Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel des Savoies Lyon Perrache 3-sterren

80 Rue de la Charité, 2e Arrondissement, 69002 Lyon, Frankrijk

#84 van de 113 hotels in Lyon

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2593 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Ideaal om kennis te maken met de (prachtige) stad Lyon op doorreis naar Zuid-Frankrijk of Spanje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer redelijk klein, maar ok voor enkele nachten. Net onderhouden. Douche OK, maar douchescherm liet wat water door... .

    Goede ligging (vlakbij afrit snelweg, niet te ver van centrum, rustige buurt); privé-parkeergelegenheid. Degelijk ontbijt, zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    Heerlijke bedden, prima ontbijt en goede afstand tot het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeerplekken bij het hotel waren al weg. Geluk gehad dat we voor de deur konden parkeren en dat het op zondag gratis is. Anders is daar voor de deur parkeren niet te betalen

    Heerlijke bedden, prima ontbijt en goede afstand tot het centrum. (prima te lopen)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Bijna perfect hotel op ideale plek in een heerlijke stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met open raam slapen is er niet bij aan de achterzijde waar drie grote aircoventilatoren staan, die onregelmatig blazen.

    Personeel en locatie uitstekend. Naast het hotel parkeren (indien tijdig aangevraagd) ideaal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg gehorig.

    Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. We hadden per mail gevraagd of er nog plaats was in de parkeergarage. We kregen snel als antwoord dat dat niet zo was, maar ze hebben zonder kosten een andere oplossing verzonnen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Een geweldig hotel met geweldig personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Perfekte prijs-kwaliteitverhouding en heel vriendelijk personeel, groot en goed bed en moderne douche. Ideale ligging ten opzichte van de A6 en het centrum en toch heel rustig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,5
    Mooie interessante stad met uitstekend openbaar vervoer en veel eetgelegenheden in de binnenstad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen ontbijt besteld. Kleine kamer, wel schoon en een goed opgemaakt bed. Voor slechts enkele overnachtingen prima te doen. Hotel ligt vlakbij het bus- en metrostation, handig voor uitstapjes.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    4,6
    Het viel tegen
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was stoffig en vies en superklein. Op de foto's ziet het er mooier uit, maar in het echt viel het tegen. Het hotel had geen afzuigerkap waardoor er weinig zuurstof was en ik geen adem kom halen en door alle stof werd mijn allergie veel erger dan het al was.

    De wifi

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    10
    Super geslapen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was niet ruim en de ontbijtzaal ook niet.

    Het bed en de douche waren echt super. En daar gaat het uiteindelijk om. Het personeel was uiterst vriendelijk. De ligging van het hotel is uitstekend om Lyon per voet te ontdekken.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    10
    Verblijf uitstekend. Prijs correct voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaaltje had misschien iets ruimer gekund.

    Leuke knusse kamer. Goed gestyled. Top douche. Locatie lekker centraal en vlakbij autosnelweg en makkelijk te vinden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    Goed voor 1 nacht in deze kleine, wat donkere kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De grootte van de kamer. Daarbij de donkere kleuren. Nauwelijks plaats voor koffer en stoel. Geen mogelijkheid iets te drinken. Kon om 9 uur niet ontbijten, omdat ik mij niet had opgegeven, wist dat niet, er was geen informatie over het hotel.

    Leuk aangekleed hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Fijn hotel, vlakbij Perrache en de winkels. Oude stad op 10 min, mooie wandeling langs de rivieren.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijtruimte is te klein. Je moet van tevoren aangeven wanneer je komt, in shifts van een half uur. Is niet erg maar het blijft een beetje proppen. Gelukkig is het vakantie.

    Ontbijt was goed, kamer was prima, ik had een superior kamer maar denk dat de andere kamers ook ok zijn. Personeel aardig en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Snelle tussenstop Lyon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet veel uitleg van het personeel, vochtplekken in badkamer, kleine badkamer

    Goed bed, locatie dicht bij Lyon centrum (wandelafstand), slaapkamer mooi ingericht (mooie kader). Zou het aanraden voor korte tussenstop maar niet voor langer verblijf.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    3,3
    Verschrikkelijk hotel, kamer slecht en personeel grotendeels heel onvriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overdagpersoneel was echt heel onaardig. We kwamen rond 1 uur aan, de incheck was pas vanaf 3 maar we hoopten iig alvast de spullen ergens te konden neerleggen. De meneer zei alleen:'incheck is vanaf 3, nu kan ik niets doen voor jullie' Daarna kwam hij achter ons aangerend om de sleutel van onze auto te vragen. Wij wilden weten waarom hij die nodig had en toen kon hij het niet uitleggen. In de garage hangt ook een bordje dat het hotel niet aansprakelijk was voor je auto dus het zou vreemd zijn als ze wel met je auto gaan rijden. Eenmaal op de kamer bleek de airconditioning te lekken. De meneer bij de receptie kwam helpen maar kon hem niet maken. Hij kwam alleen nog even een handdoekje brengen om onder de airco te leggen. De spotjes in de badkamer gingen steeds aan en uit. De volgende ochtend dit nogmaals gemeld. Ze wilden ons wel tegemoet komen en ze zouden ons bellen, want manager was nu niet aanwezig. Dit is tot op heden nog steeds niet gebeurd.

    Er was 1 vriendelijke niet Engels sprekende oudere man

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    Aanrader voor een kort verblijf om de stad te bezoeken en dicht bij winkels en horeca !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijtruimte beetje klein, maar door de uur reservering haalbaar. Ontbijt wel ok !

    Parkeergelegenheid super, ligging ideaal; personeel heel hulpzaam ; proper !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    de locatie , wandelafstand van belangrijke plaats met...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de deuren van de kamers waren loodzwaar om open te houden , klapten onmiddellijk dicht ook weinig ruimte tussen trap,lift en deur ontbijtruimte is echt te klein

    de locatie , wandelafstand van belangrijke plaats met restaurants ook binnen wandelafstand metro station de parking is wel een plus in een grote stad als Lyon , afgesloten in binnenkoer vriendelijke receptie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    6,3
    liggin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    weinig keuze ontbijt, wachten om te kunne ontbijten en weinig ruimte om te ontbijten, telkens je stoel moeten verplaatsen om iemand om een broodje te kunnen laten gaan

    liggin

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,7
    Personeel is vriendelijke en behulpzaam en de kamer zijn erg...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers waren erg klein, maar omdat je er alleen komt om te slapen hoeft dat geen probleem te zijn. De airco maakte een hoop lawaai. Ontbijt is een drama! Buiten het feit dat de 'ontbijtzaal' een zeer krappe ruimte is van enkele vierkante meters moet je de dag van tevoren exact aangeven hoe laat je komt ontbijten want hiervoor moet je dus reserveren! Zeggen dat je tussen 8 en 8.30u komt ontbijten volstaat niet. Je bent verplicht een exact tijdstip op te noemen en dan ook aanwezig te zijn. Ben je dat niet dan kun je niet ontbijten! Dit heeft ervoor gezorgd dat wij alsnog buiten de deur zijn gaan ontbijten terwijl wij hier wel voor betaald hebben.

    Personeel is vriendelijke en behulpzaam en de kamer zijn erg schoon. Goede locatie in het centrum!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    city trip naar Lyon - best aardig hotel op 20m van oud-centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geluid van de buren/gangen en deuren en heel kleine badkamer.

    Makkelijk om de auto te parkeren als je even ervoor reserveert. Kamer heeft airco (luiddruchtig) wat nodig is in het warme Lyon. Hotel werd gerenoveerd, is aardig maar geluidsisolatie laat te wensen over.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    8,3
    Goed voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine ontbijtruimte. Kamers waren klein, gelukkig superieure kamer geboekt, deze was iets groter. Ook de ontbijtruimte was zee klein. Kleerkast was zeer klein. Je kon er niets in ophangen.

    Ontbijt was goed. Ligging van hotel was zeer praktisch om Lyon te bezoeken. Alles gemakkelijk te voet te bereiken. Garage aan hotel is pluspunt. In kamer was bed goed en er was een kluis en ijskastje aanwezig. Badkamer was nieuw en goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    2,9
    Slechte kwaliteit tegen behoorlijk hoge prijs, dus zeer slechte prijs-/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was zeer klein (3.80 x 3 m). Gedurende ons verblijf van 3 dagen is de vloer helemaal niet schoongemaakt, schoonmaak douche/toiletruimte was zeer matig. Ontbijtruimte eveneens zeer klein, dienden ontbijttijdstip vooraf te reserveren wegens ruimtegebrek. Lift idem, zelfs voor Franse begrippen klein (1 persoon met bagage per keer). Wij waren op de fiets, fietsen konden we alleen kwijt achter het hotel in wat overdag een openbare ruimte was, bij de vrij toegankelijke 'drumacademie' (De eerste keer dat we zoiets in Frankrijk meemaakten, na op fietstrips ca. 40 hotels te hebben bezocht). Opmerkingen over dit laatste werden door receptionist mompelend afgedaan in de trant van 'gezeur'.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,5
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De vloer van de badkamer was gevaarlijk glad als deze nat was. In de garage moesten we voor andere auto's parkeren, die daardoor niet weg konden. Daartoe moesten we onze autosleutel afgeven. Niet erg maar ze namen geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele schade, zoals op een bord in de garage stond geschreven.

    Ontbijt 1e dag goed, 2e dag ontbrak de vleeswaren. De locatie was goed i.v.m. bezoek van het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,9
    Leuk stadshotel voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn niet ruim bemeten, maar alles is wel aanwezig.

    Een goed brtaalbaar hotel midden in centrum waar je tevens je auto cq motoren veilig kan parkeren.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,9
    In orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Je werd wakker s'morgens door het geluid van de drumschool naast onze kamer. Veel zicht uit je raam had je niet want wij keken uit op de opslagkoer , dus zagen enkel de garage en een stapel europaletten. Als je de lift moest nemen dan was die veel te krap voor twee personen en je bagage erbij. Ook het ontbijtservice viel tegen. Als je een uur opgaf om te gaan eten en je kwam aan in de te kleine en krappe ontbijtzaal dan had je 9 op de 10 de kans dat je niet kon direct gaan eten omdat andere gasten zich niet aan hun afgesproken uur hielden. Dan stond je dan in de gang te wachten tot dat er plaats was. ééN dag hadden we van de receptionist de kans gekregen om ons ontbijt te nuttigen op onze kamer wat een zeer mooi alternatief was , maar de dag erop hadden we terug geen plaats en als we dan vroegen om ons ontbijt op onze kamer te krijgen , dan was dit plots niet meer mogelijk. Dit was wel een tegenvaller voor ons. Ook het personeel in het zaaltje kon wat vriendelijker. Tenslotte was de zaal voor het ontbijt te klein en te krap om in alle comfort en rust te kunnen eten.

    Aangenaam was dat er airco op de kamer was en er elke dag verse handdoeken lagen. Personeel was vriendelijk. Badkamer was zeer proper en mooi inricht. Less is more. Pluspunt was wel dat je als je de dag van vertrek nog een wandeling wilde maken in de stad , je gerust je bagage mocht achterlaten in de inkomhal van het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Als je met de auto komt is de garage een uitkomst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer kleine lift en de kamers zijn gedateerd.

    Het hotel ligt gunstig tegen het centrum aan op loopafstand en heeft een ruime garage. Zeer vriendelijk personeel , service gericht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,5
    Prima hotel, prima ontbijt, fijne bedden, fijne douche!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is allemaal wat klein. Wij vonden dat charme hebben, anderen misschien niet. WIFI werkte niet goed de laatste avond, maar ook dat was geen probleem

    Prima hotel, prima ontbijt, fijne bedden, fijne douche!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    9,2
    Prima prijs - kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en ontbijtplaats wat krap maar dit doet geen afbreuk aan het geheel.

    Prima uitvalsbasis om Lugdunum te verkennen. Zeer aimabel personeel. Parking voor auto is een bonus.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,1
    Het ontbijt was prima;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer aan de kleine kant; toilet niet goed schoongemaakt.

    Het ontbijt was prima; heerlijke koffie en uitgebreid. Goed bed. Op loopafstand van Vieux Lyon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    6,3
    weinig ruimte veel budget
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamers. Op foto leek het veel groter. Geen isolatie muren. Je kon alles horen.

    Basic ontbijt. Croissant, pistolet en ei zelf koken. Geen supplement van 9.5 euro pp waardig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,4
    Goed hotel als je op doorreis bent; voor een volgend bezoek aan Lyon kijk ik verder
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Kleine kamers waarin deuren ongelukkig opendraaien tegen ander meubilair aan - 3 dagen voorafgaand aan de aankomst ontving ik een email van het hotel waarin stond dat een contintentaal ontbijt 7 euro zou kosten. Terplekke werd me meegedeeld dat dit 9,50 was. Geen schokkend bedrag uiteraard, maar het bevreemdde me op zijn minst.

    - Schone kamer en deugdelijk werkend sanitair - Goede Wifi verbinding - Bewaakte garage - Prima bereikbaarheid van en naar snelweg A6/A7

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,2
    Mooie kamer, ontbijt genoeg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer, ontbijt genoeg. En wat heel fijn was is dat alle medewerkers perfect Engels spraken. Daarnaast ligt het hotel op 5 minuten van het begin van het centrum en op 15 minuten lopen van veel leuke eettentjes.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    8,3
    Prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Echt Frans ontbijt, in een kleine ontbijt kamer. Let op bij gebruik maken van parkeer gelegenheid moet je je sleutels inleveren. Dit kan je beter vermelden.

    Mooie design kamer met goed beden mooie badkamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,8
    Bezoek Lyon en musea, kerken, pleinen, horeca.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De grootte van de kamer, zijn zeer klein. De lift is een zo klein als een dwangbuis. Het verplicht afgeven van de auto sleutel, als je op de parking staat, om deze eventueel te kunnen verplaatsen.

    Is tamelijk dicht bij het centrum gelegen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,1
    Ruim voldoende om een nachtje te slapen en de stad Lyon te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Airco, personeel, parkeren. Personeel had ons verteld dat wanneer we de kamer te luidruchtig vonden (de kamer zat naast ingang), de mogelijkheid bestond om te wisselen. Niet nodig geweest, gelukkig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    6,0
    Klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai in gang , blokkering kamerdeurklink waardoor onmogelijk om "stil" in of uit de kamer te gaan. Eentonig ontbijt ( Nooit vers fruit of charcuterie)

    Klein

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,9
    Goede ligging, heel praktisch dat er een garage is om je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt is heel miniem. Een stuk brood met wat confituur. De koffie daarentegen was overheerlijk.

    Goede ligging, heel praktisch dat er een garage is om je auto in kwijt te raken.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,2
    Goed gelegen hotel , bij Place Carnot
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt : verzorgd , maar mocht iets uitgebreider zijn. Kamer : nogal klein , maar alles was aanwezig , ook airco en frigo ...zeer proper. Garage.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,4
    Prijs kwaliteit matig. Te krappe kamer, douche ingang te smal, airco slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te krap Gehorig Airco slecht

    De lokatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    7,9
    Kamer was basic, maar prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was basic, maar prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort kamer citytrip

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,1
    eigen parking
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer, kleine ontbijtruimte

    eigen parking

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    7,5
    goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    beetje kleine parkeerplaats

    locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    6,7
    Het personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn zeer klein, voor meerdere nachten zou ik dit niet aanraden

    Het personeel was vriendelijk Het ontbijt was ok Alles was zeer proper

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wel heel compact, maar alles zat er in ...

    Prima locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    Redelijk goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijtruimte te klein en op vooraf gesteld uur dienen te ontbijten vandaar een te korte ontbijttijd. Geen vers fruit en dieetconfituur

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Gewoon.ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Originele kleine verwennerij

    Verzorgd

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Alles prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nihil.

    Alles prima.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,5
    Goed funktioneel hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig hotel

    De goede service vd receptie en de centrale ligging

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Het is een drukke Stad , maar veel gezien
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    10
    De ontvangst en kamer waren prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst en kamer waren prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplek (gereserveerd) was erg krap.

    Loopafstand naar centrum, mooie badkamer en 2 x 2 persoonsbed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,3
    Comfortabel bed, nette badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg klein, maar voldoende voor 1 nacht.

    Comfortabel bed, nette badkamer. Op loopafstand van het centrum, maar rustig gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    6,7
    Kamer was niet heel proper bij aankomst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was niet heel proper bij aankomst. Na dit gemeld te hebben aan de receptie kregen we een symbolische korting en verontschuldigingen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,9
    Prettige omgeving en goede basis voor een stadsvakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    geen wensen.

    Eenvoudig maar voldoende voor een verblijf in de stad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee !

    De ligging van het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    7,5
    Mooie plek, ruime schone kamers en vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe ontbijtzaal, erg dicht op elkaar

    Ruime kamer en badkamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    10
    Echt geweldig, 500 meter van het centrum leuk en veilig om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Echt geweldig, 500 meter van het centrum leuk en veilig om naar het centrum te lopen parkeerplaats (tijdig reserveren) in hotel, TOP,

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Ligging van het hotel tov het historisch centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging van het hotel tov het historisch centrum. Prijs/kwaliteitsverhouding.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Geen warm water
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm water

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,5
    Lyon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco maakt heel veel lawaai.

    Locatie was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    9,6
    Tussendoor tripje tijdens vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte erg klein en krap voor de hoeveelheid mensen, tafels en stoelen

    De ligging vh hotel, de sfeervollekamers waren onze pluspunten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,5
    Ontbijt ruimte te klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt ruimte te klein

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,0
    Kleine eetzaal voor ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine eetzaal voor ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Een fantastisch verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tapijt in de kamers vond ik niet zo goed

    Het ontbijt was heerlijk, de kamers waren heel goed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    9,6
    alles was prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijtruimte aan de kleine kant

    alles was prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,2
    Vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijtbuffet was wat pover

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Ideaal als tussenstop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine ontbijtruimte

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,1
    Ideaal voor een tussenstop naar het zuiden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet zo proper.

    De ligging en het ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,3
    Gratis parking tegenover hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ruimte in kamer en badkamer! En vooral in ontbijtruimte!

    Gratis parking tegenover hotel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    6,7
    zoals verwacht, perfect voor een doorreis nr Zuid-Frankrijk met tussenstop in Lyon en bezoek aan Lyo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid en geluid airco

    Ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,5
    hotel is ok voor een paar nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kleine kamers en er is geen bar of eventueel drankautomaat

    ontbijt en netheid van de kamers : zeer goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,7
    Ontbijt goede prijs/kwaliteit , ligging en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onrbijtruimte veel te klein

    Ontbijt goede prijs/kwaliteit , ligging en vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,5
    Goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was minuscuul klein; mini-lift, mini-badkamer, mini-slaapkamer,...

    Locatie/prijsverhouding

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,1
    Te kleine ontbijt ruimte
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine ontbijt ruimte Geen parking !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    8,8
    leuk hotel, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Goede locatie, grote kamer, alle comfort

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2016

    8,3
    mooi vernieuwd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    mooi vernieuwd hotel parkeermogelijkheid aan een behoorlijke prijs

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: