Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Du Trosy 2-sterren

41 Rue Paul Vaillant Couturier, 92140 Clamart, Frankrijk

#4 van de 6 hotels in Clamart

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 696 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog geen stroom in garage om auto op te laden. Onderhoudstoestand. Badkamer wasbak scheef aan de muur. Afvoer beetje verstopt. Redelijk beperkt ontbijt.

    Prijs-kwaliteit

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,5
    Een prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer had veel stof waardoor ik meteen een nies aanval kreeg. Maar, als je niet allergie heb is het geen probleem.

    Was het fijne voor een nacht. Personeel vriendelijk, de stad is gezellig, genoeg openbaar vervoer in de buurt. Niet dichtbij het centrum van Parijs.Als je niet voor luxe zoekt is dit een prima hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,1
    Parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie ver weg van metero

    Parkeren

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    4,6
    note to self - beter checken voor ik een parijs hotel boek voor 75 euro
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    schimmel in de douche oud brood bij het ontbijt moest 5 minuten buiten wachten tot de receptie weer bemand was

    kamer was lekker koel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Sfeer en vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was zijn geld niet waard

    Sfeer en vriendelijkheid personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,3
    Goedkoop hotel op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een wat sleets en smoezelig hotel.

    Gunstige prijs en stilte.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    Prima hotel voor zo'n prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 maart 2015

    3,8
    Wifi werkte goed en ontbijd was ok.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    badkamer smerig: veel haren, vieze prullebak, prullenbak in de kamer niet geleegd echt smerig , personeel discrimineert zwart personeel enorm. geeft hun openlijk de schuld van de vieze kamer :dat ze te lui zijn om goed werk te leveren

    Wifi werkte goed en ontbijd was ok.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,5
    Je kunt heerlijk rustig slapen zonder dat je last hebt van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het trappenhuis is te donker en ik mis volkoren of bruin brood.

    Je kunt heerlijk rustig slapen zonder dat je last hebt van geluiden van medegasten.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: