Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Alexandrine Opera 3-sterren

10 Rue De Moscou, 8e Arrondissement, 75008 Parijs, Frankrijk

#1026 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1063 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,1

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    9,2
    Vlakbij het metrostation, in de buurt een fijne bakker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlakbij het metrostation, in de buurt een fijne bakker. We zijn 2 nachten gebleven en de kamers werden tussentijds ook schoongemaakt + nieuwe toiletspullen en opgemaakt bed. Voor het inchecken en na het uitchecken konden we onze koffers ook in het hotel laten staan. Super personeel!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,3
    Praktische locatie, goed voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    We konden de kamer echt pas vanaf de aangegeven inchecktijd betreden. Er is echter wel ruimte om je koffer achter te laten, zodat je direct na aankomst bij het hotel Parijs in kunt.

    De locatie is erg handig. Met de metro om de hoek kom je overal. Op loopafstand van het winkelgebied (centrum) en geen slechte buurt. Bezoek zeker de bakker in de straat voor een heerlijke citroencake.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,9
    Zeer goeie ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Elke keer je de accommodatie verlaat moet je de sleutel van de kamer afgeven aan het onthaal, deze bewaard de sleutel voor u.

    Zeer goeie ligging! 2 min stappen van metrostation Liegé. Veel restaurants/ bistro’s in de buurt. Zeer proper hotel, vriendelijke bediening, koffie aanwezig in de lobby van het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,6
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed piepte wel een beetje bij het minste dat je bewoog. Maar op zich niet heel storend.

    Zeer mooie en propere kamers en ook heel vriendelijk personeel. Was gelegen vlakbij metrostation Liège, zeer handig. Toen we op de kamer kwamen lagen er bloemblaadjes in de vorm van een hartje op het bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    9,2
    Goed verblijf voor weekendje Parijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Meerdere kamers geboekt doordat we met een groep waren. Geschakelde kamer (twee twee persoonkamers naast elkaar) waren top, maar er was geen tussendeur. Voor ons maakte dat niet uit, maar met kinderen bijvoorbeeld is dat niet handig. Normale tweepersoonskamer was wat ouder qua inrichting dan de geschakelde kamer. Vooral badkamer was minder.

    De bedden in de kamers waren niet heel breed, maar personeel was super vriendelijk en heeft extra dekens verstrekt. Dicht bij ontbijttentjes en metrohaltes (de 13 is wel erg druk). Prima prijs/kwaliteitverhouding. Heerlijke douche

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,3
    Kamer piepklein. Prijs voor Parijs? Adhv foto's toch veel verschil in kamers :-(
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer is piepklein! Bovendien vloer met niet sluitende laminaat (gaten in) en uitstekende nagels. Badkamer: douche kon je nauwelijks draaien of keren, had geen lat mee, maar denk dat maar 70x70 was. Op toilet moesten we schuin zitten want je kon er niet recht opzitten, zo klein! Als ik zo de foto's achteraf bekijk, geen terrasje voor ons, en ons badkamer was zeker niet voor foto vatbaar!

    Vriendelijk personeel aan onthaal. Ligging is ideaal. Vlak aan de Métro. Bedje viel heel goed mee. Heel goed warm en zacht water in douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    Prima hotel voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt: de warme producten waren niet warm (pannenkoek, spek, ei).

    Locatie is prima, nabij Moulin Rouge (ca. 10 min. lopen). Metro op 50 meter. Kamer was bij aankomst zeer warm maar verholpen met thermostaat. Bed was te kort voor 2 volwassenen van 1.80 m. Breedte prima. Douche niet geschikt voor corpulente mensen vanwege te kleine doorgang. Kluisje op kamer. Lazare station op 10 minuten lopen. Daaronder is een grote, betaalbare parkeergarage van Neoparking.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    4,2
    We hadden gevraagd om vroeger te kunnen inchecken (normaal...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden gevraagd om vroeger te kunnen inchecken (normaal vanaf 12u, wij waren er om 11u). Afhankelijk van beschikbaarheid was dat mogelijk, kregen we als antwoord. Bij aankomst bleek de kamer pas vanaf 16u15 beschikbaar te zijn... Onze spullen mochten we wel achterlaten in het hotel. Bij tweede aankomst (21u 's avonds) was er een kleine discussie omtrent onze spullen. We hadden geen papier mee gekregen dat aantoonde dat dit onze bagage was, waardoor de receptionist eerst niet geneigd leek ons dit te geven. Op aankomst van de kamer waren we ietswat teleurgesteld. De kamer was zeer klein, de badkamer ook. In de badkamer waren heel wat zaken niet echt ok, geheel was onafgewerkt. Wifi zou gratis zijn, maar login hadden we niet ontvangen. Na opnieuw naar de receptie te gaan kregen we de logincode. Deze bleek maar te werken op 1 toestel/1 user. Ligging was ok.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, met name de badkamer, was eigenlijk te klein.

    Vriendelijk, gastvrij personeel Met de metro op de hoek is dit een prima uitvalsbasis om Parijs te bezichtigen Ontbijt verrassend compleet

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    5,8
    Beneden verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer - veel kleiner dan verwacht. Geen hotelgevoel, maar gewoon klein kamertje. Personeel kwam twee opeenvolgende ochtenden gewoon binnen om de kamer te poetsen terwijl wij nog lagen te slapen - check met receptie welke kamers vrij zijn en welke niet!

    De fles wijn ter attentie van mijn verjaardag

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    8,8
    Aanrader voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer beantwoordde aan de verwachtingen: comfortabel bed en airco. Badkamer is aan kleine kant, maar gezien Parijse normen geen afknapper.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    8,8
    Heel erg aardig en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Heel erg aardig en behulpzaam personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grote van de kamer en hotel.

    De locatie. Prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,3
    Het was een top weekend en ik zou zeker terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zelf zijn ontzettend klein

    De ligging van het hotel is perfect, rustige buurt. De metro ligt heel dicht bij het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    8,3
    Aardig personeel heel behulpzaam, nette kamer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer wel geen extra spiegel, heel gehorig

    Aardig personeel heel behulpzaam, nette kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    7,5
    Ok hotel voor een kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtruimte is piepklein.

    Het ontbijt was ok. De kamers klein, maar comfortabel. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2016

    10
    Hele vriendelijke en hulpzame personel, recentelijk...
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hele vriendelijke en hulpzame personel, recentelijk gerenoweert hotel. Beste positie, 10 minuten loopend naar de Opera Garnier, en 15 minuten naar de Louvre. Ideal om Parijs te voet bezoeken. Super continentale ontbijt, idere dag worden die kammers schoongemaakt! Ik reiz vaaker naar Parijs, en book altijd Alexandrine Opera Hotel

  • Beoordeeld op: 16 april 2016

    7,9
    Heerlijk ontbijt, mooie ontbijtzaal en rustig
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamers zijn te klein

    Heerlijk ontbijt, mooie ontbijtzaal en rustig

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    8,3
    Toilet was heel klein.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Toilet was heel klein.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel Alexandrine Opera

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: