Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Cerise Nancy 1-sterren

1339 avenue Raymond Pinchard, 54100 Nancy, Frankrijk

#22 van de 26 hotels in Nancy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1954 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,8
    Prima voor 1 nacht op weg naar huis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie ( industrie gebied gevoel )

    Ontbijt was OK jammer dat er geen gekookt eitje bij zat en voor de rest prima voor 1 of 2 nachten als je NANCY wilt ontdekken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    6,7
    Prima overnachtingshotel dichtbij snelweg A31.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren hard.

    Prima overnachtingshotel dichtbij A31 in Nancy. Kamer en sanitair zijn netjes, bedden aan de harde kant. Prijs-kwaliteit verhouding is prima. Als overnachtingslocatie voor ons voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,5
    De kamer was goed aangepast we hebben net op voorhand...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was goed aangepast we hebben net op voorhand gereserveerd en ook gemaild dat we een aangepaste kamer nodig hadden ze hebben ons ontzettend goed geholpen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,3
    Redelijk tevreden gezien de prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeep in de badkamer ontbrak. Geen waterkoker met the en koffie op elke kamer.

    Kamers erg basic. In een kamer geen zeephouder in de erg kleine badkamer. Bed OK maar jammer van het plastic onderlaken. Ontbreken van waterkoker voor koffie- en thee op de kamer. Prijs-kwaliteit verhouding OK.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,8
    Slapen voor weinig geld en snel weer weg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel erg klein en de foto’s kwamen niet oven met de werkelijkheid. Alles was erg gunstig gefotografeerd. Daarnaast was het heeeel erg gehorig. Het was net of je bij de andere gasten in de kamer lag. En die waren midden in de nacht nog erg luidruchtig.

    Het hotel ligt dicht bij de snelweg

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,1
    Simpel hotel maar leuke prijs, goed voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche was erg klein, douchegordijn hing zo wat tegen de toilet aan. Met het oog op hygiene iets minder maar dit was dan ook het enigste nadeel.

    Kamer was basic maar heeft alles wat je nodig hebt voor een goede overnachting en wat je voor de prijs kan en mag verwachten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    3,3
    Nooit weer dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een ietwat onguur hotel. Piepkleine kamers, verouderd. Badkamer was 1x1 meter. Onprettige sfeer. Buiten op de parkeerplaats rondhangende mannen. Personeel spreekt alleen Frans.

    Het was goedkoop. Maar dat is dan ook alles.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,3
    Perfecte ligging voor door reis naar Zuiden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was heel erg gehorig t.o.v de andere naast liggende kamers. Veel gasten aanwezig die langdurig verblijven met de daarbij behorende geluidsoverlast. Hotel staat in een erg troosteloze omgeving.

    Perfecte ligging voor door reis naar Zuiden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    5,8
    Direct langs de snelweg, goed voor op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine badkamer. Zeer smal bed, 1.40breed. ontbijt karig, geen 7euro waard. Personeel bij ontbijt niet goed verzorgd.

    Direct langs de snelweg, goed voor op doorreis. Vriendelijke receptie.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,7
    Vriendelijk personeel, deed erg hun best om ondanks de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer (en wc) had geen deur naar het slaapgedeelte. Naar de wc gaan was niet heel prettig zo. Na het douchen stond heel de badkamer onder water waardoor je ook niet met droge voeten bij de wastafel en wc kon komen.

    Vriendelijk personeel, deed erg hun best om ondanks de taalbarriëre toch onze vragen te beantwoorden. Kleine kamer maar alles was er wel. Voor de prijs zou ik er zeker nog een keer heen gaan.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,1
    Basic hotel, ideaal voor stop-over tijdens doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    keycards functioneerden in 1e instantie niet toiletbril die los zat geen handdoeken op kamer bij aankomst ontbijt zeer basic geen courtesy tray bij aankomst, alleen van thee voorzien

    Locatie dichtbij doorgaande route Restaurants in de buurt prijs/kwaliteit gratis parkeerruimte

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,9
    Prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel navigatiesystemen hebben moeite met het vinden van het adres. Dankzij aanwijzingen op Booking het hotel gevonden.

    De prijs-kwaliteit verhouding als overnachtingshotel en de locatie ten opzichte van de snelweg.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,9
    Als je niet te kieskeurig bent een prijs/kwaliteit die goed is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is aan renovatie toe. Te klein, lelijk en niet comfortabel door te klein.

    Lage prijs. Heel vriendelijke staf. Goede ligging voor doorreis. Parking.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    5,0
    Slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diesel dampen door hele gebouw heen Schimmel op de muren Slecht schoongemaakt (haren in de wasbak, vlekken op de muren) Super kleine douche Ontbijt was niet te eten

    Dat ik na 1 nacht weer weg moest.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,3
    Goed, schoon hotel. We waren verbaasd dat het maar 1 ster heeft. Minimaal 2 is wel op zijn plaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lokatie. Te ver van het centrum, maar voor 1 nacht prima. Mama Betty was een perfect restaurant en niet ver van het hotel. Prima!

    De hygiene. Alles was goed schoon. Dat is het belangrijkste voor 1 nacht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    5,0
    niet opnieuw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    andere gasten die er geen graten in zien om midden in de nacht (2.30 AM) op de gang te telefoneren, een praatje met elkaar te slaan; en dat op 10m van de receptie waar niemand daar een opmerking op maakt

    schone lakens en vers opgemaakt bed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    Goed hotel voor weinig geld. Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie was niet goed. Wel een winkelcentrum in de buurt. Heel veel leegstand.

    Mooie ruime kamer. Schoon en fris. Douche op de kamer. Parkeren op afgesloten parkeerterrein.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,9
    Prima voor een nacht tijdens een reis door Frankrijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was op zich goed, alleen kaas en vleeswaren ontbraken

    Op de kamer was alles in orde. Eindelijk weer een douche waar de douchekoppen gewoon aan de muur kon hangen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    10
    Een geweldige locatie met zeer vriendelijk personeel. We sliepen alleen in een tweepersoonskamer en
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is zeer klein. Mits we alleen in de kamer sliepen geen probleem.

    Zeer behulpzaam personeel. De ligging geweldig met autobus voor de deur. Zo geraak je snel en goedkoop in het centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Prima plek voor een enkele overnachting, dichtbij de snelweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de contructie van het bovenbed op de 3 persoonskamer is het goed uitkijken geblazen om je hoofd niet te stoten! Badkamertje is wat behelpen qua ruimte. Verlichting in de gang schijnt 's nachts onder de deur door, zou wat minder mogen.

    Vriendelijke, initiatiefvolle en hulpvaardige receptioniste. Kamer was netjes en schoon. Ontbijt was prima, best uitgebreid en met verse produkten, en dat voor slechts 6 euro....

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    3,8
    niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een kamer geboekt met twee aparte bedden kregen een kamer met een twijfelaar, bovendien zou er koffie en thee faciliteiten op de kamer zijn, was er niet! de doucheruimte was veel te klein. Ontbijt was wel erg karig, we verwachtten er niet veel van maar dit was echt te karig.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,8
    Voordelig hotel voor een overnachting tijdens de doorreis, maar verwacht geen sfeer en gezelligheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is sfeerloos, ontbijt zeer karig, helemaal geen hartig beleg bijvoorbeeld. Personeel is amper zichtbaar en tegen het onvriendelijke aan. Badkamer/wc is echt superklein en het is heel erg gehorig.

    Het is een voordelig hotel op de route terug naar huis vanuit het zuiden van Frankrijk en oké voor 1 overnachting.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    9,2
    prijs/kwaliteit in orde, vriendelijk onthaal!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamercabines waren proper, maar vooral het concept dat het een plastieken cabine is, maakt het een onaangename omgeving om in te vertoeven.

    Gemakkelijk toegankelijk hotel, prijs/kwaliteit prima in orde, lekker ontbijt (vooral de verse fruitsla was een topper), vriendelijk onthaal!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    Toilet zonder deur rechtstreeks in de kamer met alle geuren...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet zonder deur rechtstreeks in de kamer met alle geuren erbij. Temperatuur van de douche was niet te regelen . Te koud of te heet. Toiletpot vieze zwarte vlekken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    Prima prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keihard matras en het stapelbed maakt ontzettend veel lawaai...piepen en kraken. Teveel spinnewebben en stof. Raam kan 5 centimeter open dus met drie personen op een kleine kamer en warme nacht enorm benauwd.

    Prima prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    prima overnachtingshotel voor een zeer lage prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    helaas nogal gehorig, maar dat kwam voornamelijk door gasten die te luid praatten en met deuren sloegen.

    het ontbijt was voor franse begrippen prima en niet duur. De locatie vlakbij de snelweg en een paar kilometer van een groot winkelcentrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierig doordat er tot laat in de nacht mensen aankomen. Wij hadden een kamer aan de kant van het parkeerplaats op de begane grond. Verder viel het ontbijt erg tegen vergeleken met andere overnachtingen. Kost hier 6 euro en er is heel erg weinig keus. Terwijl we op andere locaties voor 5 euro te keus over hadden.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,0
    Uitstekend doorreishotel voor een kleine prijs.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het inchecken verliep vlot, vriendelijk personeel, grote ruime parking, dichtbij de autosnelweg, kleine maar nette kamer, royaal continentaal ontbijt naar Franse normen. Prima hotel op doorreis.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    Onverzorgd en veel kapot
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onverzorgd hotel, wat direct voelbaar was bij binnenkomst. Ook ruimte van de receptioniste was erg rommelig. 1e indruk van de kamer was goed. Echter in het gebruikt bleek het volgende: Matras was zo dun of versleten dat de bedbodem voelbaar was. Toiletzitting lag los op toilet. Bij de wasbak kwam er heet water uit koude kraan en water van wisselende temperatuur uit de warme kraam. Douche temperatuur was niet constant. Ontbijt was goed. Er waren echter geen borden aanwezig, dus brood moest op dienblad gesmeerd worden. Dienblad van m'n partner had plakkerige kringen. Uiteindelijk servetten uitgespreid over dienblad om zodoende toch hygiënisch te kunnen eten.

    De medewerker was zeer vriendelijk en stond snel klaar met verontschuldigingen. Ontbijt was voldoende. Net frans ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    geen ontbijt besteld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de bewegwijzering; in eerste instantie de ingang van het hotel gemist; door dat de verkeerde straat was doorgegeven het internet/wifi was het hele weekeinde al stuk

    geen ontbijt besteld

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Aanrader voor stop over na lange autorit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ietwat gehorig; ik hoorde de buurman snurken...

    Prima hotelletje voor onderweg. Schoon bed en redelijke douche, vrij standaard ontbijt met verse broodjes. Dus goede prijs kwaliteit verhouding. Heel vriendelijke en behulpzame receptioniste.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    3,8
    Nooit weer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Aan de hand van de beoordelingen, wist ik dat het een gokje zou zijn. Het kon goed of slecht uitvallen. Nu hebben wij geen hoge eisen, we willen enkel goed slapen, maar dit was voor dit bedrag gewoon niet goed. - Kamers zijn klein, badkamer is een hokje van plastic en was niet echt schoon - Bedden en kussens zijn slecht - Wij zaten op de beneden verdieping, voor ons raam stond iemand joint te roken - Deuren vielen met enorme klap dicht - Tot 's nachts onrust op de gangen - Kamers zijn enorm gehorig Kortom, voor ons nooit meer.

    Het ligt dicht bij de snelweg, dat is het enige voordeel..... Het ontbijt was simpel, maar prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    4,2
    We hadden een kamer geboekt voor twee volwassenen en twee...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een kamer geboekt voor twee volwassenen en twee kinderen. De kinderen werden geacht met zijn tweeën in een 1-persoones hoogslaper zonder hek te slapen. Hartstikke gevaarlijk! Verder benauwd, piepklein, gehorig en geen prettige buurt, maar dat kun je verwachten bij een weghotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,9
    Goedkoop hotel met goede parkeergelegenheid en lekker...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen aantrekkelijke buurt en hele kleine kamers.

    Goedkoop hotel met goede parkeergelegenheid en lekker ontbijt. Tip: centrum Nancy is goed bereikbaar met de auto en zeer de moeite waard.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn iets sober en verouderd (wel schoon).De kamers zijn erg gehorig,veel lawaai op de gangen door binnen komende gasten tot 24.00!!Voor 1 nacht is het een redelijk goede overnachting.

    De kamers waren schoon en het ontbijt was erg goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,1
    ongemakkelijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    klein bed piepkleine badkamer gevaarlijk trapje naar stapelbed geen zithoek in gebouw, waardoor je tot je kamer werd verbannen

    grote parking vrij rustige omgeving vlakbij autostrade

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,4
    Good value for money
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was stuk. Badkamer is zo groot als een dixie toilet. Dekbed te dik. Er is geen airco dus erg warm op de kamer. Betreft volgens mij een verbouwd kantoorpand. Deels bewoond door Afrikanen. Geen last van gehad overigens. Karig ontbijt.

    Locatie vanaf snelweg

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima kamer als overnachtingsadres op weg naar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima kamer als overnachtingsadres op weg naar Zuid-Frankrijk. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam, doen moeite om Engels te spreken. Recht voor de deur bushalte, met rechtstreekse verbinding naar hartje Nancy! Erg leuke stad!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,3
    Prijs-kwaliteit erg goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was veel te klein net als de douche. Als je een beetje groot en/of flink bent, dan kan je bijna niet douchen zo klein is de ruimte. Ontbijt was erg weinig, maar voor Franse begrippen ok. De jongeman van het hotel die het ontbijt regelde was echt lui en stom. Er waren geen kopjes meer voor de koffie, stelde hij voor het in een crusli kom te doen... Hij hoefde alleen schone kopjes te halen, maar had daar geen zin in. Uitchecken verliep ook totaal ongeïnteresseerd.

    De buurt was goed en erg rustig. Het hotel zag er netjes en verzorgd uit. Bijna gezellig te noemen (behalve de kamer dan, die was kaal) Kamer is niet gehorig. Check-in verliep prima, aardig personeel. Hotel is redelijk dicht bij Nancy. Prijs-kwaliteit zeker heel goed voor 1 nacht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Prima voor 1 overnachting op doorreis wel storend dat wifi het niet deed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi deed het niet, beperkte zitgelegenheid om te onbijten, alleen zoetwaren bij ontbijt, geen vleeswaren of kaas. Badkamer was wel erg klein, toiletbril viel steeds tegen je rug als je op toilet zat.

    Schone handdoeken en schoon bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,3
    Voor een korte tussenstop op doortocht naar het zuiden waren we wel tevreden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prijs-kwaliteit goed! Makkelijk te vinden locatie, relatief rustig. Enkel wat last van vroege vogels, en het stapelbed is een uitdaging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,8
    Omgeving niet zo prettig; wel goed geslapen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel; tussen arme wijk met gigantische woonkazernes en bedrijventerrein. Geen prettige omgeving. Hoogslaper moeilijk toegankelijk, vreemd trapje. Matras paste wel naast ons bed ( in kamer 11m2) dus probleem opgelost.

    Versgebakken broodjes bij het ontbijt, lekkere sapjes, yoghurt uit koelkast, kom met vers fruit. Stil buiten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    6,3
    Ondanks lage prijs, geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    - Toekenning van 2 kamers op verschillende verdiepingen. - Kamer heeft twee-persoonsbed en een enkel tweepersoonsdekbed. Ik sliep met mijn kind. Ik wil eenpersoonsbed en -dekbed. - De kamers zijn erg gehorig, je hoort de buurman snurken, je hoort 's avonds/'s nachts andere gasten op de gang praten of de zware deuren vallen dicht, als je zelf wilt slapen. - Een Frans ontbijt (3 soorten broodjes, jam uit klein doosje, vruchtensap of melk), erg karig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,7
    Redelijk hotel voor onderweg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair viel tegen. Bij 1 kamer kon het raam niet dicht. Ook veel dingen kapot of bijna kapot op de kamers

    Personeel was erg vriendelijk. Bij aankomst werd voor ons nog gekeken zodat we 2 kamers in de zelfde gang hadden. Spraken erg goed Engels.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    8,3
    Goed hotel op weg naar zuiden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoorde veel van andere kamers of gang. Sommige kamers hebben heel krappe douche

    Goed ontbijt, werd constant aangevuld. Goed bed en handig te bereiken vanuit autostrade voor doortocht

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,9
    Vlotte check-in en check-uit, nog geen 5 minuten totaal.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was erg klein, maar op zich prima te doen.

    Vlotte check-in en check-uit, nog geen 5 minuten totaal. Vriendelijk personeel, praat gewoon Engels.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    5,0
    goed voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche kon alleen op de heetste stand en zeer krappe ruimte. Personeel aan de receptie sprak, in tegenstelling tot wat op de site stond, geen Engels. Wi-Fi was ontzettend slecht.

    Kamers waren schoon

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,7
    Minimale luxe maar wel goed genoeg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer krappe douche/toilet unit, matige bedden.

    Accomodatie ligt prima aan de route naar het Zuiden, vriendelijk personeel, schoon. Prijs/kwaliteit verhouding is prima.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,7
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een beetje karig niet veel te kiezen. De douche in de kamer was erg klein. Het douchegordijn plakte constant tegen je aan. Als je het open deed werd de heleboel nat.

    Comfortabele bedden, het was niet te heet op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    5,4
    Volgende keer kijken we even verder en betalen dan graag een tientje meer voor iets beters.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer wel heel erg krap, kamer deprimerend.

    Kamer benauwd en donker, weinig frisse lucht mogelijk en het was heel warm weer. Badkamer is heel erg krap. Ontbijt zeer karig. Ligging op een soort industrieterrein, erg ongezellig. Het is goedkoop en dat is goed te merken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    3,8
    Alleen als het niet anders kan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik wist dat het midden van de getho was, had ik het niet geboekt. Ook het feit dat het lijkt dat er een soort opvanghuis in gevestigd is, maakt de sfeer er niet gezelliger op.

    personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    6,3
    Het gebouw is erg gehorig. Je hoort de wc's doortrekken, met schoenen lopen, er werd luid met deuren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er lag een dubbel-( zomer +winter) dekbed op bed. En het was erg warm buiten. Slapen lukte pas met het raam open. Het lawaai, waar we bang voor waren, viel mee. Vanaf 3 uur, toen we het raam dus open gezet hebben, sliepen we, tot 7 uur. De badkamer en douche waren wel wat klein !

    Het ontbijt was goed. Er was keuze uit verschillende soorten broodjes en muesli, fruit enz. De cappuchino was echter al met suiker. Gewone kofie hebben wee niet gedronken omdat er meestal alleen espresso is. Dat vinden we veel te zwart, we hebben liever europese koffie(grote koppen, niet te sterk). Chocolademelk uit de automaat was prima !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    5,0
    Tegenvallend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is super klein, zelfs voor Franse begrippen. In de hoek van de kamer was een ruimte gemaakt voor een toilet en douche, ook heel klein, je kon je er nauwelijks in bewegen.

    Het ontbijt was prima, verse croissants en broodjes. Genoeg keuze en dat voor eur 6.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,5
    Enkele overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijt (zaal) was vol dus zaten met bord op schoot op een bank.

    Lekker rustig gelegen. Voor 1 nachtje prima. Maar voor ons niet voor meerdere dagen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    5,0
    alles kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de gecombineerde badkamer/toilet is echt VEEL te klein; onder de douche kun je je niet eens omdraaien zonder iets te stoten ! Bij het ontbijt viel de broodkeuze heel erg tegen; geen stokbrood, geen croissants; alleen harde Italiaanse broodjes en 'pain chocolat'; gewoon slecht dus.

    er was weinig wat ons echt goed beviel naast het zeer vriendelijke en behulpzame optreden van het ontvangende mannelijke pesoneelslid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    6,3
    Goed adres voor 1 of 2 overnachtingen als je Nancy wilt verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij vonden het "vreemd" dat het hotel kennelijk ook wordt gebruikt als opvangcentrum? Er zijn veel Afrikaanse (?) jongens gehuisvest die overigens geen overlast bezorgen!!

    redelijk goed bed, redelijk goed ontbijt (gezien de prijs van 6,-- p.p.p.d.)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    Prima doorreis hotel voor prettige prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen zorgt snel voor overstromend water op het tapijt van de kamer

    Late incheck mogelijkheid, schoon comfortabel bed, zeer dichtbij doorgaande route

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    4,6
    verblijf heenreis prima, verblijf terugreis een hel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de constructie van het bovenste bed in de 3 persoonskamers is met een stalen balk en buizen verankerd in de muur en blijkbaar ook met andere bedden. Toen mijn buurman in de kamer ernaast zich uit het bed hees (in totaal 6x die nacht!), bewoog mijn bed gewoon, schrok me naar en stootte mijn hoofd hard tegen het plafond waar je dicht tegenaan ligt. Daarnaast kwam een bizar luidruchtig gezelschap met kinderen en begeleiders zeer laat aan en maakte werkelijk oorverdovend lawaai een paar uur lang met slaande deuren en overal kloppen en schreeuwen. Compleet asociaal gedrag. Dit was vnl tegenover de receptie en daar werd niets van gezegd door de hotel medew. vreemd genoeg. 's Ochtends was er geen plaats om te ontbijten en we zijn er toen maar snel vandoor gegaan. Wat een contrast met de heenreis toen we wel goed sliepen en het ontbijt prima was (op de koffie na).

    matrassen zijn goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,1
    goedkoop, maar niet waard om aan iemand aan te bevelen (heeft ook natuurlijk met de prijs te maken)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm in de kamer, en niet te veranderen. Na ons kwamen er enkele Nederlanders (met kinderen) en die maakte nogal veel herrie, terwijl wij wilde slapen om weer vroeg te vertrekken

    De prijs, het was maar voor een korte nacht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    6,7
    goed voor kort verblijf of overnachting op de reis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    zie boven

    de kamer redelijk en schoon douche ruimte bij wc erg klein, Een voordeel is dat de bus op 50 mtr stop en doorgaat naar het centrum voor 1,5 euro. personeel vriendelijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    6,7
    Prijs kwaliteit verhouding waren OK.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is lastig te vinden, het huisnummer was niet bekend in onze navigatie en de aanwijzers langs de weg hebben we niet gezien. Via de website uiteindelijk gevonden. Als je de weg weet, is de locatie perfect vlakbij de snelweg. Volgende keer gaan we er weer heen.

    Prijs kwaliteit verhouding waren OK. Jammer dat ik het te laat zag en omdat we zelf broodjes bij ons hadden, een ontbijt voor € 3,- met verse croisants ed is geen geld.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    7,1
    Prima locatie vlak langs de snelweg, kamers zijn klein maar...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Schrik niet van het buitenaanzicht. De kamers zijn wel enigszins gehorig, dus je moet geen pech hebben met buren.

    Prima locatie vlak langs de snelweg, kamers zijn klein maar schoon. Redelijke bedden en goede (kleine) douche. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,5
    Simpel Hotelletje maar ideaal voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpel Hotelletje maar ideaal voor een overnachting. Redelijk ontbijt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Verder niets te doen dus kom niet te vroeg aan.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    7,9
    Het ontbijt was waardeloos 6 euro pp weggegooid alleen...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hier boven

    Het ontbijt was waardeloos 6 euro pp weggegooid alleen crossantjes met jam nog geen plakje kaas thee ook niet dus 1 crossantje 2 kleine glaasjes sap uit pak duur betaald had beter bij Mac donald kunnen ontbijten

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,9
    prijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was zeer pover bedden te smal(1.5m) in de kamer werd gerookt. Sigarettenpeuken lagen nog op het raamkozijn. Geen brandmelders in de kamers

    prijs kamer verlaten om 12.00h

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,8
    goedkoop hotel voor overnachting op doorreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonsslaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Comfortkamer geboekt maar in standaardkamer geplaatst (bleek achteraf), maar dan wel duurdere comfortkamer in rekening brengen...

    goedkoop hotel voor overnachting op doorreis

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,9
    Goede ligging en prijs-kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed bij het tweede verblijf (terugweg naar Nederland, andere kamer) helde aan de rechterkant naar beneden. Ik heb weinig kunnen slapen. Tijdens de heenweg en eerste verblijf was dat niet het geval. Bedden beter checken of het nog heel is

    Als je onderweg naar het zuiden van Frankrijk gaat en je zoekt een hotel om alleen een nachtje te verblijven, dan is dit hotel geschikt om lekker fris uitgeslapen weer op weg te gaan. Douche is klein, maar wel een harde straal en schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,9
    Prima voor low-budget reizigers of mensen op doorreis.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Douche was te laag, toilet maakte herrie en er kwam lauw water uit de koudwaterkraan.

    Goed ontbijt, vriendelijke mensen. Leuke mix aan gasten in de ontbijtruimte. Jong en oud, localo's en op reis.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    8,3
    Prettig verblijf voor een schappelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De afwezigheid van een tweede stoel; de kamer wordt immers als twee-persoons aangeboden.

    Prettige ontvangst, behulpzame receptionisten. Schone kamer, redelijk comfortabel en met oorstoppers alleszins rustig. Prima bedden en een gunstige prijs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    9,2
    Fijne tussenstop onderweg naar Zuid Frankrijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer erg klein, maar wisten we van tevoren, dus op ingesteld en dan valt t allemaal reuze mee.

    Uiterst vriendelijk personeel. Vooral naar ons dochtertje toe. Behulpzaam en legden alles duidelijk uit. Voor een budget hotel als deze, vers ontbijt met warme croissants en brood, heel bijzonder en welkome verrassing.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    Een prima overnachtingshotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima overnachtingshotel. 's Avonds wat gehorig. Sluiten van deuren. 's Nachts was het erg rustig. Vriendelijk personeel. De prijs was erg gunstig.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    8,3
    Prima hotel voor weinig geld met gratis parkeren en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als ik al een verbeterpunt moet noemen is het misschien dat er weinig stopcontakten zijn om op te laden. Als je met een gezin bent en er moeten meerdere apparaten opgeladen worden moet je dit om de beurt doen. Verder ligt het niet dicht bij het centrum, maar als je op doorreis bent of een auto met tom-tom bij je hebt is dit geen probleem

    Kamer was basic, maar prima: klein,rustig, netjes, schoon. Alles wat er moest zijn was er. Vriendelijke Engels sprekende receptie, ontbijt was ook prima. Door middel van een pasje kun je op je eigen tijd terug komen als je b.v in de stad bent geweest. Kortom prima kwaliteit voor deze prijs. Heel fijn was ook de mogelijkheid van gratis ruime parkeergelegenheid bij het hotel. Afstand tot het centrum was ongeveer 15 minuten, verder ligt het op ongeveer 5 minuten rijden van de snelweg.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    7,9
    Goed doorreisadres!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst viel iets tegen. Er werd meer aangerekend dan in de bevestiging aangegeven stond. Bij navraag kon de baliemedewerker alleen verwijzen naar zijn PC: die prijs was de goede. Later zagen we dat het ging om de toeristenbelasting: wij hebben ook voor de minderjarige reizigers betaald terwijl dat alleen nodig bleek voor volwassenen. Uiteraard geen groot bedrag, maar toch raar dat dit zo gebeurt.

    Goed bed. Vriendelijk personeel bij het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,1
    Prima, eenvoudig en schoon doorreishotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer was het warm.

    Prijs-kwaliteitsverhouding was prima, eenvoudig hotel maar het was schoon. Voor een doorreis hotel was het goed. Simpel ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,3
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer. Geen airco maar dat kan ook niet voor die prijs.

    Goed hotel voor een overnachting op doorreis. Kamers zijn schoon. Personeel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: