Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Domaine de La Madeleine

La Madeleine, 03160 Ygrande, Frankrijk

#1 van de 3 hotels in Ygrande

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 88 beoordelingen over deze B&B

9,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    10
    Een perfecte rustige omgeving en een zeer goed bed!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Wij waren hier voor de derde keer. Gezellig, lekker eten, prima bedden, prachtige omgeving . Er is niets mis met deze accomodatie. Daarbij de fantastische , hartelijke eigenaren en het plaatje is compleet.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    10
    Super verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Niets. We gaan zeker nog eens terug.

    Heerlijk rustige locatie. Heerlijk ontspannen bij het mooi zwembad. Super vriendelijke uitbaters en een hele lieve hond. Alles was aanwezig in het appartement. Het was zalig relaxen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Fantastisch
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na een zeer hartelijk ontvangst, goede uitleg over de accommodatie , super genoten van deze fantastische B&B Mooie omgeving, echt een aanrader als je opdoorreis bent of gewoon ff helemaal tot rust wil komen!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Om weer te doen.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    NietS

    Domaine de la Madeleine is een moderne b&b chambre d'hotes in in gerestaureerde oude boerderij. Het uitzicht is prachtig. De rust is ongewoon. Weg van de hectiek in Nederland, op doorreis of wat langer, je bent hier God in Frankrijk . Als bonus een geweldige gastvrouw en gastheer. Indien gewenst een heerlijk dinertje met lekker wijn uit de streek. Auvergne , een prachtig stuk Frankrijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,3
    In een oase van rust heerlijk bijgekomen met zeer vriendelijke mensen om ons heen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement
    • Verbleef 4 nachten

    Niets, alles was dik in orde.

    Wij hadden de grote gîte geboekt. Heerlijk ruim en een prachtig uitzicht. De rust en de ruimte was een weldaad. Tot voor 2 jaar waren wij de buren van de Madeleine dus we kenden de situatie heel goed. Het is schitterend wat er in zo'n korte tijd aan veranderd en verbeterd is. Wij hebben er ook heerlijk gegeten in een gezellige ambiance. Alweer geboekt voor volgend jaar!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,3
    Heerlijk tot rust komen op het Franse platteland
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement
    • Verbleef 4 nachten

    We hebben genoten van onze laatste vakantiedagen bij La Madeleine. Het uitzicht en de stilte vanaf ons terras waren indrukwekkend. Het huisje was comfortabel en compleet en voldeed aan onze verwachtingen. De honden waren goed gezelschap en tijdens de hitte hebben we genoten van het zwembad!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,2
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijke stop voor overnachting op onze route naar Zuid-Frankrijk. Je hebt gelijk het vakantiegevoel en de persoonlijke sfeer spreekt ons meer aan dan menig 'standaard overnachtingshotel'. 's Avonds aanschuiven voor het diner, je hoeft nergens meer naar toe. Welkomstdrankje ook heel prettig! Ontbijt op eigen terras.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    10
    Fantastische 2 dagen gehad; we gaan zeker een keer terug :-)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten

    Totaal niets

    Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Hartelijk ontvangst. Mooie omgeving, zeer ruime kamers/gite, goed en uitgebreid ontbijt op eigen kamer/terras, mogelijkheid tot table d'hote, waarvan het 3 gangenmenu met veel plezier door de eigenaren wordt verzorgd, voortreffelijk smaakt en ook nog voor een heel schappelijke prijs. Leuk aangelegd zwembad met hangmatten en overal op het terrein mogelijkheden om lekker ontspannen te gaan zitten. Heel kindvriendelijk. We hebben ons zeer welkom gevoeld; onze dochter van 6 jaar heeft zich ook heel goed geamuseerd en wou niet naar huis :-)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    10
    Heerlijk!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Even leven als een god in Frankrijk? Nou dan ben je daar op het goede adres. Wat een rust en schoonheid van de omgeving ! Daarbij een zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw en het plaatje is compleet. Diervriendelijk en eveneens voor een tussenstop naar het Zuiden of als wat langer prima geschikt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    10
    Een paradijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Terras
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan niet veel bedenken .maar als het moet ...dw trap was wel n klim als je last van je knieen hebt

    Lieve mensen prachtige plek en wat n rust .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    10
    Grandioos
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks dat tegenviel

    Het ontvangst, de kamers de omgeving heerlijk om gewoon even te zijn op doorreis, maar ook om lekker een weekje te verblijven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Geweldige ontvangst door Nederlandse eigenaren,primaontbijt en diner. Geweldige gite!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    10
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is super

    Prachtige kamers, goede voorzieningen ideaal voor alle soorten reizigers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Heerlijk rustige plek met hele sympathieke uitbaters.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    heel erg vriendelijk ontvangen, heel lekker gegeten, ook het ontbijt was origineel met alles erop en eraan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    9,6
    Rustige ligging, heerlijke bedden, prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    Ijskast in de kamer waar we sliepen, hebben we dus s' nachts uitgeschakeld...

    Rustige ligging, heerlijke bedden, prima ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    Zeer mooie gite en goede ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer mooie gite en goede ontvangst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    9,6
    grote gezellige ruimte, alles prima in orde en heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    grote gezellige ruimte, alles prima in orde en heerlijk ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    9,6
    Heerlijke plek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets!!

    Heerlijke plek. Super uitzicht. Midden op het platteland. Kamer mooi en zeer comfortabel. Leuk dorpje vlak in de buurt met diverse restaurants.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,9
    Super verzorgd ontbijt en propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super verzorgd ontbijt en propere kamer. Een hartelijk onthaal en behulpzame uibaters. We vergaten onze oplader en die hebben ze met de post opgestuurd

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    9,6
    de rust,
    • Vakantiereis
    • Stel

    de rust, verzekerd door ligging van de boerderij, de bescheiden zorg van de eigenaar, de afwezigheid van enige luidruchtigheid van de overige gasten,

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    9,2
    aangenaam ontvangst gekregen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    aangenaam ontvangst gekregen. Tips gekregen ivm met restaurants in de buurt.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    8,8
    De vriendelijke ontvangst, het mooie uitzicht vanop ons...
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen

    De vriendelijke ontvangst, het mooie uitzicht vanop ons terras en vooral de rust.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    9,2
    hartelijke ontvangst, uitstekende bedden en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    te kleine wc-bril

    hartelijke ontvangst, uitstekende bedden en lekker ontbijt

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    10
    De ontvangst en het ontbijt waren onnavolgbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Helemaal niets.

    De ontvangst en het ontbijt waren onnavolgbaar!

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    8,8
    Deze B&B was een absolute meevaller: je verblijft in een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Deze B&B was een absolute meevaller: je verblijft in een heus stiltegebied waar de uitbater bijzonder vriendelijk is. Een aanrader!

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: