Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Paris Avenue d'Italie 13ème 3-sterren

15, Bis Avenue d'Italie, 13e Arrondissement, 75013 Parijs, Frankrijk

#1038 van de 1.578 hotels in Parijs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2077 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,7
    de kamers waren proper, personeel was vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 2 nachten

    communicatie vooraf was niet top. booking gaf aan dat er pas ter plaatse diende betaald te worden, toch werd er de maand na de booking al het bedrag van mijn mastercard gehouden. Bij vraag via mail waarom, werd er niet gereageerd. We hadden communicerende kamers gevraagd. Dit was niet mogelijk, we kregen op dezelfde verdieping een kamer, met 1 kamer tussen, waarvan 1 een communicerende kamer met, juist, de kamer die tussen onze 2 kamers lag. Het ontbijt was ronduit ondermaats voor de gevraagde prijs. Werd ook niet goed aangevuld, héél weinig keuze. De parking is klein, de parkeerplaatsen bijna onmogelijk om in te rijden zonder je auto te beschadigen.

    de kamers waren proper, personeel was vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Personeel ws supervriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel zag er langs buiten oud en klein uit maar eenmaal binnen in de kamer was het superproper!

    Personeel ws supervriendelijk! Netheid van de kamer was uitstekend!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,7
    Ideaal hotel voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hele kleine kamer en nog kleinere badkamer. Lijkt groter op de foto's.

    Super locatie en vriendelijk personeel. Fijne (kleine) parking bij het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    Als je een goedkope kamer wil dat zeer proper is en vriendelijk personeel is dit een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een waterkoker op de kamer was handig, maar zeker geen minpunt!

    Goede prijs-kwaliteit. Vriendelijk personeel. Zeer proper. Alles wat je nodig hebt en bovendien een zeer goede ligging aan de metro, via Place d'Italie geraak je overal direct!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Prima hotel op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was erg klein, en het was er erg warm.

    Kleine maar schone kamers, op 2 minuten lopen heb je een groot winkelcentrum, op 4 minuten lopen zit de Metro en ben je zo op alle toeristische plekken! De kamer stonk naar rook, nadat we dit melde bij de receptie kregen we direct een nieuwe kamer, top opgelost.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    6,3
    Aangenaam hotel op een prima locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 1 nacht

    - Hygiene van de kamer, veel stof aan de plafonds! - Elektricien is nog niet helemaal klaar, het schakelmateriaal is scheef afgemonteerd.

    - Ruime kamer - WIFI is vrij goed - Comfortabel bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    prima, aanbevolen
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het bed was eigenlijk te kort, maar gelukkig tweepersoons: ik (1m82) kon er diagonaal in. De buitenlucht was de eerste nacht niet 100% fris, er kwam af en toe sigarettenrook door het open raam, en 's morgens had ik een hoestje terwijl ik niet verkouden was. De andere twee nachten (1 met raam dicht, 1 met raam open) was de lucht prima.

    De verlichting en indeling van de kamer, de prettige matras, dat alles wat ik nodig had er was, het vriendelijke en behulpzame personeel, het prima ontbijt (ik houd van croissants en kwark, die waren prima), de locatie (3 deuren van onze werkbespreking).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,1
    Perfect hotel om Parijs te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer en badkamer wel erg klein en sober. Amper ruimte om je koffers en spullen een eigen plek te geven zodat je hier niet telkens overheen moet stappen.

    De locatie van dit hotel is top, prima te bereiken en bovendien gelegen is een relatief rustige wijk, pal tegenover een (van de buitenkant onzichtbaar) groot winkelcentrum dat alle benodigdheden heeft voor een geslaagde trip/vakantie naar Parijs. Het dichtstbij zijnde metrostation ligt op zo'n 300 meter lopen. Ideaal. Het hotel zelf is zeer eenvoudig en de kamers aan de wel erg krappe kant. In het bijzonder de badkamer waarin je amper je kont kunt keren. Maar ach, in principe slaap je er alleen maar. In plaats van het hotelontbijt hebben wij dagelijks genoten van de betere koffie en broodjes bij Paul’s Bakkerij in het tegenover gelegen winkelcentrum. Een begrip schijnt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Toch net niet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vanaf 12.00 kon ingescheckt worden. Helaas werd het in onze geval 14.00.

    De bedden waren comfortabel. Locatie goed en makkelijk vanwege de bus en metro haltes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    3,8
    TV
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift deed niet. Werd pas na de booking duidelijk. 4 hoog naar je kamer. Kaartslot vd kamer weigerde 4x in 3 dagen. Bleek een bekend probleem, maar geen excuses oid. Ontbijt was gewoontjes tov de prijs. Parkeren erg duur.

    TV

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,4
    Teleurstellend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift was kapot en we sliepen op de 9e etage. Als we dat niet deden hadden we twee kamers op andere etages en konden we niet gelijk inchecken. Ik had om een parkeer geplek gevraagd bij de opmerkingen, maar daar niks op gehoord. Kon dit ook niet tijdens de booking invullen. We hadden expres een hotel met parkeerplek geboekt. Het personeel kon ons niet goed informeren over een andere parkeerplek. Ze hadden uberhaupt maar 6 plekken! Er was een garage aan de overkant, maar door de dakkoffer konden we daar niet terecht. Iets anders wisten ze niks. Gelukkig dat er internet is en we 13 km verderop een parkeergarage konden vinden. Dit betekende dus wel dwars door de stad en we hadden juist iets geboekt zodat we dat niet hoefde te doen. Verder vielen de douches tegen. Het duurde lang voordat er lauw water uit kwam. Warm is het nooit geworden

    Het was schoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd niet vermeld dat de lift een grote beurt kreeg waardoor dus de trap naar de verdieping gebruikt moest worden. Als ik dit had geweten zou ik daar niet geboekt hebben. Wegens medische problemen ben ik niet in staat om trappen op te lopen. Maar bedrag was al afgeschreven van de creditcard dus had geen keus.

    Personeel was heel vriendelijk. Omdat er geen lift was werd de bagage door hun naar boven gebracht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,7
    Prima voor 1 overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is klein. De buurt rondom hotel is niet gezellig (wel groot winkelcentrum tegenover hotel).

    Locatie: makkelijk te bereiken per auto. Vervolgens prima metro aansluiting om de stad te verkennen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    3,3
    Omgeving
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veeeeeeeel te klein en badkamer heeeeeel erg krap !! De eerste keer dat we veel voor de kamer hadden betaalt bij ibis is het de slechtste kamer ooit gekregen bij ibis !!!! Avond portier wou geen Engels praten gelukkig konden we een beetje Frans echt de eerste keer een slechte ervaring bij ibis !!! Prijs echt duur voor een nacht !!!!!

    Omgeving

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,1
    De basis is perfect zonder extra luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koelkast; krappe douchecabine en geen mogelijkheid om zelf koffie/ thee op de kamer te maken.

    Het bed was superlekker en de kamer was schoon. Vlakbij prima verbindingen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    8,3
    perfectie ligging en goede kamer, jammer dat airco niet werkte bij 30 °C
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco gaf echt geen verkoeling en dat in een weekend dat het 30 graden was. Jammer want voor een kamer van 122 euro voor één nacht, mag de airco wél werken! We boeken dit hotel dus niet meer in de zomer.

    Propere kamers, goed bed, geen geluid van de buren (we lagen zelfs net over de lift), perfecte ligging, goede douche. Tevreden over de kamer, jammer van de airco die niet voldoende werkte.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,2
    Uitstekend hotel op een mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkt niet, gelukkig kan raam wijd open staan. Keycard moest elke dag vernieuwd worden, deze deed het maar 1 dag, fout in het systeem. Ontbijt was goed, maar redelijk duur.

    Schoon en mooie hotelkamer, heel modern ook, lekker bed en douche, uitstekend dus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,5
    Prima verblijf voor kort verblijf in Parijs.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen kluis en koelkast op de kamer. Parkeren onder hotel mogelijk (inrijden aan de achterzijde), moet wel rijvaardig zijn (had bij in- en uitrijden aan beide zijden 5 cm over).

    Prijs-kwaliteit verhouding prima! Kamer is klein, maar schoon. Leuke plek in Parijs, dichtbij de metro, groot overdekt winkelcentrum op 1 minuut lopen, KFC / McDonald in de buurt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    8,3
    Prima hotel. Zeer goed bereikbaar vanaf snelweg. Parkeergarage en winkelcentrum aan de overkant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur in kamer is voor bejaarden zo warm. Met t raam open slapen is onmogelijk vanwege herriemakende mensen op straat.

    Goed ontbijt, vriendelijk servicegericht personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    8,3
    Ik heb wel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift viel tegen! Voor de rest was wel Ok!

    Het was een goed hotel alleen de lift was een beetje vervelend, elke keer als ik naar mijn vrienden' kamers gaan dan ben ik verdwaald 🙂

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2017

    7,5
    Prima prijs/ kwaliteit verhouding, erg goede locatie en alles in de buurt: eettentjes, shoppen, etc.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het regelen van de kamertemperatuur was erg lastig. Veel te warm over het algemeen. Vaak het raam open gehad terwijl het buiten vroor...

    Ontbijt was prima. locatie is top! op loopafstand van de metro, binnen 15 minuten ben je bij de meeste hotspots van Parijs.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,5
    Vriendelijk ontvangst, nette compacte kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De parkeerplaatsen zijn super smal. Je dient een volleerd parkeerder te zijn. Tussen de auto's was amper een spatie van 1 cm!

    Vriendelijk ontvangst, nette compacte kamers. Uitgebreid ontbijt nr Franse normen. Dicht bij metrohalte.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,8
    Prima verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Goed voor één overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg klein en ook badkamer is erg krap

    Locatie is prima en vriendelijke service.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Een prettig weekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badruimte was wat krap.

    Het ontbijt was prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een vreemde geur in de kamer. Aan de straatkant is het 's nachts gehorig.

    De locatie is geweldig en het personeel is aardig!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Schone nette kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed zoals het was

    Schone nette kamers Goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Ligging prijs-kwaliteit comfort hygiëne
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchekop kapot

    Ligging prijs-kwaliteit comfort hygiëne

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,8
    Rustige locatie, goed bereikbaar met de metro.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets , alias ontbijt basic

    Rustige locatie, goed bereikbaar met de metro. Kleine maar nette kamer en badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Prima hotel als je ervan uitgaat dat je er eigenlijk alleen bent om te slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima bereikbaar met metro. Precies als beschreven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    10
    Prima locatie, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prima locatie, vriendelijk personeel. Snel in het hartje van Parijs om daarna te genieten van de rest in je hotel kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    kort 1 nacht; maar als ik nog eens naar Parijs ga, neem ik terug dit hotel;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles was voor mij correct; het personeel was TOP;

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Formidable!
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Het ontbijt was goed, de kamer erg schoon, het personeel erg behulpzaam en aardig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    We hadden 2 aparte kamers zonder verbindingsdeur, ik had dat...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden 2 aparte kamers zonder verbindingsdeur, ik had dat nochtans zo geboekt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    10
    Echt fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    ontbijt was in orde, kamer in orde behalve het bed is aan...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het bed

    ontbijt was in orde, kamer in orde behalve het bed is aan vervanging toe

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,9
    prima ontbijtje en rustige kamers met goed en modern sanitair
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    prima ontbijtje en rustige kamers met goed en modern sanitair

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    PRIMA
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    DE KAMER STONK NAAR ROOK

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    Bij aankomst reeds een uur verloren, men was aan het werken in de badkamer, hebben dan toch een ande
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen ventilatie in de badkamer, als men een douche neemt loopt het water overal af

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was relatief klein

    Het bed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,0
    Te kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer Geen lift bruikbaar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,3
    Zeer slechte service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service

    Hygiëne

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,9
    Hygiëne
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking

    Hygiëne

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    5,5
    Personeel, totaal niet vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel, totaal niet vriendelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    7,5
    Het ontbijt was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De parkeerplaats.

    Het ontbijt was erg goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Ontbijt was perfect
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was perfect

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    8,8
    De pannenkoeken waren uitstekend plus locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De pannenkoeken waren uitstekend plus locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,9
    Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Goed ontbijt - Kleine maar nette kamer - Snelle check-in en check-out - Vriendelijk personeel - Comfortabel bed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,2
    Prijs kwaliteit is perfect. Ligging is aangenaam, gezellige drukte op place d'Italie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Kamers naast Elkaar
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is lekker

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,5
    Goed schoongemaakt, elke dag nieuwe handdoekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prijs ontbijt

    Goed schoongemaakt, elke dag nieuwe handdoekken

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2016

    8,3
    goede locatie vlakbij metro en goede prijs - kwaliteitverhoudeing
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    feitelijk niets.

    de bedden waren super en een geweldig goed ontbijt. Kwaliteit van de produkten en de keuze waren top

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,7
    Te kleine kamer voor het geld
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein. Douchebak maar 70 x 70 cm

    Locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,5
    Prima locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de organisatie van de balie

    Prima locatie

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    9,2
    De service met informatie vooraf was uitstekend, dichtbij...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service met informatie vooraf was uitstekend, dichtbij een metrostation en het personeel zeer vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 april 2016

    7,9
    Kamer, ontbijt, parkeermogelijkheid, personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    "it" niet echt op orde; meerdere emails en telefoontjes nodig om alles te regelen Gratis internet niet geschikt om op mij werk in te logen.

    Kamer, ontbijt, parkeermogelijkheid, personeel

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    7,9
    Buurt rond Place d'Italie is gezellig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je kunt tot 10.00 uur ontbijten. Wij kwamen even na half 10 en vonden de restanten van wat waarschijnlijk een welvoorzien ontbijtbuffet was geweest. Men deed geen enkele poging om iets aan te vullen, dus wat wij uiteindelijk aten was echt geen € 10,50 waard! Gelukkig kun je in het winkelcentrum en bij de bakker tegenover voor de helft van dit bedrag goed ontbijten. Een paar kleinigheidjes: misschien 2 stoelen in een 2-persoonskamer i.p.v. 1? Er is best plaats voor! Er komt wel wat weinig water uit de douche. Een prullenbakje in de kamer zou fijn zijn. Nu is er alleen een pedaalemmertje in de badkamer.

    Buurt rond Place d'Italie is gezellig. Behalve de metro zijn er ook veel buslijnen dichtbij. Wel zo leuk om per bus door Parijs te rijden! Kamer weliswaar klein, maar erg praktisch ingericht met veel bergruimte. Alles wat je nodig hebt voor een kort verblijf is er. Goed schoon en prima bed. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,2
    De bedden waren prima (altijd belangrijk om goed te kunnen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamer was niet ruim, maar ok voor ons doel.

    De bedden waren prima (altijd belangrijk om goed te kunnen slapen na een lange dag). De kamer was ook rustig en het personeel vriendelijk. In een prettige buurt vlakbij de Metro Place d'Italie en tegenover een winkelcentrum waar je bv. ook lekker en betaalbaar kunt lunchen.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    6,7
    Prijs en locatie waren goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer, badkamer, garage heel klein. Weinig overzicht van gebouw. 2 handdoeken wel zeer weinig.

    Prijs en locatie waren goed. Personeel was vriendelijk en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    5,0
    Het bed was ok en de plaat erboven ook, de kamer werd goed...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De avond toen ik aankwam werd een verstopping nogal ongegeneerd verholpen. Geen fijne binnenkomer, als dat wordt verteld is het al minder vervelend.

    Het bed was ok en de plaat erboven ook, de kamer werd goed schoon gehouden

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    8,8
    goed bereikbaar , parkeer mogelijkheid , metro verbinding...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    kamers zijn klein maar zijn wel compleet en voor enkele dagen voldoende

    goed bereikbaar , parkeer mogelijkheid , metro verbinding dicht bij , goede omgeving

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    6,7
    Prima ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Kamer was keurig; echter badkamer/ douchecel net iets te krap. Wi-Fi werkte niet goed.

    Prima ontbijtbuffet

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    7,5
    Schoon hotel en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onze kamer was erg klein.

    Schoon hotel en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    7,9
    Nieuwe bedden, netjes schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer iets aan de krappe kant

    Nieuwe bedden, netjes schoon. Dicht bij een metro station

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2015

    8,3
    hygiene uitzonderlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine kamers

    hygiene uitzonderlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    5,8
    Zeer kleine kamer en de rekening klopte niet
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zeer kleine kamer en de rekening klopte niet

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,1
    Dicht bij de metro en comfortabel bed.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen kast en geen frigo.

    Dicht bij de metro en comfortabel bed.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    10
    rustige kamer, prima bed, schoon sanitair, heerlijk ontbijt
    • Stel

    elke keer opnieuw registreren voor wifi

    rustige kamer, prima bed, schoon sanitair, heerlijk ontbijt

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    7,1
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie Parkeergelegenheid Dicht bij openbaar vervoer

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,3
    prijs-kwaliteit, echt een aanrader voor Parijs
    • Vakantiereis
    • Groep

    prijs-kwaliteit, echt een aanrader voor Parijs

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,9
    Uiterst behulpzaam klantvriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Uiterst behulpzaam klantvriendelijk personeel. Nog nooit meegemaakt!

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    10
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    parking moet gereserveerd worden is zeer klein, waardoor een andere auto tegen die van ons is gereden en doorgereden .

    locatie

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,1
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wifi was matig en niet echt gratis

    Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    6,7
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Kamers waren veel te warm en airco deed het niet.

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    7,5
    Locatie: metro, shoppingcenter en stadscentrum vlakbij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie: metro, shoppingcenter en stadscentrum vlakbij.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    10
    Dicht bij het metro station, parkeren onder het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dicht bij het metro station, parkeren onder het hotel.

Er zijn ook 29 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van ibis Paris Avenue d'Italie 13ème

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: