Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hilton Paris La Défense 4-sterren

2 Place La Défense, 92800 Puteaux, Frankrijk

#9 van de 13 hotels in Puteaux

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 282 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    6,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    6,7
    Mooi hotel, prima locatie voor zaken maar er is veel ruimte voor verbetering.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rekening van € 75,- van bar (op mijn kamernummer) die ik niet had gebruikt. Terugboeken ging vriendelijk maar koste veel tijd. Wifi is erg traag. Kamers ok maar douch was zeer klein, lekte en kan echt niet in een hotel met deze uitstraling.

    Locatie. Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    ok
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    ik had wat moderners verwacht voor een hotel in La Defense

    eenvouidige kamer; goed bed; goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,6
    Prima hotel voor bezoek aan Parijs!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere kamer door weinig buitenlicht.

    Ligging, vriendelijk personeel en ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    5,0
    De matrassen zijn afschuwelijk slecht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De matrassen zijn afschuwelijk slecht. Ik ben meermaals per maand in een hotel; een hotel waar een gast 3 nachten met ontbijt betaalt en daarnaast ook nog apart moet betalen voor wifi op de kamer, kom ik niet meer tegen. Hilton Parijs dus wel.

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    4,2
    De bereikbaarheid was super.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zowel de prijs, service als de geserveerde dranken en maaltijden waren van minderwaardige kwaliteit. Echt een viersterrenhotel onwaardig. Bovendien is La Défense een zakenbuurt. Dat impliceert dat het er 's avonds doods is maar evenzeer horden druggebruikers aantrekt die het veiligheidsgevoel helemaal niet positief beïnvloeden. 's Morgens is het dan ook een vieze en vuile buurt: bedenkelijke figuren die rondzwerven, graffiti overal, hinderlijke geuren van menselijke oorsprong en vooral heel wat afval op de grond.

    De bereikbaarheid was super. De kamers waren goed en de bedden waren comfortabel.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    4,2
    Locatie was goed in een grote winkelcentrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Heel erg moeilijk om de hotel te vinden met de navigatie. We hebbn zeker 40 minuten rondjes gemaakt omdat de navigatie herkent de plaats niet nergens borden of naam van de hotel. Badkamer was niet echt schoon. En je moest 20 €betalen voor wifi in je kamer, dat heb ik nog nooit meegemaakt in ander hotels.

    Locatie was goed in een grote winkelcentrum.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    8,3
    Mooie ruime schone kamer en badkamer en heerlijk uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor internet gebruik, vind ik niet meer van deze tijd. Gelukkig kun je wel gratis internetten via het winkelcentrum maar dan moet je in de lobby zitten. Dat er geen ramen naar buiten open kunnen; het hotel is inpandig.

    Mooie ruime schone kamer en badkamer en heerlijk uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    6,3
    De man van de bagage vond ik super vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ik vond de vrouwen achter de receptie heel onvriendelijk. Ze waren heel erg neerbuigend naar jonge meiden zoals ik terwijl ik ook een klant ben. Verder vond ik de bagagedrager super vriendelijk en de kamermeisjes.

    De man van de bagage vond ik super vriendelijk! De kamers waren heel schoon en goede temp..

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    9,6
    Heerlijk bed, ruime kamer, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor wifi is altijd jammer, al kon je in de kamer het gratis wifi van het winkelcentrum ontvangen.

    Heerlijk bed, ruime kamer, goede locatie.

  • Beoordeeld op: 3 september 2015

    7,9
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 19 februari 2015

    9,6
    Vriendelijk personeel,uitstekende keuken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parking op 100 m ,daardoor was het hotel moeilijk te vinden

    Vriendelijk personeel,uitstekende keuken

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: