Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Madrigal

32 Boulevard Pasteur, 15e Arrondissement, 75015 Parijs, Frankrijk

#818 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1347 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 35

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,1
    Hotel voldoet aan de verwachting, maar het overtreft het niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was een beetje muf, de enige mogelijkheid om te luchten was door de balkon deur open te zetten. Echter had je dan veel lawaai van de weg

    Het hotel is gerenoveerd, dus alles ziet er nog redelijk nieuw uit.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,2
    Leuk hotel fijn personeel goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airconditioning wat ze niet adverteerde op de site kon je zelf niet uit zetten. Alleen de receptie wel alleen s'avonds hielden ze t aan.

    Metro station direct voor het hotel. Wij hadden uitzicht op de eiffeltoren. Heel behulpzaam personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,3
    Trendy hotel met een goeie service!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niks met het hotel zelf te maken maar tijdens ons verblijf waren er werken vlak ernaast die stoorden. Op de kamer was het echt warm en airco was geen overbodige luxe geweest.

    Het hotel is gelegen dicht bij het metrostation. Inrichting is very trendy. Het personeel is heel vriendelijk en het ontbijt heerlijk. We hebben er zelfs één avond in het restaurant gegeten en het was dik in orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Netjes en vriendelijk personeel, schone kamer, niet gehorig...
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airconditioning in de kamer dus ramen moesten open. Kamer was aan de redelijk drukke straatkant, dus dat was niet optimaal. Niet aan te raden in warme dagen. Erg kleine badkamer die wel netjes en schoon was.

    Netjes en vriendelijk personeel, schone kamer, niet gehorig verder (hoorde geen andere gasten in gang of kamers naast de mijne).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Leuk ingerichte kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk ingerichte kamer. Allemaal heel modern en met oog voor detail ingericht. Bedden lagen super! Het zijn geen grote kamers. Vanaf de straat zie je de Eiffeltoren en na ongeveer een half uurtje lopen sta je dan ook naast de Eiffeltoren. Ook een pluspunt is dat de metro op 2 minuten afstand ligt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    4,2
    ruwbouw hotel zonder signalisatie dat deftig aangekondigd moet worden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - kamer viel zeer klein uit - niet gemaakt voor grote mensen zoals ik (2m). Het bed was nl. veel te kort (mijn voeten lagen uit het bed.) - de 'badkamer' was zéér klein waarvan men de deur niet kon sluiten. de ruimte om te staan was pakweg 1m² met aan de rechterkant wc, voor u de lavabo en links van u een doucheruimte dat ook nog eens een kleine 1,5m² in beslag nam. De deur was er eentje op een 'rail' langs de buitenkant, waardoor er een opening bleef bij het dichtschuiven van de deur. De aanwezigen op de kamer konden u hierdoor op elk moment op de wc zien zitten. - de TV hingen boven aan het plafond in een hoek, boven een kast, waardoor een grote hoek van de tv geblokkeerd werd door de kast. - Er was geen enkele melding gemaakt van constructies die aan de gang waren!! Wij kwamen aan in de straat, waarbij wij schrik begonnen te krijgen dat het hotel gewoonweg niet bestond! Het betreffende hotel was een vroeger hotel 'Innova' waarvan de letters Innova van de muur waren gehaald. Alsook leek het op een leegstaand gebouw gezien de gelijkvloers een ruwbouw/kraakpand leek. Geen enkele melding vaan Hotel Madrigal zou liggen. We zagen nadien toch wat licht en zijn binnen eens gaan kijken gezien de deur open bleek te zijn. Daar zat een zeer onvriendelijke receptionist aan een tafel in een ruwbouw. Met schrik zijn wij met de lift naar boven gegaan, die tijdens het naar boven gaan nogal wankel was. Daarmee rekening gehouden vind ik de prijs véél te duur voor in een ruwbouw te gaan logeren. Voor een prijs van 90 euro per nacht verwacht ik geen luxueus/chique hotel, maar wel een goed, afgewerkt hotel met een behoorlijke afwerking. Op andere websites stonden: "Aan een nabijgelegen gebouw worden bouwwerkzaamheden verricht, wat mogelijk geluidshinder kan veroorzaken." Hier zou ik geen probleem mee hebben, echter lieten ze niet weten dat het hotel zelf bouwwerkzaamheden had.

    De stijl die gebruikt werd voor de inrichting van de kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,9
    Goed hotel in het 15 e arrondissement met prima prijs/kwaliteitsverhouding.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Quo hotel niks eigenlijk,enkel wat ver van het centrum Parijs.

    Goed hotel met mooie kamers ,prima ontbijt ,vlakbij de metro.Heel vriendelijke mensen aan de receptie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    9,2
    Echt een aanrader als je een paar dagen in Parijs wilt verblijven. We komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    er was niets dat tegenviel. Nog wel een tip voor het hotel: een haakje oid voor jassen: je wilt een natte jas niet bij de rest van je kleding in de kast hangen.

    keurige, gerenoveerde kamers met prima bed zeer vriendelijk personeel op 3 passen van de metro leuk uitzicht op de boulevard en toch geen geluidsoverlast door goed isolerende balkondeuren veel leuke eettentjes in de omgeving prima prijs-kwaliteitverhouding

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    10
    Ideale ligging, netjes en mooi uitzicht op de boulevard en Montparnasse
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ideale ligging, vriendelijke mensen. Ik had voor 2 nachten geboekt maar ik verbleef uiteindelijk maar 1 nacht. Ik hoefde ontbijt niet te betalen en ook de lokale belastingen niet. Top!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    5,0
    Mooie inrichting van kamer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel onvriendelijk

    Mooie inrichting van kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,5
    Naast het gebouw was een grote werf die voor geluidsoverlast...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast het gebouw was een grote werf die voor geluidsoverlast zorgt ‘s morgens vroeg.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,8
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zware deuren

    Personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie was fantastisch, dicht bij de metro en 5 haltes van de Eiffeltoren. Leuke kamer en meer dan vriendelijke mensen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Perfect verblijf met perfecte locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    opletten dat je weet dat ontbijt NIET inbegrepen is, voor de rest alles fantastisch

    heerlijk bed!!!!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Ondanks de lopende renovatie een prima nachtje gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wat warm op de kamer.

    Kamers zijn mooi ingericht en net gerenoveerd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Ideale plaats om enkel maar te slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche ruimte?

    Modern ingerichte kamer, goed bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,5
    Goed en comfortabel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur naar de badkamer mag wel van mat glas zijn.

    Mooie kamers goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    7,1
    Prachtige locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtige locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    prima prijs/kwaliteit en goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen mogelijkheid om water of koffie te krijgen buiten het ontbijt om

    goed ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    6,7
    Voor ons ouderen is de naastgelegen métro een uitkomst
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer was klein. (het hotel is bezig aan een opknapbuurt)

    Vriendelijke en uitstekende service. Heerlijk ontbijt. Schoon.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    9,6
    uitstekend gelegen hotel in Parijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    weinig comfortabele matras

    Uitstekend locatie nabij metro; zeer nette kamers; heerlijk ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Prima ligging in Montparnasse met metrostation op 100 meter.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prive parking bleek niet beschikbaar. Bleek ingenomen door bouwmaterialen van het wegenbouwbedrijf dat daar aan de gang was..

    Prima ligging in Montparnasse met metrostation op 100 meter. Perfecte uitvalbasis om van daaruit Parijs af te struinen.

  • Beoordeeld op: 26 juli 2015

    7,9
    Keurig, schoon hotel, vlakbij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen airco, waardoor veel lawaai van de straat, waar momenteel gewerkt wordt. In gerenoveerde kamers komt airco!!

    Keurig, schoon hotel, vlakbij metrostation.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    7,9
    We vonden de ligging zeer dicht in de buurt van het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Prijs-kwaliteit in acht genomen hebben we zeker niet te klagen maar de kamer was wel echt basic.

    We vonden de ligging zeer dicht in de buurt van het metrostation een enorm pluspunt. Ook het ontbijt voor 10 euro vonden wij zeer goed.

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    9,6
    Kamers zijn schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers zijn schoon en netjes.Goede bedden.Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Wij hadden een kamer voor 3 volwassenen en deze was prima.Ook fijn dat we voor €10,- per dag een kaart konden krijgen zodat de auto op een privé parkeerplaats aan de boulevard kon staan.Metrohalte direct voor het hotel.Voor alleen overnachten met ontbijt is dit hotel zeker aan te bevelen.Goede prijs/kwaliteitsverhouding en bij een volgend verblijf zouden wij deze accommodatie zeker weer boeken.

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    7,9
    ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ligging

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    7,5
    de kamer was schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    ik had gelezen met boeken dat het ontbijt erbij in zat dat was niet het geval

    de kamer was schoon

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,5
    De rustige ligging van het hotel en de afmeting van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wastafel was verstopt. Dekens i.p.v. dekbedden op de bedden.

    De rustige ligging van het hotel en de afmeting van de vierpersoons kamer.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,9
    De rustige omgeving en het metrostation wat dichtbij is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De rustige omgeving en het metrostation wat dichtbij is.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    8,8
    Dicht tegen de metro, dus heel Parijs zeer eenvoudig te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niks.

    Dicht tegen de metro, dus heel Parijs zeer eenvoudig te bereiken. Rustig hotel, met zeer vriendelijk personeel. Proper.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    De centrale locatie in combinatie met prijs/kwaliteit...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeren is duur, WIFI is langzaam

    De centrale locatie in combinatie met prijs/kwaliteit verhouding is prima.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,9
    De lokatie is top recht tegenover metrostation pasteur...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ik ben 196 cm bedden voor mij wat klein. Rest prima

    De lokatie is top recht tegenover metrostation pasteur parkeren voor tien euro per dag.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    8,8
    Schoon, gedeeltelijk gerenoveerd, vriendelijk personeel,...
    • Zakenreis
    • Stel

    Schoon, gedeeltelijk gerenoveerd, vriendelijk personeel, prima ontbijt .

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,9
    prijs qualiteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijd had iets beter zijn kunnen

    prijs qualiteit

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    7,5
    Goed bed waar je uitstekend in slaapt.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer kleine badkamer. De kamers vallen kleiner uit dan op de website te zien is.

    Goed bed waar je uitstekend in slaapt.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 35

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Madrigal

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: