Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Derby Alma 4-sterren

8, Avenue Rapp, 7e Arrondissement, 75007 Parijs, Frankrijk

#133 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 621 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    De beste hotel voor eiffeltoren bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Booking geeft niet alle informatie over het hotel!! We wisten niet dat we €150 borg moesten betalen en informatie over de kamers kloppen niet. We hebben onze kamer veranderd bij aankomst en we hebben er extra voor moeten betalen.

    Kamer was precies goed! Had heel veel goeie faciliteiten zoals eigen smartphone , bluetooth op tv en radio. En we werden erg persoonlijk behandeld met persoonlijke welkom kaartje en een kaartje toen we weggingen. Eiffeltoren is 5 min afstand en we hadden een kamer met view op de eiffeltoren met balkon. Dit hotel is een must!!!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    10
    Top!!!
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nix viel tegen want alles is gewoon perfect!

    Alles was perfect,personeel was vrindelijk en zeer behulpzaam(receptioniste,barman,housekeeping tot nachtbewaker)!Kamers zijn zeker goed schoon.Locatie is helemaal goed,paar minutjes lopen van Eiffeltoren.Restaurants,cafes en wikels in de straat,wat wil je nog meer!?Gewoon perfecte hotel.Één ding is zeker,we hoeven nooit meer een andere hotel in Parijs te zoeken want volgende keer komen we weer gewoon naar Derby Alma!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    9,6
    GEWELDIge hotel, parkeergarage 3 minuten lopen ( €26 per dag) . Veel restaurants in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 26 februari 2016

    9,2
    Een erg ruime familiekamer met uitzicht op de Eiffeltoren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen verbeterpunten

    Een erg ruime familiekamer met uitzicht op de Eiffeltoren. Verder comfortabele bedden (ook de slaapbank voor de 3e persoon) en een luxe uitgeruste badkamer. Geen geluid van de toch drukke weg of andere hotelgasten. Erg vriendelijke en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    7,5
    Locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was minder mooi en kleiner dan werd aangegeven op de foto's.

    Locatie is top! Op een steenworp van de Eiffeltoren en winkelstraten. Het hotel en de kamer zijn netjes en schoon. Het personeel is vriendelijke en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    9,6
    Dichtbij alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen ontbijt meer toen we naar onder gingen ook al was het nog niet te laat voor het ontbijt

    Dichtbij alles

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Derby Alma

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: