Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hostellerie Du Royal Lieu

9 Rue De Senlis, 60200 Compiègne, Frankrijk

#13 van de 15 hotels in Compiègne

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 121 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,1
    Altijd heerlijke plek, gastvrij personeel, mooie tuin, ontbijt is goed genoeg, goed parkeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Het eten. Wij kiezen in Compiègne altijd dit hotel omdat het eten zo lekker is. Dit keer vond ik het tegen vallen, mijn man had andere gerechten en vond het wel lekker maar toch wat minder dan voorheen. Bediening tussen de gangen veel te snel, soms had je amper je bord leeg. Oesters waren heerlijk, maar van het hoofdgerecht had ik het idee dat het uit de diepvries kwam. Dan is de prijs die je voor 'à la carte' moet betalen wel veel hoog. Er is ook niets aan groente te vinden.

    Wij komen hier vaker. Kamers redelijk voor deze hotel categorie, wel gedateerd. Badkamer gerenoveerd. We hadden de suite, maar de tv is uit het zitkamergedeelte gehaald. En deze tijd van het jaar is het daar dan na het diner nog even prettig zitten, maar nu moest je wel in bed gaan kijken. Volgende keer geen suite dus.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    Prima lokatie voor op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    40 minuten lopen naar het oude centrum, wat door het vele autoverkeer en het klein aantal terasjes tegenviel.

    Prima accomodatie voor doorreis, afgesloten parking en goed restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    5,0
    Prima voor een overnachting, maar prijzig voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was karig. Het locatie was gedateerd en dit was met name merkbaar in de badkamer. Roestige prullenbak, een los stopcontact, gescheurde tegels.

    Het diner was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    5,8
    Tanende en vergane glorie. Goed voor zakenlui.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer 5 (suite) was tegenvaller. muffe geur, afgeleefde indruk (vast tapijt aan vervanging toe, afbladderende muur, staande lamp met kapotte lamp, kleerkast deur staat gebombeerd door vocht.) Bijkomende zitkamer: geen verlichting, sobere inrichting en grote ronde vlek op de salontafel, kleine schrijftafel met niets van info te vinden. Conclusie: lijkt meer op berghok. Badkamer: volledig rand van het zitbad staat los, handdoekenhouder stuk, bruine vlekken op plafond, verlichting badkamerspiegel onvoldoende. Toilet: kapotte wc-bril. Diner restaurant: bestelde menu's veel te gezouten. Echt tegenvaller op alle gebied.

    Rustige kamer en afgesloten parkeergelegenheid. Ontbijt was duur maar redelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    6,7
    Een uitstekende tussenstop als het wat schoner en goedkoper zou zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet echt schoon en de prijzen van het restaurant zijn te hoog in verhouding tot het gebodene. Kamer wat gedateerd maar wel charmant.

    Hotel sfeervol en heel vriendelijk personeel. Het eten was goed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,9
    Hele fijne tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers zijn gedateerd.

    Het personeel was zeer vriendelijk, Grote tuin. Het restaurant is van prima kwaliteit en je kunt heerlijk buiten op het terras eten.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,9
    Het diner was kwalitief erg goed en uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was slecht, te heet of te koud geen tussenweg. Toiletbril geschilverd. Er was geen airco.

    Het diner was kwalitief erg goed en uitstekend. Mooie tuin en terras.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    4,2
    Slechte Wi-Fi slechte tv.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte Wi-Fi slechte tv. Geen businesshotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,8
    Restaurant goed met mooi terras
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers oud niet goed onderhouden; veel achterstallig onderhoud

    Restaurant goed met mooi terras

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    Middenin een oase van groen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige tuin en heel vriendelijk, behulpzaam personeel. Ontbijt op de terras... zalig!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    8,3
    Rust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    5,8
    Restaurant en gesloten parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie en thee faciliteiten. In zijn geheel onverzorgd.

    Restaurant en gesloten parking.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    voortreffelijk; een aanrader
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Eten is hier voortreffelijk. Lijkt wel een sterren restaurant

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    6,7
    Prima verblijf voor een overnachting. Diner uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. Douche erg klein.

    Kamers en ontbijt ok

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    5,4
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Tuin

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    7,5
    Ik heb al een beoordeling gegeven, ik begrijp niet waarom...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb al een beoordeling gegeven, ik begrijp niet waarom dit nog een keer moet!

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 februari 2016

    8,3
    Prima ligging, parkeren op afgesloten prive cour, mooie tuin...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was beetje klein, echter wel prima matras en dekbed. Wijnkaart uitgebreid, wel aan de prijs

    Prima ligging, parkeren op afgesloten prive cour, mooie tuin, vriendelijk voor honden. Goed restaurant. Heerlijk menu, goede prijs- kwaliteitsverhouding. Tonijn precies rose gebakken.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    10
    Rustige ruime kamer en heel lekker gedineerd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedrag enkele andere gasten, maar daar kan het hotel niets aan doen.

    Rustige ruime kamer en heel lekker gedineerd. Afgesloten parkeerterrein mooie tuin

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    7,1
    Wij bestelden vrijdagavond een entrecote v 500 gr per...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wij bestelden vrijdagavond een entrecote v 500 gr per persoon De keukenbrigade verknalde het vlees totaal door alles doorbakken voor te schotelen kok onwaardig Veel te duur door te rekenen meer dan 500€ vr 7 personen

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2015

    7,9
    Het was er heel rustig en hebben veel gebruik gemaakt van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt mocht wat uitgebreider, een minpuntje

    Het was er heel rustig en hebben veel gebruik gemaakt van het gratis busvervoer. De kok verdient alleszins een pluim.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    6,3
    Mooie tuin, jammer dat je er vanuit je kamer geen toegang...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel maakt een wat onbeholpen, niet professionele indruk. Het geheel komt wat gedateerde over.

    Mooie tuin, jammer dat je er vanuit je kamer geen toegang tot hebt.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    6,7
    dinner in restaurant
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij hadden een kamer voor 3 personen gereserveerd en kort voor aankomst bleek dit niet mogelijk! per 'toeval' werd alsnog een kamer vrij. We hebben dus uiteindelijk 2 kamers betaald waardoor de kostprijs x 2 ging :(

    dinner in restaurant

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,0
    ontbijt was ok
    • Vakantiereis
    • Stel

    pas 2 dagen vooraf verwittigd dat restaurant gesloten zou zijn - bij aankomst was ook bar en receptie gesloten - zelfs nog geen drankjes in ijskast op kamer - niets om te relaxen na een autorit van +/- 1000 km ! op vraag minimale korting gekregen

    ontbijt was ok

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,6
    De ligging, de grote tuin, privé parking afgesloten,het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was 2 euro goedkoper dan wat op prijslijst stond. Ten opzichte van vorig jaar was dat wat minder maar nog altijd ok.

    De ligging, de grote tuin, privé parking afgesloten,het restaurant waar men lekker kan eten.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,9
    Kamers zijn prima , bed is goed , prima Parkeergelegenheid
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt is slecht en weinig variatie

    Kamers zijn prima , bed is goed , prima Parkeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    8,8
    Dit was de 6e keer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Dit was de 6e keer. Stad is leuk en het eten in het hotel is heerlijk.

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2015

    6,7
    Keuken en wijn veel te duur vr wat het was
    • Vakantiereis
    • Groep

    Keuken en wijn veel te duur vr wat het was

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2015

    7,5
    We hebben heerlijk gegeten!
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben heerlijk gegeten! De keuken is geweldig.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,9
    Zeer luxe hotel met eigen parkeerplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Voor de "gewone" mensen op doorreis is restaurant wel erg luxe met de daarbij behorende hoge prijs.

    Zeer luxe hotel met eigen parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,9
    prachtige tuin
    • Vakantiereis
    • Stel

    prachtige tuin

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    7,5
    Tuin, sfeervolle kamer en heerlijk diner
    • Vakantiereis
    • Stel

    Tuin, sfeervolle kamer en heerlijk diner

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    5,0
    Trage bediening overdag,zeker op terras
    • Vakantiereis
    • Stel

    Trage bediening overdag,zeker op terras ontbijt,elke dag kaas,hespen confituur,een eitje of wat variatie was welkom geweest

  • Beoordeeld op: 3 juni 2015

    6,7
    uitmuntende keuken
    • Stel

    ligging ver van de binnenstad

    uitmuntende keuken

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    8,3
    De keuken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kleine kamers

    De keuken

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: