Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel des Ducs 3-sterren

5, rue Lamonnoye, 21000 Dijon, Frankrijk

#13 van de 45 hotels in Dijon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 408 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    9,6
    goed adres om te overnachten in de stad voor weinig geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lift wat klein

    Het ontbijt was boven alle verwachting, heel afwisselend en volledig. De kamers waren perfect : modern en vernieuwd, badkamer : prachtige waterval-douche. Vriendelijk personeel; Ideale locatie : midden de oude binnenstad. Parking in de buurt : gee probleem.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    3,3
    Een zwaar 3-sterren tarief voor een basickamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zowat alles had beter gekund. De kamer (154€+3€ toeristentaks/nacht) was niet meer dan basic. Voorbeeld? De kleerkast was een nis met een gordijn voor. Ik vermoed dat het bekomen van sterren vastgelegd is in een reglementering en dat het minimum om er 3 te bekomen echt uitgekiend is. Service? In Dijon is recentelijk een no-car-zone van kracht. Waarom krijgen klanten geen plan over hoe het hotel bereikbaar is? Idem voor een parking. Na lang zoeken vind ik een parkeerplaats en pas bij het inchecken en nadat ik erom vroeg, kreeg ik een plan voor een betaalparking; weer 10€. Het ontbijt was ook te betalen en dat heb ik aan mij voorbij laten gaan. Nooit, never again, nooit meer!

    Er beviel me TOTAAL niets aan dit 3-sterren hotel. 154€ +3€ toeristentaks voor niets meer dan een basic kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,3
    Ligging was geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een klzine tweepersoonskamer voor 2 puberkids alleen bed was 1.40 m dat ging dus niet! Ze vermelden blijkbaar op booking de grootte van de bedden maar dit zouden ze geen 2 persoons mogen noemen

    Ligging was geweldig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Heel dichtbij het centrum, goede prijs/kwaliteit, goed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel dichtbij het centrum, goede prijs/kwaliteit, goed uitgebreid ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Genieten van de Bourgondische geschiedenis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas geen restaurant ter plaatse; parkeren in de garage is millimeterwerk

    Vlakbij het palais des ducs: schitterend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,3
    Onvoldoende stopcontacten, je kon je apparaten nergens...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvoldoende stopcontacten, je kon je apparaten nergens opladen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    3,8
    Niet geschikt voor rolstoelen in de appartementen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift waar geen Rolstoel in past, en het appartement had meerdere opstapjes, dus niet rolstoelvriendelijk!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,5
    Centrum dijon verrassend mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren gewoon op straat is het handigst

    Goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    midden het centrum, comfortabel app., zeer ruim, smaakvol ingericht. Parkeerplek op aanvraag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    midden in het oude centrum, veel winkels en eetgelegenheden. Parkeerplek tegen betaling vooraf geregeld.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    ontbijt prima, locatie schitterend en de bedden waren prima.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    onze kamer was op de begaande grond en daar houden wij niet zo van.

    ontbijt prima, locatie schitterend en de bedden waren prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Nette schone frisse kamers. Aardig personeel.

    Verbleven in mei 2018

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: