Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Du Brabant 2-sterren

18, rue des Petits Hôtels, 10e Arrondissement, 75010 Parijs, Frankrijk

#1520 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1444 beoordelingen over dit hotel

5,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,1

  • Comfort

    5,2

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    4,9

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,8

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 61

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    3,3
    Nachtmerrie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in kamer en badkamer, dakramen veroudert en konden niet open, geen handdoeken, vuile vloerbekleding in de gangen

    Ontbijtruimte was oud en vuil en niemand aanwezig in de zaal

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Prima prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking in de hal en op de trap.

    Het was klein niet luxe. Maar goede locatie en goedkoop hotel. Bedden waren goed,douche klein. Maar na een lange dag in parijs. Hebben we heerlijk geslapen. Hotel goed voor wat je er voor betaaL. En we hebben er alleen geslapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,7
    Na het lezen van de recensies waren we wat huiverig over hoe...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Koude melk voor de cornflakes, ipv warme. En 5 verdiepingen omhoog is best afzien, als je al de hele dag hebt gelopen, haha

    Na het lezen van de recensies waren we wat huiverig over hoe we het zouden aantreffen, maar het viel ons reuze mee. Kamer was ruim(4 pers), bedden waren zeer goed, en zelfs extra kussens ! Sanitair viel wat tegen, maarja als je douche maar warm is, en het toilet doorspoelt, toch? Het is wel gehorig, vooral als je bovenburen om 11 uur 's avonds ruzie krijgen... Ontbijt was simpel, maar lekker met verse broodjes, jus d'orange, koffie/thee/chocomelk.. De kamer grensde aan een soort binnenplaatsje, die niet gebruikt werd. Jammer als dan op de 1e verdieping iemand besluit een peuk op te steken ( rookvrij???)en alle geur omhoog komt (5e verdieping). Personeel was zeer vriendelijk, parkeren kon met korting vlakbij in een garage, en er was zelfs een nachtwaker. Wij gaan hier zeker weer naar terug, als we weer parijs gaan bezoeken. metro was ook vlakbij

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    De ligging was prima, 20 minuten lopen van Montmartre.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een erg eenvoudig gehorig oud hotel. Niet super schoon. Maar wat kan je verwachten voor die prijs?

    De ligging was prima, 20 minuten lopen van Montmartre.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,3
    Het personeel was heel vriendelijk, alles verliep...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de eerste nacht was er een probleempje met de elektriciteit in sommige kamers. Er was wel verlichting, maar de stopcontacten waren buiten werking.

    Het personeel was heel vriendelijk, alles verliep gemoedelijk. Het ontbijt was niet extreem uitgebreid, maar alles was voorzien en kon bijgevraagd worden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    5,8
    prijs-kwaliteit is dit hotel ok. Méér hoef je er niet van te verwachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    doucheleiding op kamer 103 lekte door scheur in de leiding.

    basic ontbijt, wat je in Parijs mag verwachten: een croissant, boterkoek en broodje; koffie-sinaasappelsap-warme melk-granen... voor 5,5 euro is dat ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,8
    De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpvaardig, ze...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wel even schrikken toen we op onze kamer waren. Vooral de gangen en de kamer zagen er vervallen uit. En bovendien was de kamer niet schoon (hele vieze spiegel en wanden).

    De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpvaardig, ze deden erg hun best om ons op ons gemak te laten voelen. De douche was lekker en de bedden prima. Je kon nog goed zien dat het hotel lang geleden heel mooi was (oude chique), vooral entree met ingelegde vloeren en mooie ramen in de ontbijtzaal.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,9
    Prima voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren een aantal gebreken in de (bad) kamer.

    Eenvoudig oud hotel, ontbijt goed genoeg. Vriendelijk personeel en een uitstekende locatie. Prijs/kwaliteit goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,8
    Centrale locatie, deftige kamer, vervallen hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wanneer ik het hotel binnenkwam, viel meteen de vervallen staat van de trap op. Mijn kamer bevond zich op de vijfde verdieping en elke verdieping die ik nam deed de tijd een decennium terugdraaien totdat ik me ergens in de jaren zestig bevond qua staat van het hotel (zeker qua geur). De doorlopende mat van de trap beantwoordt niet meteen aan tegenwoordige hygiënische normen en op mijn laatste dag zag ik dat het beddenlinnen hier koudweg werd gedeponeerd. Tijdens mijn verblijf had ik uitslag op mijn benen en het zou me niet verbazen dat het hierdoor kwam. Ik had vernomen dat de kamers gehorig zijn, maar op de vijfde verdieping viel dat in mijn geval behoorlijk goed mee.

    De kamer is in tegenstelling tot het hotel modern met alle gewenste faciliteiten zoals een deftig toilet en douche, klein flatscreen tv (met enkel Franstalige zenders) en een klein tweepersoonsbed. Het bed zelf slaapt vrij zacht en is comfortabeler dan andere bedden in deze prijsklasse. De ligging van het hotel vlak bij Gare du Nord is een significante meerwaarde voor het hotel waardoor alles vlot bereikbaar is via de Parijse metro. Het is jammer van de twijfelachtige hygiëne in het hotel zelf (met name de trap), want anders was dit hotel als budgethotel voor een kort verblijf een aanrader. Nu zou ik andere hotels aanraden die misschien iets duurder zijn, maar wel wat frisser ogen en ruiken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar: Vriendelijke mensen, dicht bij Gare du Nord en Sacré Coeur!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien konden de openbare toiletten properder, alsook de spiegel in de kamer. Het bad nodigde ook niet echt uit, maar we waren toch niet van plan dit te gebruiken, dus ook geen last van gehad. Ik herhaal het nog eens: voor deze prijs was dit perfect!

    Ookal was het een klein hotel, wij hadden een kamer die meer dan voldeed voorons 4. De kamer bestond uit de slaapruimte en een badkamer. Het ontbijt was perfect: stokbrood, 1 croissant en 1 chocoladekoek/persoon met koffie en fruitsap. Meer hoeft niet als je weet dat we slechts 107 euro betaald hebben voor ons 4 samen! Het ligt heel dicht bij Gare du Nord en we mochten zowel voor het inchecken als na het uitchecken onze baggage in het hotel laten staan. Ja, wij waren heel tevreden!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    2,5
    op 5min van Gare Du Nord
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    klein hotel met een lift op een tussenverdieping (niet handig met bagage) kamer is heel basic en afgeleefd. heel gehorig en niet gezellig heel onverzorgde indruk personeel niet verzorgd maar wel vriendelijk

    op 5min van Gare Du Nord

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,4
    Locatie was top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten in een soort hok onder het dak. Heel schattig maar verschrikkelijk klein. Kon je kont niet keren. Stond een bed en een bureau en dat was het, en toen was de kamer vol. Douche erg gedateerd en hele oude wc. Wederom kon je hier je kont niet keren. Hele hotel heel gedateerd en oud. Typisch Parijs.

    Locatie was top Bes sliep heerlijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Gezien de prijs waren de kamers goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De lift deed het niet altijd. Aangezien onze kamers 6 hoog waren was het niet leuk na een dag wandelen de trappen op.

    Gezien de prijs waren de kamers goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    5,0
    Mooie ligging wel toe aan renovatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg verouderd, aan renovatie toe. Douche was stuk, kon niet aan muur bevestigd worden. Dus douchen met douche los in de hand. Op het beddengoed zaten bij aankomst al vlekken.

    Vriendelijk personeel en goede ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    7,1
    Basic, prima gelegen en voldoende voor een 1ster hotelletje.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    indien je een gebuur hebt is dit wel hoorbaar; maar er zijn zo tientallen Parijse hotelletjes

    basic continentaal ontbijt: croissant, boterkoek en pistolet. Jammergenoeg bewaart men de botertjes niet koel en is dit slap om te smeren. Een van de vele hotelletjes die dit soort ontbijt aanbieden. Klagen hoeft niet, prijs-kwaliteit is dit ok.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,3
    Personeel: zeer behulpzaam en vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Personeel: zeer behulpzaam en vriendelijk Ontbijt: goed eenvoudig ontbijt Kamer: schoon, gedateerd, prima bed en heerlijke douche Locatie: dicht bij Gard du Nord en metro

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    9,6
    Hotel Du Brabant: dé uitvalsbasis voor uw kortverblijf in Parijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niet echt iets op te merken

    Dit hotel voldeed volledig aan onze verwachtingen. De bedden lagen uitstekend en het personeel was zeer vriendelijk. Wij zouden dit hotel aanraden voor iedereen die voor een schappelijke prijs wil overnachten in Parijs!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,1
    Hotel voldoet aan de standaard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche. De douchekop hing op een niet logische plek, een douchegordijn dus water op de grond en ik miste een fohn.

    We waren te laat, dus geen ontbijt genomen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    3,8
    goede locatie maar kan het niet vaak genoeg zeggen goor!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk vind ik hygiene het belangrijkste. Dit was zeker niet het geval hier de badkamer was vies met haren gore wc , stinkende handdoeken, bed was ook niet echt fris alle muren waren goor leek wel schimmel . ik deed een la open vond allemaal sigaretten erin. Wat kan je verwachten van een hotel van 50 euro niet veel maar op ze minst dat het er fris is en en schoon maar dit was echt heel goor en dat zeg ik niet snel ik heb genoeg gereist in azie en dit was ook vaak goedkoop maar op ze minst fris .Lakens van een bed horen ook lekker te ruiken de haren zaten erop het stonk. Ik vond het tegen vallen helaas. maar alsnog het blijft parijs he ! je zit alleen goed als je veel betaald.

    de locatie is perfect bij gare du nord in de buurt ! dus kwa locatie ligt dit hotel ideaal

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    6,7
    Aardig personeel, vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heel erg gehorig(je hoort de persoon in de kamer naast je lopen), klein bed(kort, beiden 1m80 en voeten staken uit).

    Aardig personeel, vriendelijk. En de douche was erg fijn.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    6,7
    Voor een stedentrip een prima hotel, voor lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontacten voor opladen apparatuur op de kamer. Kamers erg klein en zeer verouderd

    Vlakbij station voor lage prijs. Voor een nacht een prima hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    2,9
    Ik spijt van.....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stinken, douchkamer schimmels, geen airco, 1 handdoek voor 4 personen.... Kortom ik raden aan niet deze hotel boeken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,8
    Viel tegen in verhouding met prijs viel het tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer waren onverzorgd. Schimmels en vies

    Personeel was vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    5,8
    Niet om aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid!! Lift stuk!! Dus veel traplopen!! Heel klein ontbijt. Kamer en badkamer, niet schoon.

    Locatie was redelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    4,6
    Schrap dit hotel van booking.com
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Armoedig en vies.

    De ligging dicht bij gare de l'est en gare du nord.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,8
    Lekker wiekend parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te omschrijven

    De plek , autentiek , prijs

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,7
    voor dit marathon weekend was het een prima keuze
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    deels wat gedateerd en soms groezelig

    behulpzame ,vriendelijke mensen. goed bed en de ligging is super zo vlak bij Gare du Nord

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    2,5
    Erg slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    5,8
    prima, voor Parijse begrippen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    gehorig gebouw.

    vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,3
    Lage prijs , dus kan men niet te veel verwachten van de kamers , wel schoon !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Comfort van de kamers

    De locatie , 5 minuten lopen vanaf het station gare du nord

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,9
    Behulpzaamheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij gehorig

    Behulpzaamheid van het personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    6,7
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    3,8
    goed voor 1 nacht als je niks anders kan vinden niet meer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer vies, kleed bed kapot. kamer ziet niet als de foto's op de site van booking parkeer licht verder van hotel af .

    Niks

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Locatie, parkeergarage vlakbij, zeer gunstige prijs, vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eenvoudige kamer met zeer kleine badkamer

    Locatie, parkeergarage vlakbij, zeer gunstige prijs, vlakbij supermarkt en diverse winkels en restaurants.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    4,2
    Warm, luidruchtig door slechte isolatie, gedateerde kamers, slecht afgewerkt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Warm, luidruchtig door slechte isolatie, gedateerde kamers, slecht afgewerkt

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    6,7
    Ligging en gastvrijheid top. Hygiëne té pover.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne. Sommige kamers waren ronduit vuil en waren niet gekuist na vorig bezoek

    De heel grote gastvrijheid en flexibliteit t.o.v. de klanten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    7,9
    ja
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ja

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    4,6
    Dicht bij station, bed is goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer en badkamer zijn heel erg klein.

    Dicht bij station, bed is goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    4,2
    uiterst matig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    lift stuk,tapijt overal oud en vies,ontbijt matig,spreken geen woord engels

    ligging uitstekend,dicht bij het station

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    5,0
    Hotel in Parijs.. Ik denk van niet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Kleine Ontbijt, we verwachten meer.. De fotos en de realiteit enorm verschil.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    3,8
    Nvt
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was niet schoon, sterker nog het was vies en smerig!

    Nvt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,8
    Basic, meer niet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaard ontbijt, iedere avond te reserveren

    Kamer ok

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    4,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel overal in de badkamer en op sommige plaatsen in de kamer, vuile lakens. De hond die leeft (eet,drinkt en slaapt) in de ontbijtzaal.

    Ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    5,8
    voldoende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiene kan echt beter

    De locatie was perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,8
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Het bed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    3,8
    Bed was ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hond in de lobby en bij het ontbijt ontbijt heel beperkt

    Bed was ok

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,0
    Oud, muf en klein
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Oud, onhandige lift.

    De lokatie

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,1
    Lekker centraal gelegen hotel, op de hoek bij Gare du nord.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Je moest blijkbaar van te voren aangeven of je wilde ontbijten, doe je dat niet dan heb je geen ontbijt.

    Lekker centraal gelegen hotel, op de hoek bij Gare du nord.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,9
    We werden vriendelijk en hartelijk ontvangen door personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niet echte tegengevallen, maar een mogelijkheid van een koelkast en wat grotere (opberg) kast.

    We werden vriendelijk en hartelijk ontvangen door personeel. Prima 4 -persoonskamer. We hadden gevraagd om rustige kamer en dat is ook gelukt. Bedden uitstekend idem badkamer/toilet op kamer. Ook makkelijk was om 's ochtends het continental ontbijt te nemen. Bovendien winkels ( o.a.supermarkt, overdekte versmarkt, boulangerie) vlak in de buurt en ook de grote stations (o.a. Gard de Nord) met uiteraard de metro- en buslijnen. Allen op loopafstand Pluspunt is ook de regeling (reductie) van het hotel om de auto (langdurig) te parkeren. En niet te vergeten: wifi aanwezig. Een volgende keer zouden we Hôtel du Brabant zeker adviseren!!

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    4,6
    De bed was goed ik ben later dan de bedoeling was wakker...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De schimmel die overal was en geen stopcontacten in de kamer je kon nergens de telefoon opladen

    De bed was goed ik ben later dan de bedoeling was wakker geworden

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    6,7
    Voor alleen slapen en ontbijt is prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    1 handdoek voor 3 personen, na vragen netjes opgelost. Standaard WiFi zou handig zijn aangezien personeel weinig advies kon geven.

    Voor alleen slapen en ontbijt is prima hotel. Prijs, kwaliteit is ok.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2015

    2,9
    De ligging, dicht bij Gare Du Nord.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toen we de kamer binnenkwamen kwam er een stinklucht op ons af, een kruising tussen schimmel, rook en vocht plekken. lekker douchen was er niet bij, de badkamer was klein en er was geen douche gordijn met als gevolg dat de hele badkamer nat werd en dat zo de kamer in droop. Dit verklaard ook de schimmel en vocht lucht, het laminaat voor de badkamer is beschimmeld en verrot en laat zelfs los. En aangezien we maar 1 handdoek hadden (voor 2pers) konden we het niet drogen. De hotelkamer muren zijn zo dun dat we meerdere keren zijn gewekt door de buren. Onze kamer was aan het einde van een gang, de 1e dag deed het licht in de gang het nog daarna niet meer, met als gevolg dat we niet fatsoenlijk de deur konden openen omdat we het sleutelgat niet zagen. Zou dit hotel al met al nooit adviseren aan andere mensen, en snap niet waarom dit op booking.com staat.

    De ligging, dicht bij Gare Du Nord.

  • Beoordeeld op: 1 januari 2015

    4,6
    Wij waren er gelukkig alleen om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Zeer verouderd en vies hotel. Toe aan een grote opknapbeurt. Overal schimmel en vieze plekken. Ook het trappenhuis te vies voor woorden. Schilderijen hangen scheef, spiegels niet schoongemaakt etc. Tevens erg gehorig. Een zeer grote tegenvaller dus. Voor ons nooit meer dit hotel. Tevens tegenvaller van booking.com, wij snappen niet dat jullie dit hotel aanbieden. Zijn we niet van jullie gewend.

    Wij waren er gelukkig alleen om te slapen. Met de bedden niks mis. Ook de ligging tot metro en station is perfect.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    2,9
    slechte ontbijt, waardeloos.
    • Zakenreis
    • Groep

    Ontbijt kunt verbeteren

    slechte ontbijt, waardeloos. Kamer heeft geen raam ook waardeloos.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    6,7
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    8,3
    ontbijt was goed;
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    geen fietsverhuur

    ontbijt was goed; bedden uitstekend

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    5,8
    Het bed was goed, het lag lekker, lakens waren schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De badkamer was klein, vies en de deur was stuk.

    Het bed was goed, het lag lekker, lakens waren schoon. Het personeel was vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    2,5
    niks bijzonder
    • Vakantiereis
    • Groep

    onvriendelijke gast vrouw,verschrikkelijke ontbijt,geen voldoende bad doekjes ,

    niks bijzonder

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,0
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Voor 1 persoon handdoeken en glas op een tweepersoonskamer..kamer had veel schimmel overal.

    Locatie.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    4,2
    niks
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    kamer was erg klein , badkamer was met nule hygene.

    niks

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    6,3
    Op het allerlaatste moment moest een van de vriendinnen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Op het allerlaatste moment moest een van de vriendinnen afzeggen. Haar verblijfskosten werden kwijtgescholden. Super Sympa!!

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 61

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel Du Brabant

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: