Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alba Opéra Hôtel

34 Ter Rue De La Tour D'Auvergne, 9e Arrondissement, 75009 Parijs, Frankrijk

#550 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 412 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    8,3
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    douchekop van bad was kapot en het watertemperatuur was onregelmatig.

    gezellige en aangename locatie van het hotel en uitstekende kamers in vergelijking met de prijs dat we betaalde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    7,5
    Ik raad dit hotel steeds aan omdat prijs/ kwaliteit verhouding prima zijn , behalve deze keer .
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zoals ik reeds zei liet deze badkamer echt te wensen over. Terwijl de standaardkamers mooie verzorgde en vernieuwde badkamers hebben. Dit zou een must moeten zijn in de superieure kamers. Kamer was ook op vijfde verdieping gelegen

    Zoals gezegd is het hotel ideaal gelegen voor ons , doordat onze dochter en vriend op enkele stappen van het hotel wonen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,4
    Te duur voor hetgeen je kreeg - ontbijt is een schande
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is echt een tegenvaller - koffie, 2 mini potjes confituur , enkele stukjes baguette en 1 croissant - mini bar in keukentje op kamer zat vol drank maar niet gekoeld - personeel wel ijskoud - niet echt vriendelijk en behulpzaam - verder veel foto’s met blote borsten in hotel en op de kamer - het hotel is mooi van buiten maar oud van binnen en heeft wat weg van bordeel hotel - heb er ook achter gevraagd bij receptie en klopt want eigenaar hotel zou ook een bordeel hebben en deze sfeer wil hij ook in zijn hotels brengen - ik vond de foto’s best leuk - mijn vrouw en kids vonden het er wat over - prijs kwaliteit zeer duur

    Ligging is ok - de lift is ook een attractie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Super locatie, bijzonder sfeervol hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De totale sfeer. Een mooi en stijlvol hotelletje op een goede locatie. Een wijk met leuke kleine winkeltjes en restaurantjes. Ik denk dat we een kamer hadden met een net gerestaureerde badkamer. Heel mooi, schoon, fijne douche! Het bed was ook prima, wel twee aparte matrassen dus een ‘naad’ . De lift is super grappig, een kast waarin je staat ☺️

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    6,3
    Het hotel ligt in een super gezellige wijk met leuke...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is erg oud en zeker aan vervanging toe.

    Het hotel ligt in een super gezellige wijk met leuke koffietentjes en kleine winkeltjes. Het hotel had een super leuk liftje en onze suite was lekker ruim. Het personeel was ook vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,8
    Charmant hotel op een fijne locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was voor ons perfect. Op loopafstand van Gare du Nord en niet middenin de drukte. Het hotel is heel charmant en met zorg ingericht. Genoeg winkels, restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,9
    Sympathieke mensen, goede service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het viel tegen dat het niet, zoals vooraf vermeld, één dubbel bed en 2 aparte bedden waren maar één dubbelbed en een zetelbed.

    Sympathieke mensen, goede service. En de ligging van het hotel, rustig en vlak bij de gezellige buurt van Mont Matre met Sacre Coeur.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,1
    Het hotel is gelegen in het centrum en je bent vlug bij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai smorgens. Het was heel warm op de kamer. Als je het raam opzet zag iedereen je direct van op straat zitten. Het zou handiger zijn mocht er airco of ventilatie zijn.

    Het hotel is gelegen in het centrum en je bent vlug bij alles. Vriendelijke mensen. Elke dag propere handdoeken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Charmevol hotel met goede uitvalsbasis voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airo in de kamer aanwezig dus met warm weer is het lastig slapen.

    Grote kamer naar Parijse normen, zeer charmevol en vooral heel propere badkamer. Vriendelijk personeel dat ter beschikking van de gast staat zonder zich evenwel op te dringen. We arriveerden uiteindelijk voor inchecktijd en konden al rond de middag op onze kamer. Op de laatste dag mochten onze koffers ook in de hotellobby staan tot we effectief naar huis keerden. Perfecte uitvalsbasis om te citytrippen. Alles op wandelafstand en voor de bezienswaardigheden die iets verder lagen, konden we verschillende metrolijnen nemen die op wandelafstand van het hotel lagen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Vriendelijk personeel -> Nette badkamer -> Prima Hotel (Leuke ouderwetse lift in de trap verwerkt)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel klein beetje gehorig... Dat ligt aan de wat oudere bouwstijl van het gebouw. Maar verder niet heel veel last van gehad met de nachtrust.

    Prima hotel... Als ik weer naar Parijs zou gaan... Zal ik weer kijken of dit hotel beschikbaar is. _Vriendelijk personeel _Nette Badkamer _Leuke ouderwetse inpandige traplift _Leuke sfeer _Bagage voor het inchecken al afgegeven, was al netjes op de kamer bezorgd bij het werkelijke inchecken. _Bagage na het uitchecken kan blijven staan in het hotel tot daadwerkelijke vertrek.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,5
    Prettig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Foto's van kamer kwamen niet overeen met de werkelijkheid. Vroeg in de ochtend geluidsoverlast van het om de hoek gelegen overlaadstation van de Franse post.

    Ruime kamer. Sfeervolle gelegenheid. Typisch Parijs pand met uitstraling. Rustige straat. De kamer was iedere dag weer keurig schoon gemaakt. Vriendelijk personeel. De lift zou niet misstaan in een Franse film Noir.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    8,3
    Heerlijk hotel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Keukentje had geen enkel voorwerp, geen eens een lepeltje. Ook badkamer is aan vernieuwing toe.

    Fijne grote kamer (suite) in een fantastische wijk in Parijs. Perfecte uitvalsbasis.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,3
    Wij hebben het hier heerlijk naar ons zin gehad! Heerlijk thuiskomen na een dag Parijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren met een gezin met 2 kinderen van 9 en 11 en we hadden de junior suite gereserveerd. Het was een soort kamer ensuite met nog een paar tafeltjes en 4 stoelen. Heel fijne ruimte waar je ook nog even kon zitten. Fijne bedden en een bad in de badkamer. We hadden geen ontbijt, maar binnen 5 minuten lopen zijn er diverse bakkers waar je kan ontbijten. Ongeveer 10-15 minuten lopen vanaf Gare du Nord, 10 minuten lopen naar metro station. Heel fijne wijk om te verblijven. 's Nachts totaal geen geluidsoverlast. Heerlijk geslapen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    10
    De authenticiteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rien

    De authenticiteit

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    10
    super leuke inrichting.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    super leuke inrichting.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Gezellig hotelletje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellig hotelletje. Kamers zijn heel authentiek en echt Parijse sfeer. Op wandelafstand van Gare Du Nord dus dat was handig!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    8,8
    Ruime gezellige kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen werkende wifi connectie in de kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    10
    Zo'n leuk hotelletje met veel ruimte op zo'n locatie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk peroneel die net dat beetje extra doen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig

    Kamer was erg goed.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,2
    Unieke sfeer van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite (2 Personen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Unieke sfeer van het hotel. Geen nachtlawaai.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    6,3
    De locatie was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite (4 Personen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel was zeer gehorig!

    De locatie was goed. Dicht bij Mont Martre en metrostation.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Iets oudere kamer in vergelijking met de foto's op de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Douchefaciliteit viel tegen. Enkel bad met doucheslang.

    Iets oudere kamer in vergelijking met de foto's op de site terwijl de kamer naast ons wel identiek was als de foto's.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    8,3
    Goed gelegen, mooi interieur en vriendelijke receptie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Slecht bed en weinig licht alhoewel dit in het concept past.

    Goed gelegen, mooi interieur en vriendelijke receptie. Nette kamer, comfortabele badkamer.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    9,2
    Het is reeds de tweede maal dat wij in dit hotel verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het is reeds de tweede maal dat wij in dit hotel verblijven. Onze oudste dochter Sophie , heeft een appartement op nr 40 in dezelfde straat en de locatie kon zo niet beter zijn. Aangenaam interieur. Originele en zeer decoratieve badkamers. En prijs kwaliteit onovertrefbaar. Kortom een aanrader. Ook gelegen in een arrondissement dat hergewaardeerd wordt.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    9,2
    We hadden een ruime kamer, eigenlijk waren het twee kamers...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We moesten 6 Euro voor twee zakjes thee bijbetalen. Iets te duur!

    We hadden een ruime kamer, eigenlijk waren het twee kamers (slaapkamer en een kleine kamer met minibar). De kamer was zeer schoon. De schoonmaaksters hebben onze kamer zeer netjes en precies schoongemaakt en opgeruimd. Personeel zeer zeer vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,3
    Sfeervol, authentiek hotelletje op een rustige locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Sfeervol, authentiek hotelletje op een rustige locatie. We hadden een hadden een kamer voor 4 personen. Voor Parijse begrippen hadden we erg veel ruimte.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,1
    de rust , geweldige ligging, en de sfeer
    • Vakantiereis
    • Groep

    de nachtportier was nogal nors

    de rust , geweldige ligging, en de sfeer

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,8
    Fijne grote kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Fijne grote kamer

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    7,5
    - Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Zeer zwakke wifi in de kamer - Duur, maar het is dan ook Parijs...

    - Ruime kamer - Coherente decoratie - Fijne ligging vlakbij de rue des Martyrs

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    De service
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De service

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Alba Opéra Hôtel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: