Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel de Verdun 1-sterren

4 Rue De Lourdes, 58000 Nevers, Frankrijk

#19 van de 22 hotels in Nevers

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 511 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    8,3
    Een ongecompliceerd fijne plek midden in het centrum van Nevers.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan niets bedenken.

    De vriendelijke ontvangst, fijn dat de eigenaar zo goed engels sprak, eenvoudige doch zeer complete kamer, heerlijk bed, de locatie die op loopafstand van alle bezienswaardigheden van Nevers ligt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    8,8
    De ligging aan het park in het centrum is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging aan het park in het centrum is perfect. De gastheer is heel vriendelijke en behulpzaam. Het ontbijt was heerlijk met zelfgemaakte producten. Wij zouden zeker opnieuw voor dit hotel kiezen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    3,3
    Slecht. Beslist geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij binnenkomst stonk het naar kattenpis. Overal katten, wel een stuck of 7, zodat we het ram niet open konden Ventilator stond wel op de kamer en deed zijn best, maar zeer gevaarlijk want de bschermkap zat er niet op, Op de bad kamer stonden geen waterglazen voor bij het tanden poetsen. Gevraagd en gekregen, maar het eerste waar hij om vroegen toen we gingen ontbijten waar de glazen . Deze waren ondertussen al aan zijn vrouw gegeven. Hij riep haar er bij om te controleren. En dat voor 2 kleine glaasjes. En erg stoffig onder de bedden, deze was trouwens maar 140 cm. breedt. Erg smal.

    Locatie, parkeergelegengeid voldoende.bij

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,0
    we werden uitgescholden wegens onvindbare kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat we na 22u gingen toekomen, had de eigenaar ons informatie gestuurd over hoe we in het hotel binnen konden geraken. Onze kamer 24 was echter onvindbaar. Op het hotelplan stonden er slechts 17 kamers aangeduid en ook op alle pijlen stond er nergens een kamer hoger dan 17 aangeduid. Bijgevolg hebben we het hotel gebeld, waarna de man boos zei dat we beter moesten kijken en na ons uit te schelden de telefoon neer smeet. Na wat zoeken vonden we uiteindelijk de kamer. Het blijk dat we door een deur moesten waar er privé op stond.

    Het was niet zo duur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Eenvoudig hotel in bezienswaardige stad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De uitbater is een kattenliefhebber. En dat is er aan te zien en aan te ruiken. Wijzelf hebben nu ook wel een poes thuis en zijn bovenal dierenliefhebbers, maar 8 katten die her en der rondlopen in het hotel, weerhield ons er toch van om het ontbijt ter plaatse te nemen. Let wel: de katten komen (gelukkig) niet in de kamers.

    Ruime kamer met laminaat. Gelegen aan rustige straat in een heel mooie bezienswaardige stad. Ook de uitbater, een kattenliefhebber, is zeer vriendelijk en gastvrij. Niet het hotel om meerdere dagen te overnachten, maar als doorreishotel is het best prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    3,3
    Ik zou er nooit meer terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was niet echt proper en een vieze lucht van katten. We hadden zelf gekozen en het was goedkoop dus moeten we niet klagen. Ik zou dit hotel aan niemand aanraden

    Het ontbijt was goed., brood, croissant, beleg, koffie en thee...Maar konden toch niet smakelijk eten. Er hing daar een geur van de vele katten die er aanwezig waren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,6
    Knus, leuke eigenaars maar slechte parkeergelegenheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren maximaal 45 minuten op straat.

    Wat een leuke mensen. Ontzettend gezellig ingerichte ontbijtzaal met zelfgemaakte jam en taart bij ontbijt. Leuke zithoek met boeken om in te zien. Heel persoonlijke benadering. Knus, midden in de binnenstad aan de rand van een park. Op 3 minuten lopen van Bernadette de Soubirou. Gezellig binnenplaatsje. Kamer met aandacht voor sfeer. Bed was prima!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    4,2
    Bedden en kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Liepen veel katten in en om het hotel. Niet hygiënisch Slecht ontbijt. Eigenaar die geen engels sprak en er niet verzorgd uitzag. Een oud vervallen gebouw.

    Bedden en kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    3,3
    Slechte ervaring opgedaan. Eens maar nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    hotel is gribus! Katten hebben er de macht, het stinkt er overal naar kattepis

    We hebben er niet ontbeten. omdat we het niet aandurfden. ' le chats qui rules' zegt genoeg. Het stinkt er overal naar kattepis

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    8,3
    Ons verblijf was leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, we hadden 35€ per persoon per nacht betaald. Dan kun je geen 5sterrenhotel verwachten! Prijs kwaliteit was perfekt.

    Het gebouw is oud doordat de uitbaters geen eigenaar zijn. Maar zeer proper en zeer vriendelijk. Doen hun uiterste best en bieden bij het ontbijt alles vers aan met diverse zelfgemaakte producten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,9
    goed voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet maakt veel lawaai.

    Ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Eenvoudig maar goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    2,5
    Het was gelukkig maar voor 1 nacht, nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lucht van de aanwezige katten en de staat van de totale accommodatie!!

    Niks

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,2
    Goede kaners, vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede kaners, vriendelijke ontvangst

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    3,8
    Teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is volledig uitgeleefd. katvriendelijk met 6 pf 7 katten op de binnenplaats vinden wij vies. Je rook ze ook.

    Ontvangst door de mevrouw

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    6,7
    1 overnachting, op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking in de gang vies

    Goed ontbijt, docht bij t ventrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    5,8
    Goedkoop wat onfris hotel in centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiene.

    Prijs/kwaliteit verhouding. Lokatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    4,0
    Het heel goede bed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Het heel goede bed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,5
    Aardige en adequate ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedbugs

    Aardige en adequate ontvangst

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    6,7
    goed voor 1nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    katten in de ontbijtzaal

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    5,8
    katten hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    katten stank in hotel. liepen 5 katten rond. hotel was toe aan een hele grote schoonmaak beurt.

    super aardige eigenaren

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    5,4
    Er hing in het hotel een onaangename geur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er hing in het hotel een onaangename geur. Wellicht had de aanwezigheid van enkele katten in het hotel hiermee te maken. We vonden het niet kunnen dat er in de eetzaal katten rondliepen.

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    6,3
    De vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was op zich prima, maar haal dat vieze tapijt eruit

    De vriendelijke ontvangst

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    7,5
    De prijs en de hartelijkheid van ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Donker en sombere accomodatie

    De prijs en de hartelijkheid van ontvangst

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    8,8
    super grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    je moet wel van katten houden

    super grote kamer

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was zeer slecht, pijn in mijn rug

    locatie

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    8,3
    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van eigenaren
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai auto's bij de verkeerslichten

    Vriendelijkheid en behulpzaamheid van eigenaren

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,3
    Leuke kamer aan een patio op begane grond
    • Vakantiereis
    • Stel

    Leuke kamer aan een patio op begane grond

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    4,2
    We vonden het niet clean ,jammer erg aardige mevr.
    • Groep

    We vonden het niet clean ,jammer erg aardige mevr.,eigenlijk vies.

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    10
    Sympatiek hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Sympatiek hotel

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: