Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Brit Hotel Essentiel Tours Nord

233, avenue André Maginot, 37100 Tours, Frankrijk

#31 van de 43 hotels in Tours

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 882 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    8,3
    Op doorreis. Na nachtje slapen en een goed ontbijt de laatste 650 km aangevangen richting home.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was super. Enkel de bedden vielen wat klein uit in de breedte. Vergat mijn sleutel op de kamer na middernacht. Belde een noodnummer en werd verder geholpen binnen het kwartier. Da's pas service.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Prima hotel voor een overnachting onderweg of als...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel voor een overnachting onderweg of als uitvalsbasis om de stad te verkennen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Douche/toilet aan de krappe kant, maar wel op de kamer! (Voor deze prijs verwacht je die op de gang). Ontbijt is prima. Voldoende keus.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    5,8
    Niet tevreden een teleurstelling
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lage leger bedden de douche kamer en wc te samen 1 vierkante meter je kon je niet draaien of keren om jezelf af te drogen of je kledij aan te doen Het was een zware sneeuw en de oprit niet vrij gemaakt alles nog vol sneeuw voor de ingang ben bijna gevallen uitgegleden In de ontbijtzaal zeer koud met jas en sjaal gaan ontbijten alles behalve gezellig Zeer ontgoocheld

    Het personeel was heel vriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    7,1
    Ons verblijf was er alleen op gericht om te overnachten en douchen, en dat is prima gelukt.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een belachelijk kleine badkamer. Als je op het toilet plaatsnam zat je bijna klem tussen de muren. Boog je voorover dan stootte je je hoofd tegen de wc papierhouder, die aan de deur bevestigd zat. De wasbak was niet in de badkamer, maar in de kamer. "Design" model met een brede rand en een heel kleine inhoud, net genoeg om je handen te wassen.

    Het ontbijt was uitmuntend en de receptioniste uiterst hartelijk. Het bed was ook erg goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,9
    Prima locatie met genoeg winkel/eetgelegenheden in de buurt voor een prima prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitchecken ging pas om half 7, aangezien wij op doorreis waren had ik graag vroeger willen vertrekken ivm drukte rond parijs dus savonds al uitgecheckt en vertrokken

    Ontbijt was prima geregeld. Tramhalte om de hoek en binnen 10 min in centrum. Er zijn veel grote winkels en genoeg eetgelegenheid in de buurt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    6,7
    Je moet geen last hebben van claustrofobie, maar voor op doorreis een goed overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche-/wc-cel was erg klein. Een wat forser persoon zit klem tussen het toilet en de toiletrolhouder op de deur. De 'wasbak' in de kamer was niet meer dan een toiletfonteintje. Het is dus wat behelpen. Verder erg weinig ruimte om je kleding op te hangen, maar voor een nacht is dat geen probleem. Neem geen koffers mee naar de kamer, maar pak een tas met de benodigde spullen in.

    Het ontbijt was voor Franse begrippen goed. Er was ook ham en kaas en verschillende soorten verse broodjes. Ook het bed was goed. Het hotel ligt op prima afstand van de snelweg en voldoende eetgelegenheid in de omgeving. Grote supermarkt aan de overkant van de weg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    9,6
    Ideale plek voor overnachting als doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg warm op de kamer.

    Ideale plek voor overnachting als doorreis. Vriendelijke ontvangst, ruime keuze aan eetgelegenheden op wandelafstand (fast food ketens). Ideaal als je laat aankomt en nog een snelle hap wil. Ontbijt meer dan prijs waard voor Frankrijk. Incl vers fruit! Heel proper, vernieuwd!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,3
    Leuke minikamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer zonder airco of fan. Warm slapen.

    Op 15 mnt autorijden van centrum. Een schone kamer. Grappig te zien op minimale vierkante meters alles in de kamer aanwezig was. Als je op doorreis bent prima. Voor twee personen een beetje improviseren, maar prima kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    6,7
    Klein maar degelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik moest na 20 uur bij een automaat inchecken met mijn naam, maar die hadden ze verkeerd gespeld. Na een telefoontje is een vriendelijke hotelbediende komen opendoen. Tours Nord ligt 3 km van het stadscentrum.

    Kleine kamer met een kleine badkamer. Maar wel proper, met een goed bed en een degelijke douche. Net genoeg voor wie alleen wil slapen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,9
    Wij waren gewoon op doorreis en hadden dit hotel gekozen voor de ligging en de prijs. Een grote
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was volgens onze verwachting.

    Alles was zeer basic maar als men goedkoop wil logeren moet men ook niet veeleisend zijn. De kamer en de badkamer zijn zeer klein zodat de lavabo zelfs in de kamer staat i.p.v. in de badkamer maar alles was netjes en comfortabel. Wij hebben niet ter plaatse ontbeten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    4,6
    ik zal dit hotel niet aan bevelen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    onvriendelijk personeel geen diner mogelijk stond wel op site

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,9
    Goede doorreislocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Schone kamer,goed ontbijt,enkele restaurants in nabije omgeving

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Goed alternatief op doorreis ri zuid-oost Frankrijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iet wat kleine kamers voor grote personen.

    Ontbijt goed. Huis dieren toegestaan. Kamer op de begane grond.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Prima locatie, zeer vriendelijke receptioniste, prima...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie, zeer vriendelijke receptioniste, prima ontbijt en heel schoon!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    nvt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets , waren daar alleen voor een overnachtings stop

    goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,8
    prima ligging en top vriendelijk
    • Met huisdier
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt prima ok zelf op aanvraag van glutenvrij ontbijt was voldaan .het beste van ons laatste reizen chapeau

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Bed en badkamer goed alleen de parkeer plaats niet afgesloten
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parking

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    8,8
    Zeer prijswaardig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele kleine kamer

    Voor dat geld alles aanwezig. Zelfs ontbijt was beter dan verwacht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Prima hotel voor op doorreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein, toilet en douche zeer Krap. Ziet er op de foto's groter uit!

    Ontbijt was naar Franse begrippen goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    5,0
    Redelijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte in de kamer,er was geen enkel haakje om je kleren te laten voor de nacht

    Ontbijt was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    ontbijt buffet was uitgebreid
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    personeel aan de balie stond daar precies niet hellemaal naar hun zin

    ontbijt buffet was uitgebreid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,3
    Heerlijke douche, goed bed, veel eetgelegenheden in de buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijke douche, goed bed, veel eetgelegenheden in de buurt. Uitstekend hotel voor op doorreis.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,8
    kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer

    Verbleven in juni 2017

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: