Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Résidence Anglet Biarritz-Parme 3-sterren

28 route de Maignon, 64600 Anglet, Frankrijk

#23 van de 37 hotels in Anglet

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 685 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,5

  • Gratis WiFi

    6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,0
    Aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje vergane glorie. Het ontbijt bestond uit een voldoende aanbod maar het brood was oud en kommen waren niet schoon en ook nog eens met verkleurde randen erin niet om aan te zien.

    Aardige mensen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    6,3
    voldoende faciliteiten, maar iets te weinig voor 3 sterren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (5-6 Volwassenen) met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement was verouderd (gescheurde lavabo, megaboiler in de badkamer, verouderde airco), we waren met 5 personen en hadden ook voor 5 aangekondigd, maar de slaapbank was niet opgedekt en er waren ook geen lakens beschikbaar. Gelukkig was dat, gezien de temperatuur, niet nodig.

    De kinderen hebben voldoende mogelijkheden om zich te amuseren en wat aan sport te doen. Het ontbijt was voldoende gevarieerd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    4,6
    Verkeerde keuze
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (5-6 Volwassenen) met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat inchecken vanaf 15 u mogelijk is moesten we een uur wachten tot het appartement klaar was. We hadden een balkon verwacht, maar het gezinsappartement heeft dit niet. Het is bereikbaar via een trap vanaf de 3e etage; je moet dan vanuit de hal een deur door die vanaf de hal op slot gedaan kan worden. Geen fijn idee! Een vluchtweg bij calamiteiten is er niet. De houder van de douchekop was stuk dus hebben we zelf met tape vastgezet. Slechts 3 haakjes om met je hele gezin je kleding en handdoeken op te hangen. Gordijnen die stuk zijn of ontbreken. WiFi met slecht bereikt. TV zonder kabel. En of dit alles al niet genoeg tegenviel, was het ontbijt ook nog eens slecht van kwalititeit. Hoe krijg je het voor elkaar om in Frankrijk croissants uit een fabriek te serveren? Al met al een tegenvaller en een slechte prijs/kwaliteit verhouding (in het hoogseizoen wordt € 185 per nacht gerekend, exclusief ontbijt). We zullen dit ook nog bij het hotel aankaarten (ter plekke kregen we weinig gehoor).

    Het zwembad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,8
    Geen bar of restaurant bij aankomst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3-4 Volwassenen) met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bar of restaurant bij aankomst. Airco was slecht, afvoer zat op balkon waardoor het bloedheet werd op het balkon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    6,7
    Goed ontbijt
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen) met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer met schimmel en kranen erg luidruchtig

    Goed ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    3,3
    Triest
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (3-4 Volwassenen) met Uitzicht op het Zwembad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, renovatie is op zn plaats

    Niks- trieste vertoning

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    5,8
    Ligging rustig
    • Vakantiereis
    • Stel

    Booking geeft adres op als route de ........ niet te vinden via navigatie. Moet zijn avenue de ...... Dus lang moeten zoeken.

    Ligging rustig Gedateerd hotel.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    5,0
    Een vriendelijke dame bij het ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt, badkamer,Internet allemaal gewoon ver beneden maat. 1 stopkontakt in de kamer. Dat schiet ook niet op. Nooit meer ga ik hierheen. Dit "hotel" is voor mensen die een verschrikkelijke vakantie leuk vinden

    Een vriendelijke dame bij het ontbijt. Dat was ver beneden de maat overigens

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    Ondanks late aankomst mochten de kinderen toch nog even...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Alles beetje in oude staat: 20 jaar geleden was het waarschijnlijk heel luxe

    Ondanks late aankomst mochten de kinderen toch nog even gebruik maken van het mooie zwembad

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    5,8
    Lag dicht bij de hoofdweg en was goed bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We moesten voor een dwerg pincher nog 10 euro bij betalen. Viel wel ff tegen.

    Lag dicht bij de hoofdweg en was goed bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 6 februari 2015

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Werken aan receptie : niet door Booking doorgegeven

    Vriendelijk personeel

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: