Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Helvetia 2-sterren

28 Bis Bd Diderot, 12e Arrondissement, 75012 Parijs, Frankrijk

#1171 van de 1.600 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1285 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,1
    Goede accommodatie als u vanuit Parijs met de TGV (vlak bij...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine lift (maximaal een persoon met 2 koffers) die ook na gebruik er niet voor zorgt dat je met je bagage geen trappen hoeft te lopen.

    Goede accommodatie als u vanuit Parijs met de TGV (vlak bij Gare du Lyon) verder naar het zuiden gaat. Van hieruit kun je gemakkelijk langs de Seine te voet naar de omgeving van de Notre Dame maar ook in de directe omgeving kun je van deze mooie stad genieten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,7
    Voor doorreis goed geschikt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift is aanwezig maar deze stopt halverwege de verdieping. Met buggy in een bocht vanuit een krappe lift is dat niet handig.

    Voor doorreis goed geschikt. Goed bedden en wqt gedateerde badkamer.wel schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Vriendelijk klein eenvoudig hotel, goed voor een paar dagen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles werkte prima. Een ketel voor thee of koffie is tegenwoordig al heel normaal.

    Vriendelijk personeel.eenvoudige accommodatie . Voor een kort bezoek prima in een leuke wijk. Aan de buitenkant mogen ze wel wat meer reclame voor zichzelf maken?!! Wij hebben daar een goed verblijf gehad, dank. P. En I. Vormer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    Goed verblijf voor 1 nacht tijdens doorreis per trein.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift komt alleen op een tussenverdieping. Je moet dus altijd alsnog een trap op of af. Wanneer je op de 6e etage zit gaat de lift maar tot de tussenverdieping van etage 4 en 5. Je moet dan nog twee trappen op met je bagage. De bedden zijn aan de harde kant. De kamers hebben geen airco of ventilator. De kamer is hierdoor in de zomermaanden erg warm. Er kan wel een raam open maar doordat het hotel aan een drukke straat zit hoor je de hele nacht de geluiden van voorbij rijdende auto's, ambulance en politie.

    Personeel heel erg vriendelijk. De ligging ten opzichte van station Gare de Lyon is perfect. Genoeg mogelijkheden om direct naast het hotel lekker te eten. Direct er tegenover zit een kleine supermarkt. Prima hotel voor een overnachting wanneer je per trein op doorreis bent.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,9
    Mooi hotel in leuke wijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,1
    Direct langs Gare de Lyon, mooie, levendige buurt. Echt Parijs !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Direct langs Gare de Lyon, mooie, levendige buurt.

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    7,5
    Locatie vlakbij Gare de Lyon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ruimte in de kamer was beperkt. Badkamer drijfnat na douchen, gordijn of muurtje zou handig zijn. Ik heb liever een dekbed dan de geleverde deken.

    Locatie vlakbij Gare de Lyon. De kamer/badkamer waren schoon.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    5,0
    Dicht bij station
    • Vakantiereis
    • Stel

    De zeer kleine lift stopt tussen twee verdiepen op een trap. Dus altijd een draaitrap naar een verdiep lager of hoger stappen. Zeer gevaarlijk om uit de lift te komen.

    Dicht bij station

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    7,9
    Dat we de bagage konden achterlaten en later op de dag...
    • Stel

    De wc-deur kon niet dicht als je op de wc zat.

    Dat we de bagage konden achterlaten en later op de dag mochten ophalen, vlak voor ons vertrek uit Parijs.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,9
    goede bedden
    • Vakantiereis
    • Stel

    goede bedden vriendelijkebediening en schoon

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: