkt 2 deuren verder voor stokbrood en een supermarkt tegenover het hotel waren ideaal! + hygiëne, alles was schoon! Wij komen hier zeker terug!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Goed voor een city-trip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine open badkamer, kleine douche met 's morgens koud water.

    Rustige buurt, parking dichtbij, dit wel aan 20 € per dag. Moderne kamer. Ontbijt basic, maar oke.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    8,3
    Een fijn hotel op een goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wat gehorig (televisie van de naastgelegen kamer konden we goed horen)

    Mooie, modern ingerichte kamer met een prima bed. De kamer is klein maar heeft alles wat je nodig hebt. De douche was heerlijk. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    6,7
    Prima hotel in Montmartre Parijs, kamers moeten wel beter geventileerd worden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ventilatie op de kamer is erg slecht. Daardoor kan het erg warm worden op de kamer. Je kunt de twee ramen wel open zetten, maar omdat onze kamer aan de straatkant lag, heb je dan de hele tijd last van al het verkeer.

    Het hotel zit redelijk dicht bij een metro station, kamer ziet er netjes uit.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    2,5
    niet doen!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ten eerste er staat dat er parking is wat niet zo is!!!!! en ten tweede vuil!! en onvriendelijk

    niks

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    goede prijs/kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel compacte kamer

    Super vriendelijk personeel, supermarkt tegenover het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer. Slecht afgesloten badkamer

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Goed hotel voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Isolatie tussen de kamers en de gang

    Prijs-kwaliteit!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Leuk hotel,vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk hotel,vriendelijk personeel. Mooi en schoon kamer. Winkels en openbaar vervoer dichtbij. Hele leuke buurt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen thee en koffie faciliteiten in de kamer

    De locatie in alle opzichten. Veel kunnen zien in korte tijd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,5
    Wij kome snel weer terug heerlijke stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine en gehorige kamer

    Prima uitvalsbasis om echte Parijs te bewonderen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,9
    Driedaagse Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Vriendelijk personeel, zeer propere kamer en parkeergarage vlakbij.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Leuke verzorgde locatie, op wandelafstand van de metro en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke verzorgde locatie, op wandelafstand van de metro en gunstig gelegen om de stad van hieruit te bezoeken. We hebben er van genoten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    10
    Schoon, aardig personeel en top hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heel aarig personeel en spraken goed Engels. Kamer schoon en alles erop en eraan. Top hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,0
    Netjes hotel, schoon maar wel heel klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand van het hotel naar het centrum, wat verkeerd aangegeven staat.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,5
    Goed ontbijt, goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Erg weinig druk op de douche, erg weinig water

    Goed ontbijt, goede lokatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Degelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duidelijker vermelden dat er voor parkeren apart gereserveerd dient te worden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    6,7
    prima voor 1 nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    te kleine kamer met mini toilet en douche

    locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    2,9
    Heel onaangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne. Lakens waren niet schoon. Wc en douch niet schoon. Personeel niet vriendelijk. Geen parkeer plek in tegenstelling met wat op website staat.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    loopafstand Montmartre ideale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Met voet in gips direct een aangepaste kamer gekregen, erg goed voor elkaar

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Nieuwe kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Nieuwe kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    Het onthaal was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onthaal was geweldig. Je krijgt veel informatie over het vervoer rond het hotel. Geen vraag is te veel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Afstand tot metro

    Het was netjes en goed bed, wel kleine kamers. niet om langer als een paar nachten te blijven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    TOP
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onbijt was goed, en de ligging was erg goed. Leuke buurt met leuke restaurants en barretjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,8
    De ruimte en badkamer weinig ruimte
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte en badkamer weinig ruimte

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Kleine, maar prima kamers.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine, maar prima kamers. Erg schoon en van deze tijd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,7
    Hygiëne, locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco aanwezig.

    Hygiëne, locatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    6,7
    Kan beter
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grotte van de kamer

    Niet

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Goede prijs voor de locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij kleine kamer.

    Goede prijs voor de locatie. Relatief goed bereikbaar met metro.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Prima en op loopafstand van Montmartre
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer was klein, maar prima

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,9
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein maar praktisch en compact en proper. Je had alles wat je nodig hebt. Ontbijten waren in orde.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,6
    Heel mooie kamer, heerlijk bed, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Heel mooie kamer, heerlijk bed, vriendelijk personeel. Lekker ontbijt en baliepersoneel altijd bereid om je uitleg te geven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,9
    Super voor een weekend weg!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage is erg duur

    De locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    8,3
    Fijn hotel, goede locatie, handig met de auto
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, mooie schone kamer. Goed te bereiken met de auto en vlakbij een parkeergarage die je via het hotel kan boeken.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel, schone leuke kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wat klein, maar goed te doen. Geen afgesloten badkamer.

    Vriendelijk personeel, schone leuke kamers. Ontbijt was meer dan genoeg.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    10
    Leuk hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    super leuk klein hotel. Leuke kamers heel sfeervol en vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    8,3
    Ontbijt was super, goeie ligging, op 700 m van place du...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt was super, goeie ligging, op 700 m van place du tertre, wel gelegen aan een drukke baan

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,1
    Netheid van de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was lekker maar heel primitief

    Netheid van de kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Heel net hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel kleine maar mooie en nette badkamer. Ontbijt verzorgd maar eerder beperkt.

    Heel net hotel! Goeie ontvangst. Mooie kamers.Goede ligging.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    8,8
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Heel vriendelijk onthaal en personeel, kamer was heel netjes en we mochten vroeg op onze kamer, het ontbijt was heel verzorgd en voldoende keuze

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,5
    Prima uitvalbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie. Snel de stad in en uit.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    7,5
    We zijn tevreden, hulpvaardig en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ontbijtdame veegde de tafel schoon met een vod en daarna met dezelfde de grond en dan opnieuw een andere tafel.

    Prijs kwaliteit is in orde.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,6
    Goed verzorgd!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, keurige kamer en een heerlijk ontbijt. Bus stopt vlakbij. Op loopafstand van gezellig Montmartre (wel klimmen)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    7,1
    Zeer propere kamer, mooie badkamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Harde matras en eindje van het centrum

    Zeer propere kamer, mooie badkamer!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    6,7
    mooie kamer, wel klein - maar ja dat is Parijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    personeel bij de ontbijtzaal parking wel eng hehe lol

    mooie kamer, wel klein - maar ja dat is Parijs

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    het onbijt was goed, het personeel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamers waren behoorlijk gehorig. de beschikbare ruimte die overbleef om in de kamers om te bewegen was minimaal, ik had het idee dat we met z'n tweeën op een 1-persoonskamer zaten, de afmeting van de douche, toilet etc. zijn veel te klein.

    het onbijt was goed, het personeel vriendelijk en behulpzaam. spraken ook hun talen (engels) goed. Het hotel is goed bereikbaar. Maar lag wel weer aan een drukke straat, zodat de ramen 's nachts niet open konden, waardoor het slapen een nogal warme en benauwde bedoening was. (geen airco o.i.d.)

  • Beoordeeld op: 18 april 2016

    8,8
    Goede ligging in een leuke buurt, dichtbij de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was heel klein. Indien wij 2 koffers i.p.v. 1 bij ons hadden gehad, had dit niet op de kamer gepast Geen airco en best warm op de kamer

    Goede ligging in een leuke buurt, dichtbij de metro. Nette, schone, gerenoveerde kamers, heerlijk bed. Fijne douche.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    8,3
    Niet de grootste kamer maar wel zeer netjes en gezellig,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien een iets grotere kamer, maar tenslotte dient die toch enkel om te overnachten, overdag ben je toch de hele dag op pad.

    Niet de grootste kamer maar wel zeer netjes en gezellig, zoals het hoort dus. Ontbijt zeer verzorgd en redelijk compleet. Kort gezegd een proper en gezellig hotel aan een normale prijs dat op 10 minuten van 3 metrohaltes ligt (lijn 4 en lijn 12) om je van daaruit te verplaatsen naar de bezienswaardigheden in Parijs. Naar onze mening was ook het bed heel goed!

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,9
    Het was er schoon en hygiënisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grote van de kamer(dat is bekend in Parijs) Pakeer garage is 2 straten verder van het hotel vandaan. Personeel sprak alleen maar Engels en geen andere talen.

    Het was er schoon en hygiënisch. Personeel spreek goed engels en is vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    7,5
    Een klein knus hotel midden in Montmartre.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een klein knus hotel midden in Montmartre. De kamer was klein maar voor 1/2 nachten prima te doen. Kamer was schoon en zag er netjes uit. De ligging is prima, met de metro is alles goed te bereiken.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    7,9
    Het bed en de hygiëne en heerlijke douche
    • Stel

    de grootte van de kamer. (erg klein) de locatie ik had een parkeerplaats gereserveerd maar dat bleek niet te zijn doorgekomen.

    Het bed en de hygiëne en heerlijke douche

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,5
    alles was in orde, metro in de buurt,
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was erg klein. Er was geen drinkwater op de kamer. De kamer was best duur, maar dat is blijkbaar normaal in Parijs.

    alles was in orde, metro in de buurt, restaurantjes in de buurt, kamer was gezellig,schoon en vrij nieuw.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,3
    Het waren nette kamers, heel efficient ingericht en alles...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Voor een gezin met twee kleine kinderen waren de kamers aan de kleine kant, maar dat wisten we van te voren. We kregen onze kinderwagen er net in door het bed opzij te duwen.

    Het waren nette kamers, heel efficient ingericht en alles was schoon en redelijk nieuw. Leuke omgeving en aardig personeel.

Er zijn ook 31 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel Lumières Montmartre Paris

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: