Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel de la Terrasse 1-sterren

67, Rue Letort, 18e Arrondissement, 75018 Parijs, Frankrijk

#1545 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 654 beoordelingen over dit hotel

5,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,7

  • Comfort

    5,1

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    5,1

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,9

  • Gratis WiFi

    6,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    6,3
    Het is een low budget. Maar best prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat renovatie zou het opknappen. Reparatie loszittende kraan zou handig zijn. Een kapotte lamp. Het blijft franse manier van schoonmaken. Maar was beter dan verwacht.

    Locatie is niet in de mooiste omgeving, maar Metro station is voor de deur. receptie is vriendelijk en hulpvaardig. Spreekt nog Engels ook. Ik had per ongeluk dit hotel geboekt. Maar voor een 1 sterren hotel was het beter dan verwacht. Kamer niet te warm, ramen konden donker gemaakt worden, Lawaai van de buren en de straat komt wel binnen. Douche water warm en veel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    5,8
    Een hotel om te vermijden
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ik zat eerst in de bovenste verdieping op de laatste kamer in de gang. Dat wil zeggen dat je vanaf de lift en het trappenhuis een lange kronkelende gang ingaat die eindigt in mijn kamerdeur. Het betekent tevens dat: deze kamer geen enkele nooduitgang heeft. In Nederland mag dat denk ik niet maar dit is Parijs, wie weet hoe de wetten (of de handhaving) daar zijn. De brandinstukties die op iedere kamer hangen geven dit ook aan: halverwege de gang is er een branddeur (die moet voorkomen dat bij brand in het trappenhuis er zuurstof uit de gang komt die de brand in stand houdt) die je niet mag openen bij brand. Het advies in de instukties is duidelijk: bij brand moet je in de kamer blijven tot de brandweer komt...... Ik vond het deprimerend De klink van het raam was afgebroken waardoor er geen raam open kon. De ventilatie werkte niet (deze wordt automatisch ingeschakeld om 08.00 uur maar is 's nachts uit) dus het was bloedjeheet in de kamer. De receptie kon dit probleem niet oplossen en stopte mij de volgende dag in een andere kamer een verdieping lager, die naast het trappenhuis was. Dat voelde wel iets beter (maar toch, er lag overal ouderwetse stoffen vloerbedekking die brandt als een fakkel lijkt me). In dit hotel kwam ik een oude vriend tegen: de kakkerlak (maar dat waren er maar twee) In de douche was de houder om de douchekop in te zetten afgebroken (dus sta je bij het haar wassen etc. te hanessen)

    Eenvoudige kamer met wc en douche er was een kleine desk waar je goed met je laptop kunt werken hotel zit pal naast een metrostation dat is handig veel (eenvoudige) winkels in de buurt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    Kort en prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van onderhoud was slecht. Lekkende sifon wastafel, stang douche kapot, vlekken vloer. Niet echt heel schoon!

    Prima prijs/ kwaliteitverhouding!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    3,3
    Nooit meer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles, ontvangst, herrie, hygiëne. gewoon een smerig hotel in een buurt waar dag en nacht mensen op straat schreeuwen en auto's toeteren. 3 nachten geen oog dicht gedaan.

    De metro om de hoek.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    7,1
    Erg knus en budget vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurants in de buurt waren wat minder omdat je best in een slechte wijk zit kan je alleen mac donalds, döner zaken en KFC vinden maar de metro is 2 min lopen dus als je een keer fancy wil eten kan dat ook goed!

    Erg klein maar groot genoeg voor een paar dagen, bed was comfortabel , kamer was goed schoon voor Frans begrippen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    4,6
    Met kleine aanpassingen, zoals de dingen niet kapot, ziet alles er al veel beter uit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Raam kon niet dicht, Rolluik (was er niet) Lawaai van verkeer Kleine kamer (deur w.c.) kon niet goed open door het bed. Lampjes stuk bij het bed en niet goed schoon

    Prijs Ligging bij Metro De 4 persoonskamer was het meest comfortabel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,4
    De prijs was goedkoop, de locatie heel goed, veel nachtlawaai en porvere kamer met minimum badkamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    veel nachtlawaai en niet al te goed bed.

    De locatie en kort bij de metro

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    4,6
    aardig en goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    op zich de buurt zelf

    in deze omgeving zorgde personeel er voor dat mijn auto naast het hotel overdekt veilig kon geparkeerd worden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is erg klein en oud .

    Personeel heel aardig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,4
    De centrale ligging van het hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De elektronische rolluiken gingen iedere keer spontaan omhoog. Ook om 7 uur 's ochtends. Niet fijn! En gehorig.

    De centrale ligging van het hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    6,7
    Alles wat een mens nodig heeft
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Drukte 's nachts op straat

    Correcte service, kamer netjes, ligging vlak bij metro

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    3,3
    Had beter verwacht voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer

    Niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    3,3
    Alles, maar dan ook alles wat je kan bedenken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, maar dan ook alles wat je kan bedenken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    6,7
    Klein, maar prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche. Prima straal, maar alles werd nat. Kapotte kraan en harde bedden.

    Klein, maar prima locatie. Direct bij de Metro en supermarkt.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    4,2
    Parkeermogelijkheid vlakbij in afgesloten garage, metrohalte...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kamer klein en erg basic, gedateerd en achterstallig onderhoud. Omgeving zeer rumoerig (tot laat in de nacht).

    Parkeermogelijkheid vlakbij in afgesloten garage, metrohalte vlakbij.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    3,8
    De hardheid van het matras en de douche straal
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen comfort. De ramen sluiten niet. Douchedeur sluit niet. Geen deurmat voor de douche. Geen gordijn. Radiator hangt los. Lamp kapot. Lawaai in de buurt tot half vier s nachts. tv zonder afstandsbediening.....

    De hardheid van het matras en de douche straal

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    7,1
    personeel is inderdaad vriendelijk en behulpzaam;
    • Vakantiereis
    • Groep

    niks, want door de voorgaande beoordelingen die we gelezen hadden wisten we wel zo'n beetje waar we op konden rekenen.

    personeel is inderdaad vriendelijk en behulpzaam; dat hadden we al gezien bij de referenties en dat klopt helemaal. Vlakbij is een heel leuk nogal alternatief restaurant met ook leuke bediening en niet duur. Het ligt ook erg dicht bij de Sacre Coeur en place du Tertre (12 minuten lopen).

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    3,8
    naast metrostation en mc donalds
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    extreem oude kamer met vieze oude dekens en slecht schoongemaakt.

    naast metrostation en mc donalds

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel de la Terrasse

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: