Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Belles Rives 5-sterren

33 Boulevard Edouard Baudoin, 06160 Juan-les-Pins, Frankrijk

#13 van de 70 hotels in Juan-les-Pins

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 315 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    10
    Het uitzicht vanuit de kamer, de service, de bday taart voor...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Zeezicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie aan de VOORkant is wat minder “mooi” gelegen, een leegstaand pand in de buurt en een wat minder leuk dorpscentrum. Maar aan de achterkant van het hotel is het meer dan subliem!!

    Het uitzicht vanuit de kamer, de service, de bday taart voor mijn man op de kamer, de grandeur, de beleving, het ontbijt op het waanzinnige terras. Alles was geweldig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    10
    prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Kaap (geen Uitzicht op Zee)
    • Verbleef 6 nachten

    niks

    locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    7,1
    Tophotel voor topprijs en personeel passend bij een Frans twee sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer - Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten ongelooflijk slechte prijs kwaliteit verhouding en personeel schandalig ongeïnteresseerd

    Strand accomodatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Alles was prima.
    • Stel
    • Superior Kamer met Uitzicht op de Kaap (geen Uitzicht op Zee)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Alles was prima. Ontbijt heel goed. Jaren geleden een aantal keer geslapen. Viel toen tegen. Nu erg veranderd. Super.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    7,1
    Het is een prachtig hotel op een rustige locatie maar toch...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wanneer ik een 5 sterren hotel boek en vervolgens 40 euro per dag moet betalen voor 2 ligbedjes op het terras van het hotel dan vind ik dit niet kunnen. Voor het ontbijt wordt 29 euro in rekening gebracht. Daar heb ik geen probleem mee maar waar ik dan wel een probleem mee heb is dat ik voor een gekookt ei, voor een gebakken ei of voor een kop koffie moet bijbetalen. Bijna 10 euro voor 2 gebakken eieren bovenop de prijs van 29 euro voor een eenvoudig ontbijtbuffet is echt belachelijk. Ook de bedden zijn smal en kort. Ben zelf 1.85 dus niet extreem lang maar mijn benen staken al 20cm. buiten boord..

    Het is een prachtig hotel op een rustige locatie maar toch dichtbij het centrum. Het uitzicht is fenomenaal.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,8
    Ontbijt super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was de tweede keer dat ik in dit hotel kwam, vorig jaar ook, maar daar merkte ik niets van bij aankomst. Geen welcome back/home, opnieuw kopie identiteitskaarten etc etc. Voor een hotel van deze klasse en prijs verwacht ik wel iets meer op dat gebied!

    Ontbijt super! Service super! Locatie zeer goed! Hotel prachtig!

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,6
    Geweldig ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ac was niet gerepareerd

    Geweldig ontbijt!!

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    10
    De gastvrijheid van het personeel en de locatie met het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Alles was top

    De gastvrijheid van het personeel en de locatie met het terras aan de zeekant

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: