Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Allegro Nation 4-sterren

33, Avenue Du Docteur Arnold Netter, 12e Arrondissement, 75012 Parijs, Frankrijk

#1045 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 399 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    10
    Zeer vriendelijk personeel, goede locatie en de kamers waren...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer vriendelijk personeel, goede locatie en de kamers waren erg schoon. Ontbijt was prima, maar niet geweldig. Parkeren was prima qua prijs. Internet deed het ook goed, en de stad is snel te bereiken met de auto.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,1
    Goed om Parijs te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte nog niet, moest nog omgeschakeld worden. Was wel warm op kamer. Gelukkig kon je raam openzetten daar het ‘s nachts rustig was op straat. Roerei op ontbijt was niet lekker. Geen minibar.

    Mooie kamer, geluiddicht. Rustige buurt en toch voldoende in buurt. Metro op 700m. Goed ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ligging van het hotel ten opzichte van het centrum was toch iets te ver. De airco die wij in onze kamer hadden kon alleen op standje verwarmen i.p.v. koelen en verwarmen. En er was geen minibar aanwezig in de kamer.

    Het was erg prettig dat wij de auto in de garage onder het hotel konden zetten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,8
    Zeker de moeite, zeker voldoende voor een kort verblijf , citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Redelijk klein.

    Kamers waren mooi en netjes, ook mooie badkamer, wel klein.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    volgens verwachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren met een grotere auto in de parkeergarage was niet mogelijk, parkeergarage was op 5 minuten lopen

    mooie stortdouche

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,9
    Rustig hotel, douche
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    n.v.t.

    Rustig hotel, douche

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    5,0
    Metro halte van lijn 1 (oost naar west, dwars door het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Snap niet waarom deze 4 sterren krijgen, kamers zijn niet beter dan een Ibis of Campanile wat veel goedkoper is. Ontbijt is vergelijkbaar. Parkeren krap (5 plekken beschikbaar voor kleine auto's ivm lift) Kamers klein, tapijt zeiknat bij aankomst ivm lekkende douche (weet niet of dat in alle kamers zo is)

    Metro halte van lijn 1 (oost naar west, dwars door het centrum) ligt op 5 min lopen. Ontbijt was oke.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,6
    De hygiëne beviel me het meest.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Wifi verbinding werkte niet optimaal.

    De hygiëne beviel me het meest. Tevens wilde wij nog na het uitchecken een paar in Parijs blijven. We mochten ons auto in de garage laten tot we weg wilde.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    8,8
    ideaal gelegen niet ver van een metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De parking was nipt maar de auto stond er wel veilig. Alleen voor goede rijders als je een grote auto hebt.

    ideaal gelegen niet ver van een metro. Meerdere goedkope restaurants

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    comfort van familie kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    het ontbijt is matig

    comfort van familie kamer

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Best Western Allegro Nation

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: