Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Evaux Grand Hotel 2-sterren

Les Thermes, 23110 Évaux-les-Bains, Frankrijk

#2 van de 3 hotels in Évaux-les-Bains

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 161 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,7
    Een verouderd hotel, een kuuroord voor oudere mensen, geen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een verouderd hotel, een kuuroord voor oudere mensen, geen badkamer op de kamer, er was een verwarmd zwembad, en het ontbijt was goed, Aan te bevelen voor één nacht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    4,6
    Mooi oud gebouw aan de buitenzijde maar volledig gedateerd en versleten aan de binnenzijde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    1 nacht verbleven . het hotel is volledig gedateerd , veel te weinig en onvriendelijk personeel ,ontbijt komt niet in de verste verte overeen met wat de foto's u doen vermoeden , er stond een lekker menu op de kaart dus wij dachten mmmm dat gaat smaken ....nee hoor deze mocht enkel overdag genomen worden en niet in de avond... waarom ?..... daar had niemand een antwoord op , het oude gebouw is prachtig gerenoveerd aan de buitenkant maar is zo wansmakelijk ingericht heel het hotel heeft binnen een zeer grondige opfris beurt nodig .de man aan de balie van het zwembad was wel vriendelijk en aangenaam .tapijt op de kamer vol vlekken , 1 kleine handdoek op de kamer , siliconen van de douche vol schimmel , mega gedateerde badkamer .slecht kwaliteit bed .duidelijk besparing op verlichting , in de ochtend is alles nog donker en gesloten echt niet uitnodigend . ( als het zwembad gesloten is is heel de hal donker , zoek het maar uit ) de dame van de balie moet zowel t ontbijt afruimen als de klanten buiten laten en is daardoor niet vriendelijk .prijs kwaliteit betaal je dan nog veel te veel naar mijn mening .

    + groot terras ( alleen spijtig dat ze er dan een lelijk dak als uitzicht plaatsen ipv de bergen ) +gratis gebruik termen zwembad ( zelf uitzoeken ) + honden welkom +zeer rustige ligging +parking in de straat

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Het verblijf was prima. Goed geslapen, goed ontbijt en tevens een restaurant met prima eten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 7 nachten

    Geen wifi bereik in de kamer op de 2e etage. Wel in de gang en in de lounge. De gedeelde badkamer viel heel erg tegen en hiervoor moet je naar de 3e etage. Een douchecabine met slecht werkende schuifdeuren en zeker niet fris met zwarte schimmelplekken. De waterstraal uit de douche is tien keer niks en spoelt de shampoo nauwelijks uit je haar. Vervanging van douchecabine en watertoevoer is echt een must. En meerdere gedeelde badkamers voor zoveel gasten die een één persoonskamer gebruiken, zou ook geen overbodige luxe zijn. Reden om niet terug te gaan naar dit hotel.

    Een ruim opgezet hotel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Gedateerd hotel maar de sfeer maakte dit wel goed. De één persoonskamer was prima, ruime klerenkast en een prima bed. Ontbijtbuffet met genoeg keuze.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,5
    Mooi ouderwets hotel met heerlijk zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De Spa was ronduit slecht. Onbehoorlijk personeel. Je kon geen afspraak maken. Zaten te giechelen omdat wij geen goed Frans spraken maar zij spraken ook niet eens goed Engels. Te lui.

    Het thermenverwarmde buiten zwembad was heerlijk. Ontbijt goed. Prachtige ligging. Mooi ouderwets hotel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    7,5
    Goed genoeg voor een tussenstop maar meer ook niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was uitstekend maar de ontbijtruimte is veel te klein. Wij hadden het geluk dat we nog een tafel hadden maar er zaten ook diverse mensen te eten op een zitje in de gang. Dat kan niet vind ik.

    De ambiance van het hotel. Je waant je vele jaren terug in dit hotel. Het zwembad is vooroorlogs maar dat hoort bij de sfeer van het hotel. De kamers zijn simpel maar goed genoeg voor één overnachting.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,9
    Midden in een bergachtig en bebost gebied ligt dit mooie hotel met de thermische baden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamers zijn nog wel functioneel maar niet meer van deze tijd. De spiegel hing bijvoorbeeld veel te laag. Ik moest door de knieën om mijn hoofd te kunnen zien. (ik ben een Nederlander van gemiddelde lengte).

    De locatie is prachtig, het hotel heeft grandeur, ondanks dat het er binnen gedateerd uitziet. De buitenkant ziet er goed onderhouden uit. De kamers hebben tv en door de beboste omgeving een mooi uitzicht. Verder is er wifi, ook in de kamers. Het hotel doet ook dienst als een verblijf voor gasten die gebruik maken van de thermische baden.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    5,8
    Kamers zeer matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De matige kamers. Slechte sanitaire voorzieningen.

    Kamers zeer matig. Het eten was goed.

    Verbleven in september 2016

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Evaux Grand Hotel