Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Des Phares 2-sterren

29 Rue Du Général De Gaulle, Sainte-Adresse, 76310 Le Havre, Frankrijk

#30 van de 46 hotels in Le Havre

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 169 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Een leuk hotel vlak bij de zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charmante Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Je moet goed de code van de buitendeur onthouden om na zeven, acht uur nog naar binnen te kunnen. Mocht je die vergeten moet je naar het andere hotel lopen om de nachtportier wakker te bellen. Verder was onze pas op een gegeven moment defect. Er was op dat moment niemand bereikbaar. We konden pas weer om 5 uur terecht. Daardoor moesten we onze plannen aanpassen. Geen grote issues.

    De kamer had uitzicht op zee. Het hotel is op loopafstand van de boulevard met strandtentjes, waar je prima kunt eten. Het hotel is eenvoudig en gedateerd, maar erg sfeervol en bijzonder ingericht. We konden parkeren aan de weg. Er staan veel auto's, maar we hebben een kleine auto. Het restaurant Georges B., dat op loopafstand is beviel ook goed. Verder vonden wij Les Bains des Docks, Le Tetris en het MuMa aan te raden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,7
    le havre
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    kamers zijn aan een renovatiebeurt toe , enkel glas aan straatkant badkamer kon een goeie renovatie gebruiken .

    vriendelijk , behulpzaam geen probleem met de honden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,9
    Ideale gezinskamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Een i-de-ale gezinskamer! Babybedje erbij was geen probleem. Deur tussen onze kamer en die van de Kids kon open zodat ze ons konden zien. Lekkere douche. Parkeerplek. Konden ons niet meer wensen als tussenstop voor ons vakantie adres.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    9,2
    Mooie locatie, vlak aan zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie locatie, vlak aan zee. Ouder hotel, doch uitzonderlijk goed onderhouden en verzorgd. Kraak net. Uitstekend ontbijt, alles wat je nodig hebt. Idieaal voor gezinnen met jonge kinderen. Aangenaam terras ter beschikking, waar je ook kan ontbijten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    8,8
    Mooie ligging in een rustige groene buurt, en toch vlak bij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charmante Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ligging in een rustige groene buurt, en toch vlak bij het strand en op loopafstand van het centrum van Le Havre.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,5
    Mooie locatie, dicht bij t strand. Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was schoon en prima, kon echter wel een verfbeurt gebruiken.

    Mooie locatie. Dicht bij t strand

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,1
    Goede Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Charmante Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt

    Lokatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    7,5
    Leuk hotel vlak aan zee. Goed en niet duur.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Schoonmaak van kamer was niet optimaal

    Authentiek hotel, vlak aan zee. Goed ontbijt, goede bedden. Prive parking. Niet duur. En hond kan mee.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Charmante Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    beide gereserveerde kamers in hetzelfde hotel

    ontbijt goed kamer basic

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,5
    Comfort was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Familiekamer (2 volwassenen + 2 kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde kamer. Heeft dringend een update nodig.

    Comfort was goed. Mooie locatie op loopafstand van het strand.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,6
    Een prachtig hotelletje met gezellige buitenplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets!

    Een prachtig hotelletje met gezellige buitenplaats. Vriendelijke ontvangst. Charmante kamers, niet heel modern maar wel ruim, prima bed, je kunt een kopje thee en koffie zetten op de kamer en verder is er alles wat je nodig hebt. Erg vriendelijke eigenaar. Ontbijt was echt genieten. Je kon zien dat hier veel zorg aan werd besteed. Het hoofdgebouw is erg gezellig met veel verschillende plekjes om te ontbijten. De boulevard aan zee is op loopafstand.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    7,5
    Het ontbijt was een erg lekker en uitgebreid buffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De kamers zijn erg klein en vrij ouderwets ingericht.

    Het ontbijt was een erg lekker en uitgebreid buffet. Veel keuze, lekkere producten. Zeer vriendelijke gastheer.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    8,8
    Prima locatie, vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie, vriendelijke ontvangst.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    De ligging en de sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets te drinken te bestellen.

    De ligging en de sfeer.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    8,8
    Prima locatie, fijne kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie, fijne kamer!

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: