Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Grand Cap 2-sterren

5 Rue De la Citrine, 34300 Agde, Frankrijk

#13 van de 25 hotels in Agde

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 466 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Goed , volgende keer een betere locatie zoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet naar europeanen gericht, geen kaas hesp of eieren te verkrijgen. Ver afgelegen van openbaar vervoer, ongeveer 30min lopen naar treinstation te voet!

    De kamer was mooi en proper, vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    9,6
    Als we daar in de buurt moeten zijn boeken we weer daar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kast voor je kleren in te leggen. Slechte WiFi , hebben wel een andere kamer gekregen waar de WiFi perfect was.

    Goed ontbijt,parkeren, vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    4,6
    Snel voorbijrijden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ver beneden verwachtingen en score op Booking.com. Foto's op de site zijn okay maar in werkelijkheid toch echt anders. Een met weinig kosten gerenoveerd hotel. Agde is niet meer wat het ooit was, ik zou zeggen : snel voorbijrijden.

    Vrij dicht bij de snelweg A9

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,8
    Zeer goed hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht

    Als het ontbijt wat uitgebreid wordt, kunnen ze zeker ook de prijs opwaarderen.

    Zeer goed hotel, mooie ruime kamer met een erg mooie badkamer. Alleen het ontbijt vonden we iets minder. Perfecte prijs / kwaliteitsverhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    8,3
    Fijne accommodatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het Franse ontbijt is veel minder uitgebreid dan wij gewend zijn. Een volgende keer zou ik zonder ontbijt boeken en zelf wat halen.

    We hadden een familiekamer en deze was super! We zijn 2 nachten verbleven en hebben ook gebruik genaakt van het zwembad. Top!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    10
    Goed hotel rustige buurt, bewaakt parkeren zo bij het strand met de auto.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (3 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had beter gekund, wat karig met broodbeleg. Dit was zeker op z'n Frans. Een eitje zou wat extra kunnen zijn.

    We hadden N de kamer naast het zwembad wat een luxe. Voor een 2sterren hotel ruim voldoende. Schoon was de kamer en het sanitair.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    5,8
    De kamers zijn erg spartaans ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn erg spartaans ingericht. Het bed wat wij hadden was erg smal en kort. Kamer was kaal.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    erg mooi
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg vriendelijke ontvangst, werden speciaal op aanwezige zwembad gewezen.. winkelcentrum voor de deur..

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    5,4
    De ligging in een sfeerloze nieuwbouwwijk.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging in een sfeerloze nieuwbouwwijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    Het is een basic hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is 'opgepimpt', dat hebben ze best aardig gedaan. Je hebt wel een auto nodig om het centrum van Cap D'Agde te kunnen bereiken, dit geldt ook voor het strand.

    Het is een basic hotel. Wij betaalden 100€ voor 1 nacht. Dat vond ik eigenlijk net iets te veel.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: