Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Fifi Moulin 3-sterren

15 Rue Raymond Varenfrin, 05700 Serres, Frankrijk

#2 van de 4 hotels in Serres

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 195 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    10
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we voor de nacht via booming.com 10 euro meer kwijt waren dan wanneer we het rechtstreeks met het hotel geregeld hadden Voor de tweede nacht deden we dat dus en kregen de suite voor weinig meer!

    De hartelijke houding van onze gastheer/eigenaar hotel!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Air conditioner was een beetje te rumoerig!

    Vriendelijke ontvangst door de parkeerplaats reeds te reserveren met stoelen voor het hotel in de straat!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    9,2
    Mooi hotelletje met zeer vriendelijk onthaal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Familiesuite
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden de bovenste kamer voor 5 personen, net onder het dak. Dit maakte dat je vaak gebukt moest lopen. Op zich natuurlijk niet "echt" een probleem :-) (zolang je niet met je hoofd tegen de balken stootte)

    De uitbaters zijn zeer behulpzaam, vriendelijk. Je voelt je echt welkom en "niets" is teveel gevraagd.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,8
    Uitestekende locatie voor motards
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hartelijke ontvangst, hulpvaardige hotelier Goede kamer met goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    9,6
    supergezellig hotelletje in een heel gezellig en mooi dorpje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    extra parkeerplaatsen

    simpel basic ontbijt maar genoeg. kamer proper en super lieve gastvrouw.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    8,8
    Top, mooie familiekamer en top gastheer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking, was volzet en moesten op nabijgelegen plein parkeren.

    Gezellig hotelletje met supervriendelijke bediening! Gelegen in gezellig dorpje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco en pover ontbijt

    Vriendelijk en mooi uutzicht op de bergen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Verrassend mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift.

    Kamer was verrassend mooi, niet verwacht gezien de uitstraling van het gebouw aan de buitenkant.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,2
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiesuite
    • Verbleef 1 nacht

    lage bouw (ik ben 1.97)

    Gastvrijheid

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,8
    Goede tussenstop naar het zuiden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Familiesuite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De familie kamer is echt ruim. Personeel super in de weer.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Eigenaars heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt kon wat uitgebreider qua beleg: nu enkel confituur.

    Eigenaars heel vriendelijk en behulpzaam. Uitstekende service!!!

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,3
    Hartelijke ontvangst en allerlei informatie .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hartelijke ontvangst en allerlei informatie .

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: