Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Eden 3-sterren

1 rue de l'Etang, Parame, 35400 Saint-Malo, Frankrijk

#55 van de 69 hotels in Saint-Malo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1280 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,2
    De ligging en het ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij zaten buiten in een kamer en hadden een gezin met 2 jonge kinderen boven ons en dat was erg lawaaiig. Op zich niet de schuld van het hotel maar wel handig om te weten dat het zo gehorig is. Verder zeer tevreden. Ontbijt heel goed!

    De ligging en het ontbijt! Zeer uitgebreid en verzorgd!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    6,3
    Matige veiligheid en comfort.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als brandweerman heb ik mijn twijfels over de vluchtroute vanaf de 2e verdieping. Er is maar 1 houten trap. Bij brand op 1e verdieping kan je alleen nog uit het raam springen vanaf de 2e. Ongeschikt voor minder valide mensen.

    Ontbijt redelijk. Wifi ook in kamers. Vrij parkeren. Restaurant dicht in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    4,6
    Viel erg tegen, niet zoals op de foto's.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer op Gang
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was erg klein en wij hadden zelfs nog een upgrade gekregen omdat het onze huwelijksreis was. Je kon je kont bijna niet keren. Het uitzicht was op een dak. Dit was dus zeker niet wat wij verwacht hadden, helemaal niet na het bekijken van de foto's. Ook stonden wij achteraf nog voor een verassing doordat wij nog meer geld moesten betalen. Terwijl ik gevraagd had van te voren alles af te rekenen. Dit doordat niet alles goed was aangeslagen. Het ontbijt was erg uitgebreid maar bij drukte zijn er te weinig zitplaatsen voor iedereen. Daardoor moet je wachten op een plek en dit met een prijs van 11 euro per persoon, is niet echt netjes.

    Op een goede afstand van Saint-Malo, 45 min. lopen. Dit was erg leuk! Ook was het ontbijt erg uitgebreid.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,1
    Weekendje weg met vrienden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parking

    Prijs kwaliteit was het hotel in orde maar het grote minpunt was de parkeergelegenheid . Er konden maar twee ,drie kleine wagens staan en de inrit was zeer smal. Dat zouden ze moeten vermelden op de website zodat de klanten dit weten. Het ontbijt was goed maar niet speciaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    5,4
    De bedden en het ontbijt waren heel goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Voor een hotel met 3sterren is de toestand van het hotel dringend aan vernieuwing toe .In de eetzaal waar er een zetel staat,die voor de helft is afgebladerd door de ouderdom. Ook boven in de gang papier gescheurd aan de muur, De bar die beschreven was op de site was zeer pover. Opknappen dus

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    Het was een aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parking en te kleine kamer

    Het was een goed ontbijt. Kamers waren iets aan de kleine kant. Het hotel zou beter op de website vermelden dat er maar parking is voor drie wagens en dan ook nog kleine wagens want een grote wagen kan niet op de parking de doorgang is veel te nauw. Het was wel een zeer goed bed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,8
    veel te duur voor verouderde kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kamer comfort+bed comfort

    Kamer 23 was denk ik de oudste kamer van het hotel:1 klein lavabo voor 4 pp . nergens kapstokhaakje som iets op te hangen;wc deur ging niet dicht . blijkbaar zijn e rook vernieuwde kamers ,maar voor 277 € per nacht moet het beter!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    3,3
    De ergste hotelervaring van de afgelopen 5 jaar!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De drankjes werden in blikje geserveerd zonder glas en zonder dat ze voor ons open werden gemaakt. De wifi deed het niet. De kamer was super gehorig en dus veel last van de bovenburen die vanaf 6h aan het lopen waren. De schoonmaker gingen om 7.20, 15 min met de schoonmaakkar over het grindpad slepen. De kamers lagen vooral aan de terras waar het ontbijt werd geserveerd. Kortom een zeer slechte ervaring zodat we na 1 nacht ipv 3 nachten zijn vertrokken. En bij vertrek werd ondanks dat we voor 3 nachten betaald hadden gewoon de drankjes en de hond in rekening gebracht en een excuus kon er helaas niet vanaf. Ons advies kies gewoon lekker voor een ander hotel! Ons zien ze sowieso nooit meer terug.

    De ligging was het enige wat ok was aan dit hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    ontbijt was goed, enkele parkeer plaatsen aanwezig en enkel...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen werkende wifi

    ontbijt was goed, enkele parkeer plaatsen aanwezig en enkel tegen vergoeding. ik heb het hotel geselecteerd op wifi aanwezig, dat was er alleen werkte niet.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    4,6
    Niet naar verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn heel erg gehorig Oordoppen mee dus. De badkamer was niet schoon. Er lagen nog zwarte haren. Er zaten ook nog zwarte haren in de douchecabine.

    Het ontbijt is goed. De locatie is dicht bij het strand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,7
    Hebben een aangename vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer proper maar wel heel klein zeer warm op de kamer geen airco weinig parkeerplaats 4 plaatsen voor 20 kamers hebben uiteindelijk 4 straten verder moeten parkeren

    Ontbijt was basic maar wel goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    8,3
    Een perfect verblijf hier al voor de 2e keer geweest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Dit is een heel fijn hotel je zit vlakbij het strand en een paar leuke restaurants en circa 20 minuten lopen en je bent in het centrum van Saint malo

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    6,7
    Weinig opbergruimte
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig opbergruimte Geen lift

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    7,5
    Gezellig dat je buiten kunt ontbijten !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Best ver lopen naar het centrum! 40 minuten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,1
    hotel was goed, doch verder van het centrum dan we dachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    hotel was goed, doch verder van het centrum dan we dachten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    6,7
    Niet te duur dus Ok!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt kleine kamer en badkamer, wifi werkt niet, luiken sluiten niet goed waardoor licht in de kamer smorgens

    Klein bed maar wel heel comfortabel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    3,3
    Vertrek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Vertrek

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,5
    Zeer vriendelijk onthaal , uitstekend ontbijt !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks speciaal

    Zeer vriendelijk onthaal , uitstekend ontbijt !niks speciaal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    Goede herinnering!
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit Wifi is niet goed

    Schoon, comfort, personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Via een mooie wandeling langs het strand kwam je in het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Via een mooie wandeling langs het strand kwam je in het centrum van Saint Malo

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,1
    Mooie kamer, helaas met versleten matrassen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedcomfort, kapotte wc- bril, kamerisolatie,

    Locatie en personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,3
    Prima ontbijt en een mooie locatie het is vlakbij het strand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt en een mooie locatie het is vlakbij het strand geweldig

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,5
    Goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede service.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    8,3
    We hadden een 4 persoonskamer voor ons 2.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg gehorig

    We hadden een 4 persoonskamer voor ons 2. 1 straat achter de km lange boulevard prachtig.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    Rustig hotel , met vriendelijk personeel , goede bedden en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie hotel is vrij ver van t centrum

    Rustig hotel , met vriendelijk personeel , goede bedden en goede hygiene

  • Beoordeeld op: 29 maart 2015

    9,2
    Tout:-)
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Rien. :-)

    Tout:-)

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: