Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hôtel Des 3 Nations 2-sterren

13 rue du Chateau d'Eau, 10e Arrondissement, 75010 Parijs, Frankrijk

#1351 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1071 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,8

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 17

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    6,7
    Goede locatie, kamers verouderd
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren heel erg verouderd, luidruchtig en klein. Tijdens het douchen werd de hele badkamer nat.

    Personeel erg aardig en behulpzaam. Perfecte locatie!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Simpel hotel op een prettige plek in Parijs. Voor de mensen die veel op pad zijn ideaal!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein, en dat was met het warme weer best benauwend.

    Top locatie, midden in Parijs. In de omgeving zijn veel leuke restaurantjes en winkels te vinden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,7
    2 minuten lopen naar de metro die eigenlijk elke richting op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg krap en de badkamer ook in vergelijking met het bedrag wat je ervoor moest neertellen

    2 minuten lopen naar de metro die eigenlijk elke richting op ging maar het was opzoch wel een leuk kamertje

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeerplaats in de buurt is er niet echt. Je moet even zoeken richting Boul. St. Martin

    Perfecte hotelletje om de hoek bij La Republique. Metro op 2 minuten lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,4
    Een functionele kamer om een betaalbare nacht in Parijs door te brengen, maar meer ook niet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst wilde de eigenaar niet van ons aannemen dat we van tevoren al betaald hadden, ook al konden we de bewijzen daarvan aan hem overleggen. Hij eiste dat we nog een keer betaalden en gedroeg zich daarbij onwelwillend en onbeschoft. Pas nadat een medewerker van booking.com hem te woord had gestaan, ging hij met tegenzin alsnog akkoord, waarbij er nauwelijks een excuus vanaf kon.

    De bedden waren goed. De badkamer was basic, maar in orde en de douche deed het goed. Geen geluidsoverlast van de straat. We hebben goed geslapen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    6,3
    ok maar t' kon beter! te kleine kamer met mankementen hier en daar, is niet aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    personeel was vriendelijk en het hotel was nostalgisch en goed gelegen (vandaar mijn keuze voor dit hotel maar de volgende keer neem ik toch een drie sterren hotel, da's duidelijk. O

    de kamer was te klein en na drie nachten hebben wij een iets grotere kamer (nog altijd klein) gevraagd, gelegen aan de achterkant van het gebouw dus veeeeeeel rustiger dan de straaatkant (centrum Parijs : place de la république) badkamer niet ok ! het licht boven de spiegel werkte niet en de doucheslang in beide kamers kapot (er spoot water uit) tapis plein in de gangen (is ok) maar vinyl op de kamers (maakt lawaai met de schoenen en is niet gezellig) hotel is gelegen op een hoek en heeft veel kamers in veel gangen dus isolatie is niet ideaal. Geluid van de buren is onaangenaam. De deur van onze kamer piepte (da's op te lossen met wat olie) Het onthaal is op de hoogte van de doucheslang en het licht (spiegel) we moesten ook een waterkoker vragen zodat we koffie of thee konden maken op de kamer! ontbijt ook maar povertjes voor 8 euro!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    8,3
    Voor deze prijs een prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    koelkast op de kamer zou fijn geweest zijn.

    Voor deze prijs een prima hotel! Het hotel ligt in een gezellige buurt met veel leuke restaurantjes (incl alle fastfoodketens:)). Naast het hotel is een kleine supermarkt en vlakbij is een goede bakker. 3 metrostations vlakbij, wij gingen altijd naar Republique (2 minuutjes lopen). Ik heb samen met mijn zoon van 9 2 nachten hier overnacht en vond de buurt prima en veilig voor ons samen. Ook s avonds konden we gerust over straat. Als je wilt kun je vanaf Gare du Nord lopen naar het hotel (is ongeveer een kwartiertje) Onze kamer lag aan de binnenplaats en ondanks de drukke straat waar het hotel aan ligt was het superstil op de kamer (zelfs met de ramen open). Kamer is eenvoudig maar prima. Kan wel eens een likje verf gebruiken :) Ik kan me voorstellen dat het er zomers warm kan zijn. Het hotel heeft een kleine lift. Personeel heel vriendelijk. we konden de laatste dag na uitchecken ook nog de hele dag onze bagage laten staan. Ik zou dit hotel zo weer boeken als ik weer naar Parijs ga.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    8,3
    Een aangenaam hotelletje, fantastische ligging, vriendelijk personeel, ideaal voor jonge mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    - Toen wij er waren stonk het putje van de douche en wanneer de deur van de badkamer werd opengelaten was dat wel onaangenaam. Het personeel was wel erg bereid om het op te lossen. - Onze kamer lag net boven de nachtwinkel op het gelijkvloers en de muren zijn dun, dus we konden de muziek die daar speelde goed horen. - In de ochtend vielen de kamermeisjes soms binnen, dus de deurhanger ophangen is wel een must. Al bij al waren het echt kleine dingetjes die wat tegenvielen.

    - In dit hotel waan je je echt terug in de tijd! - De kamer was klein, maar gezellig en het bed was zalig! - De ramen hielden het meeste straatlawaai goed tegen. Handig in een relatief luidruchtige buurt. - De douche werkte heel goed. - Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. - De locatie is fantastisch. In de buurt zijn talloze leuke restaurantjes, cafétjes, koffiezaken,... waar je goed en goedkoop terecht kan. Het is echt een leuke en jonge buurt die leeft (dag en nacht). - Met de nabij gelegen metrohalte République heb je meteen toegang tot 4 metrolijnen (waarmee je snel in grote delen van Parijs bent). - De man die 's nachts aan de receptie zat, had goede tips voor restaurants in de buurt. - Elke dag wordt de kamer mooi opgemaakt. - Je betaalt een heel goede en schappelijke prijs voor wat je krijgt. Ideale prijs-kwaliteitverhouding!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    9,2
    Prima hotel voor een bezoek aan Parijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luidruchtige Chinese buren, maar daar kon het hotel weinig aan doen. Gelukkig na 1 nacht weg.

    De kamers waren prima. De bedden heerlijk. De douche hard en warm, top! Locatie is zeer goed. Vlakbij Place de la Republique, met metro's naar alle uithoeken van Parijs. Veel goede, niet dure restaurants in de buurt en diverse winkeltjes. Voor wie wil, ook veel fastfood...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Locatie en personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,2
    goede prijs kwaliteit verhouding en erg comfortabel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de wifi verbinding

    de locatie is super, ruime kamer en vriendelijk personeel. ook elke dag schone handoekken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    5,0
    Te oud en eenvoudig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel hard bed met deuk en een wel heel erg versleten kamer en badkamer.

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,1
    De locatie was prima, dichtbij de metro en er zijn goede...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie was prima, dichtbij de metro en er zijn goede restaurants in de buurt. De bed was comfortabel, maar de badkamer was wel niet zo proper.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,1
    Locatie op en top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het matras was ontzettend hard

    Locatie was perfect voor een weekendje Parijs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Ik heb er een leuke tijd gehad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren goed en ik had er voldoende ruimte.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    5,0
    Ici, c'est Paris!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Onthaal aan de receptie

    Comfortabele kamer

    Verbleven in november 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    Geweldig interieur, zoals een gezellig frans hotelletje...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was heel karig, alleen jam als beleg en keuze uit stokbrood en croissants, dat was het. Werd gelukkig niet mee berekend in de kamerprijs(stond 8eu voor pp)dus dat maakte het enigzins goed;-)

    Geweldig interieur, zoals een gezellig frans hotelletje hoort te zijn, karakteristiek. Met moderne goedwerkende badkamer

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 17

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hôtel Des 3 Nations

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: