Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Bel Azur 2-sterren

242 Promenade Charles de Gaulle, 83140 Six-Fours-les-Plages, Frankrijk

#7 van de 7 hotels in Six-Fours-les-Plages

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 532 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,4

  • Gratis WiFi

    6,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    6,3
    Toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zachte bedden. Badkamer met schimmel op plafond en vies plakgordijn in bad, piepkleine wc. Deuren zeer slecht.

    Toplocatie! Direct aan het strand, dat maakt heel veel goed. Geweldig uitzicht op zee vanaf kamer Goede airco

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,7
    Ontbijt was uitgebteid met heerlijke koffie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is dringend aan herstelling en onderhoud toe. Renoveren!!

    Ontbijt was uitgebteid met heerlijke koffie. Er heerste een gezllige sfeer. Personeel was hulpvaardig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Hotel heeft een 'update' nodig, wel toplocatie aan het strand en dichtbij het pittoreske centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een vrij kleine en verouderde kamer, met zelfs wat afbladderende (paarse!) verf in de badkamer. Dit terwijl de prijs (in het hoogseizoen) best fors is. Het is tijd om de kamers een 'make-over' te geven.

    De ligging van het hotel is echt perfect, je zit recht aan het mooie grote strand en je loopt zo naar het pittoreske centrum van het dorp. Ook is er een ruime afgesloten parkeerplaats beschikbaar voor de auto. Het bed lag ook lekker, de airco koelde goed en de douche gaf veel water. Dat is heel wat waard. En het personeel was erg vriendelijk; ze konden ook allemaal best goed Engels. Dus al met al behoorlijk tevreden over dit hotel, maar een keer een 'opfrisbeurt' van de verouderde kamers is wel eens nodig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    5,0
    Zet dat niet meer op boekin.com
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn niet onderhouden de badkamer zijn gewoon niet in orde alles moet vernieuwd worden voor dat geld kunt je beter een appartement huren je zul er veel beter zijn ik ben er in de jaren 2001 gewest en dan was het er beter mij zien ze daar niet meer

    Het ontbijt is dan ook veel verneder

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    Zeer ontspannen en relax
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer sober en te basic

    De ligging was top

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    Wij waren bril vergeten, hebben ze vlot nagestuurd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij waren bril vergeten, hebben ze vlot nagestuurd. Verder perfecte ligging bij strand

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: