Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel du Maine 2-sterren

16 Rue Maison Dieu, 14e Arrondissement, 75014 Parijs, Frankrijk

#1318 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1414 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,2

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    5,8
    Parijs blijft een mooie stad en zullen jaarlijks blijven terugkomen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer kan opknapbeurt gebruiken. Geur in kamer was niet te harden gelukkig hadden we een kleine patio zodat deur open kon blijven snachts. Daarnaast konden we de buren ook horen.

    Bereikbaarheid, vroege incheck

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,3
    Hotel Du Maine
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was top. Metro was dichtbij en binnen een kwartier stond je overal waar je moest zijn. Maar de kamers waren klein, als ik m'n koffer open had konden we niet meer lopen. je moest je douche kop vast houden tijdens t douchen en de lampen en stopcontacten aan de linker kant van de kamers deden het niet eens.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    2,9
    Slechtste ervaring ooit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premium Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kamers en badkamers: te klein vb. Wc pal voor de douche zodat je er half over moet kruipen. Ze hadden ons een verkeerde kamer gegeven. We vroegen 1 kamer met 2 bedden, als je vraagt om te wisselen zijn ze boos. Had al gemaild voor glutenvrij ontbijt was niet mogelijk, maar kom je toe en mens valt uit de lucht. Bij aankomst onder je voeten krijgen omdat je reserveerde via booking en ook blad dat je moet onderteken alsof je een schoolregelement met alle mogelijke boetes.

    De metro dichtbij.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,7
    Eenvoudig, maar prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Matige douche voorziening, geen douchescherm en geen mogelijkheid om douche op te hangen. Daardoor werd hele badkamer nat.

    Eenvoudig, maar prima hotel. Leuke wijk en ligging, prima om Parijs verder te ontdekken. Metro 5 min. lopen, net als parkeergarage (Gaite). Weekend tarief parkeren (vr-ma) € 35,00 (als je de auto laat staan).

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    4,6
    Locatie vlakbij de catacomben
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiène, kapotte zaken in badkamer

    Locatie vlakbij de catacomben

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    4,2
    Geen ontbijt genomen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer en badkamer. Zeer onvriendelijk. Niet zo proper

    Geen ontbijt genomen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    5,4
    Prima centraal gelegen locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was sterk verouderd. Veel zwarte plekken in de hoeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,9
    Goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was goed voor een kort verblijf; prijs was doorslaggevend.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,6
    Klein bed, kleine badkamer, geen tweepersoonsbed terwijl dat...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein bed, kleine badkamer, geen tweepersoonsbed terwijl dat wel geboekt was.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    7,5
    De afstand tot de metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg zachte kussens

    De afstand tot de metro

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2015

    7,9
    locatie, grote kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    vrij gehorig

    locatie, grote kamer

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    7,9
    Het personeel en de wifi
    • Vakantiereis
    • Groep

    De douche

    Het personeel en de wifi

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    Goede ligging vlakbij Gare Montparnasse : goede uitvalsbasis...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Goede ligging vlakbij Gare Montparnasse : goede uitvalsbasis om Parijs te bezoeken. Ook zeer grote keuze restaurants in de naaste omgeving.

  • Beoordeeld op: 11 april 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer aan vervanging toe

    Locatie

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel du Maine

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: