Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gradlon 3-sterren

30 Rue De Brest, 29000 Quimper, Frankrijk

#6 van de 18 hotels in Quimper

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 862 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het interieur is verouderd maar dat is de enige opmerking die ik kan geven, belangrijker is dat het schoon is en dat alles wat je nodig hebt aanwezig is.

    De kamers waren goed, niet heel groot maar alles wat je nodig hebt was er. Koffie of thee op je kamer, goede bedden en het was schoon! 5 minuten lopen vanaf het centrum van Quimper, ook heel fijn!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,7
    Licht gedateerd, maar prima hotel voor 1 a 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gedateerd hotel qua uitstraling. Geen airco op de kamer. Zal wel erg heet worden in de zomermaanden.

    Vriendelijk personeel. Bereid om de koffers naar boven te dragen (geen lift). Prima zitmogelijkheden in de lobby wanneer je niet op je kamer wilt zitten inclusief kleine bar. Auto kon geparkeerd worden in parkeergarage om de hoek. Wel moeten er telkens iemand van het personeel meelopen als je iets uit de auto wilde halen. Voelde wat geforceerd. Niet veel garages aanwezig, dus reserveren een must. Parkeren in de omgeving niet gemakkelijk. Op 5 min loopafstand van het centrum. Klein supermarktje aan de overkant van de straat.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Stijlvol en centraal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was voor zover ik weet geen lift. Dat is geen probleem als je jong bent, maar voor oudere mensen wellicht lastig. Gelukkig helpt het personeel je met het dragen van de koffer als je daarom vraagt.

    Het hotel was centraal gelegen op enkele minuten lopen van het gezellige centrum van Quimper. De kamer was heel stijlvol ingericht. De badkamer was mooi ruim.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    5,0
    Een tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is zeker geen 3 sterren waardig. Heeft dringend een opfrisbeurt nodig. Geen lift en geen airco.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,7
    dicht bij centrum, parkeren in garagebox (betaald),
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Op onderdelen achterstallig onderhoud, oubollig meubilair

    dicht bij centrum, parkeren in garagebox (betaald),

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    4,6
    Aangename ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aankomst in een "gore" straat nodigt niet uit. Buitenaanzicht voor een 3* hotel onwaardig. Het water van de douchecabine stroomde over de hele badkamervloer en uiteindelijk ook in de kamer. Prijs-Kwaliteit verhoudingslecht in na-seizoen

    Aangename ontvangst. behulpzaam bij het vinden van de juiste restaurants binnen loopafstand. Ligging ten opzichte oude stad gunstig.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,7
    De ligging van het hotel is prima en de kamer voldeed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De prijs is veel te hoog voor het gebodene (ontbijt is niet eens inbegrepen). De "binnentuin"ziet er armoedig uit. De kamer had niet het gevraagde uitzicht.(keek uit op een dak).De ontvangst was beleefd,maar ook niet meer dan dat. Betaal niet tien euro voor parkeren. Je kunt overal vrij parkeren in Quimper op 5 minuten lopen van het hotel.

    De ligging van het hotel is prima en de kamer voldeed.Aardige, eenvoudige decoratie. Prima bed.Kamer met bad eerst niet beschikbaar, uiteindelijk bij aankomst wel.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,6
    uitstekend gelegen hotel op wandelafstand van het oude...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt niet genomen, leek ons wat duur (12€ pp).

    uitstekend gelegen hotel op wandelafstand van het oude stadscentrum van Quimper. Mooie degelijke kamer met goeie badkamer een prima inloopdouche. Mogelijkheid tot (betaald) parkeren in een afgesloten garage. Bar doorlopen open tot 1u 's nachts. Vriendelijke bediening en receptie!

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: