Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Grenoble Centre 4-sterren

7 Place Robert Schuman, 38000 Grenoble, Frankrijk

#28 van de 50 hotels in Grenoble

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 573 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,2
    Goede bedden, veilige parkeerplaats voor de wagen en zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Goede bedden, veilige parkeerplaats voor de wagen en zeer goed uitgebreid ontbijt. Vlakbij autosnelweg en dus ideaal als tussenstop naar Haute Provence.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,5
    Het enige zwakke punt was het eten in het in-huis restaurant...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige zwakke punt was het eten in het in-huis restaurant dat niet in verhouding tot de rest van het hotel was. Het eten is ons werkelijk bijzonder slecht bevallen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,2
    Naar Franse normen was dit een ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    De maximale hoogte van de parking is slechts 1,90 m wat voor een gewone wagen (AudiA3) met dakkoffer nog net haalbaar is maar voor de monovolume met dakkoffer, van m'n schoonzoon, is dit (helaas) te laag.

    Naar Franse normen was dit een ruime kamer. We hebben 's avonds in het restaurant gegeten en dit was in orde en voor een schappelijke prijs. De ondergrondse parking is zeer handig, vooral als je met regen toekomt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    6,7
    Kortom: ideaal als doorreis!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enerzijds de ondergrondse parking: ik had een dakkoffer en kon er daardoor niet in. Ik moest mij wel aan de straat zetten. Al moet ik eerlijk toegeven: ik mocht mijn dakkoffer demonteren en aan de receptie brengen... Maar dit zag ik niet zitten... Anderzijds het lawaai, lees kabaal, s' nachts omstreeks 4u30 tot 5u30 op straat: benden die luid tegen mekaar bezig waren alsof het overdag was. Zelfs geroep en claxons van auto's. Mijn puree 's avonds bij de "poulet de Bresse" was eerder koud. Maar bon: tot daar aan toe. En tot slot: het hotel ligt in de nieuwe Grenoble: veel beton en buildings. Eerder doods de dag dat wij er waren.

    Voor mij was dat een tussenstop: na een lange doorreis eventjes stoppen en overnachten om de dag nadien de doorreis verder te zetten. Ik was daar met een zoon en mijn hond. In die zin vond ik het hotel "voldoende" goed. Ik zocht geen luxe of andere faciliteiten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    8,3
    Kamer met uitzicht en parking
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer met uitzicht en parking

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2015

    7,5
    We hadden wel de indruk dat de barman stress.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We hadden wel de indruk dat de barman stress. Ook de bediening in het restaurant 's avonds was wat minder ... Te weinig personeel mss? Of niet geroutineerd? Voor de rest zeer tevreden, de personen aan de receptie wsren zeer behulpzaam.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    10
    Snelle check-in en comfortabele kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Diner in hotel van matige kwaliteit.

    Snelle check-in en comfortabele kamer. Prima locatie voor zakenverblijf.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,6
    vriendelijke ontvangst, duidelijke info, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    vriendelijke ontvangst, duidelijke info, lekker ontbijt

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: