Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel de l'Exposition - République 3-sterren

4 Bd de Magenta, 10e Arrondissement, 75010 Parijs, Frankrijk

#1383 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 884 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    6,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    8,3
    het was een goed hotel niks mis mee voor die prijs maar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    het uitzicht op de binnen plaats

    het was een goed hotel niks mis mee voor die prijs maar verwacht geen echte luxe de inrichting is leuk geprobeerd ma ook niet super het personeel is voor franse begrippen wel erg vriendelijke dat was erg prettig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    4,2
    Parijs was leuk, verblijf teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer. Dit had ik niet verwacht aan de hand van de foto’s die zijn gebruikt als reclame materiaal. Ontbijt viel ook zwaar tegen, oud brood en weinig keuze. Hygiëne van de kamer liet ook te wensen over. Te kleine lift, kon niet met bagage (voor een nacht!) de lift in.

    Weinig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    Correct
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel receptie probeert duurdere kamer aan te smeren + ook een parkeerplaats in bevriende parking hoewel parkeren op straat hratis op zondag

    Kamer correct, gunstige prijs, heel centraal gelegen, niet groot maar ook niet nodig voor 2d

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    5,0
    Helemaal niet slecht maar ik had beter verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De buurt was eigenlijk niet zo goed, ook geen parkeer gelegenheid (15min moeten wandelen tot aan een parkeergarage) en die was uiteindelijk vrij duur.

    Hoewel het er aan de buitenkant vrij slecht uitzag was de binnenkant mooi inorde, zo te ziek pas gerenoveerd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Goed gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt misten we wat vers fruit (wat een persoonlijke mening is natuurlijk). Wij waren met de auto en konden een beetje verderop parkeren in een prive parking 27eur per nacht en 24/24 bewaakt. Grooot nadeel was dat deze zeeer smal is. Wij waren met een gezinswagen en deze kon amper de bochten nemen naar boven. Als je met 2 bent en er loopt iemand voorop lukt het wel.

    Een leuk hotel. Wij hadden een kamer langs de straatkant met zicht op place de republique. Druk punt maar met de raa dicht hoode je niets meer. Vele leuke resturants aan goede prijzen. Ook een MC donalds, KFC en burger king op het plein.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    2,5
    Booking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking Geachte heer, mevrouw Ik wil u langs deze weg het een en ander mededelen; Woensdag 12 juli jongstleden via u site geboekt (Kenmerk: 12-7-2017 23:34 0030002207883475) zoals ook in de voorgaande jaren, echter ben ik dit keer enorm teleurgesteld in de hotel die ik via jullie website heb geboekt ‘’Hotel de Exposition’’ in Frankrijk (Parijs). Samen met mijn vriend wouden we enkele dagen er tussen uit en mij leek het ideaal om in de romantische stad Parijs te verblijven. Helaas bleek hiervan minder waar en waren we genoodzaakt om eerder uit te checken dan we hadden gepland en bekostigd. De reservering was namelijk tot zaterdag ochtend, echter hebben we vrijdag vroeg uitgecheckt omdat me vriend een allergie heeft. Hij kan onder andere niet tegen stof. Echter waren er meer problemen in het hotel, hier later over meer. Nadat we waren aangekomen, en de sleutel/kaart kregen van de hotelkamer was het bij het openen enorm schrikken. Wij dachten allebei wat hebben we geboekt. De kamer was enorm klein, vies en het rook niet optimaal. Vervolgens zijn we naar beneden gelopen en hebben de meneer aangesproken hierover, echter kon hij vrij weinig voor ons betekenen. Wat hij wel kon aanbieden was een suite, hiervoor moesten we 20 euro per nacht meer betalen. We hebben netjes 60 euro betaald en gingen weer naar boven, wij dachten alles beter dan die andere kamer. Helaas was het tot onze grote verbazing even schokwekkend. De suite was exact dezelfde kamer als voorheen, alleen had deze een bad. Een bad waar slecht een kind in kan liggen. Waar we nog meer niet over tevreden zijn: 1) Kamer ruikt naar schimmel. Heel onfris! 2) Wc deur kan niet dicht. 3) Douche kop deed het nauwelijks tot niet 4) Geen krachtige stromend water en ging van warm naar lauw/koud 5) Kamer was heel klein, ook de suite.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,9
    Deftig basic-hotel op een boogscheut van metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was beperkt maar ok. Op de gang hing een muffe geur, wellicht omdat overal tapijten lagen

    Personeel was vriendelijk. Er was een drankautomaat ter beschikking tegen aanvaardbare prijzen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    9,2
    Prima hotel in het centrum, aan te bevelen voor korte verblijven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijtruimte bevindt zich net achter de lobby. Een scherm tussen beide zou een verbetering inhouden.

    Het ontbijt was redelijk uitgebreid. De kamer was proper, maar een tikkeltje aan de kleine kant. Wel OK voor korte verblijven.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,0
    Niet prijs waardig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto's zien er strak uit maar het hotel is heel klein, kleine kamers, matige badkamer, niet de prijs waard! Ook het ontbijt viel erg tegen. Heel simpel met niet eens fruit. Ook was het in het hotel erg gehorig.

    Aardig personeel en korting in een parkeergarage in de straat, was wel moeilijk te vinden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    6,3
    Locatie ( dichtbij metro + veel restaurants in de buurt)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene was middelmatig. Vooral handdoeken en kussens lijken niet heel proper. Kamer was heel basic. Geen waterkoker of dergelijke waren aanwezig. Haardroger werkt ook niet goed. WiFi was heel slecht. Constant opnieuw inloggen en verbinding viel constant weg of er was zelfs geen verbinding.

    Locatie ( dichtbij metro + veel restaurants in de buurt)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    7,9
    Weekend naar Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haardroger was niet wat het moest zijn, beter een eigen haardroger meebrengen! Kamer is erg klein

    Locatie zeer goed, ontbijt gewoon maar heel lekker!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    8,8
    Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche in de hotelkamer was erg klein. Iets minder beweeglijk douchen voor grotere mensen zoals ik.

    Het was een ideale locatie. Een zeer nette wijk, vlakbij een metro en mooi plein!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    8,3
    Aanbeveling voor een (lang) weekend Parijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Fijn hotel. Metro vlakbij. Hulp bij het vinden van de parkeergarage (met een prijsafspraak: 24 euro per 24 uur)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,9
    Geslaagd!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Personeel zeer vriendelijk,ontbijt goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,7
    Uitzicht op luchtafzuigingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op luchtafzuigingen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Properheid, te warm in de kamer door uitblaaslucht van airco. Slechte luchtkwaliteit

    Personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje krap, maar goed te doen.

    Prima, over het algemeen netjes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,9
    Prima hotel waar voor het geld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima hotel waar voor het geld.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    7,9
    WiFi verbinding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi verbinding

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    Het personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine douche

    Het personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    10
    Top voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht hahaha

    Alles was super

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    8,8
    Aanrader orijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was constant te warm

    Vriendelijk personeel Goed ontbijt Goede ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    8,3
    Goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,1
    Prima ligging, dicht bij metrohalte, in de buurt van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte wifi-verbinding Ontbijt en lobby is dezelfde ruimte

    Prima ligging, dicht bij metrohalte, in de buurt van resto's en cafés

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    6,7
    bedden te klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    lengte van het bed

    bedden te klein ontbeitruimte te klein

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,8
    Gastvrij verblijf op een toplocatie voor een nette prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enig puntje wat ik kan benoemen is het ontbijt wat 'simpel' was

    Vriendelijk en behulpzaam personeel, perfecte locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,9
    Personeel is bijzonder vriendelijk en service gericht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De zwarte kleur van de muren is zeer deprimerend

    Personeel is bijzonder vriendelijk en service gericht

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    5,8
    Normaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Foto's van het hotel ware heel anders dan in het echt

    ...

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    7,5
    Typische klein, maar net Parijs hotelletje, met dito kleine...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Warme, benauwde kamer. Geen ventilatie mogelijkheid anders dan raam openzetten (waardoor het geluidswerende effect weg was). Airco deed het niet (winter).

    Typische klein, maar net Parijs hotelletje, met dito kleine lift. Kamer klein, netjes en schoon. Incl koelkast en fohn. Lokatie perfect bij Metro Republique. Sacre Coeur zichtbaar vanuit raam straatkant.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,1
    goed bed, nette kamer, goed sanitair, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    als je aan wat men noemt "de achterkant" zit, zit je eigenlijk met je raam in het midden en heb je uitzicht op een miniscule biuitenruimte midden in het gebouw waar afvoer ed loopt en heb je dus geen uitzicht en weinig daglicht.

    goed bed, nette kamer, goed sanitair, vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    8,8
    goede matras , gratis safe, minibar was leeg , dus je kon je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    airco kapot , maar probleem opgelost , hadden ventilator in de plaats ;-)

    goede matras , gratis safe, minibar was leeg , dus je kon je eigen drank fijn koelen

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    7,1
    Je zit al in de stad en aan een grote plein, dus voor de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche was zeer krap en de lucht in de kamer was erg droog.

    Je zit al in de stad en aan een grote plein, dus voor de prijs die je betaald is het prima te doen. Bakkertje om de hoek, cafe's en restaurants op loopafstand, en indien noodzakelijk, een McDonalds op loopafstand. Ook heel fijn dat de metro binnen 2 min te bereiken is.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    6,7
    - Centrale ligging uitstekend, dicht bij openbaar vervoer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    - isolatie tussen de kamers minimaal - beddengoed oud (gaten in laken) - hygiëne kon beter (haren op tegels in badkamer) - tweede dag minimale schoonmaak (tapijt niet gestofzuigd), slechts 1 handdoek voor 2 personen,.... - mini frigo was defect

    - Centrale ligging uitstekend, dicht bij openbaar vervoer en veel op wandelafstand - gratis wifi - vriendelijk personeel - ontbijt in orde - toeristische info ter plaatse - kleine kamer maar ok voor kort verblijf

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    8,3
    Leuk kleinschalig hotel op een prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuk kleinschalig hotel op een prima locatie! Kamers ietwat klein maar kort bezoek zeer geschikt!!

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    De locatie was top.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was erg warm om de kamer, en de airco functioneerde niet

    De locatie was top. Heel centraal en dichtbij de metro

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    Airco deed het prima en de locatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het hotel bevind zich aan een erg drukke straat met veel lawaai.de kamer was ook relatief klein.

    Airco deed het prima en de locatie was goed.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,1
    Locatie, prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ruimte kamer

    Locatie, prijs/kwaliteit

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    6,7
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Was warm op de kamer. Konden niet met ramen open slapen vanwege drukte verkeer

    Centrale ligging

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    keurig, net
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geen negatieve ervaring

    keurig, net

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel de l'Exposition - République

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: