Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fast Hotel Colmar Houssen

Rue Mariafeld - ZA Rosenkranz, 68125 Houssen, Frankrijk

#1 van de 2 hotels in Houssen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1006 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 66

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,9
    Nette kamers met goede bedden. Ontbijt kan iets beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als beleg voor de boterham of Frans brood was er confituur of confituur. Ik betaal graag een euro meer voor een sneetje kaas (of voor de vleeseters ham) Voor de rest was het in orde; yoghurt, fruit, koffiekoekje, ...

    Nette kamer, proper, rustig gelegen, goede bedden .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    5,0
    Wij hadden een extra bed voor onze oudste zoon gevraagd en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te kleine kamers. Industriegebied. Geen goeie service.

    Wij hadden een extra bed voor onze oudste zoon gevraagd en dit was niet aanwezig. Ook niet meer te regelen volgens mevrouw. Er wordt 's avonds gerookt in de ontbijtruimte. Ze beweren kindvriendelijk te zijn maar ze hebben niet eens 1 kinderstoel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    7,1
    Wij kenden de formule van Fast Hotels niet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij kenden de formule van Fast Hotels niet. Wij vonden het weliswaar netjes en schoon, maar hadden eerder de indruk, dat we in een ruime luxe caravan terecht gekomen waren. De badkamer bijvoorbeeld is zodanig gebouwd, alsof het zo uit een caravan in de hoek van onze kamers is neergezet. Voor onderkomen op doorreis prima, voor langere tijd eerder niet (voor onze smaak althans). Het Personeel is wel erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,7
    Vlak naast de snelweg , mc donalds en Lidl.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn klein en erg warm. Badkamer piep klein. Wel schoon.

    Vlak naast de snelweg , mc donalds en Lidl. Kamers schoon. Vroeg ontbijt dus als door reis camping prima. Ontbijt eenvoudig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    6,7
    doorreishotel met goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wifi lukte niet echt;

    ontbijt was best ok; geen uitgebreide keuze maar wel lekker croissants,... en goede aanvulling; terras met propere stoelen; vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    wij verbleven er op doorreis. Op zich voldoet dit hotel hiervoor.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kleine kamer en een mini-badkamer (je mag geen claustrofobie hebben). Het was er heet die dag en je kon de kamer niet verluchten (of je liet meteen een horde muggen binnen). Op zich goedkope kamers voor een doorreis. Maar wij verbleven reeds in andere hotels met 4 personen in een grotere kamer met ruime aparte badkamer en goedkopere prijs. In dit hotel kon je geen kamer krijgen voor 4 personen.

    het ontbijt was beperkt maar behoorlijk. lekkere koffie, croissants en chocoladebroodjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    5,8
    Onvriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In mijn boekingsgegevens stond inchecken vanaf 3 uur. Maar bij het hotel hing een briefje met gesloten, wij zijn terug om half 6. Heb een paar uur zitten wachten en toen kwam er iemand. Ik vertelde van het wachten en dat in mijn gegevens 3 uur staat. Geen enkel excuus of ook maar enige compassie. Het is zondag en dan is het half 6. Heel onvriendelijk. Kamer is erg basic en klein. Er is zelfs geen prullenbak. Ontbijt heeft alleen zoete broodjes en crossants. Niks hartigs.

    McDonald's en Lidl naast de deur. Veel parkeergelegenheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Heel net doorreis hotel v
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets voor een doorreis een prima hotel

    Hotel was geboekt voor een doorreis. 3km van de snelweg. Makkelijk parkeren voor de deur. Simpel ontbijt maar lekker en genoeg, Buffet. Douche schoon bedden schoon. Bedden waren goed.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,8
    Goede accomodatie voor onderweg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, perfekte plek voor onderweg.

    De kamer was erg goed, klein maar comforabel én erg schoon. Met een eigen badkamertje ( heerlijke douche). Wij verbleven hier onderweg naar Italië. Daarvoor was het een zeer geschikte locatie. Wij hadden niet veel nodig. Kaysersberg is maar 9 km. verder: een hele leuke plaats met veel restaurantjes. In de buurt kan je eten bij Mc. Donald of Kentucky fried. De Lidl zit ernaast .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    10
    Prima prijs/kwaliteit en proper!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ruime kamer, goede prijs/kwaliteit, goede ligging (bij de autoweg en bij een winkelcentrum), vriendelijk personeel. Toen ik aankwam was de receptie reeds gesloten, maar de toegang naar mijn kamer werd verzekerd en vooraf gecommuniceerd. Goede douche, goed bed. Top!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,3
    perfect voor een overnachting op doorreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer is klein en heel basic, muren zijn weinig geluidsdicht

    Lekker ontbijt, goede prijs-kwaliteit verhouding, ideaal om te overnachten op doorreis, geen probleem om midden in de nacht aan te komen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    aanrader voor 1 nacht als je op doortocht bent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen enkele decoratie of kleur op de kamer. een stoel of zeteltje - de kamer is er ruim genoeg voor.

    verhouding prijs/kwaliteit is correct. goede matras. ruime kamer. vriendelijke uitbaatster.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    6,7
    Bedden waren hard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden waren hard. Matrassen lagen op een houten plank. Last van mijn heup erna. Douche, toilet gedeelte erg klein. Personeel is erg vriendelijk. Voor doorreis hotel is het een prima plek

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,8
    Betaald voor twee ontbijtjes, maar maar een genomen, dag van...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt zeker, was zeer minniem,

    Betaald voor twee ontbijtjes, maar maar een genomen, dag van ons vertrek ging het veel te laat open ( 8 uur ) al waren ze al in de zaal ? en het was niet op voorhand gemeld.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    4,2
    Nooit meer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan beter een paar tientjes meer uitgeven. De hotelkamers zijn opgestapelde bouwketen , er lag een bos haren in het putje van de wasbak en ik voelde me er niet veilig 's nachts . Ik vind het meer een hotelletje voor de dames van plezier .

    De eigenaren doen erg hun best.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,9
    Fast Hotel, easy come and easy go
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opm.

    Lekker dicht bij de rijksweg, terwijl je het geluid van de auto's toch niet hoort. Zeer eenvoudige kamer maar wel met de basis gemakken. Hele kleine douche cabine en toilet, echt een Fast Hotel/ B&B. Goed ontbijt alleen mag wel iets vroeger, vanaf 08.00 is in de vakantie als je vroeg weg wilt, iets te laat. Maar verder voldeed het prima aan onze verwachtingen en de hond kan ook mee op de kamer en dat is natuurlijk erg prettig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,0
    Matig hotelletje zonder comfort ,wel rustig gelegen !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Na vele uren gereden te hebben met de wagen ,was er s'avonds geen eten voorzien zodat we terug op zoek moesten om warm eten te vinden zo'n 2km verderop ! Terwijl er in de brochure wel stond dat er een restaurant ter plaatse was ! Dit is niet leuk na vermoeide dag tegen te komen , op vrijdag avond ! De matras van de bedden waren ook niet dik, en bij pijnlijke rug niet aan te raden ! Dus hun brochure zou aan gepast moeten worden over het restaurant die er niet is vanaf vrijdag tot maandag !

    Het ontbijt was aan de magere kant ,maar voor de prijs kan je geen uitgebreid ontbijt verwachten ! Dus goed prijs /kwaliteit ! Het was er ook heel stil om te slapen en je wagen stond bij je geparkeerd !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,3
    Prima kamer als je alleen een slaapplaats wenst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een plezieriger ontvangst verwacht. Juist als ke faciliteiten niet fantastisch zijn, is de menselijke factor van belang.

    De kamer is zeer klein, maar voorziet wel in alles en werd uitstekend schoongemaakt. Daarnaast was de kamer ondanks de enorme hitte (33-36 graden overdag) 's nachts prima om te slapen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden bij boeking aangegeven ba 21.00 te arriveren naar konden niet via automaat inchecken. Geen communicatie via SMS terwijl 06 bekend was.

    Locatie en prijs

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    7,9
    We waren op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zonder gps hadden we het nooit gevonden .Het hotel ligt op een industrie terrein. In't week-end is de kok vrij...en zijn we verplicht geweest om tot in Colmar te rijden om te eten.

    We zijn heel vriendelijk ontvangen. Geduldig werden we wegwijs gemaakt hoe alles werkt. We hebben heel goed geslapen. 's Morgens wachtte ons een heerlijk ontbijt. Prijs-kwaliteit zat het goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles even slecht, locatie, hotelkamer, doucheruimte. In de prijs was een ontbijt opgenomen, vanaf 06.30 uur kon men ontbijten, helaas was er om 07.30 uur niemand aanwezig, alles donker en de deur op slot. Dus zonder ontbijt op doorreis! Voor ons nooit meer!

    Niets

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,9
    goed als tussenstop
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bediening van de tv met decoder, was niet evident. Decoderstekker uit en in, reset ok, terug groen lampje. Een kleine procedure zou welkom zijn.

    Het eten was goed en voor die prijs best ok. Er werd regelmatig bijgevuld. Alles was aanwezig (behalve vlees natuurlijk, wat niet kan voor die prijs, geen probleem).

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    6,3
    Voor één nachtje prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Echt snelweghotel, dus uitzicht op parkeerplaats; geen voorzieningen en erg basic inrichting.

    Schone kamers, prima bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    Zeer goed verblijf op goede locatie .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor het geld een prima ontbijt Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Prima geregeld, toen bij de balie duidelijk was dat wijj een grote hond bij ons hadden, kregen wij
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hartigheid bij het ontbijt, een plakje kaas of een eitje zou zeer welkom Zijn

    De vriendelijkheid van het personeel,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,5
    Dat we lang na sluitingstijd toch nog konden inchecken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dat we lang na sluitingstijd toch nog konden inchecken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,2
    Fijn doorreis hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Makkelijk inchecken, vriendelijk personeel ,prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    3,3
    Kamers stonken naar joints, matig ontbijt, veel te duur...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers stonken naar joints, matig ontbijt, veel te duur voor wat t biedt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    Geen airco!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    4,6
    Nóóit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte in de kamer, het leek op een bezemkast

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    5,0
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer te klein

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,1
    Goed als 1 overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv- bediening, zeer simpel/basic ontbijt

    In de nabijheid van vele restaurants

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,3
    Lawaai van kamers boven/naast door dunne muren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van kamers boven/naast door dunne muren. Ontbijt beperkt maar ook goedkoop. Gelegen tussen winkels.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    7,1
    Gewoon goed!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is ongeschikt voor lactose intolerante mensen.

    Het is er altijd netjes. En rustig, hoewel gelegen in een commercieel drukke buurt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    6,3
    aan de snelweg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    aan de snelweg

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    7,5
    Prima hotel voor overnachting .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein voor 1 nacht prima zou hier niet langer willen blijven.

    Goed bed en ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    4,5
    goedkoop en eenvoudig, weinig sfeervol.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt

    de prijs

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,5
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,3
    1 nacht geslapen, op doorrreis naar Zwitserland
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was pover met alleen confituur voor op het brood.

    de kamers waren heel proper, goeie douches en goede matrassen op het bed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    het ontbijt, volgens de website vanaf 7u, was in de praktijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt, volgens de website vanaf 7u, was in de praktijk pas vanaf 8u

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Lekker ontbijt ;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Rookgeur op kamer ondanks we een kamer "Niet rokers" hadden gevraagd

    Lekker ontbijt ; goed voor zijn prijs

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    4,6
    geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    dunne muren, buren waren heel de nacht te horen

    propere kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Prima hotel wanneer je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel kleine badkamer Zeer warm op de kamer

    Prijs-kwaliteit Vlotte beschikbaarheid Colmar - autosnelweg

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,3
    Prijs kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamers

    Prijs kwaliteit ok

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,3
    Zijn geld waard
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit hotel heeft alles in orde voor deze prijsklasse

    Ontbijt dik in orde, kamers zeer netjes onderhouden, vriendelijk personeel, ruime parking.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    6,7
    ideaal gelegen als doorreishotel.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    superkleine kamer en badkamer. kleiner mag echt niet

    ideaal gelegen als doorreishotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,1
    Geschikte locatie op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geschikte locatie op doorreis.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,1
    Goede overnachtingsplek
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was koud in de kamer toen we aankwamen .

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    5,8
    Voor 1nachtje op doorreis prima.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 1nachtje op doorreis prima.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    Goed hotel als je op doorreis bent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Goed hotel als je op doorreis bent. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Je kunt 24/7 in en uitchecken. Als je kinderen hebt, de mac donalds zit aan het eind van de straat. wij slapen er al drie jaar op doorreis naar Italie, en ook op de terugweg.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    4,2
    Het bed viel mee.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gezien de prijs verwachtten we geen comfort maar slechts één stopcontact en twee minilichtjes was te weinig. De hygiëne in de badkamer was ondermaats. De stank die uit de afvoer kwam was niet te harden. Veel lawaai van andere hotelgasten

    Het bed viel mee.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    3,3
    het was snikheet en er was geen airco, ontbijt was helemaal...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    het was snikheet en er was geen airco, ontbijt was helemaal niet zoals werd voorgesteld op de site, men kon daar 's avonds wel iets eten, maar moesten enorm lang wachten, kortom na een dagje rijden is dit echt niet zoals het moet zijn, wij hebben al betere hotels gehad

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    6,7
    centrale ligging enkele km's van Colmar, wijnroute, en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    'badkamer' met douche, toilet en lavabo was héél erg klein, kon met moeite bewegen in douche, onder het bed lag het vol met stofwollen, elke dag hetzelfde ontbijt, enkel confituur, bij temperaturen boven de 30°C is het in de kamer niet uit te houden

    centrale ligging enkele km's van Colmar, wijnroute, en de bergcols. Gelegen in een shoppingsbuurt; Cora, lidl en aldi, mac-do,... in de buurt. Gratis parking en wifi, 's avonds kon je grill eten in het hotel maar eerst reserveren. Ontbijt was voorzien van fruitsap,koffie,thee,stokbrood, choclade koeken,croissants, melkbrood en yoghurt. Geen last van lawaai.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,9
    Prijs/ kwaliliteit is prima.
    • Gezin met oudere kinderen

    een nogal sinistere locatie en omgeving (fantasierijke pubers noemen het "the place of a murder")

    Prijs/ kwaliliteit is prima. Het hotel bood precies wat het bieden moest: een schone, veilige plek voor doorreis, stil, alles er op en er aan, niet ver van de snelweg.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    8,3
    Uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitstekend ontbijt

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    5,0
    Niets
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamers zijn heel gehorig. Kleine kamers met een zeer klein douche en toilet gedeelte. Ook het bed is voor iemand van 2 meter veel te klein

    Niets

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,4
    Het eten was, zeker gezien de prijs, prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Locatie was midden in een industriegebied. Kamer was heel klein en erg gehorig.

    Het eten was, zeker gezien de prijs, prima.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    4,6
    kamer te klein, badkamer te klein,nachtlawaai van sommige...
    • Vakantiereis
    • Groep

    kamer te klein, badkamer te klein,nachtlawaai van sommige gasten, restaurant niet open

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    5,5
    Bed is prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wc en doucheruimte is zo smal dat je je nauwelijks kunt wassen

    Bed is prima

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    4,6
    Eigenlijk niks
    • Vakantiereis
    • Groep

    Te klein voor die prijs.ontbijt was miniem

    Eigenlijk niks

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    Het is een goed hotel om te overnachten op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het is een goed hotel om te overnachten op doorreis. Je hebt alles wat je nodig hebt, het is schoon en het personeel vriendelijk en behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,0
    Prima, overnachtingsadres.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was erg warm op de kamer.

    Prima, overnachtingsadres. Schoon, and basic, meer heb je ook niet nodig.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    5,0
    industrie gebied met MAC - LIDL C&A enz, fast hotel =...
    • Vakantiereis
    • Stel

    industrie gebied met MAC - LIDL C&A enz, fast hotel = altijd goed voor 1 nachtje

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijk personeel zeer goed ontbijt voor €5

  • Beoordeeld op: 28 mei 2015

    5,8
    Als je de kamer verlaat,kom je direkt buiten te staan.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Als je de kamer verlaat,kom je direkt buiten te staan.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    5,8
    Dicht bij de autoweg
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grootte van de kamer en douche

    Dicht bij de autoweg

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 66

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: