Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel L'Etoile Bleue 2-sterren

1 Rue Miguel de Cervantès , 33700 Mérignac, Frankrijk

#28 van de 33 hotels in Mérignac

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 922 beoordelingen over dit hotel

7,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 31

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    4,2
    De eerste keer sept 17 was goed, mooie nette kamer met airco.
    • Stel
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laatste x 7 april was net hondenhok. Naar nu blijkt hadden we eerste x geluk, verbleven in nieuw gebouw. Betekend dus dat in 95 % vd de boekingen je in oude laagbouw terecht komt, zonder airco en mogelijkheid om raam open te zetten. Je verblijft nml op begane grond.ook komen gasten aan op alle tijden en schijnen met lampen je kamer in, is vrij rumoerig. Alles begon tegelijkertijd te jeuken zo onfris. Klagen had geen zin, geen alternatief en kapot na 1000km rijden.ronduit goor! Niet boeken hier.

    De eerste keer sept 17 was goed, mooie nette kamer met airco.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,1
    Prettig en ruim voldoende voor op doorreis
    • Stel
    • Standaard Plus Tweepersoonskamer voor 1 à 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkele kamers zijn op eerste verdieping , geen lift

    Kamer was in orde en schoon. Goede WiFi . Snelle incheck. Ontbijt niet inclusief, redelijk tot goed, verse croissants en stokbrood. 500 meter verderop goedkoop tanken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    5,8
    Goed voor 1 nacht maar meer ook niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 1 nacht

    De receptie zou om 7 uur open zijn, die was om half 8 nog niet open. Toen zijn we toch echt vertrokken zonder uit te checken.

    We hadden in ieder geval twee kamers naast elkaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,7
    Een prima verblijf voor korte dagen en verwacht geen luxe kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Geen stekkerdoos overal; - Slecht WiFi bereik;

    - Locatie; - Parkeer accommodatie; - Winkels en tankstation in de omgeving; - Dicht bij de snelweg;

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    6,7
    Best available in the direct surrounding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 2 nachten

    Als vegetariër ga je dood in Frankrijk ;-)

    Het is vlak bij waar ik moet zijn voor mijn werk en in de directe omgeving de beste optie (hoewel in een industriëel / slaapstad gebied, best wel leuk en landelijk).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Goede ligging om zowel rond Bordeaux te bezoeken als het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zonder airco zijn iets minder maar omboeken kon onmiddelijk

    Goede ligging om zowel rond Bordeaux te bezoeken als het stad in te gaan met de tram. 4 de keer, steeds goede service

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,8
    doorreis, stop bordeaux met zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Plus Tweepersoonskamer voor 1 à 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    eten kon je er niet (gesloten in juni 's avonds in de week)

    op een hotel 4km van bordeaux, op doorreis , aan deze prijs kunnen logeren met een zwembadje...zalig....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    5,0
    Komen hier niet meer terug
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Plus Tweepersoonskamer voor 1 à 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was heel klein en vermoedelijk koud in de winter. Vermits de kamers allemaal in bungalow stijl zijn, is er veel tocht onder de deur. Met het warme weer is dit niet storend, maar wanneer het kouder is???? Er is wel airco, maar dat zal niet helpen tegen de vloer. Deze was ook met een soort vast tapijt, wat niet echt hygienisch is. Het ontbijt was ook aan de mindere kant, voor 7 euro mag er wel een eitje, kaas of ham bij. Enkel ontbijtgranen, croissants, picolo, boter en jam, niet echt een uitgebreid ontbijt. Tevens is het restaurant in het weekend niet open en andere restaurants in de omgeving waren allemaal gereserveerd. Hebben ver moeten zoeken om iets te vinden waar we nog terecht konden om iets te eten, het was dan nog een Marokaans, lieve mensen en verzorgd, helaas lusten we het eten niet echt.

    Je moet er niet extra betalen voor de hondjes en er was gras voorzien, zodat ze even konden spelen na een lange autorit

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2016

    10
    Het was een leuk, gezellig verblijf met 10 mensen in 4 huisjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Mijn douchesproeierhouder was niet helemaal goed, hij was lam en bleef laag dus heb ik mijn haren gewassen terwijl ik de sproeier zelf vasthield. Dat was het enige.. Qua prijs/kwaliteitverhouding gewoon een perfect verblijf!

    Het personeel was vriendelijk; waren altijd in de buurt als je vragen had. De kamers heel klein, functioneel maar netjes; heerlijke warme douche. Het ontbijt simpel maar voor ieder wat wils.Het was net een schattig klein vakantiedorp. Het kleine zwembadje was heerlijk aangezien het nogal warm was; we hadden veel plezier ondanks de grootte. Het was een perfecte prijs/kwaliteitverhouding!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    7,5
    goede locatie om de omgeving te verkennen rustig met zwembad
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    internet niet zo formidabel. het restaurant was gesloten zodat we elders iets moesten zoeken om te gaan eten. 1 persoon die alles moest regelen, receptie, herstellingen ???

    rustige omgeving met zwembad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2016

    3,8
    Echt nooit meer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden 2 kamers een 3 en een 2. De kamers waren zo vies. Schimmel op de muren , de vloer van de 3 plakte, van de 2 was vochtig- de volgende ochtend was de koffer van mijn dochter nat- , de badkamers stonken. Mijn man,zoon en ik hadden een 3persoonskamer, je moest via het voeteneind in bed ploffen. Aangezien we net 3 weken in Spanje waren geweest hadden we een tas en koffer bij ons, de koffer hebben we na wat spullen eruit gehaald te hebben maar terug in de auto gedaan die paste niet in de kamer. Op het strokje gras voor de kamer lag kapot glas. Begrijpelijk dat je vooraf moest betalen, achteraf had je er niet veel voor gegeven.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    6,7
    Goed voor 1 nacht!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn klein, veel vliegen en vreemde vlekken in de vloerbedekking.

    Het zwembad is leuk voor vermaak van de kinderen. Sanitair was schoon maar niet bijzonder.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Prima verblijf voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is aan de kleine kant maar prima voor doortocht. Helaas geen koelkasten aanwezig

    Heerlijk stil.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,1
    Voor op doorreis n prima overnachtingsplek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat kleine kamer.

    Voor op doorreis n prima overnachtingsplek. Goed diner in restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,8
    Mooi stop
    • Stel
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    5,0
    Voor een nacht bij gebrek aan beter
    • Stel
    • Standaard Plus Tweepersoonskamer voor 1 à 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer matig ontbijt en kleine krappe kamers die ze fris laten ruiken door veel toilet vloeistof te gebruiken

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,5
    Geweldige locatie om bordeaux te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Plus Tweepersoonskamer voor 1 à 2 Personen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie om bordeaux te verkennen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    8,8
    ik had wel langer willen blijven!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geweldige kamer voor door reis, je kunt even lekker afkoelen in het zwembad, en vlak bij de stad,rustig geslapen.top!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    4,2
    Dicht bij de snelweg op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tweederangs motel, vies en onaangenaam, 2 sterren niet waard.

    Dicht bij de snelweg op doorreis.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    8,8
    Ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn iets te klein

    Ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,5
    Voor een enkele overnachting prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles keurig

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    4,6
    Vuile kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2016

    7,5
    Ideaal voor goedkoop verblijf tijdens fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer voor 1 à 2 personen
    • Verbleef 4 nachten

    Afwisseling in ontbijt was nihil

    Ligging tov rocade Bordeaux

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 december 2015

    2,9
    In de kamer past alleen een klein 2-persoonsbed en een klein...
    • Zakenreis
    • Gezin met oudere kinderen

    In de kamer past alleen een klein 2-persoonsbed en een klein bedje. Dit is geen familiekamer. Je kan alleen door de kamer bewegen als je over de bedden kruipt. De verwarming (electrisch vuurtje) kun je niet gebruiken, daar het bed er vlak tegen staat. Gevaar voor brand. De kamer was vies en goor (vlekken op de sprei, vloer vol stof en andere viezigheid. Veel lawaai van het verkeer en de luchthaven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    7,9
    ligging: dicht bij autostrade en toch geen geluidshinder.
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamer en heel klein bed voor 2 personen

    ligging: dicht bij autostrade en toch geen geluidshinder. Parking voor de deur van de kamer goed onderhouden en hygiënisch

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    5,8
    Begane grond.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchecabine onhandig met betrekking tot de kraan. Uitkijken om niet te verbranden bij het maken van een onverwachte beweging. Douchekop mag vernieuwd of ontkalkt.

    Begane grond. Auto voor de deur. Snel en makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Geen last van vliegverkeer ondanks dat het vlakbij het vliegveld gelegen is.

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    6,3
    1 nacht voor door reis prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    1 nacht voor door reis prima

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    7,5
    Wij reizen met een dame in een rolstoel en daar werd prima...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij reizen met een dame in een rolstoel en daar werd prima rekening mee gehouden

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    9,6
    was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wifi langzaam

    was goed

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    6,3
    Zwembad was leeg.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zwembad was leeg. Kamer erg gedateerd.

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    6,3
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 31

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: