Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel de Cabourg 2-sterren

5, rue du Mont-Dore, 17e Arrondissement, 75017 Parijs, Frankrijk

#1472 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1590 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 27

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    3,3
    Rot slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog haren van de vorige bezoekers op de badkamer, overal schimmel in de douche, ge hoort alles in de kamer van de andere kamers rond u, en het ergste van alles worden we ervan beschuldigd dat het brandalarm afgaat, nee hier komen wij nooit meer

    De ligging is het enigste wat heel goed meeviel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Prima hotel voor een nachtje Parijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eenvoudig hotel voor een kleine prijs. Het personeel was aardig en attent. Het hotel ligt vlakbij Montmartre. Onze kamer aan de binnenhof was prettig rustig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    Redelijk goed en aardige mensen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beetje krap was die kamer. De douche deur kon niet dicht en er was een beetje schimmel aan de muur bij de balkon deur. Dus een redelijke kamer voor één persoon

    Kamer was goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    4,6
    Het is wel een leuk ouderwets hotel met een mooie wenteltrap.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond dat de man van de receptie mij wel beter had kunnen helpen i.p.v. mij voor iets te laten betalen wat ik al betaald had. Ik vond hem overigens ook niet zo vriendelijk.

    Het ontbijt was wel goed genoeg.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    6,3
    Alles is er, maar wel met de Franse slag!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was niet geweldig, dit wordt gegeven in de kelder van de locatie en daar ruikt het een beetje muffig. De hygiëne in die kelder laat een beetje te wensen over. De rest van de locatie is een beetje Frans en alles met de Franse slag. Alles is gekit in de badkamer, maar niet netjes gekit, de douchekop valt naar voren en de douche is erg klein. We hadden gevraagd om een familiekamer, maar het werden twee tweepersoonskamers. Voor ons niet erg, want we hebben grote kinderen.

    Het personeel is erg vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gezegd dat ik eerder wou inchecken omdat ik optijd in parijs zou zijn maar moet alsnog 4 uur wachten om mn kamer in te kunnen.

    Locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    2,9
    Onaangenaam
    • Zakenreis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles , dit was een zeer slechte ervaring

    De locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Locatie was ontzettend mooi en personeel erg aardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn ontzettend gehorig dus nachtrust niet top.....

    Locatie was ontzettend mooi en personeel erg aardig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    6,7
    De centrale ligging maakte alles goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren niet heel schoon en vrij klein.

    Uitstekende plek, dichtbij metro!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,5
    Basic kamers maar prijs-kwaliteit goed
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, klein tweepersoonsbed

    Goede ligging, goede prijs-kwaliteitsverhouding

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    5,8
    Hotel de Cabourg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deuren gingen moeilijk open

    Goede locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer op de vierde verdieping zonder lift, heel klein tweepersoonsbed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    5,4
    Vriendelijk personeel, prima lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene was matig, toilet en douche niet schoon. Gordijnen sloten niet. Lamp kapot.

    Vriendelijk personeel, prima lokatie.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    4,6
    ogen dicht en slapen, verder niets
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    ziet er shabby uit. echt low budget. kan het niet echt aanbevelen. behalve aan degenen waar prijs het enige belangrijke is

    locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    4,6
    slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    alles

    niets

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    xx

    locatie

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    4,2
    We hebben goed geslapen de bedden waren ok.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    We waren teleurgesteld over de badkamer: na 1 douche was heel de badkamer nat. Ook was er veel roest te zien! De klink van de badkamerdeur zat los en viel er geregeld af. De man aan de balie deed niets anders dan zuchten. We hadden niet het gevoel dat we welkom waren

    We hebben goed geslapen de bedden waren ok. Het was er rustig, geen nachtlawaai.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    Kamers voorzijde zijn goed (bv 12 en 14), gebouw achterzijde...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Opknapbeurt kamers gebouw achterzijde

    Kamers voorzijde zijn goed (bv 12 en 14), gebouw achterzijde minder. Mochten verhuizen naar 2 kamers aan voorzijde, prima service ivm uitvallen electriciteit

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    8,3
    Locatie en prijs/ kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    Betalen voor Wi-Fi, echter wel te gebruiken op meerdere toestellen en ook de volgende dag nog. Geen houder voor de douchekop, dus zelf vasthouden tijdens douchen.

    Locatie en prijs/ kwaliteitverhouding

  • Beoordeeld op: 15 juli 2015

    5,4
    de locatie en de gastvrijheid was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    de foto's getoond op de site van booking.com kwamen niet overeen met de werkelijkheid van wat wij kregen de badkamer was erg krap de wc was haast niet fatsoenlijk te gebruiken in kamer 31

    de locatie en de gastvrijheid was goed de kamer is erg aan groot onderhoud toe. wij waren gelukkig veel onderweg en dus was het wel fijn dat de bedden uitstekend waren zodat we konden uitrusten. ik weet niet wat je mag verwachten voor die prijs maar een week in deze kamer is te veel.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    4,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slordig, heel verouderd hotel

    Ligging

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    4,6
    Prima locatie om van daaruit door parijs te trekken
    • Vakantiereis
    • Stel

    de mieren marcheerden in rijen door de kamer, het sanitair behoeft echt een update

    Prima locatie om van daaruit door parijs te trekken

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    4,2
    In het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren Grote van d'r kamer Douche

    In het centrum

  • Beoordeeld op: 11 september 2015

    3,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedden waren niet verschoond. Het personeel was zeer onverschillig.

    De locatie

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was 30 graden en wij sliepen op een zolderkamer zonder airco, met alleen dikke dekens.

    Centrale ligging

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    4,2
    location was perfect nearby sacre coeur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    - breakfast was really bad - room water leakage in bathroom

    location was perfect nearby sacre coeur

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,9
    Erg vriendelijk personeel, vlakbij metrostation Rome en op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was klein, maar voldoende

    Erg vriendelijk personeel, vlakbij metrostation Rome en op loopafstand van de Sacre Coeur en Montmartre Erg goed bed

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 27

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: