Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Atypik Hotel 3-sterren

20 Rue Villeneuve, 92110 Clichy, Frankrijk

#5 van de 13 hotels in Clichy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 196 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    De locatie is top, met de metro om de hoek ben je in een...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is echt klein, maar voor 1 of 2 nachtjes is dit een hele goede accommodatie.

    De locatie is top, met de metro om de hoek ben je in een paar minuten in het hartje van Parijs. Het is een gezellig en levendig hotel, maar wel lekker rustig op je kamer, geen last van buiten geluiden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,9
    Vriendelijk personeel, parkeren van de auto na uitchecken...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was prima, maar niet uitstekend.

    Vriendelijk personeel, parkeren van de auto na uitchecken was geen probleem. Kamer zijn niet super groot, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig, alles ziet er netjes uit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,1
    Kleine kamer met te klein (maar wel goed) bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was ondermaats. Zeer klein assortiment. Bed was erg kort, heb het een eindje van de muur af moeten schuiven om fatsoenlijk te liggen. Wel goeie matrassen

    Rustige tuinkamer, vlakbij metrostation

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,0
    Het was prima, maar het hotel was niet mooi.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn heel klein, en niet mooi afgewerkt. Ik hier niet nog een keer logeren.

    De ligging was perfect, de metro is om de hoek en ook het punt waar je fietsen kunt huren. Dat vonden we echt een pluspunt van deze locatie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    5,0
    Zwaar teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 2 vierkante meter kamer, de kleine douche waar je je niet in kunt draaien zo klein. Geen kast voor je jas of kleren. We hadden een uurtje in de "welness" waar de helft van niet werkte en de jaccuzi maar vies uit zag. Dat uurtje was voor ons een teleurstellende 15 min. Voor ons nooit meer dit hotel!

    Het personeel nam de tijd om ons zo goed mogelijk uit te leggen hoe de metro werkte en waar we het beste heen gingen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,2
    Voldoende keuze in ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voldoende keuze in ontbijt. Propere kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    8,3
    Verder was er een leuke teras
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets wat te kleine kamer voor een 3* Geen bad

    Kamer was lekker fris en schoon

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,5
    De kamers zijn klein maar wel goed ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn klein maar wel goed ingericht. De buurt is zeer rustig. Geen lawaai !

    Verbleven in maart 2017

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: