Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Mercure Orléans Portes de Sologne 4-sterren

200 Allée Des 4 Vents - Parc De Limère, 45160 Ardon, Frankrijk

#2 van de 2 hotels in Ardon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 194 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,3
    Fijn, mooi verblijf, op terugweg van zonnige vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel wilde mij nog een keer laten afrekenen bij uitchecken, maar al vooraf betaald via Booking.com. Ik denk dat het kwam door onervarenheid van de medewerker; Bij aangeven vondt hij toch ineens die info terug in zijn stapel documenten. (Dit komt volgens mij vaker voor?) Ontbijt a 16,50 p.p. aan de (hotel)prijs, dus maar niet genomen,

    Prachtige kamers! Rustige ligging.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    5,0
    Het eten en vooral de biefstuk :)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2x de rekening in kaart gebracht . 1x uitgecheckt en met cash overige kosten betaald zoals eten, drankjes. Is het weekend daarna nog van mijn creditcard sfgehaald

    Het eten en vooral de biefstuk :)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    8,8
    Prima overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht

    op de website de indruk gekregen dat er een zwembad bij zit. Naast het hotel, bij het sportcentrum zit inderdaad een zwembad, maar dat kost 10 euro p.p.

    mooi, schone kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    6,3
    Voor ons zelf toch een prettig verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Privilege Driepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Halve rol toilet papier. Geen glazen in kamer. Koelkasten werkte niet Bediening in restaurant traag en lang moeten wachten op redelijke maaltijd en lekkere fles wijn. Oude lelijke glazen.

    Ontbijt goed. Receptie keurig.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    OK voor een nacht op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was redelijk klein, en het lawaai van het doorspoelen van toiletten op andere kamers was storend. Ontbijt was OK, zonder meer. Het uitzicht op het golfterrein vanuit de eetzaal was wel mooi.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer met bad gevraagd, maar kregen geen bad. Dat wist personeel waarschijnlijk al toen we het boekten. Ze hebben ons toch laten komen. Na lange reis wilden we eten in t restaurant. Er werd gezegd bij aankomst (20:30) dat ze het gingen regelen en om 21:30 terug konden komen.Uiteindelijk geen plek voor ons om te eten. We vroegen of we het aan de bar konden eten als er te weinig plek in t restaurant was maar daar zat t probleem niet; het restaurant ging om 22:00 dicht. Dus het hotel geeft eerst aan een plekje voor ons te regelen, daarna gaat t restaurant sluiten en hadden wij het maar uit te zoeken in een omgeving waar weinig anders te vinden is. We konden extern roomservice bestellen op onze kamer waar alleen een bed staat... Daarnaast was airco veel te sterk en luid maar zonder airco benauwd. Dus buitendeur open, wat amper lukt door de krapte in de kamer en de gordijnen die frisse lucht niet doorlaten. Voor een gerenoveerd hotel als deze hadden we andere verwachtingen. Service is zo belangrijk, dat werd hier op geen enkele manier geboden. Het leek ons probleem te worden dat we nog wilden eten.

    De nieuwe inrichting. Maar door de ervaring met het hotel valt dat in het niet.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    8,3
    Prima, 1 minpuntje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de receptie zeiden ze dat we konden dineren tot 22.30 maar in het restaurant kregen we om 21.30 te horen dat het niet meer kon (met 2 kleine hongerige kinderen).

    Nieuwe, schone kamers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het avondeten

    Alles aan het hotel was prima. In de avonduren was het bedienend personeel niet echt geweldig. Vooral de leidinggevende dame was een niet leuke dame. Avondeten was redelijk. Niet ontbeten. Vonden we echt ver boven de prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    Rustige locatie, was voor ons overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets te doen in buurt hotel behalve golfen. Voor zwembad cq Spa moet je 9,60 pp betalen. Dat vonden we jammer omdat we dit hotel ook vanwege zwembad hadden gekozen. Niet goed gelezen waarschijnlijk maar de foto’s zijn dan ook misleidend alsof het erbij hoort.

    Rustige locatie, was voor ons overnachtingshotel. Hebben geen ontbijt gedaan vonden we behoorlijk aan de prijs.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    9,6
    Uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakte wel wat lawaai, hebben we om deze reden uitgezet.

    Kamer was prima, heerlijk bed, fijne douche. Airco werkte prima. Ontbijt was zeer uitgebreid en lekker

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel, rustige omgeving ( golfparcour naast...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dan moet ik gaan zoeken, het bedienend personeel sprak alleen Frans. Contactloos betalen verliep niet vlekkeloos.

    Vriendelijk personeel, rustige omgeving ( golfparcour naast de vijvers) . Ontbijtbuffet was verzorgd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,8
    Modern hotel, alles nieuw.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    T restaurant is minder geschikt voor kleine kinderen.

    Modern hotel, alles nieuw. Prachtige omgeving, aan een golfterrein aangrenzend. We hadden een familie kamer geboekt, maar omdat deze niet beschikbaar bleek bij aankomst, werden we omgeboekt naar een 2 twee-persoonskamers met een deur ertussen. Kindjes in de ene kamer, papa en mama in de andere kamer. Ieder een eigen badkamer, prima geregeld!! Restaurant heerlijk, maar is minder geschikt voor kinderen. Ontbijt heerlijk!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,8
    We komen zeker terug
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had iets laten liggen in het hotel. Het kostte moeite om het hotel telefonisch te bereiken. Uiteindelijk is het gelukt. Er stond ook dat men Engels sprak, wat makkelijk is als je iets moeilijks moet uitleggen. Dit viel wat tegen!

    Kamer was prima en schoon. Geweldig uitzicht op de golfbaan. De hond had genoeg ruimte. Het diner was subliem, evenals het ontbijt.. We zullen deze tussenstop zeker vaker gebruiken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met Toegang tot Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet echt groot en niet zoveel ruimte voor de koffers.

    Het ontbijt was heerlijk. Het diner zelfs voortreffelijk. Wij waren op doorreis en aangenaam verrast. Jammer dat we geen tijd hadden om een dag extra te blijven om van de spa te genieten. Mooi uitzicht op de golfbaan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    7,9
    Ontbijt,lunch,kamer en bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt,lunch,kamer en bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,9
    Geweldig uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt mag wel iets uitgebreider voor het bedrag van €16,50 pp

    Geweldig uitzicht. Groot goed bed! Heerlijke douche.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Schoon, prachtig en rustig gelegen, trendy!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!! Het was TOP!!

    Schoon, prachtig en rustig gelegen, trendy!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Mooi modern ingericht. Mooie locatie. Vriendelijke mensen. Netjes schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,1
    Op doorreis, 2 nachten gebleven, 1 dag gegolft. Prima omdat het kort verblijf was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Klassieke Tweepersoonskamer met Toegang tot Spa
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving armoedig

    Combinatie met golf en hotel (en kamers) prachtig ge-update. Goede keuken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele fijne bedden, ruime kamer met airco, rustige omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Kamers en bedden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten bij restaurant en bediening aldaar

    Kamers en bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was prijzig

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,5
    Lekker ontbijt, mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Check-in was nogal op een koele manier en drinken bestellen was een hele onderneming

    Lekker ontbijt, mooie omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Schoon, airco
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Volgens hotel was overnachting van te voren nog niet betaald. Kunnen bewijzen dat dit wel het geval was.

    Schoon, airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    Familiekamer geboekt dus hadden bedbank voor kinderem...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee onderling verbonden kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Familiekamer geboekt dus hadden bedbank voor kinderem verwacht. We kregen echter 2 kamers met tussendeur en dus ieder een lekker bed

    Verbleven in juli 2018

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: