Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis budget Roissy CDG Paris Nord 2 2-sterren

335 rue de La Belle Etoile, 95974 Roissy-en-France, Frankrijk

#29 van de 38 hotels in Roissy-en-France

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 7260 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 56

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    5,0
    Schoon verblijf maar niet geschikt voor meerdere nachten.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco, met de ramen open te veel lawaai. Pendel bussen rijden amper (zeker niet om de 20 minuten). Dear van het toilet bleef openstaan.

    Het was schoon, voor een budget hotel was het ontbijt goed. Met de ramen dicht geen last van het lawaai.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    verblijf o.k. parkeergeld niet o.k.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kosten voor parkeren 13,00 euro. Verleden jaar gratis. Gaan nooit meer terug.

    Kamers zoals te verwachten bij Ibis Budget. Ondanks vliegveld geluiddicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    OK voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vuile kamer, de vloer had al enige tijd geen borstel of dweil meer gezien Het aanvullen van het ontbijt ging heel langzaam waardoor je meer dan een kwartier moest wachten als je iets anders dan een yoghurtje of droge cornflakes als ontbijt wou. Harde, kleine bedden

    Snelle check-in en check-uit. Makkelijk parkeren Dicht bij de snelweg Dicht bij de luchthaven toch geen geluidshinder

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    5,0
    Prima voor beursbezoek!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer is heel erg budget en heeft nodig renovatie nodig. Zeer verouderd, vooral verwarming. Veel stof, en kalk in badkamer. Iemand met astma allergie moet hier zeker niet heen.

    Locatie is erg goed. goed parkeren. goede shuttels naar vliegveld en beurs Villepinte. personeel aardig en je kunt prima naast het hotel eten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Jeugdherberg-achtige accommodatie met snelle en goede toegang tot Parijs en vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ligging, in een dorpje dat alleen uit Formule 1 achtige hotels bestond. De auto stond fijn in de parkeergarage, waarvan de automaat bij de slagboom wel eens hapert (kaartje niet vergeten te valideren bij de hotelbalie). Jammer dat er dan mensen de hond in die garage uitlaten en de rotzooi laten liggen. Als je rekent op een jeugdherbergachtig verblijf is het een redelijke en niet dure accommodatie voor verkenning van Parijs.

    Ondanks de wat rommelige receptie en het budget karakter van het hotel toch prima geslapen en lekker gedouchet. Het ontbijt was (ondanks dat het 1 euro duurder was dan Premiere Classe Straatsburg) stukken beter dan daar; het beetje meer keuze geeft veel positievere ervaring. De kamers waren praktischer ingedeeld met gescheiden douche en toilet. Bed was qua afmeting iets groter dan een twijfelaar maar door hardere ondergrond en dekbed veel beter te beslapen. Fijn was ook de pendel naar het vliegveld (en de metro) waar we overigens geen gebruik van hebben gemaakt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    Propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoon heel vriendelijk, behalve 1 bepaald persoon niet echt.

    Propere kamer. Aparte wc. Dubbele beglazing: 1 raam opendoen voor wat frisse lucht, beide ramen open was te fris.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    prima voor een paar nachtjes tijdens bezoek beurs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    geen gratis shuttle bus naar het beursterrein, dit is bij in de buurt liggende hotels (Roissy en france) wel. Taxibusjes tegen betaling (€ 5,- per ritje van 5 min) aanwezig. Indien geen eigen vervoer, aangewezen op 1 restaurant.... met wachtttijden

    Dichtbij parc des expositions paris

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    De prijs van de kamers, wat een aanbieding was.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gang waar de kamers aan lagen stonk erg..stond een kar met vuile was in de gang..hygiene alom was matig tot slecht. Je kreeg spontaan jeuk ervan...Dacht dat naam IBIS wel meer in zou houden. Maar was meer een omgebouwde stacaravankamer...ontbijt was ook pover..Was gelukkig maar voor 1 nacht.

    De prijs van de kamers, wat een aanbieding was...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,8
    Voor dat geld een prima hotel als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Centrale gedeeltes niet helemaal fantastisch schoon.

    De prijs-kwaliteitverhouding, helemaal voor een 3-persoonskamer, geluidsdicht, erg leuk als je van vliegtuigen houdt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Goede accomodatie voor overnachting tussenstop vakantie of voor vliegveld
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deken op 3e bed was wollen deken. Zonder overtrek

    Geluidsdichte kamers, bed was prima. Douche/wc op de kamer. Voorzijde heeft zicht op opstijgende vliegtuigen. Prima ontbijt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Goede locatie om dag vroeger al op reis te vertrekken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene toilet beneden aan ontbijt, deze was wat vuil. Je moet some wel even wachten op de luchthavenshuttle dus teken zeker voldoende tijd in voor vertrek. Je neemt de blauwe lijn als je aankomt met de RER -> blauw lijk B(metro Parijs ) op de metrohalte van Terminal 1,3

    Vriendelijk personeel Goed ontbijt Kamer zijn klein maar praktisch Goed bereikbaak (thalys-rer-luchthavenshuttle) Goed everhouding prijs-kwaliteit

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    5,8
    De prijs-/kwaliteitverhouding is prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik vond persoonlijk de bedden iets te hard. Je moet rekening houden dat je echt wel een tijdje in de shuttlebus zit van en naar de luchthaven. Als je dit hotel boekt voor een weekend Parijs zit je dus eerst zo'n 20 minuten in de shuttlebus naar Aéroport Charles de Gaulle, en dan vanaf de luchthaven weer zo'n 30 minuten in de RER of metro om in de stad te komen. Je rijdt zelfs een deel van de reis náár de luchthaven weer precies terug. Ik vond het jammer dat het personeel van het hotel niet allemaal Engels sprak en vond ze ook niet zo vriendelijk.

    De prijs-/kwaliteitverhouding is prima. Het is en blijft een budgethotel. En daar kies je voor of niet. In de nabije omgeving (maar niet op loopafstand!) is het winkelcentrum Aéroville. Echt prachtige winkels en bovendien een grote Auchan supermarkt. Ik vond het fijn dat ik de auto in de parkeergarage van het hotel kon laten staan. Wel jammer dat daar dan ook nog geld voor betaald moet worden achteraf. De tarieven weet ik niet precies, maar volgens mij kwam het neer op zo'n 9 euro per dag. Niet heel duur, maar toch.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    2,5
    Absoluut niet doen, oplichters.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij buitentemperatuur van 28 graden is de intensiteit van de centrale airco zo laag, dat het kamertje heter is dan een sauna. Absoluut niet in te slapen! Toen ik direct na betreden van de kamer, terugliep naar de receptie om een oplossing te zoeken (andere kamer, ventilator desnoods), was er volgens 's werelds meest arrogante recepcionist Anthony, niets mogelijk. Op mijn opmerking dat ik hier niet ging blijven, en teruggave van het reeds bij check in betaalde bedrag voor de overnachting wenste, was ook teruggave niet mogelijk!... Ik en mijn gezin zijn uiteindelijk, na reeds 980 kilometer te hebben gereden, van ellende door gereden naar huis. Zonder te overnachten, maar er wel voor te hebben betaald. Als detail: in de ondergrondse parkeergarage, waar je per overnachting rond de 10-20 euro voor moet betalen, hangen overal grote affiches dat het hotel niet verantwoordelijk is voor bagage achtergelaten in de wagen. Je betaalt dus een flink bedrag extra, maar je krijgt er geen garantie op een veilige overnachting voor.

    Niets, dit is een val voor vermoeide reizigers.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2016

    6,3
    Dicht bij snelweg en luchthaven, geluiddichte kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is maar 1 restaurant op loopafstand van het hotel. En deze is (natuurlijk) erg druk.

    Dicht bij snelweg en luchthaven, geluiddichte kamers. Parkeren onder het hotel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    5,8
    Gunstig gelegen hotel, geschikt op doorreis op of van vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Warme kamer (geen airco) Vloer was niet schoon

    Genoeg parkeerplekken Goede ligging tov de snelweg Kamers geluidsdicht (geen snelweg/ vliegtuiggeluiden)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    6,7
    Voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een kamer met 2 aparte bedden, maar deze was echter niet zo geschikt voor mensen die geen relatie hebben aangezien de (glazen) douchedeur rechtstreeks uitkwam in de kamer. Ook de wasbak stond gewoon in de kamer en had de wc geen eigen vuilbakje.

    Het hotel was gemakkelijk met het openbaar vervoer bereikbaar en de shuttledienst naar de luchthaven was vlakbij (50m van hotel). De kamer was klein maar proper en door de dubbele ramen hoorde je niets van de overvliegende vliegtuigen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,0
    ik rijdt een bus 9 pers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de gang en de slaapkamer ruikt naar sigarettes

    ik rijdt een bus 9 pers.dus heb ik een ruime parkerplaats nodig,dus is goed voor me,en goedkoop ,

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    hotel was zeker voldoende voor onze doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hotel was zeker voldoende voor onze doorreis

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,1
    Goede ligging voor naar luchthaven te gaan, busje rijdt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer kon net iets properder zijn, oké voor 1 nacht te verblijven

    Goede ligging voor naar luchthaven te gaan, busje rijdt regelmatig

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De route ernaar toe

    Ontbijt en kamers waren goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,1
    Kosten parkeren
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer (2 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Kosten parkeren

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,1
    Goede prijs kwaliteit verhouding.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Derde bed was niet opgemaakt terwijl je voor 3 personen reserveert. De wc en douchen konden iets beter schoon gemaakt worden.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Onbijt goed kamer goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    4,2
    Oplichter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerkaart gaf 5,75 aan portier rekent 10.00 diefstal nooit meer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    5,4
    wifi werkt goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn smerig , vloer is smerig . wc bril zwart aan de binnenkant.

    wifi werkt goed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,3
    Parkeer betaling
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer betaling

    Parkeer betaling

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat er apart voor de parkeergarage betaald moest worden

    24 uur receptie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    In de douche was geen mogelijkheid om je om te kleden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de douche was geen mogelijkheid om je om te kleden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Prima als uitvalsbasis naar vliegveld Charles de Gaulle
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Internet was te langzaam om online tekst te verwerken.

    No frills functioneel overnachtingsadres

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    4,2
    Slechte kamers!
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte kamers!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige omgeving

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,1
    Functioneel en prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De tijd die het kostte om van de luchthaven naar het hotel te komen.

    Gewoon prima alles!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,8
    Voor de prijs ook
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plastieken messen, om af te ruimen de kar was overvol, we moesten plaats zoeken en herstapelen.

    Perfecte geluidsisolatie van het lawaai buiten .

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,9
    Proper en goedloop hotel kort bij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Kort bij de luchthaven

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    7,1
    matig ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    matig ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,5
    ontbijt is karig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt is karig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    Ontbijt was matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was matig. Personeel vriendelijk. Voor de prijs was dit wel ok

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    6,3
    Makkelijk
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de douche

    Goedkoop

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,1
    - magnetron in de lobby
    • Zakenreis
    • Stel

    - langzame wifi verbinding - erg dun kussen, geen extra kussen beschikbaar - geen kast/opbergruimte, alleen 4 hangers

    - magnetron in de lobby - dichtbij Parc des Exposition met frequente busverbinding - redelijk dichtbij gelegen winkelcentrum met supermarkt en restaurants

  • Beoordeeld op: 23 februari 2015

    6,7
    Dichtbij beurs complex, grill restaurant tegenover het hotel
    • Zakenreis
    • Stel

    Betaald parkeren, zou gratis moeten voor gasten. Wie maakt anders gebruik van de parkeergelegenheid, ruimte genoeg.....

    Dichtbij beurs complex, grill restaurant tegenover het hotel

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    7,5
    Nette eenvoudige kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Nette eenvoudige kamer. Bij locatie gemakkelijk parkeren. Inchecken ging vlot en aardige medewerkers.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,3
    Prima ontbijt, schone kamers en inderdaad geluiddicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Betaald parkeren

    Prima ontbijt, schone kamers en inderdaad geluiddicht. Shuttlebus om de 20 minuten naar het RER station (Metro naar Parijs)

  • Beoordeeld op: 12 februari 2016

    7,9
    Kamer: gewoon hetgeen je nodig hebt, meer niet, moet ook...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer: gewoon hetgeen je nodig hebt, meer niet, moet ook niet! Ontbijt: grote variatie en lekker!

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    7,1
    vlakbij parc des expositions
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    erg warm in de kamer

    vlakbij parc des expositions

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    5,4
    Locatie, dichtbij luchthaven en Promoparking Roissy (400m)...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Matras was te hard voor mij

    Locatie, dichtbij luchthaven en Promoparking Roissy (400m) waar ik de wagen achterliet.

  • Beoordeeld op: 16 december 2015

    7,9
    vriendelijk onderhoudspersoneel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de receptioniste en de hoofdverantwoordelijk van de diensters onwellevend en beetje brutaal

    vriendelijk onderhoudspersoneel

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    7,9
    shuttlebus gratis nr vlieghaven;
    • Vakantiereis
    • Stel

    dure parking

    shuttlebus gratis nr vlieghaven; ontbijt in orde; veilige parking; super geluids-isolerende ramen; rustig gelegen; personeel behulpzaam;

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    5,4
    T.V
    • Zakenreis
    • Stel

    het bed

    T.V

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    5,0
    locatie goed voor beursbezoek
    • Zakenreis
    • Stel

    door dubbele ramen geen frisse lucht sfeer loze inrichting hufterproof

    locatie goed voor beursbezoek

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    7,5
    geel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    weet ik niet

    geel goed

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,1
    Dat er geen airco aanwezig was.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Dat er geen airco aanwezig was. Ook moesten we er erg aan wennen dat je geen bordje hebt voor je broodjes.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    5,8
    de afstand naar centrum Parijs en het vervoer.
    • Gezin met oudere kinderen

    de afstand naar centrum Parijs en het vervoer. erg veel lawaai van autoweg en vliegveld: geen airco, dus het raam moest open

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,3
    Driepersoonskamer op de begane grond was zeer ruim.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets...

    Driepersoonskamer op de begane grond was zeer ruim. Gratis Babybedje paste prima!

  • Beoordeeld op: 4 mei 2015

    10
    ales was goed dus
    • Individuele reiziger

    nieks

    ales was goed dus

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    9,2
    De hygiene en de vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bed te hard

    De hygiene en de vriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    7,1
    Kamers waren goed en heel rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat je voor parkeer moet betalen

    Kamers waren goed en heel rustig

Er zijn ook 33 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 56

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: