Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Des Arts-Bastille 2-sterren

2 Rue Godefroy Cavaignac, 11e Arrondissement, 75011 Parijs, Frankrijk

#1307 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1054 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 25

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,7
    Klein maar fijn en prima voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen sluiting of extra verhoogd boortje van de douche, dus je vloer van de badkamer had ook wat spetters van de douche opgevangen.

    Voor een B&B in het hartje van Parijs vond ik het prima. Het waren wat kleine kamers, maar wat wil je in zo,n grootstad. Het ontbijt was in orde, wel een beperkte keuze. Heel vriendelijk personeel die Frans en Engels verstaan en spreken.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    3,8
    Kamer en zeker badkamer waren heel vies.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Kamer en zeker badkamer waren heel vies. Badkamer was vol met schimmel, de douche lekte zoals iedere keer dat we ging douchen een zeer van water op de grond stond.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,1
    Prettig hotel met vriendelijke staf en makkelijk toegankelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het doucheputje was verstopt, wat na een eerste douche een totaal waterfestijn opleverde, ook waren dezeep en shampoo dispensers op. De medewerker leek direct te weten wat we bedoelde, dus het lijkt vaker voor te komen. Wel werd het snel opgelost en hebben we daarna geen last meer gehad. De eieren waren vreemd qua geur en textuur, wij hebben besloten ze maar niet te eten.

    De kamers waren schoon en netjes, het personeel was erg vriendelijk en wij konden veel eerder dan de normale check-in tijd in onze kamer zonder extra toeslag. Dit was erg fijn na een lange busrit. De ligging van het hotel was ook erg prettig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    8,3
    Leuk hotel in volksbuurt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is echt een uitdaging om met meer dan 1 persoon in de lift te stappen. Verder zou het fijn. Zijn als ze parkeergelegenheid aanboden in de buurt van het hotel

    Leuk hotel, gelegen in een levendige buurt waar je je heel welkom voelde Erg vriendelijke mensen. Metro op loopafstand en bussen stoppen voor de deur.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    Zeer goed budgetvriendelijk hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Er was geen echte kleerkast aanwezig. Maar gelet op de budgetvriendelijke prijs mag je hier niet al te zwaar aan tillen.

    Degelijke kamer tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Boekbaar zonder ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,3
    In de buurt waren er leuke gelegenheden om te ontbijten en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het feit dat ze tegen mij zeiden dat er nog niet betaald was. Toen ik een mail met betalingsbewijs van de booking.com liet zien was het uiteindelijk goed. Maar er volgden totaal geen verontschuldigingen van hun kant, dat stoorde me erg en heeft mijn beoordeling van het hotel sterk beinvloed. Verder vroegen 2 personen om een extra kussen omdat zij heel duizelig worden als ze te plat liggen. (moeder en zoon hebben daar beiden last van). Met veel moeite kregen ze 1 extra kussen en heb ik 1 van mij gegeven. Wat dat betreft misten we wel een beetje service/klantvriendelijkheid

    In de buurt waren er leuke gelegenheden om te ontbijten en te dineren.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    4,2
    Erg kleine, saaie kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine, saaie kamer. Te klein voor 2 pers. Ik reisde met mijn zoon van 14 jaar. Kwaliteit/prijsverhouding slecht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    5,8
    Het was rustig
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was krap

    Het was rustig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Prima kamer in een leuk echt frans hotelletje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer in een leuk echt frans hotelletje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,1
    Prijs /kwaliteit was OK ! Kleine kamer maar met gerenoveerde douche. Ontbijt was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    vluchtroute was een oude houten trap.kregen gelukkig een kamer op de eerste etage

    locatie in Le marais

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    5,4
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De algemene indruk van netheid en vriendelijkheid van het hotel en personeel kan beter

    De ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,9
    Fijne locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje klein.

    Goeie prijs qualiteitsverhouding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    10
    super verblijf in een leuk hotel dichtbij metro en bus 46
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets

    Dicht bij metro Charonne en bushalte 46.Heel leuke ontbijttafel met voldoende ontbijt.Leuke kamers .Reeds derde keer dat ik er logeer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    4,6
    Kamers erg klein
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers erg klein Badkamer erg klein Geen / onvoldoende warm water om te douchen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    6,3
    OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    douche liep over, kamer wel erg klein

    leuke plek

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    9,2
    Kort verblijf gehad, maar hotel is erg mooi!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie vormgeving, simpel en 'stylish'

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,8
    Prima hotel, schone kamer, goed bed en super lokatie. Parijs tussen de parijsenaars.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lokatie is erg leuk; veel tentjes in de buurt en 10 min wandelen van Place de la Bastille.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,5
    het hotel ligt in een leuke beurt, op loopafstand van genoeg...
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamers op de 6e verdieping zien er niet zo mooi uit en zijn veel kleiner dan de foto's suggereren. de muren zijn dun maar het is meer dan prima als je veel buiten de deur bent!

    het hotel ligt in een leuke beurt, op loopafstand van genoeg leuke cafeetjes voor koffie, een glas wijn of een diner 's avonds.

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    4,6
    Viezige, beschimmelde zwaar verouderde badkamer.
    • Zakenreis
    • Stel

    Viezige, beschimmelde zwaar verouderde badkamer. De zware chloorlucht deed vermoeden dat er werd schoongehouden... De inrichting van de kamer leek meer op een optelsom van overbodig geworden items.

  • Beoordeeld op: 4 april 2015

    7,5
    Wat we nodig hadden, was er: bed was goed, voldoende ruimte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat de temperatuur in de kamer centraal geregeld werd, voor ons te warm. Gratis wifi lukte niet, maar verder geen hulp daarbij gevraagd.

    Wat we nodig hadden, was er: bed was goed, voldoende ruimte in de kamer, een schone badkamer. Ontbijten hebben we ergens anders gedaan, dus geen oordeel over.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2015

    5,4
    Schone kamers, ligging nabij metrostation (charonne).
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine en zeer sober ingerichte kamers met tegelvloer, zeer krappe douche die telkens overstroomde, slechts 1 handdoek per persoon, smalle en erg korte tweepersoons bedden. Wij kregen drie kamers op de 6e verdieping. Het hotel heeft wel een lift maar die biedt ruimte voor slechts 2 personen dus we moesten telkens behoorlijk veel trappen lopen.

    Schone kamers, ligging nabij metrostation (charonne).

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    6,3
    receptionist was heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de lichtschakelaar, de nachtlamp, de kraan van de lavabo en de wc-rolhouder hingen los. schimmel in de douche.

    receptionist was heel vriendelijk

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    7,9
    schoon.
    • Groep

    weinig bergruimte

    schoon. fijne badkamer

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2015

    8,3
    Prima locatie, goede service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima locatie, goede service. Prijs kwaliteit verhouding was perfect.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2015

    4,6
    Metro wel dichtbij met zeer goede verbindingen , ontbijt is...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bed niet opgemaakt , lounge salon met vuile zetels en tapijt

    Metro wel dichtbij met zeer goede verbindingen , ontbijt is wel in orde

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 25

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel Des Arts-Bastille

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: